- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 118
Thread: Ερμηνεία διελεύσεων
-
08-11-2009, 12:01 AM #81
Re: Ερμηνεία διελεύσεων
Είναι επακριβώς όπως τα λέτε. Ο άντρας μου έχει σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στην 29ο50' της Παρθένου. Αυτά που είδα να περνάει με τρόμαξαν. Απορώ πως άντεξε και δεν αυτοκτόνησε. Αλλά στο τέλος μου είπε την ίδια φράση: "ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό"...και όντως έτσι έγινε!!!
-
08-11-2009, 11:31 AM #82
Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης εκτός από τον Πλούτωνα που σε "σκοτώνει" για να σε ξαναγεννήσει από τις στάχτες σου. Μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης του Σκορπιού. Το άτομο δεν παραδίδεται σε κανέναν αλλά δίνεται όσο κανένας άλλος στις καταστάσεις και στους ανθρώπους, αυτή είναι η λεπτή διαφορά. 'Ετσι μπορεί να δεις έναν φαινομενικά ήρεμο άνθρωπο,χαμηλών τόνωννα γίνεται "σκυλί" ξαφνικά και να μεταμορφώνεται σε πολεμιστή για να πετύχει ή να διατηρήσει κάτι. Αυτό το δώσιμο όμως είναι πολλές φορές επικίνδυνο γιατί γίνεται υπερβολικό, και παρατηρείται σε εποχές που ο Πλούτωνας κάνει περάσματα ή γωνίες με σημαντικούς πλανήτες. Σε γωνία με την Αφροδίτη θα μπορούσε να είναι ένας μοιραίος έρωτας, σε τετράγωνο ίσως να μην πρέπει να δωθεί τόσο ανεπιφύλακτα στον άλλον, όμως νοιώθει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί, γιατί ενώ μεν αντιστέκεται στους άλλους μέχρις εσχάτων, στα πάθη του και στις ενδόμυχες επιθυμίες του δύσκολα μπορεί να αντισταθεί. Το κλειδί λοιπόν σε τέτοιου είδους σχέσεις είναι η έγκαιρη συνειδητοποίηση των ορίων. Η μεγάλη δυσκολία με τον Πλούτωνα είναι ότι δεν κατανοεί τη ρίζα του κακού έγκαιρα, και αυτή η ρίζα είναι ο ίδιος του ο εαυτός, εκτός βέβαια από τις εποχές που υπάρχουν αμοιβαίες όψεις εξωτερικών πλανητών με τον Πλούτωνα, που μπορεί τα πράγματα να τα ελέγχουν δυνάμεις τελείως ανεξέλεγκτες, όπως μαζικές αναστατώσεις, οικονομικές υφέσεις, πολιτικές κρίσεις κλπ.
-
18-11-2009, 02:37 PM #83
Καλημέρα !
θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διέλευση του κρόνου από τον γεννέθλιο μας κρόνο σε όψη 6γώνου .. είναι βοηθητική ??
έχω κρόνο στον λεωνR οικο 11ο
ευχαριστωLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
18-11-2009, 02:44 PM #84
-
18-11-2009, 02:55 PM #85
Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
14-12-2009, 01:36 PM #86
Θέλω να ρωτήσω με σειρά μου: Διευλεύσεις:
1. Σύμφωνα με τον ωροσκόπο (Παρθένος) ο διελαύνων Κρόνος για διόμυσι περίπου χρόνια βρισκόταν στον 1ο Οίκο και επηρέαζε όσα αφορούν τα του πρώτου 1ου (νέα ξεκινήματα, κτλ.)!
Με βάση το ηλιακό μας ζώδιο (Λέων) η διεύλευση του Κρόνου επηρέαζε τον 2ο οίκο και ότι αντιπροσωπεύει αυτός ο οίκος.(υλική και συναισθηματική ασφάλεια, αξίες κτλ)
Αυτό σημαίνει ότι για άλλα 2,5 χρόνια τώρα που πέρασε ο Κρόνος στο Ζυγό με ωροσκόπο Παρθένο θα επηρεάσει πάλι τα οικονομικά κτλ.;;;;;; Ισχύει κάτι τέτοιο;;;;; :amazed:
2. Με μία Αφροδίτη και μάλιστα στον δεύτερο οίκο (εγώ είμαι) στις πρώτες μοίρες δεν θυμάμαι ακριβώς θα πρέπει να το δώ, μπορούμε να πούμε ότι: η διεύλευση του Κρόνου που θα κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη θα επηρεάσει θέματα που αφορούν λεφτά αλλά και συναισθηματική ασφάλεια;; (Σοβαρότητα και περιορισμός ως προς τις σχέσεις και ο τρόπος που πραγματοποιούνται);;;;:blink: Ακόμα και μαθήματα "Κρόνια" αν δεν έχει κινηθεί σωστά το άτομο ως προς την δέσμευση, υπευθύνοτητα που ζητάει ο Κρόνος;;;;
3. Επίσης ο Διελαύνων Κρόνος θα κάνει σύνοδο και με τον Ουρανό!! Εδώ τι γίνετε;;; Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σύνοδος θα περιορίσει το άτομο (δηλαδή εμένα) ως προς τον τρόπο που θα χειρίζεται τις καταστάσεις;; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο Κρόνος εδώ να περιορίζει την Επαναστατικότητα του Ουρανού;;;; και να μην κινείται με εκρηκτικές τάσεις;;;;;; χωρίς βεβιασμένες κινήσεις;;;;
ευχαριστώ
-
18-12-2009, 01:45 AM #87
καλο βραδυ σ ολους! διαβασα καπου στο site για την επιστροφη του ουρανου στη γενεθλια θεση - τα χρυσα μας χρονια- παρατηρησα λοιπον πως ο προοδευτικος ουρανος κανει συνοδο με τον γενεθλιο στον 10 ο οικο(εκει ειναι ο γενεθλιος και μαλιστα αναδρομος) οι οψεις που κανει ο γενεθλιος ειναιαντιθεση με σεληνη, τριγωνο με αρη, εξαγωνο με ποσειδωνα, συνοδο με πλουτωνα, αντιθεση με χειρων, τριγωνο με λιλιθ, εξαγωνο με ωροσκοπο. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ήμουν πραγματικα ευγνωμων.
ευχαριστω εκ των προτερωνέχεις τα πινέλα, έχεις και τα χρώματα. Ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα
"Καζαντζάκης"
-
18-12-2009, 02:04 AM #88
Η απορία ποια ακριβώς είναι;
Αυτή η σύνοδος του προοδευτικού Ουρανού με τον γενέθλιο μπορείτε να δείτε πόσα χρόνια κρατάει; Πόσο νομίζετε ότι θα προχωρήσουν από τον Κρόνο και μετά οι πλανήτες μέχρι τα 100 σας χρόνια;
Βάλτε μερικές ημερομηνίες στο πρόγραμμα μετά 30 ή και 40 χρόνια.
Όσον αφορά την επιστροφή του Ουρανού στην γενέθλια θέση του δεν έχει σχέση με την προοδευτική τροχιά.
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
19-12-2009, 12:18 AM #89
[QUOTE=ScP;92636]Η απορία ποια ακριβώς είναι;
Αυτή η σύνοδος του προοδευτικού Ουρανού με τον γενέθλιο μπορείτε να δείτε πόσα χρόνια κρατάει; Πόσο νομίζετε ότι θα προχωρήσουν από τον Κρόνο και μετά οι πλανήτες μέχρι τα 100 σας χρόνια;
Βάλτε μερικές ημερομηνίες στο πρόγραμμα μετά 30 ή και 40 χρόνια.
Όσον αφορά την επιστροφή του Ουρανού στην γενέθλια θέση του δεν έχει σχέση με την προοδευτική τροχιά.[/QU
στο αρθρο που διαβασα σχετικα με την επιστροφη του ουρανου λεει οτι αυτο συμβαινει μια φορα στη ζωη μας και αναλογα σε ποιον οικο γινεται η συνοδος του προδευτικου με τον γενεθλιο αυτον τον τομεα θα επηρεασει. βοηθητικα εδωσα και τις οψεις του γενεθλιου για να δειτε πως επηρεαζει τον χαρτη μου. Εγώ λοιπον κοιταξα τον προοδευτικο και βλεπω συνοδο προοδευτικου με γενεθλιο ουρανο. σημαινει κατι κι αν ναι τι; γιατι αισθανομαι αλλαγες τριγυρω απλα δεν μπορω να τις προσδιορισω! για καλο, για κακο μακρια απο δω, τι τελως παντων;έχεις τα πινέλα, έχεις και τα χρώματα. Ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα
"Καζαντζάκης"
-
19-12-2009, 12:45 AM #90
Το άρθρο αναφέρει την διέλευση του Ουρανού στην γενέθλια θέση η οποία δεν έχει ίδια τροχιά με αυτή των προόδων. Είναι δυο διαφορετικά συστήματα. Αυτό ξεκαθαρίστε το στο μυαλό σας.
Η μεν διέλευση θα σας συμβεί περίπου στα 85 -γερή νάστε- και η μεν προοδευτική σύνοδος του Ουρανού με τον γενέθλιο θα σας ακολουθεί σε όλη σας τη ζωή. 4 με 4,5 μοίρες θα προχωρήσει ο Προοδευτικός Ουρανός σας από την γενέθλια θέση του μέχρι τα 100 έτη σας περίπου.
Στο προοδευτικό ωροσκόπιο υπό προϋποθέσεις (σε σχέση πάντα με τον γενέθλιο) ελέγχουμε και τον Δία αλλά συνήθως τους πλανήτες μέχρι τον ¶ρη.
Για τις αλλαγές που αισθάνεστε θα μπορούσαμε να έχουμε μια άποψη εάν είχαμε το χάρτη σας και μας περιγράφατε το είδος των αλλαγών.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.