s
[Συζήτηση] Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 62
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα

Quote Originally Posted by sgouromallousa View Post
    Εγω εχω αντιθεση ηλιου ποσειδωνα με μηδενικη ανοχη αλλα θα ηθελα να επισημανω απο προσωπικη εμπειρια ,οτι το αρθρο απεχει σε παρα πολλα απο την πραγματικη αληθεια!!!!
    Δεν εχω τίποτε αλλο να πω.Καλη σαρακοστη σε όλους!
    Ασφαλως εσυ ξερεις καλυτερα, αλλα το απιστευτο ειναι αυτο ,που γραφει ο κυριος Αρχος, στις πρωτες φρασεις του.

<Οσο πιο κλειστη ειναι η οψη, πιθανον να βρουν το αρθρο θολο, η λαθος. >:bigsmile::bigsmile:

<Οσο πιο κλειστη ειναι η οψη, πιθανον να βρουν το αρθρο θολο, η λαθος. >:bigsmile::bigsmile:[/QUOTE]

Αυτό ξαναπές το!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

το άρθρο είναι ενδιαφέρον και προσφέρεται για πολλαπλά επίπεδα ανάγνωσης και ανάλυσης!:bigsmile: Αν και δε διαθέτω αυτή την όψη,εχω έρθει ''αντιμέτωπη'' μαζί της καθώς βρίσκεται στον γενέθλιο χάρτη μερικών ανθρώπων από τον περίγυρό μου.Ωστόσο κατά την ταπεινή μου άποψη,δεν υπάρχουν καλές και κακές όψεις-κάτι που είναι εξάλλου χιλιοειπωμένο-και τολμώ να πω δεν υπάρχουν ούτε δύσκολες όψεις.Το πώς,καθώς και το αν,θα εξωτερικευτεί,εκδηλωθεί μια όψη εναποτίθεται στο ίδιο το άτομο.Για παράδειγμα,και αν κάνω λαθος διορθώστε με,ο ανδρέας παπανδρέου''προικοδοτήθηκε ''με την ίδια ακριβώς όψη και κατά κοινή ομολογία τη χειρίστηκε εξαιρετικά καλά,εκμηδενίζοντας τις όποιες αρνητικές επιδράσεις...
    ...Όταν είναι κανείς μέσα στα σκατά μέχρι το λαιμό, δεν του μένει τίποτε άλλο παρά να τραγουδήσει...Σάμιουελ Μπέκετ

Αγαπητα μελη ,προφανως και δεν διαβασατε σωστα το αρθρο.Λεει οτι οποιος εχει απλα την οψη,ισως τα βρει λαθος ή θολα ,χωρις καμμια αναφορα στις μοιρες της οψης αυτης.Λεει οτι οποιος εχει πιο κλειστη όψη ,εχει απλως πιο εντονα τα στοιχεια που αναφερει παρακατω..
    Διαβαστε πρωτα σωστα ένα αρθρο και μετα πείτε ...ό,τι σας κατεβει.
    Καμμια φορα ο σχολιαστης ενος θεματος ,προκειμενου να προκαταβάλει τις όποιες αρνητικες ή θετικες αντιδρασεις των αναγνωστων του,τις εξοστρακίζει ή τις στοχευει αναλογως και για να τις υπονομεύσει στην συνέχεια.Ο νοων νοείτω.Εγω προσωπικά τέτοιο πραγμα δεν το επικροτώ και ουτε ειμαι υποχρεωμενη και να το δεχτω.Ας ρωτήσουμε τον κ.Αρχο αν εχει τέτοια οψη στο γενεθλιο ωροσκόπιο του και το μετα το συζηταμε.
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by sgouromallousa View Post
    Αγαπητα μελη ,προφανως και δεν διαβασατε σωστα το αρθρο.Λεει οτι οποιος εχει απλα την οψη,ισως τα βρει λαθος ή θολα ,χωρις καμμια αναφορα στις μοιρες της οψης αυτης.Λεει οτι οποιος εχει πιο κλειστη όψη ,εχει απλως πιο εντονα τα στοιχεια που αναφερει παρακατω..
    Διαβαστε πρωτα σωστα ένα αρθρο και μετα πείτε ...ό,τι σας κατεβει.
    Καμμια φορα ο σχολιαστης ενος θεματος ,προκειμενου να προκαταβάλει τις όποιες αρνητικες ή θετικες αντιδρασεις των αναγνωστων του,τις εξοστρακίζει ή τις στοχευει αναλογως και για να τις υπονομεύσει στην συνέχεια.Ο νοων νοείτω.Εγω προσωπικά τέτοιο πραγμα δεν το επικροτώ και ουτε ειμαι υποχρεωμενη και να το δεχτω.Ας ρωτήσουμε τον κ.Αρχο αν εχει τέτοια οψη στο γενεθλιο ωροσκόπιο του και το μετα το συζηταμε.
    Ευχαριστώ
    Αγαπητη Σγουρομαλλουσα, ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι στην απαντηση μου δεν εμπλεκεται ο κυριος Αρχος. Δεν τον γνωριζω ουτε εξ οψεως.
    Επισης δεν ειμαι αστρολογος.

Γιατι ομως σε πειραξε που δεν μετεφερα αυτολεξι την φραση απο το αρθρο?
    Ολοι γνωριζουμε , οσοι εχουμε εστω λιγο ασχοληθει με την αστρολογια, οτι μια κλειστη οψη ενεργοποιειται δυναμικοτερα.

Εσυ ανεφερες οτι στον χαρτη σου υπαρχει μηδενικη ανοχη.

Συμβαινει να εχω επισης πολυ σκληρες οψεις στον δικο μου χαρτη. Δεν φταιει ουτε η ερμηνεια των αστρολογων, ουτε τα σχολια των μελων.

Εξ αλλου, απ την αρχη σου εγραψα <εσυ ξερεις καλυτερα>:bigsmile::bigsmile:

6. Re: Αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα

πολυ πολυ πολυ καλο. ας ήταν όλες οι μελέτες σε ένα ζητήμα με τέτοιο τρόπο εμπεριστατωμενες.
    τέλος, αυτη η τελευταια ατάκα, ότι τα άστρα δεν είναι υπεύθυνα για ότι μας συμβαίνει, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, σκέφτομαι να το τυπώσω σε t-shirt...
    Κι επειδη μετα τα καλα λόγια ερχεται παντα και η ερωτηση, σε ωροσκοπιο οπου ο ηλιος είναι σε 9 μοιρες ενω ο κρονος στις 4 από τον ήλιο και οι τρεις σε αντίθεση με τη σελήνη, αν καταλαβαινω καλά, η αντιθεση ποσειδωνα σελήνης, όπως και η σύνοδος ποσειδώνα ήλιου, φιλτράρονται από την αντίστοιχη αντίθεση κρόνου σελήνης που προηγείται οπως και απο τη σύνοδο ηλιου κρόνου. σωστα...?
    τέλος, η σύνοδος του ποσειδωνα με τον ήλιο, τον ερμη κλπ, έχει παρόμοια ισχύ με την αντίθεση...? όταν δηλαδη στο άρθρο αναφερομαστε σε αντιθεση, λαμβανουμε υπόψη τα ίδια και για τη σύνοδο ή αυστηρα την αντιθεση...?
    ευχαριστω!
    Last edited by toniateddybear; 30-11-2011 at 02:26 PM.

Όνομα:
    Χρήστος

Re: Αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα

Καλησπέρα σας. Το άρθρο επικεντρώνεται περισσότερο στην αντίθεση καθώς η αντίθεση εμπεριέχει έντονο το διαπροσωπικό πρόβλημα με τους ανθρώπους γύρω του που μία σύνοδος μπορεί να μην έχει απαραίτητα. Η Αντίθεση είναι μία κατάσταση που έρχεται πάντα σε σχέση με ένα πρόβλημα το εξωτερικό περιβάλλον, η σύνοδος συνήθως αποτελεί μία εσωτερική κατάσταση του ατόμου, επίσης η σύνοδος δεν είναι τόσο αρνητική.
    Στο συγκεκριμένο τώρα παράδειγμα που αναφέρατε αν κατάλαβα έχουμε Ήλιο σύνοδο Ποσειδώνα με Κρόνο σε αντίθεση με Σελήνη. Εδώ όπως καταλαβαίνεται έχουμε μία περίπλοκη συνιστώσα που μπορεί να έχει συγγενή στοιχεία με το άρθρο στο βάθος όμως έχουμε ουσιαστικές διαφοροποιήσεις που δεν ταιριάζουν τελικά. Εδώ θα σας βοηθούσαν οι μεσοδιαστηματικές εικόνες όπως Ποσειδώνας = Κρόνος / Ήλιος και μετά το αποτέλεσμα που βλέπετε να το ερμηνεύσετε σε αντίθεση με τη Σελήνη. Όταν έχουμε συνδυασμό πλανητών δεν μπορούμε να πούμε ότι μία συγκεκριμένη όψη φιλτράρει τις άλλες καθότι υπάρχει συνδυασμός. Στην πραγματικότητα έχουμε ένα υπερσύνολο που θα πρέπει να το ερμηνεύεσετε πρώτα απο τους προσωπικούς με τους εξωτερικούς. Να δείτε καταρχάς ότι οι προσωπικοί πλανήτες για παράδειγμα επηρεάζονται απο έναν συνδυασμό Κρόνου - Ποσειδώνα και πως ο Ήλιος έχει συνεννοθεί με αυτά τα ζητήματα οπότε στα ζητήματα του Εγώ εσείς η ίδια είσαστε η ουσία της συνόδου Κρόνου - Ποσειδώνα ενώ η Σελήνη, ο συναισθηματικός σας κόσμος και οι ανάγκες σας, βρίσκονται σε μία διαμάχη με αυτά. Αν είσαστε κοντά σε Πανσέληνο οπότε και η Αντίθεση Ήλιου - Σελήνης είναι σθενή, θα σας συμβούλευα να την προσέξετε και αυτή πέρα απο τον χάρτη σας ενώ θα ήταν σημαντικό να δείτε μήπως είναι και έκλειψη.
    Πέρα απο αυτό η πρακτική εικόνα είναι μεσοδιαστηματικά Ήλιος = Σελήνη = Κρόνος / Ποσειδώνας , στον Ήλιο μεν θα δείτε μία τάση "κτητικότητας" ως προς τα χαρακτηριστικά του Κρόνου - Ποσειδώνα και ως προς τη Σελήνη μία συγκρουσιακή τάση.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

8. Re: Αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα

Ναι, οντως έίμαι γεννημενη σε πανσεληνο. Δεν γνωριζω αν ειμαι και σε εκλειψη. Εφοσον ομως οι ερωτησεις που παραθετω παραπεμπουν αλλου, ας μην μπερδευουμε τους αναγνωστες και ας παραμεινουμε στο θεμα του αρθρου.
    Κραταω οτι η συνοδος ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο την αντιθεση, οσον αφορα το συγκεκριμενο ζητημα.
    Ευχαριστω πολυ! Καλη συνεχεια, περιμενουμε κι αλλα ΩΡΑΙΑ αρθρα!

Όνομα:
    Μαρία

Υπεραναλυτικό το άρθρο..και πολύ ενδιαφέρον.Θα ψάξω και χάρτες να το επιβεβαιώσω..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Καλημέρα σε όλους και σε εσένα Χρήστο αποκλειστικά,

Προσωπικά επικροτώ και θα επικροτώ πάντα παρόμοια άρθρα μιας τόσο προσεχτικής, ενδελεχούς και βασισμένης σε απτά επιχειρήματα αστρολογικής προσέγγισης.

Ουδείς κατά την άποψη μου καλύτερος αστρολόγος από εκείνον που τον κατηργορούν για το απόλυτο των προσεγγίσεων του, καθώς αυτό το απόλυτο είναι και που την διαφορά κάνει, αλλά και που εμπνέει -τουλαχιστον σε εκείνους που είναι αρκούντος κατηρτισμένοι - ότι πριν προβεί σε ενός τέτοιου είδους δύσκολο εγχείρημα, έψαξε, έμαθε, διάβασε μελέτησε, ώστε και εκ του ασφαλούς να αποφαίνεται, αλλά και τίποτε από όλα όσα εκφράζει να μην είναι ξεκούδουνο.

Εξάλλου, είναι ανεξάντλητο το εύρος όλων εκείνων των λέξεων που αποτελούν το κλειδί για το κουτί της Πανδώρας και που αφορούν και αποκωδικοποιούν τις ενέργειες και τις επιρροές που ασκεί έτσι ή αλλιώς – ακόμα και με τις λεγόμενες καλές όψεις - ο Ποσειδώνας στο γενέθλιο χάρτη κάθε ανθρώπου.

Για του λόγω το αληθές να επισημάνω πως η εξαιρετικά «αυξημένη φαντασία» ( Ποσειδώνας ), απέχει ελάχιστα από την «φαντασίωση» (Ποσειδώνας ) όπως βέβαια και από τον ουτοπικό οπτασιασμό, την διαφυγή, την άκρατη διολίσθηση αλλά και την επίμονη απόδραση σε ότι είναι εκείνο που ο νους των εχόντων τον Ποσειδώνα σε περίοπτη θέση στο χάρτη τους, επιδεινώνει την ανάγκη τους, να θέλουν να βλέπουν και να βιώνουν μόνο τις όμορφες πλευρές αυτού του κόσμου.

Μία άλλη πλευρά των επιρροών αυτού του πλανήτη είναι το ασυγκράτητο αίσθημα της αυτοδιάλυσης και εξαιτίας αυτής και η ασυνείδητη ή και η συνειδητή εθελοτυφλία ή η αν θέλετε απλώς η αδυναμία, αλλά και ο εσωτερικός πόνος και το έντονο άγχος – απέναντι σε κάποιους άλλους ορατούς μεν - αλλά στην ψυχολογία τους, παραιτημένων αιτημάτων που τους εκτίθενται σε ότι αφορά την σκληρή, γήινη και υλική διάσταση της καθημερινής πραγματικότητας.

Η θλίψη και το αίσθημα της ματαιότητας για τα στραβά και μάταια αυτού του κόσμου, που σίγουρα καταλαμβάνει αυτά τα άτομα, τα οδηγεί στην απόδραση σε έναν ιδιαίτερο φανταστικό κόσμο, που μερικές φορές καταλήγει και σε μία ανίατη κατάσταση ιδεοληπτικών αντιλήψεων, στην χειρότερη σε παρανοήσεις, διαστρεβλώσεις και παρερμηνείες δίχως αρχή και τέλος.

Λόγω επαγγέλματος, έχω γνωρίσει και συναναστραφεί και ζήσει πολύ στενά άτομα φέροντα αυτόν ή κάποιον άλλον παραπλήσιο σχηματισμό ( όψη τετραγώνου, χιαστί, πενταγώνου ή διπλού πενταγώνου ) στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους, ώστε να ξέρω από πρώτο χέρι, που, πως, και γιατί ο νους τους διαφεύγει σε άλλου είδους μήκους κύματα.

Συζητώντας μαζί τους για πολλά και διαφορετικά θέματα της καθημερινότητας τους, διαπίστωσα ενδελεχώς την άρνηση τους, όχι μόνο να σταθούν, αλλά ούτε καν να αγγίξουν οι ίδιοι ή να αφήσουν άλλους να αναφερθούν σε οτιδήποτε αφορά το απτό και το συγκεκριμένο, το πραγματιστικό.

Στις καλύτερες των περιπτώσεων, που ούτως ή άλλως ο χάρτης τους στηρίζεται από άλλους πλανητικούς παράγοντες – κατόπιν ασκήσεως μεγάλης επιμονής να δουν την απτή πραγματικότητα – ανακόπτουν οποιαδήποτε παραπέρα συζήτηση διατεινόμενοι κατηγορηματικά, είτε ότι θέλουν να βλέπουν τα πράγματα έτσι όπως αυτοί έχουν επιλέξει να τα βλέπουν, ή ότι αυτοί ξέρουν και ότι εσύ δεν είσαι να θέση να ξέρεις αυτό που αυτοί γνωρίζουν!

Η πείρα και η εμπειρία γύρω από το θέμα είναι πλέον τόσο εκτενής, ώστε προσωπικά έχω καταλήξει πως είτε αφήνει κανείς αυτούς τους ανθρώπους να ζουν μέσα από το όνειρο τους αποδεχόμενος την οπτική τους θεώρηση με την οποία αυτοί έχουν μάθει και θέλουν να ζουν, είτε παραιτείται και τραβά κανείς το δικό του δρόμο.

Επίσης σε κανενός πελάτη, φίλου ή συγγενή την επισήμανση αυτής της ανισοκατανομής μεταξύ απτού και εξωπραγματικού βρέθηκε που να την δέχεται ή καν να την επεξεργαστεί. Όχι σου λέει: εγώ γνωρίζω. Εάν δε επιμείνεις, σου λέει εγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις! Τελεία και παύλα. Σε κοιτά περιφρονητικά και αφ’υψηλού, και ανακόπτει δια παντός κάθε συζήτηση, ή ακόμα καλύτερα και την πολυετή σας φιλία.

Η άποψη από μεγάλο μέρος των συμπερασμάτων στα οποία έως τώρα έχω καταλήξει είναι ότι άτομα ισχυρής Ποσειδώνιας επιρροής, αντίδρασης και συμπεριφορών είναι επειδή βιώνουν ανεπιθύμητες παρεισδύουσες καταστάσεις.

Παρεισφρέουν δηλαδή σε σκέψεις, παρόμοιες με αυτές των ατόμων που παρουσιάζουν ιδεοληπτικές διαταραχές.

Το περιεχόμενο αυτών των διαταραχών είναι άλλοτε αρνητικό, θετικό ή ουδέτερο, παίζουν όμως σημαντικό ρόλο στην επίλυση των προβλημάτων τους και στη δημιουργική τους σκέψη.

Η διαφορά τους έγκειται στο ότι οι ιδεοληπτικές αυτές αντιλήψεις είναι σε άλλους πιο έντονες, πιο επίμονες και πιο συχνές ή και μεγαλύτερης διάρκειας με αποτέλεσμα να δημιουργούν είτε μεγαλύτερη δυσφορία ώστε στο τέλος να δυσκολεύονται να αντισταθούν, ή να τις διώξουν, ή στην χειρότερη, χάριν της εσωτερικής διευκόλυνσης που τους παρέχουν να καταλήγουν να αρνούνται κατηγορηματικά να καταπιαστούν με κάτι άλλο πλην αυτών.

Mία ακόμα σημαντική διαφορά βρίσκεται στην υπερβολική βαρύτητα ή στη λανθασμένη ερμηνεία της σημασίας των σχετικών σκέψεων που δίνουν και που τελικά αυξάνουν τα επίπεδα άγχους και πόνου που βιώνουν.

Ωστόσο αν κάτι σχετικά με το θέμα της επιρροής του Ποσειδώνα και οιαδήποτε ενδελεχούς έρευνας άρθρα σαν αυτό του κ. Χ. Αρχου, με εκπλήσσει πιστέψτε με δυσάρεστα, είναι όλοι εκείνοι στων οποίων το γενέθλιο ωροσκόπιο φέρει μία παρόμοια ή παραπλήσια δύσκολη όψη, που είτε καταλήγουν να νιώθουν προσβεβλημένοι, είτε τα βάζουν με τον συγγραφέα του θεωρώντας τον δογματικό, υπερβολικό ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Και αυτή η έκπληξη προκύπτει από το σαφές και αδιαφιλονίκητο γεγονός, ότι είτε μας αρέσει είτε όχι, βασικές επιρροές του Ποσειδώνα δεν είναι μόνο η αυτοκαταστροφή – ας διαβάσει κανείς και λίγο μυθολογία και τις εκρηκτικές συμπεριφορές του άρχοντα της θάλασσας – αλλά και η μεμψιμοιρία, η αυτοαναίρεση, το αίσθημα της αποκρουστικότητας, της αυτοθυματοποίησης, της εξάχνωσης, της θλίψης και της λύπης και της απόδρασης από την πραγματικότητα.

Η κακώς εννοούμενη αυταπάρνηση φυσικά, οι κρυμμένοι φόβοι, το αίσθημα της απειλής, της απόσυρσης σε ένα μοναχικό και άδειο κόσμο, του μηδενισμού, της λήθης, τα ψυχωτικά ξεσπάσματα.

Αντίθετα, μπορεί και να φοβούνται ότι οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των άλλων θα τους αποσπάσουν από τα σχέδια τους, γι’αυτό κλείνουν κατά κάποιο τρόπο τους «εισβολείς», εντείνοντας αντί αυτού την πνευματική, ή την δημιουργική τους δραστηριότητα. Ελαχιστοποιούν τις ανάγκες τους, κλείνονται στον εαυτό τους και γίνονται εγκεφαλικοί και μυστικοπαθείς, ή ίσως και παραληρηματικά δημιουργικοί.

Ολοκληρώνοντας να προσθέσω πως έστω και εάν πολλοί αρνούνται ή θέλουν να αρνούνται αυτές τις πλευρές των επιρροών του Ποσειδώνα, ωστόσο μετά λόγου γνώσεως θα έλεγα, πως είτε λόγο κάποιου προοδευτικού, είτε κάποιων διελεύσεων όλοι οι άνθρωποι θα περάσουν –άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο – σε κάποιο ιδιαίτερα αγχώδες στάδιο πλανητικά εξαρτώμενα από αυτόν.

Προς τι λοιπόν τόση απέχθεια ή άρνηση προς αυτόν;

Κλείνοντας εν τη καλή προαίρεση να πω μόνο πως ίσως ο αξιαγάπητος και ευρυμαθέστατος κ. Χ. Άρχος ο οποίος σίγουρα έχει κερδίσει την εκτίμηση μου, ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας του, να μην έχει εκτιμήσει την δυσκολία εξαιτίας του πόνου που βιώνουν άτομα αυτού του πλανητικού σχηματισμού, κάτι που ίσως να επέβαλε μία μάλλον λιγότερο σκληρή γλώσσα.

Αλλά από την άλλη φίλοι μου, ας είμαστε και λιγάκι πιο ειλικρινείς εμείς με τους εαυτούς μας. Η αστρολογία είναι μία γλώσσα βαθιάς μύησης και αυτογνωσίας. Εάν όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το αντικείμενο αρνούμαστε και αυτές τις πλευρές των πλανητών, τότε ποιο το νόημα και που το σκεπτικό επί της επίγνωσης που όλοι γυρεύουμε; Αν την γυρεύουμε φυσικά.

Παρά την κατάχρηση χώρου και χρόνου ας μου επιτραπεί και μία τελευταία παρατήρηση. Τι θα πρέπει να κάνουν λοιπόν όλοι του μεταβλητού σταυρού –Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες όταν ήδη από τις αρχές του επομένους έτους θα αρχίσει σιγά –σιγά και σταδιακά να ρίχνει τις βλοσυρές ματιές του ο Ποσειδώνας από το φυσικό του ζώδιο των Ιχθύων;

Να αρνηθούν την επιρροή του, ή μήπως να ξεκινήσουν από τώρα να επιτείνουν την αυτογνωσία τους; Το δίλημμα και η απάντηση όλη δική σας!

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)