s
[Συζήτηση] Ο φόβος για την Αφροδίτη στο σύγχρονο κόσμο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Όνομα:
    Χρύσα

Ο φόβος για την Αφροδίτη στο σύγχρονο κόσμο

Η Αφροδίτη είναι μια πολύ βαθιά και προσωπική ενέργεια μέσα μας, δεν είναι μόνο η ικανότητα να αγαπάμε τους άλλους αλλά και να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τον προσέχουμε και να δεχόμαστε ακόμα και τις σκοτεινότερες πτυχές της ίδιας μας της ύπαρξης. Αν ένα άτομο δεν αγαπά τον εαυτό του, δεν είναι σε θέση να αγαπήσει και τον άλλον.

Η αδυναμία να αγαπήσουμε τον εαυτό μας είναι πηγή έντονου πόνου και τραγωδίας στον κόσμο... τόσες πολλές γυναίκες (και άνδρες) έχουν παιδιά και δεν ξέρουν πώς να τα αγαπούν, επειδή δεν έχουν αγαπήσει πρώτα απΆ όλα τον εαυτό τους. Τα παιδιά πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την ικανότητα να αγαπούν τόσο τον εαυτό τους όσο και τους άλλους, μέσα από τη σύνδεσή τους με τους γονείς και γενικότερα την οικογένεια` αλλά όπως βλέπουμε πολύ συχνά στην καθημερινή μας ζωή, πολλά παιδιά -ακόμα και εκείνα που προέρχονται από τις λεγόμενες «καλές» οικογένειες- συναντούν συχνά εμπόδια καθώς αναμένεται από αυτά να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις προσδοκίες της κοινωνίας, της θρησκείας, του πολιτισμού τους και να «κάνουν τους γονείς περήφανους».

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Ο φόβος για την Αφροδίτη στο σύγχρονο κόσμο

Όνομα:
    Κώστας

Re: Ο φόβος για την Αφροδίτη στο σύγχρονο κόσμο

Χρύσα μεγάλο μπράβο για το άρθρο! Αρκετά απελευθερωτικό πιστεύω πως θα είναι...

Υ.Γ. Η πρώτη εικόνα που έβαλες είναι απίστευτα έξυπνη

Πάρα πολύ ωραίο άρθρο, τα περιλαμβάνει όλα για την γλυκειά Αφροδίτη μας. Είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου μου (Ζυγός), βρίσκεται στον 7ο οίκο μου στο ζώδιο του Ταύρου, κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα μου στον 1ο οίκο και τρίγωνο με Πλούτωνα. Προσπαθώ ούτε να την αρνούμαι αλλά ούτε και να με παρασύρει, δεν τα καταφέρνω πάντα!!!! Συγχαρητήρια πάντως πολύ ουσιαστική η ανάλυση σας!!

Όνομα:
    Μαρία

Goldsoul ένα θα πω... χτύπα,χτύπα και μετά ξαναχτύπα!
    Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του 5ου οίκου μου, μόνο με καλές όψεις, και στα ψάρια, δεν την παράκουσα ποτέ. Εχω κάνει πολλά πράγματα που΄φώναζαν από μόνα τους "όχιιιιιιιιιιιιιιιι", και κάθε φορά πληρώνω το τίμημα. Γιατί όσο πιο ψηλά ο γκρεμός, τόσο πιο άσχημα θα πέσεις.. συνηγορούν κι άλλα βέβαια, κι όπως λέμε κάθε φορά να μην κρίνουμε κάτι μεμονωμένα, αλλά εγώ θα το τολμήσω.
    Γιατί η Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι μια καταδίκη από μόνη της, και δεν το συζητώ καν! Κανονικά, ναι, είναι μια καλή Αφροδίτη, αλλά για ρωτήστε κι αυτόν που την έχει ...:dizzy::w00t:
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Απο την αλλη Μαρια ποσο δυστυχισμενη θα ηταν η αφροδιτη στους ιχθυες αν προσπαθουσες να την καταπνιξεις.
    Παθουσα κι εγω!!!!!!!!!!!!!! Και με τετραγωνο με ποσειδωνα [απορω που ειναι κρυμμενος ο ρομαντισμος μου:suspiciou].
    Δες το απο την θετικη πλευρα!!! Αποτελουμε μετρο συγκρισης για την ανωτεροτητα της αγαπης [ή για την βλακεια της:w00t:ain:]

Με αφροδίτη στον αιγόκερω στον 5ο στενοχωριόμουν οτι θα είμαι λιγότερο γυναίκα από τις άλλες...Δεν την αλλάζω με τίποτα πλέον. Αν τιν ακούσεις και την ακολουθήσεις σε βγάζει ασπροπρόσωπη ακμαία και κυρίως κερδισμένη από κάθε σχέση...Και για να ολοκληρωθεί η επιτυχία ΚΑΙ σελήνη στον αιγόκερω στον 5ο...VerneigungVerneigungVerneigung

Όνομα:
    Μαρία

Πολύ τέλεια η τελευταία σειρά Ανδριάννα ,αλλά έλεγα ακριβώς αυτό..
    είτε την απαρνηθείς είτε την βιώσεις, πάλι δεν υπάρχει το απόλυτο που αναζητάς. Ψέμματα? Αντε, υπάρχει κανένα χρόνο..:toung:
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Υπαρχει Μαρια. Υπαρχει μεσα σου που το ζεις. Ειναι δυσκολο ομως να αναγνωρισει καποιος την ανωτεροτητα μιας τετοιας αφροδιτης που θα αγαπησει χωρις εγωισμους ακομα και ατομα που νιωθουν οτι δεν αξιζουν μια τετοια αγαπη. Ειναι οι αλλοι που στρεφονται καταστροφικα απεναντι της:bigsmile:.
    Τα λεω καπως ιδανικα??? Λιγο που ειναι στον ενατο οικο, λιγο που ο κυβερνητη της ειναι στον τοξοτη η αφροδιτουλα μας βγηκε λιγο φιλοσοφημενη:h2:

Όνομα:
    Δεσποινα

Την προτελευταια πρόταση την διαβασα στις κόρες μου ,ηταν συγκλονιστικη Χρυσα μου.
    Σε ευχαριστω πολυ για το ωραίο αρθρο σου .
    Αφροδιτη ειναι κυβερνητης του Ωροσκοπου μου,
    οπως και ακμη 8ου μου,
    οπως και ακμη 12ου
    και την εχω μεσα στον 3ο !

με αγαπη κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Τίνα

Κορίτσια (Μαρία) θα μου επιτρέψετε να γίνω λίγο κακιά μαζί σας.

Γιατί συγχέετε τον έρωτα με την αγάπη; Μια Αφροδίτη Μαρία μου στους Ιχθείς είναι μια πολύ καλή Αφροδίτη για συγκεκριμένα πράγματα. Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους πλανήτες. Η Ιχθυακή Αφροδίτη θεωρείται δυνατή γιατί έχει το προνόμιο να μπορεί να αγαπά ανιδιοτελώς, δεν ζητά κανένα απολύτως αντάλλαγμα. Αυτή είναι η πραγματική έννοια της αγάπης και όχι αυτή που νομίζουμε όλοι. Λέμε σ' αγαπώ στον σύντροφό μας και ουσιαστικά δεν αγαπάμε αλλά είμαστε ερωτευμένοι.

Αγαπάμε τους γονείς μας, τα αδέρφια μας, τους συγγενείς μας, τα παιδιά μας και πάντα περιμένουμε να μας το ανταποδώσουν, γιατί δυστυχώς κανείς μας δεν μπορεί να φτάσει αυτό το είδος της αγάπης επειδή ο άνθρωπος από τη φύση του είναι εγωιστής και ανικανοποίητος. Αυτή είναι η ουσία της Αφροδίτης σου, να αγαπάει χωρίς δισταγμούς, χωρίς ταμπέλες, χωρίς να φοβάται μήπως πληγωθεί. Να χαίρεσαι και συ και όσοι την έχετε εκεί γιατί είστε περισσότερο άξιοι και ικανοί από τους υπόλοιπους να αγαπήσετε και να δοθείτε πραγματικά. Αν καταλάβετε την βαθύτερη έννοια που έχει η Αφροδίτη στους Ιχθείς, πιθανόν να τρομάξετε και οι ίδιοι. Το γεγονός πως οι άλλοι σας πληγώνουν εύκολα οφείλεται καθαρά στην λάθος εκτίμηση των άλλων αλλά και στην δική σας τάση να γίνεστε οσιομάρτυρες. Και μη μου μιλήσεις για λάθος επιλογές λόγω Ποσειδώνα, γιατί λάθος επιλογές μπορεί και κάνει ο καθένας από εμάς όπου κι αν βρίσκεται η Αφροδίτη του.

Θέλετε να μιλήσουμε και για την Αφροδίτη στον Ταύρο που είναι μια επίσης πολύ δυνατή θέση για την Αφροδίτη; Ναι είναι, αλλά για το ίδιο το άτομο γιατί μέσα στα πολύ συγκεκριμένα που ζητά η Αφροδίτη εκεί, είναι να προστατέψει τον εαυτό της. Στην προσπάθεια της να προστατευτεί και να κρύψει την ανασφάλεια της, γίνεται υπολογιστική, ατομίστρια, σκληρή και φυσικά ανθεκτική. Κι αν νομίζεις Μαράκι μου πως είναι δύσκολο να ζεις με την Αφροδίτη σου, ρώτησε να μάθεις πόσο δύσκολο είναι να ζουν οι άλλοι με κάποιον που έχει Αφροδίτη στον Ταύρο .

Φυσικά δεν θα πω το χιλιοειπωμένο, πως κι άλλα στοιχεία συνηγορούν στον χάρτη, γιατί εκτός του ότι θα κουράσω, το θέμα μας είναι η Αφροδίτη και μιλώ αποκλειστικά για την Αφροδίτη. Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι δύσκολο όταν ταλαιπωρείται κάποιος, να κατανοήσει κάποια πράγματα και είμαι σίγουρη πως το Μαράκι ήδη σκέφτεται "Τι μας λέει τώρα η Τίνα " Όταν όμως μάθετε καλά τις ιδιότητες των πλανητών και πως λειτουργούν στους χάρτες σας, είμαι σίγουρη πως θα καταλάβετε γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα στη ζωή σας και γιατί τα χειριστήκατε όπως τα χειριστήκατε χωρίς να μουτζώνετε τους εαυτούς σας.

ktisila μου, σωτά τα λες, κανέναν πλανήτη δεν μπορούμε να καταπνίξουμε. Όσο κι αν καταπιέσει κάποιος τη φύση του εκείνη έχει τον τρόπο της να βγαίνει πάντα στην επιφάνεια. Οσο περισσότερο την πνίγεις τόσο πιο πολύ δυναμώνει και κάποια στιγμή ξεχύνεται. Πως θα "καταπνίξεις" μια Αφροδίτη στον Σκορπιό; Τι θα πεις σε κάποιον που έχει την Αφροδίτη εκεί; να μη ζηλεύει γιατί υποφέρει κι αυτός και οι άλλοι; Εγώ προσωπικά δεν θα του το πω, εκείνο που θα του πω είναι να εξωτερικευτεί, να εκφράσει τα πραγματικά του αισθήματα και μόνο με την παροδο του χρόνου και τα απανωτά "χτυπήματα" θα συνειδητοποιήσει τι κάνει πρώτα απ' όλα στον εαυτό του κι ύστερα στους άλλους. Οι μεγαλύτερες συνειδητοποιήσεις στη ζωή μας δεν έρχονται, επειδή "καταπνίξαμε την επανάσταση μέσα μας" αλλά επιειδή βγήκαμε μπροστά και αντιμετωπίσαμε τους φόβους μας.

Κορίτσια σας στέλνω την Υδροχοϊκή μου αγάπη .

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread