s
Ερμηνεία διελεύσεων - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 118

Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Καλημέρα :bigsmile:
    Θα σου δώσω ένα πολύ οικείο παράδειγμα
    Ας πούμε οτι έχουμε ένα γενέθλιο χάρτη όπου ο Ερμής βρίσκεται στις 4ο του Καρκίνου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα απο τις 4ο του Ζυγού.
    Όταν περάσει ο διελ.Πλούτωνας στις 4ο του Αιγόκερου,θα σχηματίσει αντίθεση με τον γενέθλιο Ερμή,και τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα .Την ίδια στιγμή θα ενεργοποιηθεί και το γενέθλιο τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα.
    Στον ίδιο χάρτη ας πούμε οτι έχουμε και τον γενέθλιο Κρόνο στις 9ο του Καρκίνου σε σύνοδο με τον Ερμή.Όταν ο διελ. Κρόνος περάσει (ή μάλλον ξαναπεράσει) στις 4ο του Ζυγού (γιατι πολλές φορές γυρίζει και ανάδρομος:nuts,θα σχηματίσει σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα και τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή οπότε και πάλι ενεργοποιείτε η γενέθλια όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα.
    Και σε γενικές γραμμές.όποιος πλανήτης θα περνάει απο την 4η μοίρα των παρορμητικών,θα ενεργοποιεί με τετράγωνα αυτή την όψη.....λόγου χάρη... ο Ουρανός στην 4η μοίρα του Κριού@

Υ.Γ.κακομελέτα κι έρχεται
    Να καλαλάβω δηλαδή γιατί ήταν λίγο περίπλοκο αυτό που έγραψες (πρωτάρα είμαι τι περιμένεις...). Οι γενέθλιες όψεις ενεργοποιούνται όταν κάποιος από τους εμπλεκόμενους πλανήτες της όψης διελαύνει από την ίδια μοίρα που βρίσκεται στο γενέθλιο; Ανεξάρτητα από το αν η μοίρα δεν είναι στο ζώδιο που βρίσκεται και ο γενέθλιος;

Και κάτι ακόμα. Αν η γενέθλια όψη είναι πχ. τετράγωνο, τότε ο διελαύνων πλανήτης πρέπει να κάνει την ίδια όψη με τους εμπλεκόμενους γενέθλιους πλανήτες ή οποιαδήποτε όψη ενεργοποιεί τη γενέθλια;

Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Είναι και ο Ερμής ανάδρομος..... Μην περιμένεις πολλά πράγματα!!!

:bigsmile:

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    Να καλαλάβω δηλαδή γιατί ήταν λίγο περίπλοκο αυτό που έγραψες (πρωτάρα είμαι τι περιμένεις...). Οι γενέθλιες όψεις ενεργοποιούνται όταν κάποιος από τους εμπλεκόμενους πλανήτες της όψης διελαύνει από την ίδια μοίρα που βρίσκεται στο γενέθλιο; Ανεξάρτητα από το αν η μοίρα δεν είναι στο ζώδιο που βρίσκεται και ο γενέθλιος;

Και κάτι ακόμα. Αν η γενέθλια όψη είναι πχ. τετράγωνο, τότε ο διελαύνων πλανήτης πρέπει να κάνει την ίδια όψη με τους εμπλεκόμενους γενέθλιους πλανήτες ή οποιαδήποτε όψη ενεργοποιεί τη γενέθλια;

Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Είναι και ο Ερμής ανάδρομος..... Μην περιμένεις πολλά πράγματα!!!

Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι στις διελεύσεις κοιτάζουμε και συνδυάζουμε τα πάντα.
    Οταν π.χ. διελαύνει ο Δίας (τύχη και υπερβολή) απο τον 2ο οίκο μας,πριν υποθέσουμε πως θα φέρει οικονομική εύνοια κ.τ.λ. θα πρέπει να κοιτάξουμε τι όψεις σχηματίζει στο χάρτη μας,γιατί μπορεί να σχηματίζει τετράγωνο με Αφροδίτη ή Ποσειδώνα ας πούμε οπότε.. τα λεφτάκια συνήθως πάνε περίπατο....
    Επίσης (παράδειγμα 2) ...τι να το κάνω κιουρία μου το πέρασμα του Δία απο τον 10ο οίκο μου ,όταν το Μεσουράνημα μου κάνει τετράγωνα με Ήλιο,Ερμή και Κρόνο?ε?
    >>>>>>>>>>
    Στο προηγούμενο ποστ,χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο παράδειγμα γιατί αφορά "σκληρή όψη",δλδ τετράγωνο,και βαρείς πλανήτες,που είναι πολύ σημαντικοί και δύσκολοι γιατί όπως είπαμε παραπάνω έχουν αργή κίνηση και "νιώθεις στο πετσί σου" την παρουσία τους.
    Τώρα γι αυτό που με ρωτάς, κι αν κατάλαβα σωστά,δεν είναι απαραίτητο να κάνει μόνο τετράγωνα ο διελαυνων πλανήτης σε μια γενέθλια όψη τετραγώνου για να την ενεργοποιήσει.
    Αλλά ακόμα και αν κάνει καλή όψη ,(τρίγωνο για παράδειγμα ),κάποιος τράνζιτ πλανήτης με τον έναν πλανήτη απο τους δυο,υπάρχει η προδιάθεση απο το γενέθλιο τετράγωνο :evil:που θα χαλάσει μέχρι καταστρέψει την αρμονία του τριγώνου..

...Ελπίζω να σε διαφώτισα γιατί δεν έχεις μόνο εσύ Ερμή ανάδρομο:bigsmile:
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι στις διελεύσεις κοιτάζουμε και συνδυάζουμε τα πάντα.
    Οταν π.χ. διελαύνει ο Δίας (τύχη και υπερβολή) απο τον 2ο οίκο μας,πριν υποθέσουμε πως θα φέρει οικονομική εύνοια κ.τ.λ. θα πρέπει να κοιτάξουμε τι όψεις σχηματίζει στο χάρτη μας,γιατί μπορεί να σχηματίζει τετράγωνο με Αφροδίτη ή Ποσειδώνα ας πούμε οπότε.. τα λεφτάκια συνήθως πάνε περίπατο....
    Επίσης (παράδειγμα 2) ...τι να το κάνω κιουρία μου το πέρασμα του Δία απο τον 10ο οίκο μου ,όταν το Μεσουράνημα μου κάνει τετράγωνα με Ήλιο,Ερμή και Κρόνο?ε?
    >>>>>>>>>>
    Στο προηγούμενο ποστ,χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο παράδειγμα γιατί αφορά "σκληρή όψη",δλδ τετράγωνο,και βαρείς πλανήτες,που είναι πολύ σημαντικοί και δύσκολοι γιατί όπως είπαμε παραπάνω έχουν αργή κίνηση και "νιώθεις στο πετσί σου" την παρουσία τους.
    Τώρα γι αυτό που με ρωτάς, κι αν κατάλαβα σωστά,δεν είναι απαραίτητο να κάνει μόνο τετράγωνα ο διελαυνων πλανήτης σε μια γενέθλια όψη τετραγώνου για να την ενεργοποιήσει.
    Αλλά ακόμα και αν κάνει καλή όψη ,(τρίγωνο για παράδειγμα ),κάποιος τράνζιτ πλανήτης με τον έναν πλανήτη απο τους δυο,υπάρχει η προδιάθεση απο το γενέθλιο τετράγωνο :evil:που θα χαλάσει μέχρι καταστρέψει την αρμονία του τριγώνου..

...Ελπίζω να σε διαφώτισα γιατί δεν έχεις μόνο εσύ Ερμή ανάδρομο:bigsmile:

Είσαι άψογη! Τώρα το κατάλαβα γιατί (ευτυχώς!!!!) έπιασες τι ακριβώς ήθελα να ρωτήσω! Μεγάλο επίτευγμα και με ανάδρομο Ερμή...

Θα σε έχω από κοντά αφού απ ότι φαίνεται μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις τις δικές μου απορίες!!! :bigsmile::bigsmile:

Ευχαριστώ και πάλι!!!

Όνομα:
    dnaki

Θα σε έχω από κοντά αφού απ ότι φαίνεται μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις τις δικές μου απορίες!!! :bigsmile::bigsmile:

Ευχαριστώ και πάλι!!![/QUOTE]

Τι....έχεις κι εσύ καμένο Ερμή?:bigsmile:
    Μήπως είναι και στον 12ο?

Να σαι καλά@
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by astir View Post
    Αγαπητή Κοραλλία,
    Σ' ευχαριστώ για τις επισημάνσεις.
    Η προοδευμένη Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει αντίθεση με την προοδευμένη Σελήνη από τους Ιχθείς, εξού και η σύνοδος Κρόνου / Αφροδίτης και Ουρανού / Σελήνης. Πιστεύω ότι βιώθηκαν έντονα συναισθήματα, έχω πολλές ενδείξεις γι΄αυτό. Με εντυπωσιάζει όμως το γεγονός ότι δεν εκδηλώθηκαν κι ούτε πραγματοποιήθηκαν. Ίσως ο Κρόνος δρα περιοριστικά. Βέβαια το μέλλον άδηλο. Ίσως απαιτείται η ενεργοποίηση κάποιου μεσοδιαστήματος από διελαύνοντα πλανήτη. Οι ανοχές δεν ξεπερνούν τη μία μοίρα. ¶λλωστε αυτό αποτελεί προϋπόθεση στα προοδευτικά ωροσκόπια. Δε γνωρίζω ωροσκόπο και γι΄ αυτό δεν ξέρω ποιους τομείς κυβερνά η Αφροδίτη. Δεδομένου ότι το άτομο δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα (αντιθέτως μάλιστα) θεωρώ ότι οι όψεις είναι συναισθηματικής φύσης.
    Αγαπητή μου Astir,

αν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο τότε δεν μπορείς να γνωρίζεις και την ακριβή θέση της Σελήνης κι αυτό αλλάζει κάποια δεδομένα απ' αυτά που σου είπα, αφού δεν ξέρουμε αν θα γίνει και πότε ή αν έγινε ήδη η αντίθεση προοδευμένης Σελήνης και προοδευμένης Αφροδίτης. Αυτό αλλάζει, ανάμεσα στα άλλα, και τον χρονικό προσδιορισμό των γεγονότων.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Αγαπητή μου Astir,

αν δεν γνωρίζεις τον ωροσκόπο τότε δεν μπορείς να γνωρίζεις και την ακριβή θέση της Σελήνης κι αυτό αλλάζει κάποια δεδομένα απ' αυτά που σου είπα, αφού δεν ξέρουμε αν θα γίνει και πότε ή αν έγινε ήδη η αντίθεση προοδευμένης Σελήνης και προοδευμένης Αφροδίτης. Αυτό αλλάζει, ανάμεσα στα άλλα, και τον χρονικό προσδιορισμό των γεγονότων.
    Αγαπητή Κοραλλία,
    Έχεις δίκιο ότι είναι άγνωστη η ακριβής μοίρα στην οποία βρίσκεται η γενέθλια Σελήνη του. Καταχρηστικά, και με δεδομένο ότι η σύνοδος Σελήνης / ¶ρη που σχηματίζεται γύρω στο μεσημέρι της γενέθλιας μέρας στο ζώδιο του Ταύρου είναι δείκτης της επαγγελματικής του δραστηριότητας, έλαβα ως ώρα γέννησης την 12 και κάτι μεσημβρινή. Πάντως, κατά τη γενέθλια μέρα η Σελήνη δεν αλλάζει ζώδιο. Και αφού η προοδευμένη Σελήνη μένει περίπου δύο χρόνια σε κάθε ζώδιο, ο ακριβής χρονικός προσδιορισμός των γεγονότων είναι αδύνατος. Βέβαια, αν η υπόθεσή μου είναι λανθασμένη, τότε η δυναμική των όψεων που περιγράφω αμβλύνεται καθώς ακυρώνεται η παράμετρος της ταυτοχρονίας.

Σε τελική ανάλυση, ίσως ο διελαύνων Ποσειδώνας με το Δία στην ακμή του 5ου οίκου μου, παίζει επεκτατικά και φαντασιωτικά παιχνίδια με το νου μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τι....έχεις κι εσύ καμένο Ερμή?:bigsmile:
    Μήπως είναι και στον 12ο?

Να σαι καλά@[/QUOTE]

Μπα... ευτυχώς ( έχω ορθόδρομο Ερμή στο Σκορπιό και στον 5ο... Αν και αν ήταν... καμένος, μια χαρά θα εικοινωνούσα αυτό το διάστημα!!!

Τα λέμε!

Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για το πως ερμηνευετε η διελευση Πλουτωνα τετραγωνο με γενεθλιο Πλουτωνα (Ζυγος 8 ος οικος)???
    Επηρεαζει και τον Ωροσκοπο στον Αιγοκερω 21 μοιρες η δεν τον" πιανει" ακομα???

Quote Originally Posted by mania16 View Post
    Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για το πως ερμηνευετε η διελευση Πλουτωνα τετραγωνο με γενεθλιο Πλουτωνα (Ζυγος 8 ος οικος)???
    Επηρεαζει και τον Ωροσκοπο στον Αιγοκερω 21 μοιρες η δεν τον" πιανει" ακομα???
    Αυτή είναι μια εποχή μακράς δοκιμασίας, πιστεύω κυρίως ψυχολογικής, ειδικά για όσους ανθρώπους ο γενέθλιος Πλούτωνας σχηματίζει σκληρές όψεις με Σελήνη, 'Ηλιο. 'Ολη η γενιά αυτή αντιμετωπίζει προβλήματα πάσης φύσεως εδώ και πολύ καιρό και καλείται να κοιτάξει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Συνήθως αυτές οι φάσεις στη ζωή μας απαιτούν τεράστια ψυχική δύναμη για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα, αλλά πάντα στο τέλος υπάρχει φως, το φως εκείνο της βαθειάς επίγνωσης του εαυτού μας, πολλές φορές και των άλλων. Θα πετάξουμε πολλά πράγματα από το παρελθόν μας στα σκουπίδια, θα "κάψουμε σαβούρα" που δεν είναι πλέον χρήσιμη, θα κουραστούμε, αλλά στο τέλος υπάρχει η αναγέννηση. Είναι αυτό που λέμε "Οτι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό".

Δημητρη σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μπορω σε παρακαλω να ρωτησω ακομα κατι?

Ποσο καιρο κρατα αυτο , (ανοχη διελευσης 1 μοιρα?) και αν επηρεαζει η οψη ακριβειας στον γενεθλιο χαρτη Πλουτωνας τετραγωνο Κρονος (γιατι μιλησες μονο για οψεις Σεληνης και Ηλιου). Η δοκιμασια αφορα θεματα μονο 8ου οικου?

Σε ευχαριστω και παλι

Page 7 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)