s
Λούκα Γιώρκα... Feel your heart beat!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Λούκα Γιώρκα... Feel your heart beat!

    ΨΥΧΗ ΜΕΣ' ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
    Συγχαρητήρια Αζερμπαϊτζάν! Σου άξιζε και μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να χαρείτε την επιτυχία σας! Αλλά και ο Λούκας Γιώρκας με τον Stereo Mike μας εκπροσώπησαν επάξια! Με το «Watch My Dance», η Ελλάδα, που εμφανίστηκε στην ένατη θέση και μας έφερε τον ιερό και της μυστηριακής δύναμης αριθμό 7, φτάνοντας μας έτσι μέσα στην δεκάδα. Μας πλημμύρισε με φωτιά μες στην καρδιά μας. Άξια κατάταξη για να νιώθουμε υπερήφανοι και να αισθανόμαστε ότι και εμείς αγγίξαμε την επιτυχία!

    Όχι μόνο στο Θεό αλλά και στην πιο θεαματική και απίστευτη γεμάτη μεθυστική αιθάλη Ποσειδώνια βραδιά μας πήγες μαζί με όλους τους άλλους και εσύ Λούκα.

    Η οικοδέσποινα οργανώτρια Γερμανία, με το χαριτωμένο σλόγκαν της Feel your heart beat σήμανε το σύνθημα του 56ου Eurovision Contest στις 14.5.2011 και Ώρα 21.00 – Düsseldorf – Γερμανία.

    Με το αναμφισβήτητα εκπληκτικό και πολύ φωτιά ( Ουρανός / Δίας / Ερμής / Αφροδίτη / στο Κριό) και με τις σούπερ μοντέρνες επινοήσεις μεταμορφωμένο στάδιο της, η Γερμανία έστειλε και το αστρολογικό μήνυμα της, Ουρανός /Ποσειδώνας / Πλούτωνας, σε 120.000.000 ανθρώπους ανά το κόσμο!


    ΤΗΛ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ : 210 – 96 35 955
    ΚΙΝ. : 6937 277 476
    E-mail: chrysanthyspigou@rocketmail.com





    Τα πιο υπέροχα όλο φρεσκάδα τραγούδια. Με ωραιότατους γεμάτους μηνύματα για όλη την ανθρωπότητα στοίχους, μουσική και χορευτική γητειά (Ποσειδώνας), τέμπο, θέρμη, δύναμη, ενέργεια και την ψυχική φωτιά (Ουρανός –Κριού) του Λούκα, μας χάρισαν ένα ανεπανάληπτο show!

    Τραγούδια που εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχαμε στερηθεί. Όλες ανεξαιρέτως και οι εικοσιπέντε χώρες πέρασαν έως το τελευταίο μόριο της ψυχής μας την ανώτερη οκτάβα της καλλιτεχνίας, όπως μόνο ένας Ποσειδώνας θα μπορούσε να μας προσφέρει. Επιτέλους καλώς μας ήρθες στους Ιχθείς Ποσειδώνα!

    Εσύ Λούκα μας έκανες να θυμηθούμε ότι όχι μόνο ως Έλληνες είμαστε και θα παραμείνουμε ζωντανοί αλλά παρά τον Γολγοθά μας, τα βήματα μας ως το Θεό όλοι μαζί ξανά θα πάμε!

    * Ο Λούκας Γιώρκας σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook είναι Ζυγός γεννημένος στις 18/10/86 στη Λάρνακα.

    Στον γενέθλιο χάρτη του Λούκα ξεχωρίζει θεαματικά ο Ποσειδώνας (03ο 21΄ -Αιγόκερω). Ο δε μυστηριακός γενέθλιος του Πλούτωνας (06ο 47’ Σκορπιού) σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 07ο 12’ – Αιγόκερω της Eurovision και το γενέθλιο Ποσειδώνα του σε σύνοδο προς τον Πλούτωνα του διαγωνισμού, δεν μπορούσε παρά να στείλει ολόκληρη την οικουμένη στο Θεό και εμάς μες στην επτάδα!

    Με γεμάτη ηφαιστειακή μεταμορφωτική ψυχή (Ερμής / Αφροδίτη – Σκορπιός) ο Λούκας, τραγούδησε, χόρεψε, και άφησε την καρδιά να χτυπήσει δυνατά, οδηγώντας μας νοερά και εμάς στην πρωτοποριακή (Ουρανός) ζεϊμπεκιά του και το πανέμορφο τραγούδι του (Ποσειδώνας).

    Θα παραμείνουμε δε όλοι ζωντανοί, και οποιεσδήποτε απώλειες δεν θα αφήσουν όντως την ψυχή μας να παραδοθεί. Πράγματι, η δύναμη της όποιας απώλειας μας θα είναι για όλους εμάς τους Έλληνες όντως το στοίχημα μας. Μα φυσικά, ολάκερη και αν πέσει η ψυχή μας, ξανά θα σηκωθεί!

    Καλή επιτυχία στην συνέχεια, σε εσένα προσωπικά και σε όλη την ομάδα!


    Την έχει η ψυχή μου τη φωτιά
    τους φόβους όλους καίει μοναδικά
    τα βήματά μου κάνω ως το Θεό
    κι αν πέσω εγώ ξανά θα σηκωθώ
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	s_l_.jpg 
Views:	70 
Size:	15.3 KB 
ID:	3372  

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads