s
[Συζήτηση] Ο γάμος και η επίτευξή του - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 63
    Όνομα:
    Χρήστος

Re: Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ

Quote Originally Posted by Δ. Μ. View Post
    Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην υποδούλωσή του :bigsmile:

Δεν το νομίζω :worried:

Οι εγκυρότερες προβλέψεις είναι αυτές που συνδυάζουν όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές πληροφοριών :idea: Δεν υπεκφεύγω, απεναντίας
    Επιπλέον, δεν αμφισβητώ την ικανότητά σου στην πρόβλεψη, δεν είναι αυτό το θέμα μας.
    Φιλικά
    Μα δεν μιλάμε για την ικανοτητά μου για πρόβλεψη απλά σκοπός του άρθου είναι να μπορεί ο κόσμος να προβλέπει καλύτερα τον γάμο και να μην κάνει λάθη ή να ακούει τα λάθη των άλλων και όχι να είμαστε σε ένα θεωρητικό πλαίσιο γύρω απο το γάμο που δεν είναι ζήτημα της αστρολογίας.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Ήθελα να διευκρινήσω ορισμένα πράγματα που ίσως ο Χρήστος παρεξήγησε ενώ δεν είχα κακή πρόθεση το αντίθετο μάλιστα και εξηγούμε:
    1. Ως προς τα ονόματα δεν έχω κανένα πρόβλημα, τα χρησιμοποίησα επειδή αναφέρονται στο άρθρο. ¶λλωστε όπως γνωρίζεις Χρήστο και το δικό μου μικρό χαϊδευτικό όνομα δεν είναι πολύ καλύτερο, για μερικούς είναι και χάλια!
    2. Ειδικά εγώ σε εκτίμησα και σε γνώρισα μέσα από τα άρθρα σου και για αυτό το λόγο έχω σαν αναγνώστρια μεγαλύτερες απαιτήσεις από εσένα. Το άρθρο αυτό ήταν απαράδεκτο και για τις αστρολογικές γνώσεις που νομίζω ότι έχεις καθώς και για την κοινωνική ευαισθησία και αντίληψη που επίσης έχεις ήδη παρά το νεαρό της ηλικίας σου.
    3. Αν σε ενδιαφέρει η άποψη μου για το πως θα έπρεπε να ήταν ένα τέτοιο άρθρο τότε θα έλεγα ότι μπορείς και ξέρεις να αναλύσεις το θέμα αυτό ως εξής: π.χ. γάμος ανάγκης (οίκοι, όψεις, πλανήτες κ.λ.π.), γάμοι σύμβασης (πάλι τα ανάλογα αστρολογικά πιθανά στοιχεία), γάμοι βαθιάς αγάπης, κ.ο.κ.
    4. Κυρίως όμως, επειδή με γνωρίζεις, ξέρεις ότι είμαι ειλικρινής απέναντι σου χωρίς καταπιεσμένα κατάλοιπα και κόμπλεξ περί σχέσεων γενικά σε λανθάνουσα μορφή που να μου βγαίνουν επιθετικά και πικρόχολα εναντίον οποιουδήποτε.

Για το Jimy, ναι, τελικά συμφωνούμε και αστρολογικά (με τα ελάχιστα που ξέρω) και εγώ πιστεύω ότι ο οίκος που αναφέρεις είναι σημαντικός για μια ουσιαστική σχέση (τουλάχιστον όπως την ονειρεύομαι/φαντάζομαι εγώ) και ναι οπωσδήποτε αν μιλάμε για αγάπη πρέπει να συμμετέχει Σελήνη, Ήλιος όπως λες αλλά και Πλούτωνας ίσως (πιστεύω πως αυτού του είδους η αγάπη είναι και αναγενησιακή, μεταμορφωτική) και ωροσκόπος όμως (επειδή αυτή η αγάπη σε "ανεβάζει", σε εξελίσσει)

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by magikadespell View Post
    Ήθελα να διευκρινήσω ορισμένα πράγματα που ίσως ο Χρήστος παρεξήγησε ενώ δεν είχα κακή πρόθεση το αντίθετο μάλιστα και εξηγούμε:
    1. Ως προς τα ονόματα δεν έχω κανένα πρόβλημα, τα χρησιμοποίησα επειδή αναφέρονται στο άρθρο. ¶λλωστε όπως γνωρίζεις Χρήστο και το δικό μου μικρό χαϊδευτικό όνομα δεν είναι πολύ καλύτερο, για μερικούς είναι και χάλια!
    2. Ειδικά εγώ σε εκτίμησα και σε γνώρισα μέσα από τα άρθρα σου και για αυτό το λόγο έχω σαν αναγνώστρια μεγαλύτερες απαιτήσεις από εσένα. Το άρθρο αυτό ήταν απαράδεκτο και για τις αστρολογικές γνώσεις που νομίζω ότι έχεις καθώς και για την κοινωνική ευαισθησία και αντίληψη που επίσης έχεις ήδη παρά το νεαρό της ηλικίας σου.
    3. Αν σε ενδιαφέρει η άποψη μου για το πως θα έπρεπε να ήταν ένα τέτοιο άρθρο τότε θα έλεγα ότι μπορείς και ξέρεις να αναλύσεις το θέμα αυτό ως εξής: π.χ. γάμος ανάγκης (οίκοι, όψεις, πλανήτες κ.λ.π.), γάμοι σύμβασης (πάλι τα ανάλογα αστρολογικά πιθανά στοιχεία), γάμοι βαθιάς αγάπης, κ.ο.κ.
    4. Κυρίως όμως, επειδή με γνωρίζεις, ξέρεις ότι είμαι ειλικρινής απέναντι σου χωρίς καταπιεσμένα κατάλοιπα και κόμπλεξ περί σχέσεων γενικά σε λανθάνουσα μορφή που να μου βγαίνουν επιθετικά και πικρόχολα εναντίον οποιουδήποτε.

Για το Jimy, ναι, τελικά συμφωνούμε και αστρολογικά (με τα ελάχιστα που ξέρω) και εγώ πιστεύω ότι ο οίκος που αναφέρεις είναι σημαντικός για μια ουσιαστική σχέση (τουλάχιστον όπως την ονειρεύομαι/φαντάζομαι εγώ) και ναι οπωσδήποτε αν μιλάμε για αγάπη πρέπει να συμμετέχει Σελήνη, Ήλιος όπως λες αλλά και Πλούτωνας ίσως (πιστεύω πως αυτού του είδους η αγάπη είναι και αναγενησιακή, μεταμορφωτική) και ωροσκόπος όμως (επειδή αυτή η αγάπη σε "ανεβάζει", σε εξελίσσει)
    Αγαπητή Magica γιατί πήρες προσωπικά κάποια σχόλια που δεν αναφέροταν σε εσένα. Το θέμα δεν είμαι εγώ, για μένα μπορεί ο καθένας να λέει οτι θέλει εμένα η αστρολογία με ενδιαφέρει. Είναι ότι πρέπει να βγούμε απο τα τυπικά καλούπια που λέει η αστρολογία ότι παντρευόμαστε μόνο αν υπάρχει θέμα 7ου και 5ου στο χάρτη των διελεύσεων σε σχέση με τον γενέθλιο. Ο σκοπός του άρθρου ήταν απλός και κατανόητος, δεν μπορείς σε ένα άρθρο βέβαια να πείς επακριβώς ένα ολόκληρο μάθημα όπως ο γάμος αλλά σίγουρα ο κόσμος που γνωρίζει καλά το μηχανισμό του γάμου μέσα απο τα παραδοσιακά εγχειρίδια μπορεί να καταλάβει πως μπορεί να βρεί τον γάμο με τα στοιχεία που δόθηκαν.
    Αν βεβαίως θέλετε να ρωτήσετε το βασικό; πότε βγαίνει ο γάμος, απλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του άρθρου. Ο σκοπός του άρθρου ήταν όταν βγαίνει ο γάμος ποια θα είναι τα κριτήρια επίτευξής του.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ View Post
    Προτείνω ο συγγραφέας του άρθρου να προσεγγίσει το θεμα και από την πλευρά των ανδρών. Τώρα τα περί οίκων κτλ δεν τα γνωρίζω γιατι δεν έχω ασχοληθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό με την αστρολογία. Είμαι όμως πολύ μα πολύ περίεργη να μάθω πότε αποφασίζει να παντρευτεί ένας άνδρας και με ποιά κριτήρια του διαλέγει τη σύζηγό του.
    Από τις αμέτρητες ώρες που έχω κατασπαταλήσει μιλώντας με άνδρες καταλήγω στο εξής:
    - οι άνδρες θελουν μια γυναίκα να είναι όμορφη όχι όμως τόσο όμορφη που να την θέλουν πολλοί άνδρες και κατ' επέκταση να νοιώθουν εκείνοι ανασφαλείς.
    - Επίσης τη θέλουν έξυπνη αλλά όχι τόσο έξυπνη όσο είναι εκείνοι.
    -- Τη θέλουν οικονομικά ανεξάρτητη αλλά να μην κερδίζει περισσότερα από αυτούς.
    - Τη θέλουν να δουλεύει πιο λίγες ώρες από εκείνους.
    - Να ασχολειται μόνο με εκείνους αλλά να τους αφήνει το περιθώριο να κάνουν ότι θέλουν με τις ανδροπαρέες.
    - Τις θέλουν πολύ ερωτικές αλλά σκέφτονται μήπως είναι εξίσου ερωτική και με τυχόν γκόμενους.
    - Θέλουν να έχει άποψη για την πολιτική για κοινωνικά θέματα, αρκεί να μην προβάλλεται πιο πολύ από εκείνους.
    - Τις θέλουν να είναι νοικοκυρές και να μην εγείρουν κανένα αιτημα για βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού.

Αυτά έχω να καταθέσω.
    Μήπως απλά πρέπει η κάθε μία κοπέλα να βρεί έναν άνδρα να τη θέλει για αυτό που είναι.... Ίσως αυτό θα ήταν η πραγματική λύση. Όταν μπαίνουμε στο σκεφτικό του τί μπορεί να θέλει ένας άνδρας η μία γυναίκα απο εμάς για να το προβάλλουμε τότε είναι που χάνουμε την ουσία της σχέσης.
    Αν δεν μπορούμε να είμαστε γυμνοί στο σώμα και στην ψυχή χωρίς καλύμματα και υποκριτικές κινήσεις με τον σύντροφο μας τότε καλύτερα να μείνουμε μόνοι μας, γιατί έτσι και αλλιώς η μοναξιά είναι χειρότερη όταν έχεις και κάποιον δίπλα σου που πραγματικά δεν είναι.

Ωραία όλα αυτά, μπορείτε να μου πείτε ο δικός μου χάρτης τί δείχνει????:toung: :toung: :toung:
    Αστειεύομαι φυσικά
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το άρθρο ήγειρε τέτοιες αντιδράσεις! Προσωπικά το βρήκα πολύ κοντά στην πραγματικότητα, ανδρών και γυναικών από κοινωνιολογικής άποψης, αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρον όσον αφορά την αστρολογική προσέγγιση.
    Σεβαστές όλες οι απόψεις, αλλά προσωπικά το βρήκα πολύ καλό και αρκετά διαφορετικό από παρόμοια άρθρα που αφορούν το θέμα και επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν είναι κακό να βλέπουμε την πραγματικότητα κατάματα.
    Από μένα, τα θερμά μου συγχαρητήρια. :bigsmile:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
    Μήπως απλά πρέπει η κάθε μία κοπέλα να βρεί έναν άνδρα να τη θέλει για αυτό που είναι.... Ίσως αυτό θα ήταν η πραγματική λύση. Όταν μπαίνουμε στο σκεφτικό του τί μπορεί να θέλει ένας άνδρας η μία γυναίκα απο εμάς για να το προβάλλουμε τότε είναι που χάνουμε την ουσία της σχέσης.
    Αν δεν μπορούμε να είμαστε γυμνοί στο σώμα και στην ψυχή χωρίς καλύμματα και υποκριτικές κινήσεις με τον σύντροφο μας τότε καλύτερα να μείνουμε μόνοι μας, γιατί έτσι και αλλιώς η μοναξιά είναι χειρότερη όταν έχεις και κάποιον δίπλα σου που πραγματικά δεν είναι.

Exεις δίκιο. Όλα όμως τα επιχειρήματά σου, κινουνται στο χώρο του ιδεατού. Ας μην γινόμαστε αιθεροβάμμονες. Ειλικρινά όμως θα ήθελα να μας πεις με ποιά κριτήρια παντρευεται ένας άνδρας μια γυναίκα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον για εμάς τις γυναίκες του site.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ View Post
    Exεις δίκιο. Όλα όμως τα επιχειρήματά σου, κινουνται στο χώρο του ιδεατού. Ας μην γινόμαστε αιθεροβάμμονες. Ειλικρινά όμως θα ήθελα να μας πεις με ποιά κριτήρια παντρευεται ένας άνδρας μια γυναίκα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον για εμάς τις γυναίκες του site.
    Αυτο το site θα με τρελάνει, συγνώμη αλλά απο τη μία με κατηγορείτε για πεσιμισμό και σκληρότητα και ουσιαστικά ότι δεν σέβομαι τον πνευματικό τομέα της σχέσης απο την άλλη ότι είμαι στο ιδεατό... Αποφασίστε τι απο τα δύο είμαι :bigsmile: (συγνώμη που χρησιμοποίησα εικονίδιο αλλά το νοιώθω αυτή τη στιγμή:bigsmile: )

Η σωστή σχέση χρειάζετε μόνο αυτό που σας είπα το να μπορεί κάποιος να αποδεχτεί και να σεβαστεί τον άλλον απόλυτα. Τα κριτήρια που παντρεύετε ένας άνδρας με μία γυναίκα στην συντριπτική πλειοψηφία τα έχω παραθέσει στο άρθρο μου παραπάνω.

Το site πάνω από όλα στηρίζει την πολυφωνία και την ανταλλαγή απόψεων. Τι σημασία θα είχε ο διάλογος, αν όλοι συμφωνούσαμε?

Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
    Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώ τις τάσεις του χάρτη και του γάμου. Θα ήταν πολύ ωραία αν θα θέλατε να το αναλύσουμε στον κόσμο αλλά επειδή είναι προσωπικό σας δεδομένο καταλαβαίνω και αν το αρνηθείτε.
    Επίσης θα ήταν καλό αν θέλουν και άλλα 4 άτομα να κάνουμε την ανάλυση γιατί πάνω απο όλα αν κάτι δεν έχει πρακτική επιβεβαίωση είναι μόνο θεωρία και εμένα μαρέσουν οι πράξεις.

Αν λοιπόν θέλετε μας λέτε τα στοιχεία σας η επι του προσωπικού μέσω pm και όσα άλλα άτομα θέλουν ( οι πρώτοι 4 λόγω χρόνου) για να κάνουμε και παραδείγματα ώστε να τα καταλάβει ο κόσμος. Γενικότερα αν κάτι σας λένε και δεν έχει παράδειγμα απλά μην το πιστεύετε.

Τέλος να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια.

Κύριε ¶ρχο, το άρθρο σας απ' οτι κατάλαβα αναλύει μια μόνο πλευρά του θέματος. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν το κάνει "κακό" ή "μονόπλευρο". Σε πολλά με βρίσκει σύμφωνη. Εγώ τουλάχιστον το βρίσκω σωστό.
    Σημασία πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν έχει μόνο για ποιούς λόγους θέλει κάποιος να παντρευτεί αλλά και για ποιούς θέλει το έτερον ήμισι. θέλω να πω ότι δεν άρκει να ξέρει ο ένας από τους δύο, αλλά και οι δύο.
    Είναι πλέον σύνηθες το φαινόμενο δύο άνθρωποι να παντρεύονται για διαφορετικούς λόγους και για το λόγο αυτό καταλήγουν διαζυγμένοι ή ακόμα χειρότερα μόνο κοινωνικά παντρεμένοι και άρα δυστυχισμένοι.
    Θα με ενδιέφερε λοιπόν να ξέρω βάσει του δικού μου χάρτη πως θα πρέπει να είναι ο ... κατάλληλος. Διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είμαι για μια ζωή με κάποιον που θέλει κάθε Κυριακή να τρώω με την μαμά του και το σόι του ή θα θέλει να μεγάλωσει τα παιδιά μας με στρατιωτική πειθαρχία.

Καλησπέρα σας ,Διάβασα με προσοχή το άρθρο σας αλλά επειδή οι γνώσεις μου για την αστρολογία είναι ελάχιστες πήρα το θάρρος να σας γράψω για να λύσω την απορία μου. Οι οικοι που αναφέρετε πρέπει να βρίσκονται σε συγκεκριμένους πλάνητες στον προσωπικό μας χάρτη για να δηλώνουν πως κάποια στιγμή θα υπάρξει γάμος και αν ναι σε ποιούς ? Σας ευχαριστώ

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)