s
[Συζήτηση] Αφροδίτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 33
  1. #1

    Αφροδίτη

    Η Αφροδίτη υπήρξε πάντα το ένοχο μυστικό μου. Έχω Αφροδίτη στον Σκορπιό. Όταν άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία, έμαθα ότι αυτή η θέση σήμαινε ότι έχω μια έντονη, σαγηνευτική και υπόγεια θηλυκότητα. Δεν θα με πείραζε καθόλου να ήμουν έτσι. Θα δεχόμουν ακόμα και την αρνητική της φήμη ως εκδικητική μάγισσα. Κι όμως, οι συνηθισμένες παρατηρήσεις για την Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν μου ταίριαζαν ποτέ. Αυτός είναι ο ασυνείδητος πλανήτης μου. Πριν χρόνια, ο σύζυγός μου με εγκατάλειψε για μια γυναίκα που μάλλον είχε Αφροδίτη στον Σκορπιό. Ήταν μελαχρινή, μυστηριώδης και παθιασμένα ερωτική, «Όλα», είπε, «όσα εσύ δεν είσαι».


    Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Αφροδίτη

  2. #2

    Re: Αφροδίτη

    :bigsmile:πολύ ωραίο κείμενο.με αφροδίτη στον 11ο στους διδύμους και άρη στους διδύμους , ξεχώρισα από την παιδική μου ηλικία ανάμεσα στους φίλους μου ,εκείνον που για τριάντα πέντε χρόνια ήταν πάντα δίπλα μου (ζυγός με ωροσκόπο καρκίνο και αφροδίτη στο ζυγό.) χαθηκε ενα σάββατο του περασμένου νοέμβρη.....

  3. #3

    Re: Αφροδίτη

    KOΡΑΛΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΡΙΝΑ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ.ΦΙΛΙΑ:love

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    .. ψηλά ... στα βουνά !!
    Posts
    238

    Re: Αφροδίτη

    Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η διαφορετίκή προσέγγιση της Αφροδίτης ... με έναν πολύ πραγματικό όμως τρόπο .. γιατί τα αστρα μπόρεί να δηλώνουν (από θέση και από ζώδιο ) πως ήμαστε κάπως .. αλλά τελικά όλα αυτά να μην τα αναγνωρίζουμε στον ευαυτό μας ..
    μπράβο στην επιλογή του άρθρου !
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

    Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

  5. #5

    Re: Αφροδίτη

    Παρόλο που είναι μια αρκετά σκορπίσια προσέγγιση της Αφροδίτης (η Γκέρχαρτ έχει Αφροδίτη στον Σκορπιό) είναι μια πολύ καλή προσέγγιση για την σημασία αυτού του πλανήτη.

    Αξίζει επίσης να σημειώσουμε στο άρθρο αυτό ότι οι πλανήτες, πέρα από την προσωπική σημασία που έχουν στον χάρτη μας, κουβαλούν κι ένα πολιτισμικό βάρος, αντιλήψεις και πολιτισμικά πρότυπα που μας δεσμεύουν. Κι εμείς πρέπει να ξεπερνούμε αυτές τις δεσμεύσεις για να φτάσουμε στην προσωπική εκπλήρωση και ευτυχία. Ειδικά η Αφροδίτη κουβαλά πολλές πολιτισμικές "αμαρτίες" στην πλάτη της.

    Πόσο ανταποκρίνονται οι απόψεις αυτές της Γκέρχαρτ στο δικό σας ωροσκόπιο; Πώς βιώνετε την χαρά και την απόλαυση της ζωής και του έρωτα με βάση το ζώδιο, οίκο και όψεις της Αφροδίτης σας;

  6. #6

    Re: Αφροδίτη

    Πολυ ενδιαφερον το αρθρο.Εντελως διαφορετικη προσεγγιση της Αφροδιτης.Μπραβο!Πως ομως την ενεργοποιεις αν "κρυβεται" στο 12ο οικο στον Κριο που δεν ειναι και στην καλυτερη θεση φυσικα?Τη σωζει λιγο το εξαγωνο με τον Αρη,την κανει πιο ερωτικη,αλλα με συνοδο με Χειρωνα και αντιθεση με Β.Δεσμο,δεν ειναι καταδικασμενη;Η τουλαχιστον καταπιεσμενη;Θα ηθελα τη γνωμη σας.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2008
    Όνομα:
    Ράνια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,277

    Re: Αφροδίτη

    Μια Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να είναι σε θέση αδυναμιας όπως και στον Σκορπιό, αλλα καταδικασμένή; Γιατί; Απλά σε εξάγωνο κιόλας με τον Αρη, την κάνει καπως πιο "αγαρμπη" να το πω; Aνυπόμονη αλλά και διεκδικιτική; Παντως η όψη ειναι αρμονική και εχει σιγουρα εντονη επιδραση στην ερωτική και σεξουαλική ζωή. Ενα μπλεξιμο των σεξουαλικών αναγκών ίσως με τα αισθηματικά (είναι και στον 12ο :toung... αλλά καταδικασμένη δεν θα το έλεγα. Στον 12ο μπορεί να εκφράζεται με κάποια δυσκολία ή να κραταει καποια μυστικα...ίσως να μην αφήνει το πάθος της να φαινεται με την πρώτη.

    Ο καημένος ο Χειρωνας πάλι παρεξηγημένος Όσο για το τελευταίο, να υπενθυμίσω οτι μια αντιθεση με ΒΔ σημαίνει και σύνοδο με ΝΔ, και μια συνοδος με ΝΔ δειχνει μια κάποια εξοικίωση με την φύση του πλανήτη, έστω κι αν ειναι σε αδυναμία, έστω κι αν απέναντι είναι το σπίτι του συγκεκριμένου πλανήτη... πιστεύω

  8. #8

    Re: Αφροδίτη

    Quote Originally Posted by μπουκλα View Post
    Πολυ ενδιαφερον το αρθρο.Εντελως διαφορετικη προσεγγιση της Αφροδιτης.Μπραβο!Πως ομως την ενεργοποιεις αν "κρυβεται" στο 12ο οικο στον Κριο που δεν ειναι και στην καλυτερη θεση φυσικα?Τη σωζει λιγο το εξαγωνο με τον Αρη,την κανει πιο ερωτικη,αλλα με συνοδο με Χειρωνα και αντιθεση με Β.Δεσμο,δεν ειναι καταδικασμενη;Η τουλαχιστον καταπιεσμενη;Θα ηθελα τη γνωμη σας.
    Αγαπητή μου Μπούκλα,
    κανένας πλανήτης δεν είναι καταδικασμένος, αρκεί να βρούμε τον τρόπο να τον εκφράσουμε καλύτερα μέσα στο σύνολο του χάρτη μας.

    Οι πλανήτες στον 12ο οίκο είναι ενεργοποιημένοι, απλώς δεν έχουμε καλή επίγνωση της λειτουργίας τους επειδή είναι πιο υποσυνείδητη. Συχνά τους λειτουργούμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε ή χωρίς να καταλαβαίνουμε καλά το είδος της εμπειρίας που ζήσαμε. Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε καλά τις πραγματικές ανάγκες ενός πλανήτη στον 12ο ή να καταπιέζουμε αυτές τις ανάγκες από φόβο, ντροπή ή ενοχές.

    Μια Αφροδίτη στον Κριό στο 12ο, παραδείγματος χάριν, δεν έχει λιγότερο πάθος απ' ότι σ' ένα άλλο οίκο αλλά μπορεί να μην έχεις επίγνωση αυτού του πάθους και της επίδρασης που έχει στους άλλους. Ξέρω γυναίκα με Αφροδίτη στον Κριό στο 12ο που ο εραστής της της είπε ότι είναι πολύ θερμή γυναίκα κι αυτή εκπλάγηκε. Δεν το είχε συνειδητοποιήσει και δεν καταλάβαινε τι επίδραση είχε αυτό στους άντρες.

    Μπορείς να προσπαθήσεις να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις πραγματικές ανάγκες της Αφροδίτης σου, τι θέλεις από τις σχέσεις σου και τι είδους σχέσεις θέλεις. Ό,τι κι αν θέλουμε από τις σχέσεις μας δεν είναι κακό αρκεί να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και τους άλλους. Επίσης, θα μπορούσες να "δουλέψεις" περισσότερο το πώς φέρεσαι εσύ στους άλλους. Έτσι θα μπορούσες να καταλάβεις καλύτερα και το πώς φέρονται οι άλλοι σε σένα.

    Ένα άλλο σημείο που θα μπορούσες να εξισορροπήσεις είναι το εξής: η Αφροδίτη στον Κριό θέλει περισσότερο να πάρει και ο 12ος οίκος θέλει περισσότερο να δώσει.

  9. #9

    Re: Αφροδίτη

    Το "καταδικασμενη" μαλλον ηταν ακραιος χαρακτηρισμος.Αλλα ισως επειδη ειναι και κυβερνητης του ωροσκοπιου μου(Ταυρος ωροσκοπος),νοιωθω σαν να θελει να βγει προς τα εξω και δεν μπορει.Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εξεπλαγην οταν ενας συντροφος μου στο παρελθον μου ειπε οτι ειμαι ερωτικη!Παρ'ολα αυτα εγω δε νοιωθω καθολου διεκδιτικη και ανυπομονη στις ερωτικες σχεσεις μου οπως συμβαινει με την Αφροδιτη στον Κριο.Ισως να φταινε αλλοι παραγοντες στον χαρτη μου.Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας:respect:

  10. #10

    Re: Αφροδίτη

    Πολύ ωραίο άρθρο. Και τόσο αναγνωρίσιμο...

 

 
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads