s
ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ........?? - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 34 of 34
    Όνομα:
    Τίνα

Re: ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ........??

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Όσο ζω ελπίζω που λένε....είμαι σε αναζήτηση εργασίας αυτήν την περίοδο, που ο Δίας είναι στον ωροσκόπο μου, εξαγωνίζοντας τον Ήλιο μου και το γενέθλιο Δία μου (και τώρα που το σκέφτομαι ο Δίας ήταν μέχρι τώρα σχεδόν στο 12 οίκο μου, εξου και η εσωτερική αναζήτηση......αχα!! τώρα είναι στον 1ο μου βέβαια..)και κάτι άρχισε να κινείται από τότε που τελείωσε η ανάδρομη πορεία του!!!!!! Πολύ υπόσχεση βρε παιδί μου όμως και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι....μέχρι που να γίνει κάτι οριστικό...κρατάω μικρό καλάθι...Αλλά αυτό που πρόσεξα είναι ότι τόλμησα να κάνω όνειρα για την καριέρα μου....μέσα στην κρίση, αυτό είναι δώρο, αλήθεια!!! Και όλα αρχίζουν από ένα όραμα....!!

Χρυσάνθη, χαίρομαι γιατί ανακαλύπτω, πως έχεις πιάσει το νόημα του Δία σε αντίθεση με πολλούς που στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του,περιμένουν, τον "από μηχανής Θεό" να δώσει λύση στα προβλήματα τους. Το ουσιαστικό νόημα του Δία, είναι ακόμη και μέσα από δύσκολες καταστάσεις να μπορούμε να διατηρούμε την αισιοδοξία μας. Ο Δίας όχι μόνο μπορεί να φέρει δυσκολίες αλλά μπορεί να μεγεθύνει προυπάρχουσες. Η διαφορά είναι πως με την βοήθεια του θα αντάπεξερθουμε ευκολότερα και με ψηλά το κεφάλι η να το πω πιο απλά, μέσα στην ατυχία μας θα είμαστε τυχεροι.

Και για να γίνω πιο κατανοητή θα καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία, όταν ο Δίας από τις πρώτες μοίρες του Υδροχόου εξαγώνιζε τον Ήλιο μου(μέσα από τον 10ο) τον Δία μου ( μέσα από τον 5ο) και ενεργοποιούσε το γενέθλιο τρίγωνο που έχω στον χάρτη μου. Έπαθε το παιδί μου γαστρεντερίτιδα και καταλήξαμε στο νοσοκομείο. Που ήταν η τύχη? στο γεγόνος, πως ενώ περίμενε η παιδίατρος να κάνει άλλη μία κένωση για να το σωληνόσουν και να κάνουμε εισαγωγή, το παιδάκι σιγά σιγά συνήλθε και στον δρόμο για το γυρισμό, εγώ μακάριζα την τύχη μου. Αν αυτό δεν θεωρείται τύχη από κάποιους, καλό είναι να αναθεωρήσουν και να σκεφτούν τι ακριβώς είναι η τύχη και ίσως κάποια στιγμή την βρούν μπροστά τους.

Πολύ χαρακτηριστικό το παράδειγμά σου Έρση,.....Προσπαθώ εδώ και καιρό να καταλάβω τι είναι αυτό που θα κάνει το Δία να σου χαρίσει μία δουλειά, και όχι υποσχέσεις, δημόσιες σχέσεις, και τελικά απασχόληση σε άσχετο επάγγελμα,....τι είναι αυτό που θα κάνει τον Κρόνο να σου φέρει ένα σπίτι και όχι βάσανα, τι είναι αυτό που θα κάνει τον Ποσειδώνα να σου χαρίσει έμπνευση για ένα βιβλίο, και όχι αυταπάτες. Αλήθεια, μήπως είναι η προσωπική ευθύνη, και η σκληρή δουλειά,όλο το χρόνο ανεξάρτητα απο τις θέσεις των πλανητών (ακόμα και στις ώρες κενής πορείας-αν και ποτέ δε θα σταματήσω να τις κοιτάζω μου φαίνεται!!!)??? Τέλος πάντων, υποθέτω ότι έχει σχέση με το κατά πόσο είμαστε εξελιγμένα μοντέλα γενικότερα....ίσως. Αλλά ένας άνθρωπος που ασχολείται με την αστρολογία, μπορεί αλήθεια να διακρίνει όταν τον ρωτάει κάποιος, ''θα καλυτερεύσουν τα πράγματα? Αλλά πραγματική καλυτέρευση, όχι ψυχολογικό ανέβασμα....?? οι πλανήτες μπορούν να μας δείξουν πότε θα είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, και πότε θα θυμόμαστε τη συγκεκριμένη περίοδο, ως την περίοδο της μεγάλης ανατροπής-προς το καλύτερο εννοείται??? Θα με ενδιέφερε να ακούσω τη γνώμη όλων σας!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Πολύ χαρακτηριστικό το παράδειγμά σου Έρση,.....Προσπαθώ εδώ και καιρό να καταλάβω τι είναι αυτό που θα κάνει το Δία να σου χαρίσει μία δουλειά, και όχι υποσχέσεις, δημόσιες σχέσεις, και τελικά απασχόληση σε άσχετο επάγγελμα,....τι είναι αυτό που θα κάνει τον Κρόνο να σου φέρει ένα σπίτι και όχι βάσανα, τι είναι αυτό που θα κάνει τον Ποσειδώνα να σου χαρίσει έμπνευση για ένα βιβλίο, και όχι αυταπάτες. Αλήθεια, μήπως είναι η προσωπική ευθύνη, και η σκληρή δουλειά,όλο το χρόνο ανεξάρτητα απο τις θέσεις των πλανητών (ακόμα και στις ώρες κενής πορείας-αν και ποτέ δε θα σταματήσω να τις κοιτάζω μου φαίνεται!!!)??? Τέλος πάντων, υποθέτω ότι έχει σχέση με το κατά πόσο είμαστε εξελιγμένα μοντέλα γενικότερα....ίσως. Αλλά ένας άνθρωπος που ασχολείται με την αστρολογία, μπορεί αλήθεια να διακρίνει όταν τον ρωτάει κάποιος, ''θα καλυτερεύσουν τα πράγματα? Αλλά πραγματική καλυτέρευση, όχι ψυχολογικό ανέβασμα....?? οι πλανήτες μπορούν να μας δείξουν πότε θα είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, και πότε θα θυμόμαστε τη συγκεκριμένη περίοδο, ως την περίοδο της μεγάλης ανατροπής-προς το καλύτερο εννοείται??? Θα με ενδιέφερε να ακούσω τη γνώμη όλων σας!

Εύλογες οι απορίες σου Χρυσάνθη μου, όμως νομιζω πως αν τις συζητήσουμε σε αυτήν εδώ την ενότητα αυτή, θα βγούμε οφ τόπικ. Μπορείς λοιπόν, αν φυσικά το επιθυμείς, να ανοίξεις νέο θέμα.

χαλια , χαλια , χαλια , οσο κι αν ακουω πως τα πραγματα θα αλλαξουν, η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο...ποτε θα παρουν ανασα και οι κακομοιροι οι υδροχοοι?
    Το 2010 τουλαχιστον εχουμε καποια ελπιδα? Γιατι το 2009 σκορπισε αισθηματικα ,επαγγελματικα...ατελειωτες δοκιμασιες.!

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)