- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
-
16-12-2007, 09:22 PM #1
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
καλησπερα ...ειμαι ταυρος με ωροσκοπο αιγοκερω και σεληνη στον αιγοκερω ...η σεληνη στον αιγοκερω βρισκεται στον 12 οικο μου ...επομενως να αναμενω οτι η ελευση του δια στον αιγοκερω θα απαλυνει την ψυχη μου ...αν δεν κανω λαθος η σεληνη και ο 12 οικος ειναι ενδεικτικα κομματια του ψυχικου κοσμου...
αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι πως θα ειναι μια αρκετα εντονα θετικη διελευση δεδομενων των παραπανω στοιχειων ...αν κανω λαθος διορθωστε με..
κατι αλλο επισης που θα ηθελα να πω σχετικα με τη σεληνη μου ..ειναι οτι στο γενεθλιο χαρτη μου ειναι σε εξαγωνο με αναδρομο κρονο και σε συνοδο με αναδρομο ποσειδωνα...μπορειτε να με κατατοπισετε τι να αναμενω;
σας ευχαριστω πολυ
-
18-12-2007, 12:28 PM #2
Re: Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Θα μπορούσε να είναι καλή η διέλευση αν ασχολείστε με μεταφυσικά θέματα ή έχετε κάποια απασχόληση που άπτεται του 12ου οίκου. Έχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι άνθρωποι εμφανίζονται περισσότερο εσωστρεφείς.
Καλό θα ήταν να αποφύγετε να μένετε μόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που αναφέρετε, κάνει τη Σελήνη διαισθητική, το εξάγωνο με τον Κρόνο την κάνει να συνειδητοποιήσει τον οραματισμό. Το πέρασμα του Δία θα τα φέρει στην επιφάνεια.
Όπως και να έχει πρέπει να εξεταστεί λεπτομερώς το προσωπικό σας ωροσκόπιο καθώς και τουλάχιστον ένα προοδευτικό σύστημα για να διαπιστωθεί πώς εσείς θα βιώσετε τις τάσεις.
-
18-12-2007, 02:39 PM #3
Καλησπέρα σας,
Τι μπορεί να μου προσφέρει η είσοδος του Δια στον Αιγόκερω ? 'Έχω Δία στον Αιγόκερω 12ο οικο, Β. Δεσμό Αιγόκερω στον 1ο και Ωροσκόπο Αιγόκερω . Ο ήλιος μου είναι στον Τοξότη. Οι όψεις του Δια ειναι τετρ. με Πλούτωνα, σύνοδος με Ωροσκόπο και εξάγωνο με MC.
Eυχαριστώ
-
19-12-2007, 08:34 AM #4
Και επίσημα λοιπόν ο Δίας στον Αιγόκερω. Από χθές είναι στη 0 μοίρα του. Ετοιμαστείτε για τις αλλαγές. Καλές θα είναι γιατί θα μπει και τάξη. Το θέμα βέβαια είναι το είδος της τάξης που θα μπει :unsure: Αν και τη βλέπω τη δουλεια...
Από ότι εγώ καταλαβαίνω ο Δίας σε αιγοκερίσιο περιβάλλον δεν μου φαίνεται και τόσο χάλια όπως τα περιγράφουν. Το γενικότερο το κλίμα και οι άλλοι συνδυασμοί είναι πυ θα φορτίσουν την κατάσταση, και αναφέρομαι σε ο Πλούτωνα και κρόνο σε συνάρτηση με την πλαισίωση του Δία στον Αιγόκερω. Βγάζουν πολλές "τακτοποιήσεις" και "αναγεννήσεις" και εγώ πιστεύω ότι παρακολουθούμε τα προεόρτια μιας πιο ειδικής κοσμικής κατάστασης που θα αλαφιάσει πολύ κόσμο.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.