s
Dancing with the stars καλλιτεχνική μεταμόρφωση!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Dancing with the stars καλλιτεχνική μεταμόρφωση!

    O Νικητής Αργύρης Αγγέλου! H κατάκτηση ενός αποτελέσματος «σύγχρονης αντίληψης και αισθητικής» μας ώθησε σε ένα υπέροχο ταξίδι στην καλλιτεχνία και την αρμονία. Η δε εξαιρετικού διαμετρήματος «ανίχνευση της σχέσης μεταξύ ρυθμού, και κίνησης του σώματος, δεν ενίσχυσε απλά ενός άλλου είδους πρωτοτυπία κινητικότητας, αλλά και την υπέροχη αίσθηση του τι εστί, να ανήκει κάποιος στο ζώδιο των Διδύμων.

    Βάση των στοιχείων από την Βικιπαίδεια ο νικητής του επί φιλανθρωπικού σκοπού οργανωμένου Dancing With The Stars, ο Αργύρης Αγγέλου, ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων. Γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου του 1978 στην Χαλκίδα.

    Λόγω ελλείψεως της ώρας γέννησης του, ο αστρολογικός του χάρτης, συντάχθηκε ως ηλιακός και δη με ώρα 4.33.12 π.μ. στις 00ο 00΄των Διδύμων.



    Ο Ήλιος στις 24ο 34΄ Διδύμων στην απόλυτη σχέση εξαγώνου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Λέοντα, και παρά την αντίθεση του με τον ανάδρομο πλανήτη της ανώτερης οκτάβας της καλλιτεχνίας Ποσειδώνα στο ζώδιο του Τοξότη στις 16ο 43΄, χάρισε στον Αργύρη Αγγέλου την πρωτιά. Πρωτιά, λαμπερή, ευχάριστη, άκρα ψυχαγωγική.

    Ο Ερμής δε, κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου του επίσης στο ζώδιο των Διδύμων, ,που εκπροσωπεί την κίνηση, και την πρόσφορη εξοικείωση με την νοερή σκέψη και αυτός σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, έφερε στο φως και την ακτινοβολία του ιδίου αλλά και ολόκληρου του χορευτικού θεάματος.

    Ο Κρόνος στο ζώδιο του Λέοντα, παρά της «χιαστί » σχέσης του με αυτό το ζώδιο, προσέδωσε στον Αργύρη την ακρίβεια, την επιβλητικότητα, μα φυσικά και το βραβείο – Λέων - που δικαίως κέρδισε.

    Η Σελήνη στην συσχέτιση της με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Ζυγού, προσέδωσε στον ίδιο, αλλά και στην ντάμα του ‘Εμιλυ αλλά και σε εμάς την εσωτερικότητα της ψυχής του, καθώς και την θέληση του να πετύχει το μέγιστο της αρμονίας και της αισθητικότητας.

    Σημειωτέον ότι η όψη συνόδου Σελήνης –Πλούτωνα ενισχυμένη μάλιστα από τον ΄Ηλιο, αποτέλεσε εξαίρετη δύναμη του κρυφού κωδικού πρόσβασης, στην καλλιτεχνία, η μοναδικότητα της οποίας όχι απλώς μοιάζει με αιθέριο έλαιο σπάνιας αξίας αλλά και σπανιότατης ευφραντικότητας όλων των ανθρωπίνων αισθήσεων.

    Ας τονιστεί εδώ, πως Σελήνη-Πλούτωνας στο Ζυγό, χαρίστηκε πράγματι σε λίγους ξεχωριστούς. Πολλοί εξ αυτών ακόμα άγνωστοι ή άλλοι όχι ευρέως γνωστοί καλλιτέχνες. Το εύρος το ύφος και η δύναμη της ψυχής τους συνιστά την άψογη αισθητική, την ευρηματικότητα και την σπανιότητα ενός μεταμορφωτικού και ανοδικού χαρακτήρα νέου ρεύματος στην καλλιτεχνία.

    Κάποιοι που από όλους εμάς που είμαστε μέσα στα αστρολογικά δρώμενα, γνωρίζουμε έστω και ενδόμυχα ωστόσο πάρα πολύ καλά, ότι εκεί έξω μακριά μας ή και δίπλα μας υπάρχουν και άλλοι άξιοι εξίσου εξαίρετοι καλλιτέχνες και που σύντομα θα λάμψουν και αυτοί μέσω μίας αντίστοιχης του Αργύρη μεγαλειότητας του ταλέντου τους! Ευελπιστούμε –όχι μόνο γιατί το αξίζουν όπως άλλωστε το άξιζε και ο Αργύρης Αγγέλου – σύντομα να σταθούν επάξια σε ανάλογα ή και ακόμα υψηλότερης αξίας βάθρα.

    Θα ήταν λάθος να μην αναφέρουμε πως η Σελήνη λόγω της όψης της με τον Πλούτωνα, αποτελεί στοιχείο κάθαρσης και κατάλυσης κάθε μορφής προηγηθείσας καλλιτεχνικής έκφρασης. Κατά συνέπεια υποδηλώνει την τέλεια μεταμόρφωση. Επίσης συσχετίζει την αναγέννηση μίας απαράμιλλης ομορφιάς, χάρης, καλλιτεχνικής πλαστικότητας και ευγλωττίας όταν πρόκειται και για συγγραφικά έργα, καθώς και τεράστια δύναμη συγκίνησης και απήχησης σε θεατές και αναγνώστες!

    Επανερχόμενη στον χθεσινό νικητή Αργύρη Αγγέλου, να επισημάνω επίσης πως η όψη εξαγώνου της συνόδου Σελήνης –Πλούτωνα με τον Ποσειδώνα στο Τοξότη, του προσέδωσε εκτός από δημιουργική σκέψη, εξημμένη φαντασία, όραμα και στοχασμό αλλά και την ικανότητα «απόδρασης» στην μαγική δύναμη μίας μοναδικής σαγήνης που ίσως και ο ίδιος να μην γνώριζε ότι κατείχε.

    Φυσικά, δεν θα μπορούσα να παραλείψω την Αφροδίτη στην 30η μοίρα του Καρκίνου, που στα σύμβολα Sabian φέρει το τίτλο «Μία Κόρη Της Αμερικάνικης Επανάστασης», η οποία συμβολίζει την προσπάθεια να σπάσει κανείς το «φράγμα» της «παράδοσης» καθώς και την επάξια υποστήριξη της μάχης σε αγώνες που ήδη έχουν διεξαχθεί.

    Έτσι δεν θα ήταν λάθος, εξαιτίας της όντως πόντο – πόντο αναμέτρησης με τον Κώστα Μαρτάκη ο οποίος ανήκει και αυτός στο ζώδιο των Διδύμων, να γιορτάσει κανείς νοερά μέσα του και την αξία αυτού του ζωδίου αλλά και τις αναμφισβήτητες χάρες του επί της κίνησης. Μία Διδύμων κίνηση, που ενώ έχει σιωπή, δεν παύει να έχει λόγο, ευελιξία, και εξαιρετική ικανότητα πατροναρίσματος!

    Φυσικά ο Άρης στην όψη συνόδου με τον Κρόνο συνέθεσε και πρόσθεσε την αρτιότητα, την σοβαρότητα, την σταθερότητα, την μέχρι τέλους αξιοπρέπεια αλλά και την ζωντάνια συνοδευόμενη από ένα πλατύ χαμόγελο –λόγω Κρόνου στο Λέοντα – στο να λάβουν αυτός και η ντάμα του το έπαθλο – Λέων - και όχι κάποιο άλλο ζευγάρι.

    Δεν θα πρέπει κανείς να λησμονήσει βέβαια τον Δία στο ζώδιο του Καρκίνου στην όψη τριγώνου με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιο του Σκορπιού, που συνέτειναν αφενός να πλαισιώσει ο Αργύρης ως ένας ακόμα σταρ το «Dancing With The Stars», αφετέρου να ξεφύγει από το στενό κλοιό των τετριμμένων και να ορθώσει κατάλληλο ανάστημα στο πρωτοποριακό και μοντέρνο.

    Ως αστρολόγος της καρμικής αστρολογίας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην κορυφαία για μένα καρμική αιτία που του χάρισε τον τίτλο που δεν είναι άλλη από τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Ζυγού σε όψη εξαγώνου με την φυσική «κυρία» αυτού του ζωδίου, που είναι φυσικά η Αφροδίτη.

    Πολύ εύλογα λοιπόν, θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει ότι ο Αργύρης ανέτρεξε υποσυνείδητα ψυχικά και συναισθηματικά -Σελήνη/Πλούτωνας – στην λήθη του χρόνου και της μνήμης ώστε απλά να επαναλάβει ότι ήδη ήξερε να κάνει σε προηγούμενες ζωές του.

    Αν κανείς μετά την αρτιότατη απόδοση του Αργύρη θα σκεφτόταν να προσδώσει κάποιο τίτλο σε αυτή του την προσπάθεια και την επάξιας νίκη του, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από: Καλλιτεχνική Μεταμόρφωση!

    Μπράβο Αργύρη. Ελπίζουμε να σε χαρούμε και σε άλλες αξιόλογες καλλιτεχνικές σου δημιουργίες. Εσύ μπορείς !

    Ναι αλλά όπως ήδη είπαμε. Ας μην ξεχνάμε και όλους σε εμάς ακόμα άγνωστους και ακόμα καλά κρυμμένους καλλιτέχνες που με Σελήνη σύνοδο Πλούτωνα προετοιμάζουν το έδαφος ή τους το προετοιμάζει η μοίρα, και να ανασύρουν αυτοί στο επιφάνεια και το υπέρλαμπρο φως του θεάματος ενός άλλους είδους καλλιτεχνικής έκφρασης.

    Συμφωνείς Αργύρη; Συμφωνείτε αγαπητοί αναγνώστες ;


    Η Χρυσάνθη Σπίγγου είναι ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ».
    ΤΗΛ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: 210 – 96 35 955
    ΚΙΝ.: 6937 277 476
    email: chrysanthyspigou@rocketmail.com
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	s_d.jpg 
Views:	102 
Size:	27.0 KB 
ID:	3375  

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads