s
Ερμηνεία διελεύσεων - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 71 to 80 of 118

Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Quote Originally Posted by mania16 View Post
    Δημητρη σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μπορω σε παρακαλω να ρωτησω ακομα κατι?

Ποσο καιρο κρατα αυτο , (ανοχη διελευσης 1 μοιρα?) και αν επηρεαζει η οψη ακριβειας στον γενεθλιο χαρτη Πλουτωνας τετραγωνο Κρονος (γιατι μιλησες μονο για οψεις Σεληνης και Ηλιου). Η δοκιμασια αφορα θεματα μονο 8ου οικου?

Σε ευχαριστω και παλι
    Δίνω τυπικά 1 μοίρα. Θα επηρρεαστούν θέματα 8ου οίκου σίγουρα, η όψη Κρόνου/Πλούτωνα φυσικά θα ενεργοποιηθεί, αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι τόσο τραγικό ή δύσκολο αν δεν επηρρεάζει 'Ηλιο ή Σελήνη. Από την άλλη κυβερνήτες και άλλες όψεις πρέπει να ληφθούν υπόψην να προσδιορίσουμε τί ακριβώς "κινδυνεύει", γιατί σίγουρα κάποια πράγματα κινδυνεύουν σοβαρά με μια τέτοια διέλευση (την θεωρώ ακόμα πιο σκληρή από οποιαδήποτε διέλευση Ποσειδώνα γιατί εδώ δεν έχεις ούτε τη δυνατότητα της φυγής ή του κουκουλώματος). Η αίσθηση ασφάλειας συνήθως κλονίζεται γιατί ξεριζώνονται πολλά πράγματα που ήταν οικεία στο παρελθόν και βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. 'Οσα για τα του 8ου τα γνωστά, δηλ.οικονομικά με/από το σύντροφο, ψυχολογικές αναστατώσεις, απώλειες έμψυχες ή υλικές κ.α. Χωρίς να δει κανείς συνολικά τα χάρτη βέβαια, λίγα μπορεί να πει οπότε μην πανικοβάλεσαι.

Καλησπέρα σε όλους! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Διελάυνων Κρόνος σε σύνοδο με την γεννέθλια Σελήνη ( στο τέλος του πρώτου οίκου - σελήνη ωροσκόπος στην παρθένο) θα μπορούσε να συνδεθεί με κρίση μελαγχολίας??? έστω κι αν φαινομενικά είναι όλα καλά? Να προσθέσω ότι η σελήνη είναι σε συζυγία με τον Πλούτωνα που βρίσκετι στην ακμή του δεύτερου στον ζυγό.

Χίλια ευχαριστώ:worried:

Όνομα:
    Δεσποινα

ο διελαυνων κρονος την αλλη εβδομαδα πιανει την 27η μοιρα 11οςπαρθενος και με τετραγωνιζει
    εχω τον Αρη μου στην 27 μοιρα τοξοτη 3ος
    τι γινετε ρε παιδια:nuts:
    καμια γνωμη:bigsmile:

κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    ο διελαυνων κρονος την αλλη εβδομαδα πιανει την 27η μοιρα 11οςπαρθενος και με τετραγωνιζει
    εχω τον Αρη μου στην 27 μοιρα τοξοτη 3ος
    τι γινετε ρε παιδια:nuts:
    καμια γνωμη:bigsmile:

κουκι
    Σου μεταφέρω αυτά:
    "Μια δύσκολη περίοδος για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας τώρα. Τα γεγονότα μοιάζουν να μπλοκάρουν τα οικονομικά σας και πολύ πιθανόν εξαιτίας μιας όχι και τόσο πετυχημένης συμφωνίας. Πολλά πράγματα φαίνεται πως θα εξαρτηθούν και από άλλους αυτή τη στιγμή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βγείτε λιγότερο ζημιωμένοι. Αποφύγετε τώρα τις οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις με τους συγγενείς και φίλους."
    Η όψη ισχύει από 22/09 έως και 6/10ου
    Με 11ο-3ο θα παίξει ζήτημα επικοινωνίας με φίλους-κοινωνικό περιβάλλον, ίσως και κάποιο ξεκαθάρισμα σε αυτές τις σχέσεις και μπλοκάρισμα σε σχέδια και μακρόπνοους στόχους.:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Κανένας??? Σνιφ

Quote Originally Posted by atrium View Post
    Καλησπέρα σε όλους! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Διελάυνων Κρόνος σε σύνοδο με την γεννέθλια Σελήνη ( στο τέλος του πρώτου οίκου - σελήνη ωροσκόπος στην παρθένο) θα μπορούσε να συνδεθεί με κρίση μελαγχολίας??? έστω κι αν φαινομενικά είναι όλα καλά? Να προσθέσω ότι η σελήνη είναι σε συζυγία με τον Πλούτωνα που βρίσκετι στην ακμή του δεύτερου στον ζυγό.

Χίλια ευχαριστώ:worried:
    Αγαπητή μου atrium,

η σύνοδος Σελήνης/Πλούτωνα στο γενέθλιο δίνει ήδη μια προδιάθεση προς την μελαγχολία επειδή τα άτομα αυτά έχουν την τάση να βλέπουν περισσότερο την δύσκολη και πιο αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Ένας τράνζιτ Κρόνος πάνω σ΄αυτή την σύνοδο μπορεί να το εντείνει αυτό και να το βγάλει στην επιφάνεια. Αυτή η μελαγχολία μπορεί να κρατήσει αρκετό διάστημα επειδή ο Κρόνος θα πάει στον Ζυγό και θα γυρίσει ανάδρομος, άρα θα πιάσει τρεις φορές αυτή την σύνοδό σου.

Να προσπαθήσεις να σκέφτεσαι αισιόδοξα και να βρίσκεις την θετική πλευρά των πραγμάτων σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Να προσπαθήσεις να παραμείνεις ψυχικά συνδεδεμένη με το περιβάλλον σου και να μην απομονωθείς γιατί αυτό θα σου εντείνει την αίσθηση της μοναξιάς και της μελαγχολίας. Επίσης, να καλλιεργήσεις περισσότερο την αίσθηση της ασφάλειας μέσα στις στενές συναισθηματικές σου σχέσεις.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Πράγματι, είναι πολύ δύσκολη εποχή. Προσπαθώ να κάνω όλα αυτά που περιγράφετε, αλλά του κάκου.............. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Το μοναδικό καταφύγιο μέχρι στιγμής είναι η τέχνη. Πάντως, ευχαριστώ για τις συμβουλές.

δε μπηκε ΚΑΝΕΙΣ στον κοπο να μου γραψει καποια πραγματα για την ερωτηση που ανεβασα,
    αλλα νταξει.. δεν πειραζει... no hard feelings..
    ετσι κι αλλιως οτι ηταν να παθω, τό'παθα!!

θα ηθελα να ρωτησω ομως κατι αλλο..
    μπηκα στο ποστ του ''Eq Asc''
    αλλα δε μπορεσα να βρω τροπο να ρωτησω εκει
    και θα το τολμησω εδω..

μπορειτε σας παρακαλω να μου υπολογισετε τον δικο μου eq asc???
    16/3/75 Αρτα 17.50

ευχαριστω..

Quote Originally Posted by pouck View Post
    δε μπηκε ΚΑΝΕΙΣ στον κοπο να μου γραψει καποια πραγματα για την ερωτηση που ανεβασα,
    αλλα νταξει.. δεν πειραζει... no hard feelings..
    ετσι κι αλλιως οτι ηταν να παθω, τό'παθα!!

θα ηθελα να ρωτησω ομως κατι αλλο..
    μπηκα στο ποστ του ''Eq Asc''
    αλλα δε μπορεσα να βρω τροπο να ρωτησω εκει
    και θα το τολμησω εδω..

μπορειτε σας παρακαλω να μου υπολογισετε τον δικο μου eq asc???
    16/3/75 Αρτα 17.50

ευχαριστω..
    Βρίσκεται στην 11η μοίρα της Παρθένου.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σοφία

Ο διελαύνων ¶ρης είναι στον Λέοντα όπου και θα παραμείνει για μήνες εκεί...
    Τι είναι αυτό που μου καθορίζει το πόσες φορές θα γυρίσει ανάδρομος ένας πλανήτης και μέχρι ποια μοίρα θα φτάσει η ανάδρομη κίνησή του, μέχρι να ξεκινήσει και πάλι την ορθόδρομη πορεία του? Ρωτώ μιας και ο ¶ρης θα γυρίσει ανάδρομος πάνω απο μια φορά στη θέση αυτή και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει τον λόγο.

Επίσης ο ¶ρης απο τον Λέοντα βρίσκεται σε αντίθεση με τον γενέθλιο 6ο οίκο μου, κάτι που υποθέτω ευαισθητοποιεί τον τομέα υγείας και εργασίας. Το θέμα μου είναι ότι η όψη αυτή θα γίνει ακριβείας κάμποσες φορές μέσα στους επόμενους μήνες και απορώ απλώς για το τι μπορεί να φέρει.
    Υπάρχει λόγος να λάβω υπ' όψιν συνδυαστικά οτι ο κυβερνήτης του 6ου μου, ο Ουρανός, είναι τώρα σε σύνοδο με τον ¶ρη μου? Μήπως οι όψεις αυτές μου ενεργοποιούν ξανά γενέθλιες όψεις του ¶ρη?

Καμιά γνώμη?
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Page 8 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)