s
Ερμηνεία διελεύσεων - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 118

Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Σε αντρικό ωροσκόπιο (ταυτόχρονα):

α) Σύνοδος διελαύνοντος Ουρανού με προοδευμένη Σελήνη.
    β) Αντίθεση διελαύνοντος Κρόνου με προοδευμένη Σελήνη.
    γ) Σύνοδος διελαύνοντος Κρόνου με προοδευμένη Αφροδίτη.
    δ) Αντίθεση διελαύνοντος Ουρανού με προοδευμένη Αφροδίτη.
    ε) Τετράγωνο Πλούτωνα ηλιακού τόξου με γενέθλια Αφροδίτη.
    στ) Τρίγωνο διελαύνοντος Ουρανού με γενέθλια Αφροδίτη.
    ζ) Εξάγωνο διελαύνοντος Κρόνου με γενέθλια Αφροδίτη.

Τι σημαίνει για το άτομο; Δε μοιάζει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι ή σαν μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;

Καλημέρα σας!!!

Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Βλέπω από τις διελεύσεις μου ότι σήμερα η διελαύνουσα Σελήνη μου τετραγωνίζει το Δια μου με ακρίβεια (0 ανοχή). Η Σελήνη βρίσκεται τώρα στο 12ο (Δίδυμοι) ενώ ο γενέθλιος Διας στο 10ο (Ιχθείς).

Λόγω του ότι πρώτη φορά βλέπω όψη στο χάρτη μου με 0 ανοχή μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε αυτή την όψη και τι σημαίνει; Τι θα μου φέρει;

Ευχαριστώ!

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    Καλημέρα σας!!!

Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Βλέπω από τις διελεύσεις μου ότι σήμερα η διελαύνουσα Σελήνη μου τετραγωνίζει το Δια μου με ακρίβεια (0 ανοχή). Η Σελήνη βρίσκεται τώρα στο 12ο (Δίδυμοι) ενώ ο γενέθλιος Διας στο 10ο (Ιχθείς).

Λόγω του ότι πρώτη φορά βλέπω όψη στο χάρτη μου με 0 ανοχή μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε αυτή την όψη και τι σημαίνει; Τι θα μου φέρει;

Ευχαριστώ!
    Αγαπητή sag_femme, έχε υπόψιν σου ότι η Σελήνη είναι το πιο γρήγορα κινούμενο σώμα από όσα λαμβάνουμε υπόψιν στην αστρολογία, για αυτό και μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα έχει ολοκληρώσει την πορεία της στον ζωδιακό. Φαντάσου ότι η μέση ημερήσια ταχύτητά της είναι 13 μοίρες και 11 λεπτά της μοίρας.
    Από το γεγονός αυτό μπορούμε και να καταλάβουμε ότι οι όψεις που κάνει κατά τη διάρκεια της κίνησής της διαρκούν πάρα πολύ λίγο, κάτι ώρες. Πράγμα που κατ' επέκταση σημαίνει ότι αν όχι αδύνατο, μάλλον πολύ δύσκολο είναι να βγάλει μια όψη Σελήνης από μόνη της ένα γεγονός. Περισσότερο μπορεί να έχει σχέση με την ψυχολογική σου κατάσταση και όχι με κάποιο απτό γεγονός.
    Έτσι κι αλλιώς, για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για γεγονότα που υποδεικνύει μια όψη πρέπει να συμβουλευτούμε και 2-3 άλλα προγνωστικά συστήματα και να μην στηριζόμαστε μόνο σε αυτό των διελεύσεων.
    Πέρα από αυτό όμως, τις ώρες που διαρκεί αυτή η όψη, ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην κάνεις διαπραγματεύσεις που να αφορούν επαγγελματικά ή οικονομικά ή οικογενειακά ζητήματα, καθώς είναι πιθανό το συναίσθημα (διογκωμένο λόγω Δία) να υπερέχει της λογικής :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by astir View Post
    Σε αντρικό ωροσκόπιο (ταυτόχρονα):

α) Σύνοδος διελαύνοντος Ουρανού με προοδευμένη Σελήνη.
    β) Αντίθεση διελαύνοντος Κρόνου με προοδευμένη Σελήνη.
    γ) Σύνοδος διελαύνοντος Κρόνου με προοδευμένη Αφροδίτη.
    δ) Αντίθεση διελαύνοντος Ουρανού με προοδευμένη Αφροδίτη.
    ε) Τετράγωνο Πλούτωνα ηλιακού τόξου με γενέθλια Αφροδίτη.
    στ) Τρίγωνο διελαύνοντος Ουρανού με γενέθλια Αφροδίτη.
    ζ) Εξάγωνο διελαύνοντος Κρόνου με γενέθλια Αφροδίτη.

Τι σημαίνει για το άτομο; Δε μοιάζει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι ή σαν μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
    Αγαπητή Astir,

όλες αυτές οι όψεις που αναφέρεις για να ισχύουν πρέπει να έχουν ανοχή μέχρι μια μοίρα. Ας πάρουμε όμως ως δεδομένο ότι ισχύουν όλες.

Αφού η αντίθεση Ουρανού/Κρόνου στα προοδευτικά κάνει όψη και με την Σελήνη και με την Αφροδίτη συμπεραίνω ότι η προοδευμένη Σελήνη βρίσκεται πάνω στην προοδευμένη Αφροδίτη. Αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό. Επίσης παρατηρούμε ενεργοποίηση της Αφροδίτης στο ηλιακό τόξο με το τετράγωνο του Πλούτωνα και από διελεύσεις με το τρίγωνο του Ουρανού και το εξάγωνο του Κρόνου.

Έχουμε δηλαδή ταυτόχρονη ενεργοποίηση της Αφροδίτης στα προοδευτικά, το ηλιακό τόξο και από διελεύσεις. Αν κοιτάξεις, θα υπάρχει κάτι παρόμοιο και στην ηλιακή επιστροφή. Αυτό σημαίνει ότι θα συμβούν πολύ σημαντικά γεγονότα στη ζωή αυτού του άντρα στον συναισθηματικό τομέα που θα τα βιώσει πολύ έντονα. Επίσης μπορεί ταυτόχρονα να έχει γεγονότα στον οικονομικό τομέα και στους τομείς που κυβερνά η Αφροδίτη στον χάρτη του.

Το πώς θα εξελιχτούν αυτά τα γεγονότα είναι δύσκολο να το πει κανείς χωρίς να γνωρίζει τον γενέθλιο χάρτη του συγκεκριμένου ατόμου αφού οι προβλέψεις γίνονται πάντα με βάση το γενέθλιο.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αγαπητή sag_femme, έχε υπόψιν σου ότι η Σελήνη είναι το πιο γρήγορα κινούμενο σώμα από όσα λαμβάνουμε υπόψιν στην αστρολογία, για αυτό και μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα έχει ολοκληρώσει την πορεία της στον ζωδιακό. Φαντάσου ότι η μέση ημερήσια ταχύτητά της είναι 13 μοίρες και 11 λεπτά της μοίρας.
    Από το γεγονός αυτό μπορούμε και να καταλάβουμε ότι οι όψεις που κάνει κατά τη διάρκεια της κίνησής της διαρκούν πάρα πολύ λίγο, κάτι ώρες. Πράγμα που κατ' επέκταση σημαίνει ότι αν όχι αδύνατο, μάλλον πολύ δύσκολο είναι να βγάλει μια όψη Σελήνης από μόνη της ένα γεγονός. Περισσότερο μπορεί να έχει σχέση με την ψυχολογική σου κατάσταση και όχι με κάποιο απτό γεγονός.
    Έτσι κι αλλιώς, για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για γεγονότα που υποδεικνύει μια όψη πρέπει να συμβουλευτούμε και 2-3 άλλα προγνωστικά συστήματα και να μην στηριζόμαστε μόνο σε αυτό των διελεύσεων.
    Πέρα από αυτό όμως, τις ώρες που διαρκεί αυτή η όψη, ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην κάνεις διαπραγματεύσεις που να αφορούν επαγγελματικά ή οικονομικά ή οικογενειακά ζητήματα, καθώς είναι πιθανό το συναίσθημα (διογκωμένο λόγω Δία) να υπερέχει της λογικής :bigsmile:
    Μητσάκο σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Τότε μάλλον ήταν η απόλυτη σύμπτωση που πέτυχα τη μηδενική ανοχή τη συγκεκριμένη ώρα. Εχεις δίκιο και το έχουμε αναφέρει ξανά ότι η Σελήνη έχει πολύ γρηγορη κίνηση...

Απλά θέλω να τονίσω ξανά ότι λόγω του ότι δεν είμαι εξπέρ στην αστρολογία, μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω πολλά προγνωστικά συστήματα όπως προοδευτικούς χάρτες ή επιστροφή ή ηλικό τόξο, δεν μπορώ να καταλάβω πως ερμηνεύονται ακόμα, οπότε μου είναι και πιο εύκολο να παρακολουθώ τις διελεύσεις αφού μου φαίνονται πιο οικείες. Λάθος μου ίσως αλλά για αρχή δεν είναι και άσχημα!

Σ΄ ευχαριστώ για την εξήγηση και τη βοήθεια!

Όνομα:
    dnaki

Τότε μάλλον ήταν η απόλυτη σύμπτωση που πέτυχα τη μηδενική ανοχή τη συγκεκριμένη ώρα. Εχεις δίκιο και το έχουμε αναφέρει ξανά ότι η Σελήνη έχει πολύ γρηγορη κίνηση...

Απλά θέλω να τονίσω ξανά ότι λόγω του ότι δεν είμαι εξπέρ στην αστρολογία, μου είναι δύσκολο να παρακολουθήσω πολλά προγνωστικά συστήματα όπως προοδευτικούς χάρτες ή επιστροφή ή ηλικό τόξο, δεν μπορώ να καταλάβω πως ερμηνεύονται ακόμα, οπότε μου είναι και πιο εύκολο να παρακολουθώ τις διελεύσεις αφού μου φαίνονται πιο οικείες. Λάθος μου ίσως αλλά για αρχή δεν είναι και άσχημα!

Καλημέρα κι απο μένα :bigsmile:
    Μιας και εχεις ξεκινήσει να παρακολουθείς τις διελεύσεις,θα σου πώ πως οι πιο σημαντικές είναι απο τον Δία και μετά ,κι αυτό γιατί διαρκούν περισσότερο εξαιτίας της αργής κ πολλές φορές ανάδρομης κινησής τους.Επίσης,εκτός απο τις όψεις που σχηματίζουν οι τράνζιτ πλανήτες με αυτούς του χάρτη σου,θα πρέπει να κοιτάς και απο ποιούς οίκους περνάνε στο ωροσκόπιο σου,για να δείς και τους τομείς που αφορούν,κ στο τέλος τις γενέθλιες όψεις που ενεργοποιούνται απο τις διελεύσεις τους.
    Καλή σταδιοδρομία:toung:
    What goes around comes around

Καθόλου λάθος και πολύ καλά κάνεις, Sag_femme. Είναι καλό να ξεκινά κανείς από τις διελεύσεις γιατί εκεί βλέπει τι βιώνει πιο άμεσα. Κι αν δεν ξεκινήσεις από κάπου πώς θα αποκτήσεις εμπειρία και θα μάθεις; Είναι σωστά κι αυτά που σου γράφει η Κωνσταντίνα πιο πάνω, αν θέλεις να τα ακολουθήσεις.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Αγαπητή Astir,

όλες αυτές οι όψεις που αναφέρεις για να ισχύουν πρέπει να έχουν ανοχή μέχρι μια μοίρα. Ας πάρουμε όμως ως δεδομένο ότι ισχύουν όλες.

Αφού η αντίθεση Ουρανού/Κρόνου στα προοδευτικά κάνει όψη και με την Σελήνη και με την Αφροδίτη συμπεραίνω ότι η προοδευμένη Σελήνη βρίσκεται πάνω στην προοδευμένη Αφροδίτη. Αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό. Επίσης παρατηρούμε ενεργοποίηση της Αφροδίτης στο ηλιακό τόξο με το τετράγωνο του Πλούτωνα και από διελεύσεις με το τρίγωνο του Ουρανού και το εξάγωνο του Κρόνου.

Έχουμε δηλαδή ταυτόχρονη ενεργοποίηση της Αφροδίτης στα προοδευτικά, το ηλιακό τόξο και από διελεύσεις. Αν κοιτάξεις, θα υπάρχει κάτι παρόμοιο και στην ηλιακή επιστροφή. Αυτό σημαίνει ότι θα συμβούν πολύ σημαντικά γεγονότα στη ζωή αυτού του άντρα στον συναισθηματικό τομέα που θα τα βιώσει πολύ έντονα. Επίσης μπορεί ταυτόχρονα να έχει γεγονότα στον οικονομικό τομέα και στους τομείς που κυβερνά η Αφροδίτη στον χάρτη του.

Το πώς θα εξελιχτούν αυτά τα γεγονότα είναι δύσκολο να το πει κανείς χωρίς να γνωρίζει τον γενέθλιο χάρτη του συγκεκριμένου ατόμου αφού οι προβλέψεις γίνονται πάντα με βάση το γενέθλιο.
    Αγαπητή Κοραλλία,
    Σ' ευχαριστώ για τις επισημάνσεις.
    Η προοδευμένη Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει αντίθεση με την προοδευμένη Σελήνη από τους Ιχθείς, εξού και η σύνοδος Κρόνου / Αφροδίτης και Ουρανού / Σελήνης. Πιστεύω ότι βιώθηκαν έντονα συναισθήματα, έχω πολλές ενδείξεις γι΄αυτό. Με εντυπωσιάζει όμως το γεγονός ότι δεν εκδηλώθηκαν κι ούτε πραγματοποιήθηκαν. Ίσως ο Κρόνος δρα περιοριστικά. Βέβαια το μέλλον άδηλο. Ίσως απαιτείται η ενεργοποίηση κάποιου μεσοδιαστήματος από διελαύνοντα πλανήτη. Οι ανοχές δεν ξεπερνούν τη μία μοίρα. ¶λλωστε αυτό αποτελεί προϋπόθεση στα προοδευτικά ωροσκόπια. Δε γνωρίζω ωροσκόπο και γι΄ αυτό δεν ξέρω ποιους τομείς κυβερνά η Αφροδίτη. Δεδομένου ότι το άτομο δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα (αντιθέτως μάλιστα) θεωρώ ότι οι όψεις είναι συναισθηματικής φύσης.

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Καλημέρα κι απο μένα :bigsmile:
    Μιας και εχεις ξεκινήσει να παρακολουθείς τις διελεύσεις,θα σου πώ πως οι πιο σημαντικές είναι απο τον Δία και μετά ,κι αυτό γιατί διαρκούν περισσότερο εξαιτίας της αργής κ πολλές φορές ανάδρομης κινησής τους.Επίσης,εκτός απο τις όψεις που σχηματίζουν οι τράνζιτ πλανήτες με αυτούς του χάρτη σου,θα πρέπει να κοιτάς και απο ποιούς οίκους περνάνε στο ωροσκόπιο σου,για να δείς και τους τομείς που αφορούν,κ στο τέλος τις γενέθλιες όψεις που ενεργοποιούνται απο τις διελεύσεις τους.
    Καλή σταδιοδρομία:toung:
    Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση (κι εσένα Κοραλλία) και για την ενθάρρυνσή σας!

Απλά το μόνο που δεν κατάλαβα στην απάντηση σου ήταν το τελευταίο δηλ. οι γενέθλιες όψεις που ενεργοποιούνται από τις διελεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζω τις όψεις από το γενέθλιο χάρτη μου και όταν δω αντίστοιχη όψη να γίνεται (στους ίδιους οίκους) θα μου δώσει και γεγονότα;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Όνομα:
    dnaki

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση (κι εσένα Κοραλλία) και για την ενθάρρυνσή σας!

Απλά το μόνο που δεν κατάλαβα στην απάντηση σου ήταν το τελευταίο δηλ. οι γενέθλιες όψεις που ενεργοποιούνται από τις διελεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζω τις όψεις από το γενέθλιο χάρτη μου και όταν δω αντίστοιχη όψη να γίνεται (στους ίδιους οίκους) θα μου δώσει και γεγονότα;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
    Καλημέρα :bigsmile:
    Θα σου δώσω ένα πολύ οικείο παράδειγμα
    Ας πούμε οτι έχουμε ένα γενέθλιο χάρτη όπου ο Ερμής βρίσκεται στις 4ο του Καρκίνου σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα απο τις 4ο του Ζυγού.
    Όταν περάσει ο διελ.Πλούτωνας στις 4ο του Αιγόκερου,θα σχηματίσει αντίθεση με τον γενέθλιο Ερμή,και τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα .Την ίδια στιγμή θα ενεργοποιηθεί και το γενέθλιο τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα.
    Στον ίδιο χάρτη ας πούμε οτι έχουμε και τον γενέθλιο Κρόνο στις 9ο του Καρκίνου σε σύνοδο με τον Ερμή.Όταν ο διελ. Κρόνος περάσει (ή μάλλον ξαναπεράσει) στις 4ο του Ζυγού (γιατι πολλές φορές γυρίζει και ανάδρομος:nuts,θα σχηματίσει σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα και τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή οπότε και πάλι ενεργοποιείτε η γενέθλια όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα.
    Και σε γενικές γραμμές.όποιος πλανήτης θα περνάει απο την 4η μοίρα των παρορμητικών,θα ενεργοποιεί με τετράγωνα αυτή την όψη.....λόγου χάρη... ο Ουρανός στην 4η μοίρα του Κριού@

Υ.Γ.κακομελέτα κι έρχεται
    What goes around comes around

Page 6 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)