- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 61
Thread: Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος
-
31-01-2011, 11:32 AM #51
-
31-01-2011, 11:33 AM #52
-
31-01-2011, 11:35 AM #53
-
31-01-2011, 11:36 AM #54
-
31-01-2011, 11:37 AM #55
-
31-01-2011, 11:41 AM #56
Re: Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος
Καλησπέρα σας. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση που κάνατε.
Αν με ρωτάτε για την ιστορία στο παρελθόν ο Ζυγός και ο Σκορπιός παλιότερα ήταν ένα ζώδιο και ο Ζυγός ήταν ουσιαστικά οι δαγκάνες του. Στη συνέχεια αυτά τα ζώδια χωρίστηκαν και έτσι έχουμε 2 διαφορετικούς αστερισμούς. Ο Διαχωρισμός έγινε τη στιγμή που η δικαιοσύνη στην ανθρωπότητα άρχισε να θεωρείτε ότι πρέπει να δείνετε μετά του θανάτου. Παρόλα αυτά αυτό θα το έλεγα μία απλουστευτική ερμηνεία και έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος. Ουσιαστικά ο Σκορπιός κόπηκε και φτιάχτηκε ο ζυγός γιατί υπήρχε η μεταφυσική ανάγκη του ατόμου να εξηγήσει πράγματα πριν το θάνατο και να δώσει ερμηνεία σε αυτά. Επειδή όμως το θέμα που βάζετε είναι ιδιαίτερα σημαντικό θα μπούμε σύντομα σε άρθρο μιας και είναι πολύ και εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Αν δεν με ρωτάτε για αυτό πολύ ευχαρίστως να σας απαντήσω αν μου ξανακάνετε την ερώτηση.
Ανήκετε στο Σεληνιακό ζώδιο - κύκλο του Λέοντα[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
31-01-2011, 08:35 PM #57
και εγω...και εγω 8α ηθελα να μαθω για το σελινιακο μου ζωδιο..γεννηθηκα στην Ροδο στις 20-11-1981 14:15μ.μ..ευχαριστω για τον χρονο σας και για τις χρησιμες αυτες πληροφοριες!πραγματικα ειχα διαβασει καποια σχετικα δημοσιευματα και κανενα δεν με καλυψε τοσο!επιτελους ολη η αληθεια!
-
01-02-2011, 10:28 PM #58
Εκπληκτικό το άρθρο σας. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω διαβάσει κάτι τόσο εμπεριστατωμένο σε ελληνικό site. Καλή δουλειά, και περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες για τον Σεληνιακό ζωδιακό.
[ας ρωτήσω κι εγώ... 16-7-85, Πάτρα, αν δεν είναι κόπος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων]
-
02-02-2011, 05:34 PM #59
´´Από τα παλαιά χρόνια οι άνθρωποι έχουμε μάθει ότι δεν πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια μας: η Παλαιά Διαθήκη, η ελληνική κοσμοθεώρηση και άλλες σημαντικές κουλτούρες μας δίδαξαν ότι όποτε προσπαθήσαμε να κάνουμε το θεό καταστραφήκαμε.΄΄
1.Τα όριά μας δεν υπάρχουν.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
2.Οι κοσμοθεωρίες ειναι ΘΕΩΡΙΕΣ.
3.Οι κουλτούρες δε μας δίδαξαν να μη κάνουμε τον Θεό. Μας δίδαξαν πώς να τον αναγνωρίσουμε μέσα μας, έξω μας και παντού.
Αφού όλοι μας είμαστε παιδιά του ενός και μοναδικού ΠΑΤΕΡΑ/ΜΗΤΕΡΑ Θεού πώς μπορεί να είμαστε κάτι άλλο εκτός απο ΘΕΟΙ και μείς;
΄΄Είναι άραγε αλήθεια αυτό και πρέπει να κάνουμε πίσω ή είναι μία πόρτα που μας λέει να μην περάσουμε γιατί κάποιοι δεν θέλουν να την περάσουμε ακόμη….
Αυτά τα ερωτήματα ίσως ακόμη είναι νωρίς να τα απαντήσουμε. ´´...
... ο κύκλος/φυλακή που βρισκόμαστε είναι ενα είδος καραντίνας. Κρατάμε κλειστή την πόρτα, όσο χρειάζεται να γίνει κάθαρση ενεργειών.
Θα είναι έτοιμη να ανοίξει όταν θα αποτελείται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΙΚΟ ΦΩΣ. Η δουλειά μας ειναι να δημιουργήσουμε και να λάμψουμε το Φως που είμαστε μέσα απο τις πιό δύσκολες προ υποθέσεις. Κανένα ΌΝ καμιά ΥΠΑΡΞΗ ανα τα σύμπαντα δεν ειναι εν ΣΟΦΙΑ αν δεν έχει περάσει πρώτα απο δώ.
ΑΓΑΠΗ και ΦΩΣ = ΘΕΟΣ
-
06-02-2011, 11:47 PM #60
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.