s
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 41

Re: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Καταρχην εχω να κανω μια διαπιστωση .Σε αλλο ποστ εδω εχει αναφερθει οτι αμα κανεις σχεση με αναδρομη αφροδιτη οταν θα γυρισει ορθροδρομη θα χωρισετε.Εχω να καταθεσω δυο προσωπικες εμπειριες επι του θεματος .Η πρωτη ειναι ερωτικης φυσεως και λογο αναδρομης αφροδιτης το εψαξα το θεμα .
    Η γλυκια μας αφροδιτη ηταν αναδρομη και το καλοκαιρι του 2004.Με βαση την αστρολογικη εφημεριδα την 21 /6/2004 που ξεκινησα μια σχεση ηταν αναδρομη .Μπορει να μην χωρισα οταν γυρισε ορθη ,μπορει να συνεχιζε για αρκετο διαστημα η σχεση ,αλλα ηταν μια σχεση πολυ ψυχοφθορα αν και η συναστρια μας ηταν αρκετα δυνατη (ηλιος σε συνοδο με σεληνη,ηλιος τριγωνο με αφροδιτη,σεληνη τριγωνο με δια και ενα καρο οψεις που μας εδειχναν σουπερ).Τεινω να πιστευω ομως μετα απο 6 χρονια (και αν ειναι καποιος πιο εμπειρος στο θεμα ας με διορθωσει αν κανω λαθος) οτι ο χαρτης που γινεται μια σχεση εχει πολυ μεγαλη σημασια και μπορει να επιρεασει την μεταπειτα εξελιξη της.
    Το γεγονος οτι ταιριαζαμε συναστριακα ,δεν εμποδιζε ουτε τον εναν ουτε τον αλλον συχνα -πυκνα να αλλαζει συνεχως γνωμη απεναντι στην σχεση και αν αυτη μπορει να προχωρησει η οχι.Υπηρχε ενα πισωγυρισμα συνεχες .
    Πιστευω οτι αν ειχαμε κανει σχεση μια μερα που δεν θα υπηρχε αναδρομη αφροδιτη τα πραγματα μεταξυ μας θα ηταν διαφορετικα με την εννοια οτι "λογικα" θα επρεπε οταν γυρισε ορθροδρομη να ειχαμε αποφασισει για τον χωρισμο αλλα η αλληλεπιδραση του ενος στον αλλον ηταν τετοια ωστε μας τραβουσε πισω και ας μην τραβαγε η σχεση(εδω παιζει και λιγο ο συνθετος βεβαια που κανει ενα σεληνη τετραγωνο πλουτωνα που εχει τον ψυχοβγαλτη :toung
    Τελος ,ειχα κανει φιλια με μια κοπελα τον μαρτη του 2009 με αναδρομη αφροδιτη και παλι αν και οταν γυρισε καταλαβα οτι δεν μου ταιριαζε ,αυτη η φιλια κρατησε καμποσους μηνες με πολυ ασχημα αποτελεσματα στην ψυχολογια μου (αφου οταν τελικα απομακρυνθηκαμε σαν να ανασανα).

Καλησπερα σε ολους!
    Αποφασισα να πω και εγω την εμπειρια μου σχετικα με την αναδρομη Αφροδιτη.
    Πρωτα απ ολα θα θελα να πω πως στον δικο μου χαρτη δυστυχως δεν παιζει ρολο αν ο διελαυνων αναδρομος πλανητης ειναι αργος η γρηγορος, αγαθοποιος η κακεργετης.
    Π.χ. Το 2009 η Αφροδιτη ξεκινησε την αναδρομη πορεια της στον Κριο. Περασε απο τις πρωτες μοιρες οπου τοσο εγω οσο και ο πρωην συνεταιρος μου εχουμε μεσοδιαστηματα Ηλιου/Σεληνης και Ηλιου/Αρη.
    Ακριβως τοτε ξεσπασε ενα σκανδαλο ανευ προηγουμενου.
    Ερευνωντας ηρθαν στο φως εγγραφα τα οποια ειχαν υπογραφει
    1ον οταν πριν απο μηνες η Αφροδιτη ηταν ορθοδρομη μεν αλλα στις μοιρες των μεσοδιαστηματων που αγγιξε αναδρομη το 2009
    2ον οταν παλι πριν μηνες η Αφροδιτη ηταν και παλι ορθοδρομη αλλα εκανε τετραγωνο με τα μεσοδιαστηματα.
    Επισης κατα την διαρκεια της αναδρομης πορειας της εκανε συνοδο με την προοδευμενη μου Αφροδιτη στην 27η μοιρα των Ιχθυων!!!!
    Δεν ξερω η δικη μου Αφροδιτη σε τι εξαρση ηταν γιατι δεν λυπηθηκε κανεναν και ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ!!!
    Εβαλαν βεβαια το χερακι τους και ο Κρονος σε αντιθεση με το Ουρανο πιστευω. Αλλα δεν ηταν και τοσο κοντα της.
    Τελος παντων. Πιστευω τοσο στα μεσοδιαστηματα που και διαστημικο βοτσαλο να κανει διελευση κατι θα γινει σε μενα τουλαχιστον.
    Αυτα... και ναστε καλα!
    Υ.Γ. Ενα απο τα πολλα εγγραφα ειχε υπογραφει πριν απο 15 περιπου χρονια, ημερα οπου ο Ερμης ηταν αναδρομος στις πρωτες μοιρες του Ζυγου και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΟΨΗ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. Το συγκεκριμενο εγγραφο δε, χρησιμοποιηθηκε παρανομα το 2008 και ηταν η πετρα του σκανδαλου.

Όταν λέμε πως ό,τι ξεκινά μ' ένα ανάδρομο πλανήτη τελειώνει όταν γυρίσει σε ευθεία πορεία δεν εννοούμε ότι τελειώνει απαραίτητα αμέσως αλλά κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Κάτι που ξεκινά με ανάδρομο πλανήτη ή θα τελειώσει κάποια στιγμή ή θα το ξαναβρούμε μπροστά μας στο μέλλον με προβληματικό τρόπο.

Αγαπητή hattie23, δεν γίνεται η συναστρία σας να ήταν τόσο καλή και η σχέση απλώς να τέλειωσε λόγω ανάδρομης Αφροδίτης. Πιστεύω ότι υπάρχουν στοιχεία στην συναστρία σας που έχεις παραβλέψει την σημασία τους. Όταν δημιουργείται μια σχέση (αλλά και σε κάθε άλλο γεγονός), οι τάσεις του γενέθλιου, οι τάσεις της συγκεκριμένης περιόδου (τράνζιτς, προγνωστικά συστήματα), ο χάρτης της σχέσης, η συναστρία και ο σύνθετος είναι όλα ευθυγραμμισμένα και δείχνουν το ίδιο πράγμα. Αυτό είναι το εκπληκτικό στην αστρολογία και που πραγματικά προκαλεί δέος.

Και ομως οσο αφορα την συναστρια,δεν ειχαμε καμμια δυσκολη οψη με τους εξωκρονιους που προκαλουν συνηθως τα περισσοτερα προβληματα ουτε ασχημες οψεις με προσωπικους πλανητες (αν εξαιρεσουμε το τετραγωνο μεταξυ σεληνη με αφροδιτη ).αλλα μια οψη στο συνολο δεν κανει τοσο κακο.
    Δικες μου διευλευσεις και προοδευτικα εκεινο τον καιρο ,κατι παραπανω απο σπουδαια(για περιπου 4 χρονια ειχα μια πολυ καλη περιοδο αλλωστε ),ειχα κοιταξει καποια στιγμη και τα δικα του και εκεινος ειχε καλες οψεις τοτε χωρις ομως να θυμαμαι πολλες λεπτομερειες ωστε να σας το επιβεβαιωσω.
    Δεν ειπα βεβαια οτι για ολα εφταιγε η αναδρομη αφροδιτη αλλα ηταν θα ελεγα η μονη παραφωνια που υπηρχε μεσα σε μια περιοδο καλων διευλευσεων και προοδευτικων για μενα .
    Μιλησα γενικα για τον χαρτη της σχεσης ,οταν πρωτοκανεις σχεση με τον αλλον δηλαδη που "δειχνει " σαν μερα οτι στην συνεχεια θα ειχαμε παρατραγουδα ετσι και αλλοιως (ενα στοιχειο ειναι και η αφροδιτη).
    Τελος ,να πω οτι ενω ειχαμε ενα πολυ καλο συναστριακο χαρτη (σχετικα ευκολο θα ελεγα ) ο συνθετος χαρτης μας ειχε παρα πολλα προβληματα.Οπως τετραγωνο σεληνη με κρονο και πλουτωνα ,τετραγωνο ποσειδωνα με αρη και αφροδιτη .Αρα ,ναι δεν ειναι υπευθυνη μονο η αναδρομη αφροδιτη ,θα μπορουσαμε να πουμε οτι και ο συνθετος εδειχνε προβληματα ,μονο που πιστευω οτι ξεκινησε μια σχεση την δεδομενη στιγμη μπορει να "ενεργοποιησε " περισσοτερο τις δυσκολες οψεις στην συνεχεια.

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Και ομως οσο αφορα την συναστρια,δεν ειχαμε καμμια δυσκολη οψη με τους εξωκρονιους που προκαλουν συνηθως τα περισσοτερα προβληματα ουτε ασχημες οψεις με προσωπικους πλανητες (αν εξαιρεσουμε το τετραγωνο μεταξυ σεληνη με αφροδιτη ).αλλα μια οψη στο συνολο δεν κανει τοσο κακο.
    Δικες μου διευλευσεις και προοδευτικα εκεινο τον καιρο ,κατι παραπανω απο σπουδαια(για περιπου 4 χρονια ειχα μια πολυ καλη περιοδο αλλωστε ),ειχα κοιταξει καποια στιγμη και τα δικα του και εκεινος ειχε καλες οψεις τοτε χωρις ομως να θυμαμαι πολλες λεπτομερειες ωστε να σας το επιβεβαιωσω.
    Δεν ειπα βεβαια οτι για ολα εφταιγε η αναδρομη αφροδιτη αλλα ηταν θα ελεγα η μονη παραφωνια που υπηρχε μεσα σε μια περιοδο καλων διευλευσεων και προοδευτικων για μενα .
    Μιλησα γενικα για τον χαρτη της σχεσης ,οταν πρωτοκανεις σχεση με τον αλλον δηλαδη που "δειχνει " σαν μερα οτι στην συνεχεια θα ειχαμε παρατραγουδα ετσι και αλλοιως (ενα στοιχειο ειναι και η αφροδιτη).
    Τελος ,να πω οτι ενω ειχαμε ενα πολυ καλο συναστριακο χαρτη (σχετικα ευκολο θα ελεγα ) ο συνθετος χαρτης μας ειχε παρα πολλα προβληματα.Οπως τετραγωνο σεληνη με κρονο και πλουτωνα ,τετραγωνο ποσειδωνα με αρη και αφροδιτη .Αρα ,ναι δεν ειναι υπευθυνη μονο η αναδρομη αφροδιτη ,θα μπορουσαμε να πουμε οτι και ο συνθετος εδειχνε προβληματα ,μονο που πιστευω οτι ξεκινησε μια σχεση την δεδομενη στιγμη μπορει να "ενεργοποιησε " περισσοτερο τις δυσκολες οψεις στην συνεχεια.
    Αγαπητή φίλη, θα πω κάτι που έχω πει αρκετές φορές εδώ στο σάιτ. Σε μια συναστρία, οι όψεις των πλανητών είναι το τελευταίο που κοιτάμε σε μια σειρά πραγμάτων. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι όταν οι όψεις είναι καλές είναι όλα καλά. Μπορεί να συναντήσεις ζευγάρια που έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και να μην έχουν ιδιαίτερες όψεις στην συναστρία τους. Στην περίπτωση σου, ο σύνθετος το έδειχνε πιο φανερά ότι η σχέση αυτή θα είχε προβλήματα.

Το ιδιο ετοιμαζομουν να γραψω και εγω πριν απο λιγο σε αλλο ποστ για να μην ανακατευψω τις ενοτητες.Εχω παρατηρησει και εγω ζευγαρια που εχουν πολυ καλες συναστριες αλλα οι συνθετοι ηταν πολυ δυσκολοι και το αναποδο.Ζευγαρια με αδιαφορες συναστριες που ομως οι συνθετοι ηταν πολυ καλοι.
    Μπορει η επιδραση του αλλου και η επιδραση σου πανω στον αλλο να ειναι εξαιρετικη ,να νιωθεις οτι σε αγαπα αλλα η σχεση για διαφορους λογους να μην ειναι ικανοποιητικη για κανεναν απο τους δυο.ετσι ακριβως ηταν η δικη μου περιπτωση ενω υπηρχε ελξη ,θελαμε ο ενας τον αλλον ,οταν ημασταν μεσα στην σχεση και οι δυο δεν αισθανομασταν καλα ,μολις χωριζαμε μετα απο λιγο διαστημα σκεφτομασταν ο ενας τον αλλον με πολυ διαφορετικο τροπο ,μολις ξαναρχιζαμε παλι ειχαμε τα ιδια προβληματα.
    Και το αναποδο φιλικο ζευγαρι χωρις ιδιαιτερα "τρανταχτες" οψεις στην συναστρια που να δειχνουν ελξη ,ο συνθετος τους εχει φερει να εχουν μια αξιοζηλευτη σχεση γιατι και οι δυο σαν συνολο αλληλοβοηθιουνται 9προβληματα βεβαια υπαρχουν οπως σε ολες τις σχεσεις ,μονο που ο ενας διαισθανεται ποτε ο αλλος "θα κλοτσησει" και προσπαθουν μαζι ωστε να υπαρχει ισορροπια).

7. Re: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Καταρχην εχω να κανω μια διαπιστωση .Σε αλλο ποστ εδω εχει αναφερθει οτι αμα κανεις σχεση με αναδρομη αφροδιτη οταν θα γυρισει ορθροδρομη θα χωρισετε.Εχω να καταθεσω δυο προσωπικες εμπειριες επι του θεματος .Η πρωτη ειναι ερωτικης φυσεως και λογο αναδρομης αφροδιτης το εψαξα το θεμα .
    Η γλυκια μας αφροδιτη ηταν αναδρομη και το καλοκαιρι του 2004.Με βαση την αστρολογικη εφημεριδα την 21 /6/2004 που ξεκινησα μια σχεση ηταν αναδρομη .Μπορει να μην χωρισα οταν γυρισε ορθη ,μπορει να συνεχιζε για αρκετο διαστημα η σχεση ,αλλα ηταν μια σχεση πολυ ψυχοφθορα αν και η συναστρια μας ηταν αρκετα δυνατη (ηλιος σε συνοδο με σεληνη,ηλιος τριγωνο με αφροδιτη,σεληνη τριγωνο με δια και ενα καρο οψεις που μας εδειχναν σουπερ).Τεινω να πιστευω ομως μετα απο 6 χρονια (και αν ειναι καποιος πιο εμπειρος στο θεμα ας με διορθωσει αν κανω λαθος) οτι ο χαρτης που γινεται μια σχεση εχει πολυ μεγαλη σημασια και μπορει να επιρεασει την μεταπειτα εξελιξη της.
    Το γεγονος οτι ταιριαζαμε συναστριακα ,δεν εμποδιζε ουτε τον εναν ουτε τον αλλον συχνα -πυκνα να αλλαζει συνεχως γνωμη απεναντι στην σχεση και αν αυτη μπορει να προχωρησει η οχι.Υπηρχε ενα πισωγυρισμα συνεχες .
    Πιστευω οτι αν ειχαμε κανει σχεση μια μερα που δεν θα υπηρχε αναδρομη αφροδιτη τα πραγματα μεταξυ μας θα ηταν διαφορετικα με την εννοια οτι "λογικα" θα επρεπε οταν γυρισε ορθροδρομη να ειχαμε αποφασισει για τον χωρισμο αλλα η αλληλεπιδραση του ενος στον αλλον ηταν τετοια ωστε μας τραβουσε πισω και ας μην τραβαγε η σχεση(εδω παιζει και λιγο ο συνθετος βεβαια που κανει ενα σεληνη τετραγωνο πλουτωνα που εχει τον ψυχοβγαλτη :toung
    Τελος ,ειχα κανει φιλια με μια κοπελα τον μαρτη του 2009 με αναδρομη αφροδιτη και παλι αν και οταν γυρισε καταλαβα οτι δεν μου ταιριαζε ,αυτη η φιλια κρατησε καμποσους μηνες με πολυ ασχημα αποτελεσματα στην ψυχολογια μου (αφου οταν τελικα απομακρυνθηκαμε σαν να ανασανα).
    hattie μου, μου έλυσες μεγάλη απορία! Είμαι Κρίος με ωροσκόπο Ζυγό και τώρα με την ανάδρομη Αφροδίτη μου έγιναν επιστροφές από παλιές αγάπες που είχαμε σπάσει ή/και με πλησίασαν ερωτικά τύποι που παλαιότερα με είχαν απορρίψει ή/και το γκομενάκι που φλέρταρα έπεσε την πρώτη μέρα της ανάδρομης Αφροδίτης.. δεν ήξερα αν όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν συνέχεια.. προφανώς όχι, αφού ξεκίνησαν με ανάφρομη Αφροδίτη.. οπότε ας μην χαίρομαι άδικα.. :blink: ας περιμένουμε τις 18 Νοέμβρη να γυρίσει ορθή και βλέπουμε υποθέτω! :bigsmile:
    να έχετε μία πολύ όμορφη μέρα!

ολα αυτα μαζευμενα ? Το κοκαλακι της νυχτεριδας βρηκες ? Εμενα κανενας δεν επεστρεψε φετος:toung: Αλλου θα πηγαν "τα παρατραγουδα" μου σε αυτη την αναδρομη αφροδιτη :bigsmile:

9. Re: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Χαχαχα , μπα βλακείες μην φανταστείς, ίσα ίσα για τόνωση αυτοπεποίθησης..τα παρατράγουδα όπως λες μακριά καλύτερα :bigsmile: έλα κι από 18 θα γουστάρουμε (ελπίζω χαχα)

Όνομα:
    Άννα

......Μια ερώτηση......Ισχύει και όταν η Αφρο είναι ανάδρομη στο ζυγό να αποφεύγουμε υπογραφή συμβολαίων????
    Ρωτάω........για να ξέρω δηλ. να αγοράσω την έπαυλη ναι η όχι?????:toung:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)