- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 62
Thread: Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα
-
01-12-2011, 08:32 PM #41
Re: Αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα
Καλησπερα σε ολους.
Να πω και εγω τον πονο μου σχετικα με τον Ποσειδωνα, η μαλλον την δυσμενη θεση που κατειχε ο κυβερνητης μου ολα τα προηγουμενα χρονια.
Σαν Ιχθυς λοιπον του 1ου δεκαημερου με ηλιο στον 9ο οικο, ειχα τον Ποσειδωνα στον 8ο.
Ολες τις εξαπατησεις του κοσμου εφαγα λογω της θεσης αυτης. Ειδικα οταν εκαναν διελευσεις απο τον 8ο Ερμης, Αφροδιτη και Αρης, γινοταν χαμος. Βεβαια βοηθησε και ενα ωραιοτατο γενεθλιο τετραγωνο Κρονου/Σκορπιος - Πλουτωνα/Λεων.
Δεν μπορω να πω... Με περιποιηθηκαν και οι τρεις τους τοσο απο τις γενεθλιες θεσεις τους οσο και απο τις διελευσεις τους.
Αναρωτιεμαι ομως... Τουλαχιστον για εμας τα ψαρακια υπαρχει ελπιδα να μας παρηγορησει ο Ποσειδωνας με την εισοδο του στους Ιχθεις? Ειδικα αν δεν κανει καμμια ασχημη οψη με γενεθλιο πλανητη παρα μονο συνοδο με εναν γενεθλιο ηλιο χωρις καμμια οψη?
Συγχωρεστε με αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα ειδα Ποσειδωνα και μου βγηκε το παραπονο....
-
01-12-2011, 08:53 PM #42
Re: Αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα
Καλησπέρα σας.
Ο Ποσειδώνας και όλοι οι Πλανήτες δεν είναι κακοποιά στοιχεία που θέλουν να μας κάνουν κακό, εμείς ουσιαστικά διαχειριζόμαστε αρνητικά και μη εποικοδομητικά τις όποιες ενέργειες τους. Ο Ποσειδώνας είναι μία ουδέτερη ενέργεια. Στο ερώτημα λοιπόν στο κατα πόσο ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα είναι θετικός, σίγουρα θα είναι θετικός πιο πολύ απο ότι στον Υδροχόο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι για όλο το κόσμο θετικός. Πόσο ώριμοι είμαστε και πόσο δεκτικοί είμαστε στα πραγματικά του μηνήματα; Πόσο έχουμε εξελιχθεί και έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε απο τα γήινα πράγματα.
Ο Ποσειδώνας είναι μία υπερβατική ενέργεια αν τη χρησιμοποιούμε για εγωικούς λόγους και ανάγκες, όπως τα αισθηματικά και επαγγελματικά μας ζητήματα τότε σίγουρα θα καταστραφούμε, για αυτό το λόγο για γήινους σκοπούς είναι καλύτερο να χρησιμοποιούμε τους κυβερνήτες της παραδοσιακής αστρολογίας οπότε στην περίπτωση μας τον Δία ενώ για υπερβατικά ζητήματα που αφορούν όλη την ανθρωπότητα τότε και τότε μόνο να μπαίνουμε στη σφαίρα του Ποσειδώνα.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
03-12-2011, 04:00 PM #43
Re: Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα
Διάβασα προσεκτικά το άρθρο γιατί σε προσωπικό επίπεδο ο Ποσειδώνας με επηρεάζει (ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και αντίθεση με τον Ήλιο μου με απόκλιση 4 μοιρών). Πράγματι η θέση του Κρόνου φαίνεται να βοηθάει όταν ένα άτομο δεν λειτουργεί σωστά τον Ποσειδώνα και την συγκεκριμένη αντίθεση. Αν γνωρίζεται ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στο γενέθλιο ωροσκόπιο νομίζω τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να επαναπροσδιοριστεί σε σωστή και ρεαλιστική βάση μια αντίθεση της φύσης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Στους επόμενους περίπου 3 μήνες ο Κρόνος από τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού θα σχηματίζει όψη 120 μοιρών με τον Ποσειδώνα. Μια τέτοια όψη νομίζω θα βοηθήσει πολλούς να πετάξουν τα ρόζ γυαλιά του Ποσείδωνα και να πραγματοποιήσουν κάποιο όνειρο..
-
03-12-2011, 06:52 PM #44
Καλησπερα θα ηθελα ηθελα να κανω και εγω με την σειρα μου μια ερωτηση..οταν υπαρχει σε συναστρεια αυτη η οψη αντιθεσης ηλιου- ποσειδωνα ποιος ειναι αυτος που εχει το ροζ συννεφο η νιωθει παντα οτι τελικα ο συντροφος του δεν ειναι αυτο που ειχε φτιαξει στο μυαλο του ...
-
03-12-2011, 06:58 PM #45
Καλησπέρα σας. Αυτός που δεν βλέπει την κατάσταση καθαρά είναι ο κάτοχος του Ήλιου και αυτό γιατί το άτομο που έχει τον Ποσειδώνα για κάποιο λόγο δεν ξεμπερδεύει την κατάσταση. Πάντα υπάρχει μία τάση εξιδανίκευσης και για τους δύο για αυτή τη σχέση αλλά ο κάτοχος του Ήλιου υποφέρει περισσότερο μέσα απο αυτή την εξιδανίκευση. Η σχέση αν μπορέσει και μεταμορφώσει τον εαυτό της και το ζευγάρι δεν είναι μαζί μόνο για να περνάει αυτό καλά αλλά κοιτάξει να βοηθήσει και τους ανθρώπους γύρω του, θα μπορέσει να βελτιωθεί, δυστυχώς όμως στη δυτική κοινωνία η έννοια της σχέσης δεν έχει κοινωνικό χαρακτήρα, ελάχιστα ζευγάρια κοινούνται μαζί για να βοηθήσουν συνανθρώπους τους, για αυτό και ο Ποσειδώνας λειτουργεί πιο συχνά καταστροφικά.
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
03-12-2011, 07:10 PM #46
Σε περιπτωση ομως αυτος που εχει τον ηλιο την αντιθεση αυτη την εχει και σε γεννεθλια οψη τι γινεται...δεν ειναι γι αυτον λιγο πιο απλα τα πραγματα γιατι του ειναι κατι γνωστο....( η αληθεια ειναι οτι αυτη την οψη την εχει φιλικο ζευγαρι και οντως ασχολουντε περα απο τις κανονικες τους δουλειες με προσφορα προς τριτους οπως επισης ξεχασα να αναφερω οτι και αυτος που εχει τον ποσειδωνα εχει οψη στο οροσκοπιο του αλλα οχι με τον ηλιο αλλα τετραγωνο με την αφροδιτη)
-
03-12-2011, 07:13 PM #47
Σε αυτή την περίπτωση έχουμε επανάληψη της γενέθλιας υπόσχεσης, αυτός (Ήλιος) βρήκε μία ανάλογη σχέση για να μπορεί να δημιουργήσει. Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε πάλι μία σχέση που έχει προβλήματα κυρίως στο να δει καθαρά κάποια πράγματα αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο αρνητική η κατάσταση όσο αν δεν την είχε και στο γενέθλιο. Απο εκεί και πέρα έχει να κάνει και με την προσωπική δουλειά που κάνει ο καθένας δυστυχώς οι όψεις αυτές αν δεν δουλέψεις και τις αφήσεις δημιουργούν σοβαρά προβλήματα, αν τις δουλέψεις είναι χρυσάφι. Νομίζω ότι αυτό όμως το ξέρουν μόνο οι δύο συμπαθητικοί φίλοι σας που έχουν τη σχέση.
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
03-12-2011, 08:24 PM #48
"Αν αντιληφθούμε αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μετά το στάδιο της γέννησης"
Αυτό θα το καταλάβουμε από το αν η όψη είναι προσεγγίζουσα ή αποχωρίζουσα ή από κάποιο άλλο τρόπο?
Μία ερώτηση ακόμα. Η όψη Ήλιου σε τετράγωνο με Ποσειδώνα ποιες διαφορές παρουσιάζει από την αντίθεση?
Συγχαρητήρια για το υπέροχο άρθρο σας.
Ευχαριστώ.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
04-12-2011, 02:42 AM #49
Αγαπητή Alkimini αν η αντίθεση υπάρχει ήδη στο χάρτη και συνεχίζει και ως προσεγγίζουσα είναι ακόμη πιο σημαντική αλλά και όταν είναι αποχωρίζουσα.
Όμως ακόμη και απο διέλευση όταν ένα άτομο στα 5ου βιώσει μία αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του.
Όσο για το τετράγωνο μπορούμε να το συμπεριλάβουμε στο άρθρο αλλά με λιγότερη ένταση καθότι μεν η αντίθεση είναι όψη που έχει να κάνει πάντα με τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους ενώ το τετράγωνο μπορεί να είναι ένας συνδυασμός εξωτερικού και εσωτερικού περιβάλλοντος ή και μόνο εσωτερικού. Πρακτικά ένα άτομο με Ήλιο - Αντίθεση θα προβάλλει τον Ποσειδώνα σίγουρα στους άλλους, ένα άτομο με ένα τετράγωνο δεν είναι και τόσο σίγουρο.
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια![I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
04-12-2011, 02:27 PM #50
Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις σας και συγχαρητήρια και για τα " 5 πρόστυχα ψέματα" που ξέχασα να αναφέρω προηγουμένως. Έχω την εντύπωση ότι δένει και με το θέμα μας !
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.