- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 14
Thread: Ηλιακή επιστροφή-Απορίες
-
23-11-2010, 01:04 PM #1
Ηλιακή επιστροφή-Απορίες
Καλημέρα σε όλους!! Έχω ενθουσιαστεί με την Ηλιακή επιστροφή αλλά δυστυχώς είμαι άσχετη...
Θα ήθελα λοιπόν να μου λύσετε κάποιες απορίες,αν μπορείτε και αν έχετε τη διάθεση βέβαια!!
Ο ωροσκόπος της Ηλιακής πέφτει στον Σκορπιό,τον 10ο γενέθλιο οίκο μου...επομένως φέτος θα με απασχολήσουν θέματα καριέρας,σωστά?
Ο Ουρανός βρίσκεται στον 5ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής,τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Σχηματίζει εξάγωνο με τον γενέθλιο ¶ρη μου!!
-
24-11-2010, 10:12 AM #2
Re: Ηλιακή επιστροφή-Απορίες
Καλημέρα sissydog, δικαιολογημένα έχεις ενθουσθιαστεί με την ηλιακή επιστροφή!
Πολύ σωστά το σκέφτηκες, τα θέματα καρριέρας θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονιά, επίσης, τα οικονομικά σου, δάνεια, κληρονομικές υποθέσεις κτλ.
Ο Ουρανός μέσα στον 5ο οίκο δείχνει ερωτικές σχέσεις αντισυμβατικού χαρακτήρα, μαζί με τον ¶ρη σε εξάγωνο φέρνει σεξουαλική απελεύθερωση, ωστόσο για να είναι έντονη η επιρροή της όψης θα πρέπει να υπάρχει και στον γενέθλιο χάρτη κάποια σχέση του ¶ρη με τον Ουρανό.
Αν υπάρχει, τότε αυτή ενεργοποιείται.
-
24-11-2010, 10:23 AM #3
Καλημέρα! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!! Δεν υπάρχει κάποια σχέση του ¶ρη με τον Ουρανό στον γενέθλιο...Ευχαριστώ και πάλι!
-
24-11-2010, 11:35 AM #4
Καλημέρα. θα μπορούσε να κάποιο μέλος να με βοηθήσει και μένα;
όταν ο ηλιακός ωροσκόπος πέφτει και μένα στον γενέθλιο 10 οίκο, στην ηλιακή επιστροφή ο ουρανός είναι στον 10 οίκο.Ο ηλιακός 10 ος οίκος πέφτει μέσα στον γενεθλιο 7οικο. Ενεργοποιούνται γενεθλιες όψεις ουρανός τριγωνο με άρη και ουρανός τετράγωνο με κρόνο;
θα με απασχολήσουν και μένα θέματα καρριερας;
Σας ευχαριστώ
-
24-11-2010, 03:15 PM #5
Θεματα καριερας και οι ιδιαιτερα οι σχεσεις με τους πιο στενους σου συνεργατες,συναδελφους.οι γενεθλιες οψεις σε ποιους οικους βρισκονται ?.Να υποθεσω οτι εχεις ουρανο στο 10 ηλιακο οικο (αρα 7ο γενεθλιο) τοτε πιθανον να υπαρξει ειτε αλλαγη καριερας,επαγγελματος ειτε αλλαγη των στενων συνεργατων σου με ενα τροπο ξαφνικο .δωσε σε ποιο οικο εχεις πλανητες και τα ζωδια τα οποια πεφτουν
-
24-11-2010, 04:22 PM #6
Καταρχάς hattie23, σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου!
.Στο γενέθλιο ο άρης στον καρκινο στον 10 οίκο(Δίδυμος) κάνει τρίγωνο με τον ουρανό στον σκορπιο στον 2ο οίκο (ζυγός).Και ο κρόνος στον λέωντα στον 11ο (καρκινος) κάνει τετράγωνο με τον ουρανό στον σκορπιό στον 2ο οίκο (ζυγός). οχι δεν πέφτει ο ουρανός στον 7 οίκο γενεθλιο.
-
24-11-2010, 07:37 PM #7
γεια σας θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση σχετικα με την ηλιακη επιστροφη..
Βλέπω οτι ο ωροσκόπος της ηλιακής μου (καρκινος) πέφτει στον 2ο γενέθλιο οίκο μου και κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο ¶ρη μου τι σημαινει αυτο??? πως θα με επηρεασει?
-
24-11-2010, 07:49 PM #8
Ο Αρης στον καρκινο βρισκεται σε πτωση .Αυτο σημαινει οτι ενω η τοποθετηση του στον 10ο ειναι πολυ καλη ,γιατι προσθετει δυναμισμο στον εργασιακο σου χωρο ,και εισαι ενα ατομο δραστηριο,επικοινωνιακο (κυβερνητης του 10 ου ο ερμης κοιτα οψεις του για να παρεις πληροφοριες επισης για θεματα καριερας)) ,ο αρης σου πλανητης της δρασης στον καρκινο λιγο σε "εμποδιζει".
Η δραση σου ελλατωνεται και αυξανεται κατα περιοδους αναλογα με την διαθεση σου,εισαι ατομο ευαισθητο,προσεγγιζεις τα θεματα της καριερας με ενα τροπο που συναισθηματικο που μπορει να μην το εχεις συνειδητοποιησει πληρως(ο κυβερνητης ειναι ο ερμης αλλα επειδη ο οικος σου εχει μεσα και καρκινο "χρωματιζεται " και απο την σεληνη σου.
Σε τριγωνο με ουρανο στον σκορπιο...μμμ.. Ο σκορπιος φημιζεται για την οικονομια του (να το πω ευγενικα:bigsmile και οτι ξερει να φυλα καλα τα κεκτημενα του ,το κακο ειναι οτι δεν νομιζω προσωπικα οτι ειναι απο τα ζωδια που "τραβαει" πανω του ευκολα πολλα λεφτα .ο ουρανος στον 2ο φερνει ξαφνικα καλες οικονομικες περιουδους αλλα και ξαφνικες απωλειες χρηματος .Βρισκεται σε καλη σχεση με τον αρη στον 10 ο αρα τα χρηματα σου προερχονται απο το χωρο εργασιας σου και ξαφνικα γεγονοτα που συνδεονται με αυτον.
Ο κρονος στον 11ο δειχνει εμποδια και δυσκολιες με το φιλικο περιγυρο η οτι οι φιλοι σου ειναι μεγαλυτεροι ηλικια απο εσενα .Με χαλαει που βρισκεται στον λεοντα.... ενω θα μπορουσες να ελαμπες μεσα στο φιλικο σου περιβαλλον ο κρονος σε κανει να φαινεσαι καπως πιο ωριμη και πιο ψυχρη μεσα στις φιλικες σου σχεσεις και αυτο ισως απομακρυνει σε μικροτερη ηλικια καποιους φιλους η να δυσκολευεσαι εσυ να κανεις φιλιες ευκολα με ατομα κοντα στην δικη σου ηλικια γιατι τα βρισκεις ανωριμα .Δινει ομως και σταθερες φιλιες που αντεχουν στο χρονο απο την αλλη.
Σε τετραγωνο με τον ουρανο μπορει να σημαινει οτι καποιοι φιλοι σου μπορει να ευθυνονται για ξαφνικες δικες σου υλικες απωλειες.
-
24-11-2010, 10:01 PM #9
Σ' ευχαριστώ πολύ!όντως με άτομα της ηλικίας μου ή και μικροτέρα δυσκολεύομαι να κάνω φιλιές. Οι φιλίες μου όντως είναι πολύ πιο ώριμες ηλικιακά απο μένα! Στον κύκλο μου το πιστευω ότι φαινομαι ψυχρη και απλησιαστη,όσο για τον ουρανό στον σκορπιο στον 2ο οίκο, μακαρι να ήμουν οικονομα αλλά δυστυχως εντελώς τρυπια χέρια και ασυστωλες επαναλαμβανόμενες σπατάλες χωρις να βάζω μυαλο!γιαυτό μάλλον θα ευθύνεται ο ηλίος στον 2ο οίκο σε αντίθεση με τον δία στον 8ο. Ο κρόνος σε τετραγωνο με τον ουρανο όντως ισχύει αυτο που γράφεις, γιατί είμαι δυστυχώς πολύ δοτική και υλικά και συναισθηματικά!
Με την ηλιακή επιστροφή πως θα μπορούσε να συνδυαστεί;
-
24-11-2010, 10:02 PM #10
Σ' ευχαριστώ πολύ!όντως με άτομα της ηλικίας μου ή και μικροτέρα δυσκολεύομαι να κάνω φιλιές. Οι φιλίες μου όντως είναι πολύ πιο ώριμες ηλικιακά απο μένα! Στον κύκλο μου το πιστευω ότι φαινομαι ψυχρη και απλησιαστη,όσο για τον ουρανό στον σκορπιο στον 2ο οίκο, μακαρι να ήμουν οικονομα αλλά δυστυχως εντελώς τρυπια χέρια και ασυστωλες επαναλαμβανόμενες σπατάλες χωρις να βάζω μυαλο!γιαυτό μάλλον θα ευθύνεται ο ηλίος στον 2ο οίκο σε αντίθεση με τον δία στον 8ο. Ο κρόνος σε τετραγωνο με τον ουρανο όντως ισχύει αυτο που γράφεις, γιατί είμαι δυστυχώς πολύ δοτική και υλικά και συναισθηματικά!
Με την ηλιακή επιστροφή πως θα μπορούσε να συνδυαστεί;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.