- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Απορία για γενέθλιες θέσεις
-
25-11-2010, 10:31 PM #1
Απορία για γενέθλιες θέσεις
γεια σας!με προβληματιζουν καποιες θεσεις πλανητων στο χαρτη μου.ειμαι κριος με ωροσκοπο ζυγο αλλα στο πρωτο οικο εχω τον πλουτωνα στο σκορπιο.πως επιρεαζει τον ηλιο κ τον ωροσκοπο μου αυτο?εχω ακουσει τα χειροτερα!επισης η σεληνη μου ειναι στους διδυμους στον 8ο οικο με οψη αντιθεσης με το κρονο.ας μου καποιος σε ποσο ασχημη θεση βρισκομαι.παραθετω ημερ/νια κ ωρα γεννησης 26/03/1985 αθηνα 19.45 ευχαριστω
-
26-11-2010, 07:40 AM #2
re: Απορία για γενέθλιες θέσεις
Αρχικά δεν πρέπει να ...πανικοβάλλεσαι, καθώς δεν υπάρχει χάρτης που να μην έχει όψεις που υποδεικνύουν δυσκολίες και παράλληλα να μην έχει και άλλες που είτε τις εξισορροπούν είτε ακόμα και υπερισχύουν. Πάντα ο χάρτης μας ελέγχεται σφαιρικά και δεν απομονώνουμε τις όψεις που μας εντυπωσιάζουν -κυρίως λόγω των αρνητικών στοιχείων με τα οποία συνδέονται.
Έτσι, ένας Πλούτωνας στον 1ο δεν είναι απαραίτητα και κακός, ακόμα και αν σχηματίζει δυσμενείς όψεις, καθώς μπορεί να δώσει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα που σφυρηλατείται μέσα από έντονες διεργασίες. Σε εσένα, π.χ., μπορεί να λειτουργήσει καλά αν αξιοποιήσεις και αναπτύξεις τις ιδιότητες του Ήλιου και της Σελήνης από τους αντίστοιχους Οίκους που βρίσκονται.
Επιπλέον, η Σελήνη σου μπορεί να κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, αλλά κάνει τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο, τουτέστιν έχει πολύ δυνατά και ευνοϊκά στοιχεία.
Βάλε και τα στοιχεία σου στον παρακάτω σύνδεσμο, επέλεξε το "δωρεάν γενέθλια ανάλυση" και προσπάθησε να δεις τις ερμηνείες συνδυαστικά και όχι μεμονωμένα
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-11-2010, 05:27 PM #3
re: Απορία για γενέθλιες θέσεις
Ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε!εκανα αυτο που μου ειπατε κ ειχατε πολυ δικιο!ευχαριστω και παλι!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.