s
[Συζήτηση] Ο Σύνθετος Χάρτης. "Εκεί που το εγώ γίνεται εμείς"
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    Χρήστος

Ο Σύνθετος Χάρτης. "Εκεί που το εγώ γίνεται εμείς"

Έλα να γίνουμε αστέρι μου ένα, μία σχέση, μία ψυχή, μια ματιά, μια ζωή. Ο σύνθετος χάρτης μπορεί να μας πει πολλά για το αν μπορούμε να ζήσουμε μαζί με κάποιο άτομο. είναι πάρα πολλά τα ζευγάρια που για όσο διάστημα ζουν χώρια και έχουν σχετικά διαφορετικές ζωές, περνούν πολύ καλά και είναι αγαπημένα ενώ όταν αποφασίσουν να συζήσουν, καταλαβαίνουν πως δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Συναντάμε βέβαια και την αντίθετη περίπτωση, με ζευγάρια που έχει ο καθένας τη ζωή του, και στις κοινές τους στιγμές δεν περνούν και τόσο καλά, όμως όταν πάρουν την απόφαση να συζήσουν, είναι σαν να ζούσαν μαζί χρόνια σε ένα περιβάλλον αρμονίας. Όλα αυτά μπορούμε να τα εξηγήσουμε μέσω του σύνθετου χάρτη, ο οποίος ενεργοποιείται βέβαια από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας αλλά γίνεται ακόμα πιο αισθητός όταν το ζευγάρι συγκατοικεί.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ο Σύνθετος Χάρτης. "Εκεί που το εγώ γίνεται εμείς"
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Re: Ο Σύνθετος Χάρτης. "Εκεί που το εγώ γίνεται εμείς"

Πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ώρα γέννησης και των δύο προσώπων; Υπάρχει περίπτωση να αρκεί η γνώση της ώρας μόνο του ενός;

Ευχαριστώ
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by parkat View Post
    Πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ώρα γέννησης και των δύο προσώπων; Υπάρχει περίπτωση να αρκεί η γνώση της ώρας μόνο του ενός;

Ευχαριστώ
    Καλησπέρα σας. Για τη δημιουργία σύνθετου χάρτη δυστυχώς χρειάζεται και η ώρα, εκτός αν κάνετε τη σύνθεση μόνο ως προς το ζωδιακό μήκος όπου εκεί θα μειωθεί βέβαια η αποτελεσματικότητα της μεθόδου.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Καλησπέρα κι από εμένα.
    Θεωρώ πως ο Χάρτης Davison, λειτουργεί πάρα πολύ καλά.

Επίσης, η συναστρία γενέθλιου/προοδευτικού και αντιστρόφως, είναι εξαιρετικά κατατοπιστική και αποκαλυπτική.Θέλει λιγάκι διάβασμα παραπάνω,αλλά αξίζει τον κόπο.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

¨οταν λέτε Ωροσκόπος και κυβερνητης πλατήτης εννοείτε του συνθετου χαρτη... (αν ναι πως το βρισκουμε αυτό?) ή εννοειτε τους ωροσκόπους των 2 ατόμων...και τους κυβερνητες αυτων (των ωροσκόπων αντίστοιχα?

Όνομα:
    Μαρία

Αν πας στους χάρτες σου και φτιάξεις ένα σύνθετο θα σου βγάλει και τον ωροσκόπο του(του σύνθετου).Αυτόν εννοεί.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread