s
[Συζήτηση] Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962

    Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

    Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι έχουν άγχος για το γάμο τους και το κατά πόσο θα πάει καλά. Γνωρίζουμε αστρολογικά ότι κάθε στιγμή εμπεριέχει όλη την σημασία και εξελικτική ενέργεια που εμπεριέχεται στο κόσμο, ακριβώς όπως αποτυπώνεται στον αστρολογικό χάρτη. Γι' αυτό το λόγο και η μέριμνα για ένα σωστό χάρτη γάμου είναι ιδιαίτερα σωστή και απαιτητή. Επειδή το θέμα είναι καθαρά τεχνικό, δεν θα σας ζαλίσω αλλά θα σας αναφέρω καθαρά κάθε κριτήριο.


    Πριν την ημερομηνία γάμου...


    Πριν καθορίσει την ημερομηνία Γάμου, θα πρέπει ο αστρολόγος να καθορίσει πρώτα άλλα στοιχεία. Βλέπετε, αν τα θεμέλια ενός σπιτιού δεν είναι ιδιαίτερα δυνατά τότε δεν μπορούμε να χτίσουμε παραπέρα. Έτσι λοιπόν το 1ο βασικό κομμάτι που κοιτάμε είναι στους 2 γενέθλιους χάρτες του ζευγαριού τα εξής: .....


    Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

    Καλημέρα Χρήστο,

    Οπως πάντα άρτιος, αξιόπιστος και ακριβής! Το άρθρο σου μου άρεσε πάρα πολύ. Με την επισήμανση σχετικά με την αναλογία των δεδομένων που συντρέχουν υπέρ ενός καλού γάμου, και της φυσικής δυσκολίας που όπως πολύ σωστά ανέφερες είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνυπάρχουν, θέτω προς συζήτηση και σκέψη τον παράγοντα των ανώτερων δυνάμεων.

    Τι εννοώ. Η πολύχρονη πείρα μου έχει διδάξει πως ένας γάμος ή και το αντίθετο, είναι αναπόφευκτο γεγονός στις ζωές μας.

    Εχω δει και ζήσει γάμους -ως θεσμός και όχι ως συναίσθημα, συντροφικότητα, και ηθικές αξίες - να κρατά χρόνια και χρόνια, ακόμα και με τις πιο δυσοίωνες όψεις. Το αντίθετο έχει βέβαια πέσει στην αντίληψη μου.

    Αναρωτιέμαι λοιπόν - εάν και εάν ναι, σε ποιό βαθμό - θα μπορούσε ο οιοσδήποτε αστρολόγος ή για να το πω πιο σωστά η σοφία της αστρολογίας, να σταθεί πραγματικά αρωγός στην υπόθεση που λέγεται γάμος.

    Πόσοι και πόσοι αλήθεια δεν είναι εκείνοι -για να πω την αλήθεια μου είναι πολύ περισσότεροι από ότι κανείς θα φανταζόταν - που όσο και εάν τους επισημαίνεις, τους εξηγείς και τους ενημερώνεις πλήρως τόσο ως προς τα προσωπικά τους γενέθλια δεδομένα, όσο και ως προς τους παράγοντες που συνιστά το αστρολογικό δίκτυο ( να το πω έτσι ) του ωροσκοπίου του γεγονότος, που τάσσονται υπέρ αυτών που τους συνιστάς και τους επισημαίνεις, και αναλόγως πράττουν;

    Θα μου αντιτάξεις βέβαια, ότι δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι ούτε στο να τους προτρέψουμε ή αντίθετα να τους αποτρέψουμε. Συμφωνώ. Ας το σκεφτούμε όμως και κάπως αλλιώς.

    Μα με καλές πλανητικές συγκυρίες μα με κακές, εφόσον το έχουν αποφασίσει θα παντρευτούν έτσι και αλλιώς. Αναρωτιέμαι λοιπόν, μήπως τελικά θα ήταν πιο σωστό, αντί να ψαχνόμαστε και εμείς και εκείνοι για το πότε θα μπορούσε να είναι η καταλληλότερη ημερομηνία γάμου, να τους προτρέπαμε να έχουν δει πιο προσεχτικά τις διαφορές τους και τις αντιθέσεις τους;

    Ξέρω πως όταν κανείς διανύει την περίοδο που το μέλι ρέει άφθονο, τα βλέπει όλα υπέροχα και ρόδινα. Νομίζω όμως πως ένα είδος αστρολογικής εκπαίδευσης -ώστε να είναι από τα ίδια τα άτομα συνειδητά διακριτές οι διαφορές τους - ίσως να αποτελούσε έναν θρίαμβο και για την αστρολογία και για αυτό το οποίο καλείται να επιτελέσει. Δηλαδή την επίγνωση και την αυτογνωσία.

    Λέω τώρα εγώ, και αν κάνω λάθος, είμαι ανοιχτή να ακούσω ολονών τις απόψεις. Πάντως να μην ξεχάσω να τονίσω και πάλι πως όπως πολύ σωστά από το σύνολο του άρθρου σου εμφαίνεται, και ευελπιστώ να γίνει πλήρως κατανοητό από τους αναγνώστες μας, ότι είναι ουτοπία να περιμένουν ή να νομίζουν πως με ένα δυό πλανήτες ή δυο-τρία σημεία πόσο μάλλον με λίγη εμπειρία και μηδενική πείρα θα έχουν είτε την κατάλληλη κρίση πόσο μάλλον τα σωστά αποτελέσματα, μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι ο γάμος.

    Γνωρίζω ότι εσύ καταλαβαίνεις τι εννοώ, ελπίζω και οι αναγνώστες να μοιράζονται τουλάχιστον σε αυτό το σημείο τις σκέψεις και τις απόψεις μου. Αλλωστε με λυπεί -όσο και εάν κατανοώ τις ανάγκες, τις απορίες και τα διλήμματα των αναγνωστών και λοιπών ενδιαφερόμενων - ( να το πως κάπως ακραία μόνο χάριν του παραδείγματος ) όταν ξέρω πως για την αγορά π.χ. ενός αυτοκινήτου κανείς τρέχει, ενημερώνεται, αναλύει ο ίδιος, διαβάζει, ρωτά απαξάπαντος τους ειδικούς κ.λ.π. και όταν πρόκειται να παντρευτεί προσπαθεί με δουλειά του ποδαριού να πάρει τις απαντήσεις του.

    Φιλικά,

    Χρυσάνθη

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962

    Re: Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

    Αγαπητή Χρυσάνθη πάντα θεωρούσα την επιλεκτική αστρολογία σαν ένα βοηθητικό εργαλείο σε μία κατάσταση και απο ότι κατάλαβα συμφωνούμε. Προφανώς αν η συναστρία δεν είναι θετική και δεν έχει μία σωστή ισορροπία η σχέση μία καλή ημερομηνία γάμου το μόνο που θα κάνει είναι απλά να μειώσει σε κάποιο βαθμό τα προβλήματα δεν θα τα εξαλείψει όμως.
    Παρόλα αυτά κάθε τι χρειάζεται να είναι προσεκτικά φτιαγμένο ιδιαίτερα όταν είναι να παντρευτείς έναν άνθρωπο. Ιδιαίτερα μία κατάλληλη ημερομηνία σε μία μέτρια συναστρία και κατάλληλη ψυχολογική αντιμετώπιση θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει ένα γάμο χωρίς βέβαια να είναι η λύση σε όλα μας τα προβλήματα.
    Νομίζω η επιλεκτική μας προσθέτει κάποια περισσότερα όπλα και έχω δει πολλές φορές ανθρώπους ικανότατους με μυαλό που απέτυχαν επειδή απλά δεν κάνανε ένα καλό ξεκίνημα. Μην ξεχνάμε ότι στην ουσία ένα ωροσκόπιο επιλογής δεν είναι τίποτα άλλο από τις διελεύσεις που υπάρχουν σε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή και η δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να μας αποκαλύψει για το αν ένα άτομο πχ σε μία σχέση δεν βλέπει ρεαλιστικά τα πράγματα ή αν βιάζεται ή προσπαθεί να καλύψει τους φόβους του.
    Στο τέλος βέβαια αυτό που έχει σημασία δεν είναι κάτι άλλο απο τη θέληση του ζευγαριού και τη συμβουλευτική προσέγγιση του αστρολόγου. Καλό όμως είναι να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, τουλ σε εμένα το έχω δει να παίζει σημαντικό ρόλο.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Όνομα:
    Έρρικα
    Location
    στη θάλασσα!
    Posts
    223

    Re: Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

    Διάβασα το άρθρο κα οφείλω να ομολογήσω ότι είναι κατατοπιστικότατο!

    Το συμπέρασμα που έβγαλα όμως είναι ''καλύτερα να λείπει΄ο γάμος'' ....
    μου φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο να συνδυαστούν όλα αυτά.. ίσως να μην είναι και τυχαίο ότι σπάνια πια οι γάμοι κρατούν.
    Δεν ξέρω αν έφταιγε η λάθος ημερομηνία ή το γεγονός ότι σε γενικότερο επίπεδο έχουμε γίνει περισσότερο εγωιστές και λιγότερο συντροφικοί...

    Στην αρχή του άρθρου λέει ότι ο κρόνος δεν πρέπει να είναι στον 1ο ή τον 7ο οίκο και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: αν η αφροδίτη μας είναι στον 1ο οίκο και περάσει ο κρόνος από πάνω σε επιστροφή, θα μπορούσε να σημαίνει ένα γεγονός με διάρκεια;
    ή δείχνει δυσκολίες σε κάθε περίπτωση;
    ευχαριστώ
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

  5. #5
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962

    Re: Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

    Σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία σίγουρα παρουσιάζονται δυσκολίες όμως με την κατάλληλη ωριμότητα και αντιμετώπιση στη σχέση τα πράγματα μπορούν να κρατήσουν. Αν ο Κρόνος είναι θετικός έχει να κάνει και με το ζευγάρι. Για παράδειγμα ένας Κριός σίγουρα δεν θα βιώσει αυτό το Κρόνο θετικά. Ένας Αιγόκερως ναι!
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

  6. #6
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Όπου Γης, Πατρ
    Posts
    159

    Re: Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

    Στις περιπτώσεις όπου έχουμε το γάμο πρώτα στο δημαρχείο και μετά σε εκκλησία, που θα λέγατε πως θα έπρεπε να δοθεί περισσότερη βάση;

    Η απόφαση για γάμο (η πρόταση έστω που λαμβάνει θετική απάντηση, ή ακόμα και απόφαση να συζήσει το ζευγάρι) σε σχέση με την τέλεση του γάμου θα μπορούσε να αναλογεί στη ώρα σύλληψης και γέννησης;

  7. #7
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962

    Re: Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

    Πρακτικά μας ενδιαφέρει το νομικό κομμάτι. Πότε δηλαδή νομικά θα είναι παντρεμένοι. Ότι λοιπόν γίνει πρώτο έχει και τη μεγαλύτερη σημασία.
    Πάρα πολύ ωραία σκέψη Lena πρακτικά αυτό συμβαίνει σχετικά με τη σύλληψη και τη γέννηση.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

  8. #8
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

    Χρήστο μου καλημέρα,

    Παρεμπιπτόντως ας μου συγχωρεθεί αυτό το πνεύμα οικειότητας που μόνη μου πήρα το θάρρος να αναπτύξω προς εσένα, η οποία προκύπτει γιατί από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα μου ήσουν αφενός συμπαθής συγχρόνως όμως εκτιμώ την δουλειά, τον κόπο και φυσικά και τις προσεγγίσεις σου.

    Πέρα του γεγονότος λοιπόν ότι αστρολογικά σε πάω τρελά, μου αρέσει και ο τρόπος σύλληψης που σε διακατέχει γενικά σε όλα τα ανάλογα θέματα.

    Η δική μου ταπεινή γνώμη και ένσταση έγκειται κυρίως στο ότι, είτε το θέλουμε είτε όχι, δυστυχώς στην Ελλάδα, ενώ έχουμε εξαίρετους ανοιχτόμυαλους και μοντέρνους αστρολόγους, συνηθέστερο είναι από πλευράς των ενδιαφερόμενων, οι οποίοι και σωστές συμβουλές και καλή καθοδήγηση μπορούν να πάρουν, δεν ανταποκρίνονται ανάλογα. Κάτι που διακρίνω έντονα από το χαρακτήρα πολλών ερωτήσεων που θέτουν οι αναγνώστες αλλά και από την πολύχρονη πείρα μου.

    Εξυπακούεται ότι στο εξωτερικό ότι αφορά την συμβουλευτική γενικά και σε οποιοδήποτε τομέα υπάρχει και η ανάλογη ανταπόκριση αλλά και ο κόσμος προσαρμόζεται υπέρ δικού του οφέλους ανάλογα, στην Ελλάδα πέρα βρέχει.

    Προσωπικά, για φίλους και οικείους όταν, άμα και όπου χρειάζεται χρησιμοποιώ κάθε δυνατή προσέγγιση που θα μας βοηθήσει σε οποιοδήποτε θέμα. Χάριν παραδείγματος –φυσικά όχι για εσένα αλλά για όλους όσους μας διαβάζουν – εννοείται ότι δεν αγοράζω ποτέ αυτοκίνητο ή οποιαδήποτε άλλα μηχανήματα με Ερμή ανάδρομο, ενώ αντίθετα καλωσορίζω έναν Ερμή ανάδρομο, όταν και εφόσον θέλω χρόνο να διερευνήσω και να εξετάσω ενδελεχώς κάποιο σοβαρό μου θέμα, ειδικά εάν αυτό σχετίζεται με αγορές ή άλλες συναλλαγές γενικότερα.

    Με άλλα λόγια, εκείνο το οποίο με ενδιαφέρει να τονίσω είναι ακριβώς αυτό στο οποίο εστιάστηκες τόσο με το άρθρο σου όσα και με την απάντηση σου. Είναι καιρός σιγά –σιγά ο κόσμος να μπει στο ανάλογο κλίμα.

    Όταν, άμα και εφόσον θεωρεί ότι τέτοιες προσεγγίσεις του ταιριάζουν να τις ακολουθεί με την ανάλογη και δέουσα προσοχή, και όχι να στέκεται σε απλές ερμηνείες και προχειρότητες. Είναι λάθος. Είναι λάθος και για τους ίδιους, και για αυτό που εκπροσωπεί γενικά η αστρολογία.

    Κάτι που διακρίνω συχνά στο site και αφενός με λυπεί αφετέρου με προβληματίζει πάρα πολύ. Προσωπικά όντας καμένη στο χυλό, ξέρω να εκτιμήσω, να επιβραβεύσω και να κατανοήσω το πνεύμα σου και την δουλειά και τον κόπο σου, και όλα σου.

    Το δικό μου θέμα όμως είναι, όχι το τι και σε ποιο βαθμό εγώ μπορώ να εκτιμήσω την δουλειά οιουδήποτε αστρολόγου, αλλά ο κόσμος.

    Από αυτή την οπτική ορμώμενη – ίσως προηγουμένως δεν διατύπωσα αρκούντος την θεώρηση μου – βλέποντας και ακούγοντας και βιώνοντας ένα είδος απείθειας να το πω, αμφισβήτησης σε αυτό καθεαυτό από το οποίο εκστασιάζονται και θέλουν να συμβουλεύονται οι άνθρωποι, αλλά όχι όμως με τους σωστούς κανόνες και τις προσεγγίσεις που διέπουν την αστρολογία, θλίβομαι, για να μην πω καμιά βαρύτερη κουβέντα.

    Και για να μην μακρηγορώ, καταλήγοντας επαναλαμβάνω εν προκειμένω και πάλι, αν πράγματι κάποιος ενδιαφέρεται για παρόμοια θέματα, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ακολουθήστε το παράδειγμα και του κ. Άρχου και των άλλων άξιων συναδέλφων, και μην μειώνεται ούτε την δουλειά και τις προσπάθειες μας, αλλά ούτε και τους απαράβατους κανόνες της αστρολογίας.

    Ίσως ακούγομαι αυστηρή, όμως πώς να το κάνουμε, πρέπει όλοι να μάθουν επιτέλους, πως όπως όταν κάποιος πρέπει να χειρουργηθεί αφήνεται με καθαρό νου, πίστη και εμπιστοσύνη στο γιατρό του, άλλο τόσο –άμα και εφόσον ενδιαφέρεται σοβαρά για την αστρολογία – να το κάνει τόσο με τους κανόνες της αστρολογίας, όσο όμως και με την δέουσα προσοχή προς τον σύμβουλο αστρολόγο του.

    Για να το πω ακόμα πιο συγκεκριμένα. Πας π.χ. στον σύμβουλο δικηγόρο σου και τον εμπιστεύεσαι για να λύσεις ένα νομικό σου θέμα έχοντας υπόψη σου, ότι θα χρειαστεί το χρόνο του, να ανοίξει τα βιβλία του, να συμβουλευτεί ο ίδιος τις καταλληλότερες μεθοδεύσεις που αρμόζουν στην δική σου περίπτωση, δεν το κάνεις όμως σε ανάλογα σοβαρά και σημαντικά θέματα της ζωής σου με την αστρολογία. Εκεί ακριβώς εστιάζονται και οι ενστάσεις μου!

    Άλλως ας παντρεύεται όποτε και κάτω από οιεσδήποτε περιστάσεις δίχως να ρωτά, και δη στο πόδι.

    Ευελπιστώ αυτή την φορά να έγινε πλήρως κατανοητή!

    Φιλικά,

    Χρυσάνθη

  9. #9
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

    Errikaki να σε μαλώσω τώρα ή να μην σε μαλώσω.

    Αν αυτό εσύ κατάλαβες από το άρθρο του κ. Αρχου, τότε αλοίμονο μας. Το πως διάκειται ή όχι η συντροφικότητα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι το τι μπορούμε να προσδοκούμε και τι όχι, είναι ένας άξονας που πρέπει να προηγείται ούτως ή άλλως πριν την οποιαδήποτε επερώτηση για την κατάλληλη ημερομηνία γάμου.

    Εννοείται ότι άμα και εφόσον ασχολείσαι με την αστρολογία, ότι έχεις φτάσει τουλάχιστον σε έναν ικανοποιητικό βαθμό επίγνωσης και στο τι θέλεις αλλά και στο πως πρώτα από όλα εσύ προσωπικά μπορείς να ανταπεξέλθεις και να χειριστείς το θέμα της συντροφικότητας.

    Με το να θέτεις τον εαυτό σου σε κατάσταση αποστασιοποίησης όσον αφορά το τι επιβάλεται και το χρειάζεται πρακτικά και εμπεριστατωμένα για να βρει κανείς αστρολογικά την κατάλληλη ημερ. γάμου είναι εντελώς άλλο, και φυσικά δικαίωμα σου να μην προβείς σε μία τέτεοια μελέτη.

    Το να λες όμως, πως επειδή αυτή η προσέγγιση είναι πολύπλοκη και ίσως όχι τόσο ασφαλής και για αυτό καλύτερα να μου λείπει ο γάμος, νομίζω πως σε βάζει σε λάθος διαδρομές.

    Ελπίζω να διακρίνεις την καλοπροαίρεση στα λεγόμενα μου. Γιατί errikaki μου, αν κάποιου του το έχει γραμμένο δεν πάει να λέει, θα παντρευτεί και θα καλοπαντρευτεί ο οιοσδήποτε, αν όχι, ναι θα του λείψε ικαι ο γάμος αλλά ούτε καν και θα τον βάλει στο νου του.

    Το σημαντικότερο δε είναι, πως εμείς που ως αστρολόγοι διατεινόμαστε για το πως, πότε και γιατί ναι ή όχι να συμβεί εκείνο ή το άλλο, έχει να κάνει με το πως βάση των συνισταμένων και της ιδιοσυγκρασίας κάποιου, θα κερδίσει το μέγιστο βαθμό εύνοιας και όχι για να αποτραπεί ή για να μην προβεί στην μία ή την άλλη ενέργεια.

    Οταν το μετερεωλογικό δελτίο αναφέρεται σε βροχές και καταιγίδες ή μεταθέτεις το ταξίδι σου, ή παίρνεις ομπρέλα και αλυσίδες αυτοκινήτου. Οταν αστρολογικά θες να μάθεις πότε είναι καλύτερο να πας ταξίδι και ο αστρολόγος σου πει ότι ο Ερμής ή Δίας ή οποιοδήποτε άλλο πλανητικό σώμα δεν είναι τόσο ευνοικό, τότε τι κάνεις;

    Αφαιρείς τα ταξίδια απο την ζωή σου, ή όπως και κατά το μετερεωλογικό δελτίο λαμβάνεις τα μέτρα σου;

    Και επιτέλους ας καταλάβεις και εσύ και όλοι μας, ότι αστρολογία δίχως τα συν και τα πλην δεν υφίσταται!

    Ολοκληρώνοντας να τονίσω, πως αν κάτι που ίσως έχει πάει στραβά σχετικά με όλα αυτά τα ζητήματα, είναι -λέω εγώ τώρα αν και μπορεί να με πήρε η φόρα και να κάνω και λάθος - ίσως ότι εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε μάθει επιτέλους, πως η ζωή και η φιλοσοφία της, περικλείει την μεγαλύτερη σοφία. Πόνος, λύπη, κόπος, προσπάθεια, κ.ο.κ. προηγούνται οιοασδήποτε ικανοποίησης, χαράς διασκεδάσης και ευτυχίας.

    Αν σταθούμε συνειδητά σε αυτό, τότε οιοσδήποτε θα πιάσει και πιο σωστά το νόημα και της αστρολογίας.

    Φιλικά,

    Χρυσάνθη Σπίγγου

  10. #10
    Join Date
    Aug 2011
    Όνομα:
    Έρρικα
    Location
    στη θάλασσα!
    Posts
    223

    Re: Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

    Έχετε απόλυτο δίκιο κ. Χρυσάνθη...

    Απλά να.... βιώνω και εγώ τον τοξοτίσιο χαρακτήρα μου..
    διαβάζω αστρολογία, αλλά δεν ξέρω και πολλά πράγματα.

    Όταν κάτι μου φαίνεται βουνό λέω ''ου! Εδώ δεν θα βγάλω άκρη..'' κουράζομαι και μόνο στη σκέψη
    Θεέ μου τι τεμπέλα που είμαι ώρες ώρες!!

    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πάντα είμαι καλοπροαίρετη σε ό,τι γράφω. Το άθρο του κ. Άρχου είναι εξαιρετικό και πολύ κατατοπιστικό...
    απλά να... απέχω έτη φωτός ακόμη και μου φάινεται λίγο βουνό να τα συνδυάσω όλα αυτα
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

 

 
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads