s
[Συζήτηση] Δεσμοί της Σελήνης: Τι έμαθα, τι αφήνω, τι θα μάθω και που θα παλέψω
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Όνομα:
    Χρήστος

Δεσμοί της Σελήνης: Τι έμαθα, τι αφήνω, τι θα μάθω και που θα παλέψω

Λίγες φορές γίνεται λόγος για την σημασία των Δεσμών της Σελήνης. Συνήθως προσπαθούμε στο ωροσκόπιο να καταλάβουμε τις κινήσεις των πλανητών αλλά αφήνουμε απ' έξω πολύ σημαντικά στοιχεία κάτι που μας κάνει να χάνουμε πολλές φορές το δάσος. Αυτό ίσως συμβαίνει και λόγω της καρμικής χροιάς που έχουν πάρει οι δεσμοί της Σελήνης, όπου κάποιες φορές τους αφαιρεί την άμεση και πρακτική σημασία που θα έπρεπε να έχουν.

Όνομα:
    Κάτια

Re: Δεσμοί της Σελήνης: Τι έμαθα, τι αφήνω, τι θα μάθω και που θα παλέψω

Σε ευχαριστούμε πολύ για το καλογραμμένο άρθρο. Αυτό που θα ήθελα εγώ να ρωτήσω είναι:
    1)Αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ότι μόνο οι κορυφαίες είναι όψεις που θα έπρεπε να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν; (είμαι της ίδιας άποψης)
    2)Δίνεις μόνο 1ο ανοχή; Λίγο δεν είναι αυτό για μια σύνοδο σελήνης με Β.Δ για παράδειγμα;
    3)Οι όψεις των Δεσμών Σελήνης με πλανήτη που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου στο οποίο βρίσκονται, δεν έχει κάποια διαφορετική ερμηνεία; Θέλω να πω, δεν θα έπρεπε να μελετάται ξεχωριστά;
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Γεια σας, διαβασα το αρθρο και είναι πολύ ενδιαφέρον. Ο Β.Δεσμός μου κανει αντίθεση με τον Ν.Δεσμο σε 0 ανοχή, τι σημαίνει αυτό? Είναι φυσιολογικό? Επίσης, ο Ν.Δεσμος κανει αντίθεση με τον Πλουτωνα και χιαστι με τον Ποσειδώνα. Και οι δεσμοί βρίσκονται στους 10-4 οίκους.Επιπλέον και ο Β.Δεσμος κανει τετράγωνο με τον Πλουτωνα. Θα μπορουσατε να μου εξηγήσετε με βάση τα στοιχεία που σας έδωσα μερικά πραγματα, επειδή δεν μπορώ να τα καταλαβω και εχω ανχωθεί λιγακι...
    Σας ευχαριστω..!!

Και εγώ αναρωτιέμαι όταν οι Δεσμοί της σελήνης κάνουν και άλλες όψεις με πλανήτες τι γίνεται; Π.χ. εγώ έχω τον Β.Δ. στον Σκορπιό στον 9ο που κάνει τρίγωνο με τον ήλιο μου. Ο Ν.Δ. κάνει εξάγωνο με τον ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι θα εκπληρώσω πιο εύκολα το κάρμα μου γιατί κάνει καλές όψεις με τον ήλιο;

Πάντως η ερμηνεία του Β.Δ. στον 9ο μου ταιριάζει. Έχω και τον ποσειδώνα στον 9ο στον Τοξότη και πολύ τα ονειρεύομαι τα διηπειρωτικά ταξίδια που αναφέρθηκαν. Να έχω μια βαλίτσα και να τριγυρίζω από χώρα σε χώρα βλέποντας άλλα ήθη και μαθαίνοντας καινούρια πράγματα. Τι ωραία!

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Eliona View Post
    Γεια σας, διαβασα το αρθρο και είναι πολύ ενδιαφέρον. Ο Β.Δεσμός μου κανει αντίθεση με τον Ν.Δεσμο σε 0 ανοχή, τι σημαίνει αυτό? Είναι φυσιολογικό? Επίσης, ο Ν.Δεσμος κανει αντίθεση με τον Πλουτωνα και χιαστι με τον Ποσειδώνα. Και οι δεσμοί βρίσκονται στους 10-4 οίκους.Επιπλέον και ο Β.Δεσμος κανει τετράγωνο με τον Πλουτωνα. Θα μπορουσατε να μου εξηγήσετε με βάση τα στοιχεία που σας έδωσα μερικά πραγματα, επειδή δεν μπορώ να τα καταλαβω και εχω ανχωθεί λιγακι...
    Σας ευχαριστω..!!
    Καταρχήν δεν χρειάζεται άγχος. Επίσης πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο Βόρειος και Νότιος Δεσμός βρίσκονται εξορισμού σε αντίθεση ακριβείας. Δεν είναι απλά φυσιολογικό, είναι κάτι που συμβαίνει πάντα.
    Μάλλον από το άγχος σου έχεις μπερδέψει και τις όψεις. Δεν γίνεται ο Πλούτωνας να είναι σε αντίθεση με το Νότιο Δεσμό και τετράγωνο με τον Βόρειο. Ή θα κάνει τετράγωνα και με τους δύο ή θα είναι σε αντίθεση με τον έναν και σύνοδο με τον άλλο.
    Στο άρθρο δίνονται κάποια στοιχεία για την επίδραση της συνόδου ενός πλανήτη στο Νότιο Δεσμό. Οι συνδυασμοί πλανητών και όψεων είναι πάρα πολλοί αλλά λαμβάνοντας υπόψη τι συμβολίζουν οι Δεσμοί, ο κάθε πλανήτης, τη θέση του στο χάρτη και τη φύση της όψης, νομίζω μπορείτε να φτάσετε σε κάποια ερμηνεία των όψεων στους Δεσμούς.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Δεσμοί της Σελήνης (Αρθρο κου Αρχου) Απορια

Κυριε Αρχο μπορειτε να διευκρινισετε σας παρακαλω, αν στην συνοδο πλανητη με τον Ν.Δεσμο,
    αναφερεσθε στον Mean Node η στον True Node?

Το ρωτω διοτι δινετε ανοχη μονο 1ο20'.

Επισης οφειλω να πω, οτι η περιγραφη σας για τον Β. Δεσμο στον 8ο οικο ειναι ακριβης λεξη προς λεξη, τουλαχιστον
    στην δικη μου περιπτωση.

Όνομα:
    Χρήστος
    Καλησπέρα σας. Εγώ χρησιμοποιώ στον Πραγματικό Δεσμό νομίζω ότι λειτουργεί περισσότερο από τον άλλο αλλά είναι θέμα πάντα προσωπικής άποψης.

Όνομα:
    Χρήστος
    Kassy, αυτό που θα πρέπει να κοιτάξετε είναι η κοντινότερη και σημαντικότερη όψη που γίνεται. Αν και το κείμενο να πούμε ότι βασίζεται περισσότερο στα θέματα της συνόδου. Μπορείτε όμως να πάρετε κάποια στοιχεία και για τις άλλες όψεις με τη διαφορά ότι η λειτουργία τους δεν είναι η ίδια.

Όνομα:
    Χρήστος
    Αγαπητή Κάτια. Προτιμώ να λειτουργώ με κορυφαίες όψεις γιατί δίνουν πιο καθαρό το νόημα σε ένα άτομο.
    Στην ανοχή δεν είμαι "large" για να μπορεί το νόημα του κειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβές όπως δίνετε. Θα μπορούσε να λειτουργήσει και μία μεγάλη ανοχή αλλά δεν θα είναι τόσο έντονο και συγκεκριμένο το θέμα ιδιαίτερα αν επηρεάζεται από άλλες όψεις.
    Για το τελευταίο θα συμφωνήσω απλά δεν ήταν ο σκοπός του άρθρου να καλύψει και αυτό το θέμα αλλά μιας και το ανέφερες ποτέ δεν είναι αργά να γραφτεί και αυτό.

Όνομα:
    katy
    Υπέροχη ανάλυση κ γενικά οι εργασίες σας είναι απλές κ κατανοητές ακόμα κ για μια αρχάρια σαν εμένα.Εκείνο που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι αν έχοντας τον Νότιο Δεσμό στις 09 μοίρες του Υδροχόου κ τον Κρόνο στις 10 μοίρες του ίδιου ζωδίου θεωρείται σύνοδος κ αν κ κατά πόσο φρενάρει είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική μου εξέλιξη.Σας ευχαριστώ κ σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread