- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Κάρμα & προηγούμενες ζωές
-
07-01-2008, 12:50 AM #1
Κάρμα & προηγούμενες ζωές
Παιδικές εντυπώσεις
Ποιος από εμάς δεν θυμάται με …αηδία την καμαρωτή εμφάνιση μιας κατσαρίδας καταμεσής του σαλονιού, ή ποιος δεν έτυχε να υποστεί το φοβερό συναίσθημα ενός σκύλου να του γαβγίζει ή, ακόμα χειρότερα, να ορμά απειλητικά προς το μέρος του; Λίγο έως πολύ όλοι μας έχουμε κυριευτεί από δυσάρεστες εντυπώσεις και συναισθήματα με την ανάμνηση ή την ανάκληση των οποίων διαπιστώνουμε ότι μας έχουν αφήσει στο βάθος του νου ένα ανεξίτηλο σημάδι.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Κάρμα προηγούμενες ζωές
-
08-02-2011, 05:02 PM #2
Re: Κάρμα & προηγούμενες ζωές
που μπορούμε να βρούμε ανθρώπους που μπορούν να μας βάλουν σε μια τέτοια διαδικασία?
στην Ελλάδα? θεωρώ ότι δεν μπορούν πολλοί να σε υπνωτίσουν.. πιστεύω πως κάτι
τέτοιο θα με βοηθούσε να λύσω κάποια προβλήματα που έχω..και σίγουρα όχι μόνο εμένα!
-
08-02-2011, 07:12 PM #3
Σαφώς και υπάρχουν στην Ελλάδα.
Προσωπικά το έψαξα πάρα πολύ. Φοβούμενη τα post-hypnotic command δεν αποφάσισα να προχωρήσω να ύπνωση.
Από τύχη ανακάλυψα όμως πως αναδρομή γίνεται και σε βαθιά χαλάρωση. Βρήκα ως οδηγό σ' αυτή την διαδικασία τον Κύριο Κυπριωτάκη. Ήταν πολύ έντονη εμπειρία και μου άνοιξε τα μάτια για πολλά ζητήματα μου στην παρούσα ζωή.Ολιστικός σύμβουλος ψυχικής υγιεινής, Life Coach & εφαρμόστρια EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης}
-
08-02-2011, 07:31 PM #4
Μήπως μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες; Γιατί πραγματικά πρώτη φορά ακούω για τέτοιες διαδικασίες στην Ελλάδα.
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
08-02-2011, 08:13 PM #5
Σερφαροντας στο διαδικτυο πανω σε ψυχολογικα θεματα, ειχα βρει το σαιτ ενος εξειδικευμενου ψυχιατρου, ο οποιος χρησιμοποιοει την μεθοδο της χαλαρωσης για την θεραπεια διφορων προβληματων, οπως φοβιες κ.λ.π
Εξηγει δε αναλυτικα την διαδικασια, στα κειμενα του. Δυστυχως ομως , δεν γνωριζω κανενα που να ηταν πελατης του.
Αν θελετε τσεκαρετε κι αυτη την περιπτωση.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.