s
ωροσκόπιο+τύχη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. #1

    ωροσκόπιο+τύχη

    καλησπέρα σε όλους..ειμαι νέο μέλος στην κοινότητά σας!!
    Γράφτηκα επειδή μία φορά μου είχε συμβει κάτι πολύ "παράξενο"
    Παίζω στοίχημα online σε ένα συγκεκριμένο site και σχεδόν πάντα χάνω..Μια μέρα διάβασα το ζωδιό μου σε ένα περιοδικό και έλεγε ότι αυτός ο μήνας ανεβάζει τα οικονομικά μου,ολα τα σχεδιά μου σε αυτον τον τομέα θα πάνε όπως τα θέλω και τέτοια...
    Εκείνη τη μέρα έπαιξα ένα μεγάλο ποσό στο στοίχημα και κέρδισα ένα ακόμη μεγαλύτερο..και με πήγε έτσι καλά 5,6 φορές από τις 10 περίπου που έπαιξα..
    Δεν ξέρω τι να πω...τύχη,αστρολογία σε σχέση με το ζώδιό μου, τι να πω..
    Πάντως έχω αρχίσει και πιστεύω λίγο περισσότερο στα ζώδια ,όπου πριν δεν πίστευα καθόλου!!και να τα διαβάζω πιο τακτικά!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Όνομα:
    Έρρικα
    Location
    στη θάλασσα!
    Posts
    223

    Re: ωροσκόπιο+τύχη

    έτυχε να διαβάσεις το σωστό περιοδικό τη σωστή μέρα και έτσι βρήκες μια αφορμή για τον εαυτό σου να παίξεις ξανά στόιχημα..

    η τύχη είναι κάτι πολυδιάστατο, επομένως δεν είναι απλά ένα ζώδιο που την καθορίζει.
    σίγουρα και άλλοι παραγοντες έπαιξαν το ρόλο τους, διαφορετικά όλοι όσοι ανήκουν στο ίδιο ζώδιο θα έπρεπε να κερδίσουν κάτι στην περίπτωση που ρισκάρουν.

    το βέβαιο είναι πως ήταν τυχερή μέρα για σένα όχι όμως μόνο λόγω ζωδίου.
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

  3. #3

    Re: ωροσκόπιο+τύχη

    Ωραία! Τότε όταν αρχίσεις να μελετάς αστρολογία , σε παρακαλώ εστιάσου στα τυχερά διαστήματα και στις αντίστοιχες ζωδιακές παραμέτρους, ώστε αφενός μεν να συνδράμεις στην αστρολογική μας κοινότητα, αφετέρου να .... κερδίσουμε κανα ομαδικό λαχειάκι!! χεχεχε!!!!!!

    Εγώ πάντως νομίζω ότι ψιλοανακάλυψα έναν παράγοντα που μου έφερε χρήματα...!!! χιχιιχ! Αλλά ,....η ενεργοποίηση του δεν είναι και συχνή, δυστυχώς... Προκαλώ και παρακαλώ τους ειδικούς να μας αναφέρουν παράγοντες τύχης, χρηματικής ή μη!!!

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: ωροσκόπιο+τύχη

    Χρυσανθάκι καλημέρα,

    Δεν χρειάζεται τόσος κόπος! Υπάρχουν ειδικοί δείκτες - και μάλιστα ακριβέστατη (μέθοδος Γκαν) - βάση των οποίων εντοπίζεις τις υψηλότερες βαθμολογικά και πλανητικά δυνατές όψεις και σχέσεις - απ΄όπου μάλιστα είναι δυνατόν να διαγνωστεί πότε πρόκειται για δικά σου εισοδήματα, ή χρήματα ή άλλα εισοδήματα από τρίτες πηγές, ή χρήματα λόγω λαχείου ή άλλων τυχερών παιχνιδιώνμ ή έστω και σημαίνουσες ή σημαντικές δωρεές.

    Call me να σου εξηγήσω αναλυτικότερα το θέμα. Ετσι και αλλιώς εσύ κουβαλάς το κοκκαλάκι της νυχτερίδας οπότε έχεις και μεγάλες πιθανότητες να σου κάθονται καλές ευκαιρίες! Χε, χε, χε

    Φιλιά

  5. #5
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    37

    Re: ωροσκόπιο+τύχη

    Καλησπερα πριν 2-3 χρονια εκλεισα ραντεβου με γνωστη αστρολογο η οποια επεμενε οτι πρεπει να παιζω τυχερα παιχνιδια κτλ της απαντησα οτι δεν ασχολουμαι και οτι ποτε δεν εχω μπει στην διαδικασια ουτε καν τα χριστουγενα ετσι για την πλακα...η απαντηση της ηταν ...κοριτσι μου η τυχη σου θελει να σου δωσει λεφτα και εσυ την κλωτσας...ποτε ομως δεν ακουσα και συνεχιζω να μην ασχολουμε ομως παρατηρω οτι απο μικρη που ημουν την μια εβρησκα πορτοφολι με λεφτα στο δρρομο την αλλη λεφτα πεσμενα στο δρομο σε τραπεζα σε σουπερμαρκετ σε καφετεριες σε ταβερνες και συνιθως αυτο γινοτανε η οταν ξεμενα απο τα λεφτα που μου εδιναν οι γονεις μου πιο μικρη κ τωρα οποτε ξεμενω εντελως...δεν εχω ασχολιθει προς το παρον με το να ψαξω πλανιτικα το θεμα γιατι ειμαι αρχαρια και δεν νομιζω να καταλαβω και πολλα...θα με βολευε ομως να το δει καποιος πιο εμπειρος απο μενα να το δει γιατι ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα με τα οικονομικα μου φενεται οτι πρεπει να αρχισω να το ξανασκεφτομαι....

  6. #6
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    37

    Re: ωροσκόπιο+τύχη

    επισης να συμπληρωσω οτι περιση την ημερα της Παναγιας ειδα στον υπνο μου πεντε αριθμους θυμαμαι σαν ονειρο ηταν πολυ ζωντανο εβλεπα τον εαυτο μου να μου λεει μην ξεχασεις 7,13,8,14,κ 2 μην τους ξεχασεις ..το πρωι ανεφερα στον συντροφο μου το ονειρο και πηγε και τους επαιξε στο κινο και κερδισε 4.500 ευρω...σαφως τα μοιραστικαμε....!!!

  7. #7

    Re: ωροσκόπιο+τύχη

    Papino εάν θέλεις δώσε ώρα γέννησης να δούμε τι παίζει... γιατί αυτό που λες είναι ενδιαφέρον! (και τόπο και ώρα..)

  8. Re: ωροσκόπιο+τύχη

    Κυρια Χρυσανθη,οταν εχετε χρονο και ορεξη, πειτε μας κι αλλα γι' αυτη τη μεθοδο που προαναφερατε!!!Ακουγεται τοσο ενδιαφρουσα!
    Παρακαλωωωω!

  9. #9
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    37

    Re: ωροσκόπιο+τύχη

    Εχω γεννιθει 26 6 1986 στα Ιωαννινα στις 12 και 15 το μεσημερι η συγκεριμενη αστρολογος πιστευε οτι εχω γεννιθει στις 12 κ 4 οπως το ειχε ψαξει...λογο του οτι μετακομησα στον Canada που και μεγαλωσα δεν ξερω αν παιζει ρολο αν δηλαδη αναλογα το μερος αλλαζει και η τυχη η ειναι θεμα μονο οροσκοποιου...παντως το τελευταιο περιστατικο με τον συντροφο μου εγινε στην Ελλαδα!!

  10. #10

    Re: ωροσκόπιο+τύχη

    Papino δεν μπορώ να ξέρω τι ώρα ακριβώς γεννήθηκες... οι διαφορά είναι ότι στον 1 χάρτη υπάρχει ακριβείας εξάγωνο Αφροδίτης με MC = Μεσουράνημα ενώ στον άλλο υπάρχει ανοχή 2 μοιρών... Πάντως ότι πρόσεξα εγώ δεν αλλάζει κ τόσο...

    Και γιατί μίλησα για Αφροδίτη πρώτα:Εξαιρετικά σημαντικό ότι η Αφροδίτη σου στο Λέοντα δεν κάνει καμία όψη εκτός από το εξάγωνο με MC το οποίο δεν είναι πλανήτης φυσικά,... σημείο δυναμικής στο χάρτη αλλά πρωτεύουσα όψη με πλανήτη δεν υπάρχει. Αποκτά νομίζω έτσι μία δύναμη .... Επίσης η Αφροδίτη σου είναι κυβερνήτης 2ου οίκου πράγμα που υπόσχεται γενικά καλά πράγματα. Σε καλή θέση στο Λέοντα και στον 11ο οίκο σου λέει το εξής ότι μπορείς να αποκτάς χρήματα ΚΑΙ μέσω της τύχης (11ος!) ο δε Λέων με τα τυχερά παιχνίδια το έχει γενικά,...οπότε μην αρνείσαι τα καλά της Αφροδίτης σου!!!! Όποτε έχεις ανάγκη τα χρήματα να το βάζεις στο μυαλό σου και αυτά ως εκ θαύματος θα σου έρχονται!

    Έχεις ένα μεγάλο τρίγωνο στα υδάτινα ζώδια. Αυτό είναι δύσκολο να το ερμηνεύσω, το προσπαθώ πάντως γιατί ο Πλούτωνας εκεί με μπερδεύει. Τα επαγγελματικά σου πως είναι γενικά? Σου έχουν έρθει εύκολα?

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads