s
[Συζήτηση] Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 62
    Όνομα:
    Χρήστος

Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα

"5 Πρόστυχα ψέματα μου είπες… Το 1ο ότι δεν θα με πληγώσεις ποτέ... Το 2ο ότι θα είσαι δίπλα μου για πάντα... Το 3ο ότι θα με αγαπάς για μια ζωή... Το 4ο ότι δεν θα υπάρξει ποτέ στιγμή να με ξεχάσεις... Το 5ο ότι είσαι η αδερφή ψυχή μου... Το πιο πρόστυχο όμως από όλα είναι ότι δεν είχες έρθει ποτέ…."
    (Ποιητική συλλογή: Christos Archos – Memories of redemption)

(Πριν αρχίσουμε το συγκεκριμένο άρθρο θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι μιλάμε όχι μόνο για την αντίθεση του Ήλιου – Ποσειδώνα, αλλά για τις Ποσειδώνιες ιδιότητες γενικότερα, όταν αυτές συνδέονται με αντιθετικό τρόπο με τις Ηλιακές. Κάτι που επίσης πρέπει να θυμόμαστε είναι πώς, όσο πιο κλειστή είναι η όψη σε απόσταση, τόσο πιο έντονα είναι τα παρακάτω. Και φυσικά όσοι έχουν μια τέτοια όψη, μπορεί να βρουν τα γραφόμενα εξαιρετικά «θολά» - ίσως και «λάθος»).

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα

Re: Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα

Συγχαρητήρια για το καταπληκτικό σας άρθρο κε Αρχο. Ιδιαίτερα χρήσιμες κάποιες παρατηρήσεις σας, ασχετα απο τις προσωπικές όψεις του χάρτη μας.
    Δεν είναι το ίδιο πράγμα να κάνεις πνεύμα και να έχεις πνεύμα. Claudel

Όνομα:
    Γεωργία

Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο για το τόσο αναλυτικό και πλούσιο άρθρο σας! Ίσως (μπορεί και να είναι και λάθος η άποψη μου, γιατί δεν έχω και πολύ προχωρήμενες γνώσεις αστρολογίας) και για αυτό όσοι έχουν θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα ασχολούνται και με την ηθοποίία, γιατί έχουν καλή αντίληψη του περιβαλλοντος τους σε σχέση με το εγώ τους και θέλουν να βιώσουν και καταστάσεις μέσω των ρόλων προκειμένου να αποκομίσουν περισσότερες εμπειρίες. Βέβαια άμα είναι λάθος αυτό διορθώστε με! Πάντως συγχαρητήρια ξανά για το άρθρο σας!!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    sst

Κε ¶ρχο καλημέρα σας,
    Συγχαρητήρια για το άρθρο σας, είναι εκπληκτικό και εμβαθύνει ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη όψη. Επίσης πολύ καλό είναι ότι προτείνετε λύσεις και διεξόδους για τα άτομα που έχουν την δύσκολη αντίθεση Ποσειδώνα - Ήλιου.
    Είναι εκπληκτικό το ότι μας προσφέρεται μια ευρεία γκάμα άρθρων και δεν περιορίζεστε σε ένα και μόνο τομέα, και το κυριότερο είναι ότι τα άρθρα σας βοηθούν όλους έμάς που μαθαίνουμε αστρολογία να την κατανοούμε καλύτερα.
    Και πάλι συγχαρητήρια και απλά να ξέρετε ότι περιμένουμε πολλά ακόμα τέτοια άρθρα!:bigsmile:

Όνομα:
    Αντωνία

Ζέτα, αυτό που έγραψες δεν είναι μακριά από την αλήθεια. Οι καλές όψεις του Ποσειδώνα δίνουν καλιτεχνικές τάσεις-νομίζω και οι δύσκολες όψεις επίσης-.
    ¶λλωστε ο Ποσειδώνας έχει έξαρση στον λέοντα, γιατί η ύπαρξη δημιουργίας(λέοντας) προυποθέτει έμπνευση(Ποσειδώνας).
    Οι όψεις του Ποσειδώνα και Πλούτωνα όντως θεωρούνται βασικό κομάτι ενός ωροσκοπίου. Δεν παλεύονται εύκολα.
    Χρήστο, ωραίο και αυτό το κομμάτι σου. :idea:
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by sagimoon View Post
    Ζέτα, αυτό που έγραψες δεν είναι μακριά από την αλήθεια. Οι καλές όψεις του Ποσειδώνα δίνουν καλιτεχνικές τάσεις-νομίζω και οι δύσκολες όψεις επίσης-.
    ¶λλωστε ο Ποσειδώνας έχει έξαρση στον λέοντα, γιατί η ύπαρξη δημιουργίας(λέοντας) προυποθέτει έμπνευση(Ποσειδώνας).
    Πάλι καλά!! Νόμιζα πως ήταν λάθος. Αν και εγώ έχω ένα όχι και τόσο δυνατό εξάγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα (ήλιος σκορπιός-ποσειδώνας αιγόκερως), και είναι ένα από τα κρυφά μου όνειρα να ασχοληθώ με την ηθοποιία.. Όμως έχει πολλά μειονεκτήματα η δουλειά αυτή, για αυτό και παραμένει και κρυφό όνειρο μάλιστα.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Μαρια

πραγματικα ενδιαφερον και απο οσα και εγω εχω διαβασει και εχοντας μια εντονη Ποσειδωνια οψη(Ποσειδωνας συνοδος Σεληνη στον Τοξοτη), θελω να πω οτι οι οψεις αυτες ειναι οι αγαπημενες μου αν και με ταλαιπωρουν.Ειναι αυτες που με κανουν να ονειρευομαι....
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαργαρίτα

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την αντιθεση και την συνοδο γενικοτερα....εχω παρατηρησει οτι οταν π.χ εχουμε συνοδο ΄ηλιο-ποσειδωνα η αντιθεση τα χαρακτηριστικα ειναι ιδια καποιος π.χ που εχει συνοδο αφροδιτης-ουρανου θα κανει αντισυμβατικες σχεσεις το ιδιο και ενας που εχει η αντιθεση...ποια η διαφορα????:blink:

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την αντιθεση και την συνοδο γενικοτερα....εχω παρατηρησει οτι οταν π.χ εχουμε συνοδο ΄ηλιο-ποσειδωνα η αντιθεση τα χαρακτηριστικα ειναι ιδια καποιος π.χ που εχει συνοδο αφροδιτης-ουρανου θα κανει αντισυμβατικες σχεσεις το ιδιο και ενας που εχει η αντιθεση...ποια η διαφορα????:blink:

Οι όψεις συνόδου και αντίθεσης είναι διαφορετικές ώς προς τα αποτελέσματα γιατί το άτομο βιώνει στην αντίθεση πολλά απο τα φαινόμενα με εξωστρεφή τρόπο ενώ στη σύνοδο είναι κάτι που προέρχεται απο εσωτερικές διαδικασίες του ατόμου οπότε το άρθρο είναι καλύτερα να το περιορίσετε κυρίως ώς προς την αντίθεση και να μην γίνει γενίκευση για να μην έχετε πρόβλημα στην ανάλυση.

Ζετα πράγματι όλες οι όψεις του Ποσειδώνα με τον Ήλιο δίνουν καλλιτεχνικές τάσεις απλά στις όψεις 3ης αρμονικής μπορεί το άτομο να χειριστεί τα ταλέντα του με πολύ πιο μεγάλη ευκολία.

Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια.

Με σεβασμό και εκτίμηση
    Χρήστος ¶ρχος
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

καταπληκτικό άρθρο!!
    ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)