- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 41
Thread: θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση
-
17-12-2009, 03:55 PM #31
Re: θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση
Καλησπέρα και από μένα!
Θα ήθελα και γώ τη βοήθεια σας! Όλη αυτη η χρονία ηταν πολυ δυσκόλη τοσο για μενα οσο και για την οικογενειά μου Πολλές αναποδιέσ μια πίσω απο την αλλή σ ολουσ τουσ τομείσ ( οικονομικο, επαγγελματικο, συναισθηματικο και οικογενιακο) και μεγάλη ατυχία! Ξέρω οτι τα πράγματα για μας τουσ τοξοτεσ ειδικα του τριτου δεκαημερου δεν ηταν πολυ ευκολα φετοσ αλλα πουθενα ρε παιδια τιποτα; Ειλικρινα θα θελα καποιου την αστρολογικη γνωμη αν ήθελε να μου τη δωσει! ειμαι γεννημενη 12/12/1986 στισ 8.50 το πρωι στην Αθηνα. Τουλαχιστον το 2010 θα ναι μια καλυτερη χρονια για μενα; η ακομα δυσκολιεσ θα χω λογω του πλουτωνα στον οροσκοπο.Θα θελα αληθεια να μαθω τοσο πολυ επηρεαζει αυτοσ ο πλανητησ ο Πλουτωνασ που μολισ εφυγε απο το ζοδιο μου και μπηκε στον οροσκοπο μου ή υπαρχει και κατι αλλό που με δυσκολευει και φερνει ατυχια; Δεν θέλω ομως να σασ ζαλιζω αλλο οποιοσ εχει διαθεση και μπορει να ασχοληθει με τα στοιχεια ας μου δωσει μια απαντηση!Ευχαριριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση
-
17-12-2009, 09:59 PM #32
Κανείς ρε παιδιά;
Ευχαριριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση
-
17-12-2009, 10:33 PM #33
Κοίταξε να δεις...το ερώτημα σου προκειμένου να απαντηθεί πρέπει καποιος να κοιτάξει πολύ εξειδικευμενα το χάρτη και να ασχοληθεί με προόδους και συστήματα πρόβλεψης....έτσι απο μόνος του ο γενέθλιος δε θα πει και πολλά πράγματα και για αυτό προφανώς και δεν λαμβάνεις απάντηση....
Παρόλα αυτά θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να κάνω κάτι...απο συναδελφική αλληλεγγύη...
-
17-12-2009, 11:17 PM #34
Ευχαριστώ πάρα πολύ σ ειμαι υπόχρεη! Καταλαβαίνω οτι αυτο που ζηταω ειναι πραγματικα δυσκολο αλλα ετσι οπωσ εχουν τα πραγματα φοβαμαι οτι μπορει και να με περιμενουν χειροτερα! Διστυχώσ μονη μου δεν μπορω να βγαλώ ακρη! Οποτε οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη!
-
17-12-2009, 11:41 PM #35
Κοίταξε να δεις...σου είπα ότι χωρίς κάποιο σοβαρό σύστημα πρόβλεψης οι διελεύσεις από μόνες τους δε λένε και πολλά...μία τάση βλέπεις μόνο που μπορεί και ποτέ να μην πραγματοποιηθεί...
Τώρα η αλήθεια είναι ότι ο Πλούτωνας είναι κατσικωμένος πάνω στον ωροσκόπο σου....τι να περιμένεις απο αυτό ... ξέρω και εγώ...πάντως αλλαγές και ανασκαφές σίγουρα...θα φας και δυο ωραία τετράγωνα από τον Ουρανό και το Δϊα....(και εγώ μαζί σου) τα οποία η αλήθεια είναι ότι περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει... και ειδικά για το Δία μια και εσύ το τετράγωνο αυτό το έχεις και γενέθλιο από ότι είδα...μάλλον θα υπάρξουν υπερβολικές καταστάσεις και συνθήκες ανατρεπτικές...προσπάθησε να τα δεις τα πράγματα λίγο ρεαλιστικά...γιατί εχεις και το ποσειδώνα σου στον ωροσκόπο και σε φοβάμαι λίγο σε αυτό. ..τωρα το τετράγωνο απο τον Ουρανό ήδη εδώ και καιρό το βιώνεις και ίσως αυτό να ευθύνεται για τα οικονομικά σου θέματα...το άλλο που είναι κάπως είναι οτι το περασμα του Δία θα γίνει πανω στον ¶ρη σου και θα ενεργοποίησει και το γενεθλιο τετράγωνο που έχεις του άρη με τον ήλιο....εκεί θέλει υπομονή και μακριά από εκρήξεις...αυτό που βρήκα ενδιαφέρον στον χάρτη σου και μου άρεσε είναι η σύνοδος του ηλιου σου με τον ουρανό απο τη μία και τον κρόνο απο την άλλη...αλήθεια ποιά τελικά σύνοδος νικάει σε σένα...γιατί απο τη μία υποτίθεται ότι είσαι σταθερή και ώριμη και κτλ κτλ και απο την αλλη φαίνεται να είσαι εναλλακτική και αντισυμβατική....τωρα τι να πω...εσυ ξέρεις καλύτερα...
τι να πω βρε κοριτσάκι μου τώρα...βάλε τη ταυρίσια σελήνη σου να δουλέψει και...υπομονή!
-
18-12-2009, 12:11 AM #36
Αντζελα καλό κουράγιο! Είναι σημαντικό που γνωρίζεις τα προβλήματα του συζύγου σου κατα αρχήν, και να βοηθάς όπως μόνον ένας Κριός μπορεί! Οι Παρθένοι έχουν και αυτή την απαισιοδοξία που χρειάζεται ειδικό χειρισμό, αλλά αν και δεν γνωρίζω αστρολογία,αν κρίνω απο αυτά που διαβάζω Ουρανούς ανάδρομους,δύσκολο καλοκαίρι 2010, κ.λ.π.μάλλον τα δύσκολα δεν έχουν περάσει,και ίσως το 2010 είναι καθοριστικό για τους Παρθένους.....Οι τυχεροί που έχουν συμπαράσταση ας ελπίσουμε οτι θα πέσουν στα μαλακά.....
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
18-12-2009, 12:16 AM #37
Θα με χαρακτηριζα μαλλον ωριμη και σταθερη! Βεβαια ειμαι αρκετα αντισυμβατικη σ ορισμενα θεματα στη ζωη μου στην προσωπικη κυριωσ! εχω τισ δικεσ μου αποψεισ που δεν νομιζω οτι συναδουν με παντα με τισ αποψεισ των γυρω μου και δεν αλλαζουν κιολασ (δεν εχο καταληξει στο αν ειναι καλο αυτο)! Το μονο που ευχομαι ειναι να ξεπερασω τα προβληματακια με την υγεια μου γτ απο τον Οκτωβριο ειμαι συνεχεια αρρωστη εγω που δεν αρρωσταινα ποτε! Καταλαβα δηλαδη και το 2010 θα ειναι αρκετα δυσκολο για μενα αντε και να δουμε! Τουλαχιστόν ευχομαι αυτη η περιπετεια με την υγεία μου που περνάω τωρα να ειναι η τελευταια! Ποσο να δουλεψει και αυτη η σεληνη τι να σου κανει; Στα συναισθηματικα δεν θα κουνηθει φυλλο να φανταστω με τοσα προβληματα; ευαχαριστώ παρα πολυ παντωσ!
-
18-12-2009, 12:36 AM #38
Γειά σου τοξοτίνα! Αστρολογικά όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω,εκτός απο του ότι να πω ότι γενικά Τοξότες και παρθένοι έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά την τελευταία διετία και αυτό είναι γνωστό.....Ομως εσείς οι Τοξότες έχετε άλλα συστήματα αμυνας, και διαφορετική διαχείριση των συναισθημάτων σας,ακόμη και του πόνου που βιώνετε,με αποτέλεσμα να είστε αργα η γρήγορα "οι νικητές".:bigsmile:Γιαυτό το λόγο κάνε υπομονή και σωστή"διαχείριση" και τα δύσκολα θα περάσουν! Οταν σταθείς γερά στα πόδια σου θα διαπιστώσεις "παιδάκι του Δια" ότι μπορείς να έχεις ότι θέλεις όπως το θέλεις......:bigsmile:Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω εισπράξει από την συναναστροφή μου στη ζωή με Τοξότες!:bigsmile:
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
22-12-2009, 10:15 PM #39
Οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαήμερου ίσως έχετε μπει ήδη στην διαδικασία μιας αλλαγής ή μιας ανακαίνισης του σπιτιού σας, και γενικότερα σας προβληματίζουν θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας.
Επίσης μου είπε να βάλω τον χάρτη μου αλλά σκέφτηκα πρώτα να θέσω το ερώτημά μου....The key to Happiness is a Good Sense of Humour and a Bad Memory
-
23-12-2009, 12:38 AM #40
Αγαπητή Αλεξάνδρα δεν νομίζω πως θα μπορούσε να σου απαντήσει καποιος τοσο γενικα! Τις ίδιες πιθανότητες έχω και γω να μετακομίσω που δεν είμαι Καρκίνος! Αυτές είναι εξειδικευμένες πληροφορίες που και στον Χάρτη σου ακόμα οι έμπειροι του είδους πιστεύω θα σου απαντούσαν με πιθανότητες και όχι με βεβαιότητα! Για καλό και για κακό πάντως σε συμβουλεύω να ακούσεις τις οδηγίες του διαχειριστή, και ίσως κάποιο μέλος εντοπίσει στο Χάρτη σου κάτι απο αυτό που σε ενδιαφέρει:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.