- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
-
25-09-2011, 02:39 PM #1
Συναστρία και προβληματικές σχέσεις
Αντί για αισθήματα αγάπης και φροντίδας αρχίζετε να καλλιεργείτε το μίσος; Βρίσκεστε σε μία σχέση που... δεν είναι σχέση; Μέσα από τη σχέση αυτή η αυτοπεποίθηση σας φτάνει το ναδίρ; Μήπως ανακαλύψατε ότι ζείτε σαν δύο ξένοι και η σχέση δεν έχει καθόλου ερωτική χροιά; Μήπως δεν ακούει ο ένας τον άλλον; Μήπως κυνηγάτε για μία ακόμη φορά τον/την μη διαθέσιμο/η; Μήπως ο ένας είναι το θύμα και ο άλλος ο θύτης; Σταματήστε το! Ζείτε μία προβληματική σχέση. Αλλάξτε το!
Πόσες και πόσες σχέσεις άραγε, δεν έχετε ακούσει ή ακόμη και ζήσει στις οποίες αυτό το οποίο τελικά βιώνετε, δε θυμίζει σε τίποτα αγάπη. Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε καταλάβει ότι τελικά ίσως αυτός ο τέλειος σύντροφος που έχετε στο μυαλό σας μάλλον δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κυνηγάτε και συμβιβαστήκατε, χωρίς να έχετε το κουράγιο να ξεφύγετε για πολλούς και ίσως δύσκολους λόγους. Δυστυχώς οι περισσότερες φορές είναι σημαδεμένες από σχέσεις που δεν έχουν μέλλον παρόλα αυτά επιμένουμε σε αυτές, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Όλοι πάντως οι λόγοι έχουν .....
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Συναστρία και προβληματικές σχέσεις
-
25-09-2011, 04:38 PM #2
Re: Συναστρία και προβληματικές σχέσεις
θα ήθελα να ρωτησω μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το χαρτη Davison σαν χαρτη συναστριας?ευχαριστω εκ των προτερων
-
25-09-2011, 05:11 PM #3
Οχι ,ο χαρτης Davison ειναι διαφορετικος απο το χαρτη συναστριας. Ο συγκεκριμενος χαρτης μας δειχνει την σχεση οταν πλεον εχει περασει αρκετο χρονικο διαστημα . Δεν μπορει να υποκαταστησει ουτε τον συνθετο που δειχνει την σχεση σαν σχεση στο συνολο της και πως αυτη φαινεται στους απεξω .Ο χαρτης Davison δειχνει μια "ματια" στο πως συμβιωνει το ζευγαρι επειτα απο ενα αρκετο χρονικο διαστημα και αφου εχουν "δουλευτει" οι δυσκολιες στα γενεθλια,συναστρια και συνθετο.Ειναι θα λεγαμε αυτο που μενει οταν πλεον δυο ανθρωποι εχουν "συνηθισει" και εχουν καταφερει σε καποιο βαθμο να αποδεχτουν ο ενας τον αλλον.
Ηταν πολυ ενδιαφερον το αρθρο σας κυριε Αρχο και ειναι μαλιστα σαν να διαβασατε το μυαλο μου αφου ψαχνομαι το τελευταιο καιρο ιδιατερα για το τι πηγε λαθος σε μια γνωριμια πριν απο καποιο διαστημα. Ενω ειχαμε πολυ καλες οψεις σεληνη,αφροδιτης,δια και γενικοτερα τους "καλοτυχους" πλανητες (για να μην μιλησω ποσο καλο συνθετο η Davison :toung: θα ειχαμε ) αλλα τελικα δεν κολλησε (πραγμα που στην αρχη δεν με πειραξε αλλα τωρα με τον αναδρομο δια δεν ξερω τι οψεις ξανακανει και το ξανα-σκεφτομαι :toung.
Η μονη παραφωνια που μπορεσα να βρω ηταν η υπαρξη του κρονου σε δυο οψεις μεσα στο "καλο " κατα τα αλλα χαρτη της συναστριας μας . Η αφροδιτη μου η οποια βρισκεται στον 5ο οικο μου κυβερνητης του 4ου και συγκυβερνητης του 10ου στο Τοξοτη ηταν σε συνοδο με τον Κρονο του (αγνωστων λοιπων στοιχειων :toung ενω ο κρονος μου στον 4ο οικο,κυβερνητης του 6ου μου οικου στο σκορπιο ηταν σε αντιθεση με τον ηλιο του στον Ταυρο (εξισου αγνωστων λοιπων στοιχειων :toung. Να σημειωσω οτι και η δυο εχουμε κρονια επιρροη στους γενεθλιους χαρτες μας. Ο γενεθλιος κρονος μου ειναι σε συνοδο με τον ηλιο μου στον 4ο (κυβερνητης 1ου και 2ου) ενω εκεινος εχει σεληνη συνοδο με τον κρονο στον τοξοτη.Φασκελοκουκουλωστα δηλαδη
-
25-09-2011, 06:34 PM #4
Καλησπέρα!
Δεν κατάλαβα πώς αποφασίζουμε για το ποιός πλανήτης κάνει τις περισσότερες όψεις. Κοιτάμε τους πλανήτες του ατόμου Α τι όψεις κάνουν με τους πλανήτες του ατόμου Β. Και του ατόμου Β τι όψεις κάνουν με του ατόμου Α. Ωραία! Τι υπολογίζουμε; Προσθέτουμε ας πούμε και για τα δύο άτομα τι όψεις γίνονται με τους πλανήτες τους και κατατάσσουμε; ΄Η κοιτάμε ποιός πλαντήτης είτε τους ενός, είτε του άλλου κάνει τις πιό πολλές όψεις; Ή κοιτάμε για το καθένα μέλος της συναστρίας ποιός πλανήτης του κάνει τις πιό πολλές όψεις με του άλλου;
Και από την άλλη ποιές όψεις λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό; Αν η απάντηση εδώ είναι οι κύριες, βέβαια, η αμφιλεγόμενη χιαστί συμπεριλαμβάνεται;
Ευχαριστώ.Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
25-09-2011, 10:58 PM #5
-
26-09-2011, 12:12 AM #6
Εμείς θα αναλύσουμε την ενδεχόμενη αρνητική έκφραση κάθε πλανήτη, σε μία συναστρία.
Nομίζω για απλή συναστρία μιλάει ο κ.Αρχος.Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
26-09-2011, 12:24 AM #7
Τι να πω για το άρθρο,πάντα..επίκαιρος ο συγγραφέας.Μην κάθομαι να παραθέτω την παράγραφο που μου ταιριάζει,τα όσα λέτε επιβεβαιώνονται.Πάλι!
Οτι αφήνεις σε αφήνει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.