s
Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα ενός ζωδίου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα ενός ζωδίου

Καλησπέρα. Η απορία μου ειναι η εξής: Έχω γεννηθεί στις 2/3/1982. Σε κάποια περιοδικά φαίνεται να έχω αφροδίτη στον Αιγόκαιρω και σε άλλα στον Υδροχόο. Μπορείτε να μου πείτε σε ποιο ζώδιο και σε ποιά μοίρα ακριβώς εχω τελίκα την αφροδίτη? ¶ν εχω την αφροδίτη στην τελευταία μοίρα του Αιγόκαιρω, επηρεάζεται καθόλου απο τον Υδροχόο? Ευχαριστώ.

Όνομα:
    Χρήστος

Re: Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα ενός ζωδίου

Αγαπητή
    Αν έχεις γεννηθεί απο τις 14:06 και μετά τότε η Αφροδίτη σου είναι στον Υδροχόο. Ουσιαστικά η Αφροδίτη σου έχει επιρροές και απο τα δύο ζώδια οπότε και πραγματικά πρέπει να έχουμε τον συνδυασμό αυτών των ζωδίων.
    Οπωσδήποτε αν είσαι με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα είναι τα αισθηματικά σου λίγο πιο πολύπλοκα γιατί ενώ θα έχεις στοιχεία απο αυτόν, μέσω του προοδευτικού ωροσκοπίου ουσιαστικά δεν έχεις ζήσει σχεδόν κάθόλου με αυτές τις ιδιότητες (του Αιγόκερω). Αυτή η κατάσταση συνήθως έχει να κάνει με διαδικασίες και πιστεύω που δεν έχουν απορροφηθεί σωστά στη ζωή μας.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)