- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 51
-
29-06-2012, 12:23 AM #31
Re: Το Τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα: Εγκόσμιες και ατομικές επιρροές
Καμία παρεξήγηση εννοείται!
Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
29-06-2012, 11:08 AM #32
κ αρχο θα μπορουσατε να γραψετε ενα αρθρο σχετικα με τη λαθρομεταναστευση οσο αφορα τον ελλαδικο χωρο κ πωσ διαφενετε απο τον αστρολογικο χαρτη της ελλαδος ευχαριστω
-
02-07-2012, 02:56 AM #33
Ελένη δώσε ένα 3μηνο μπρος και πίσω από την όψη ακριβείας. Εκτός αν ο Άρης ενεργοποιεί γενέθλιο η προοδευτικό χάρτη ή η Σελήνη ενεργοποιεί στην προοδευτική της κίνηση το σχηματισμό.
Στην αμοιβαία υποδοχή όπου μόνο ένας επηρεάζεται έχουμε ουσιαστικά στήριξη από αυτόν που δεν επηρεάζεται.
Όταν επηρεάζονται και οι δύο πλανήτες έχουμε σημαντικότατο γεγονός για το άτομο.
Λιλλιαν είναι ωραία ιδέα. Μπαίνει στα υπόψιν και ας ελπίσουμε να το ολοκληρώσουμε[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
02-07-2012, 10:37 AM #34
Όταν λέτε πως κοιτάμε εάν η Σελήνη ενεργοποιεί στην προοδευτική της κίνηση το σχηματισμό;
Ποια Σελήνη κοιτάμε την προοδευτική ή αυτή του ηλιακού τόξου;
Και όσο για τον Άρη τον διελαύνων εννοείται; Δηλαδή αν ο διελαύνων Άρης ενεργοποιεί τον πλανήτη που επηρεάζει ο σχηματισμός είτε στο γενέθλιο είτε στο προοδευτικό χάρτη;Last edited by ΕΛΕΝΗ1; 02-07-2012 at 11:00 AM.
-
03-07-2012, 04:04 PM #35
ΕΛΕΝΗ1Τη προοδευτική Σελήνη θα κοιτάξεις. Και σωστά θα κοιτάξεις αν ο Άρης ενεργοποιεί με σύνοδο, αντίθεση η τετράγωνο πλανήτη στο γενέθλιο η προοδευτικό χάρτη!
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
06-07-2012, 12:04 AM #36
Καταπληκτικη η δουλεια σας.Ποσα μπραβο να πω;;
-
12-07-2012, 03:05 AM #37
θα ηθελα να ρωτησω κατι προσφατα εφαγα 900 ευρω προστιμο απο την τροχαια κ δεν μπορεσα να βγαλω ακρη να το χαμηλωσω ετρεξα εκανα οτι μπορουσα αλλα τιποτα ποιον οικο πρεπει να κοιταω σεικα με τετοια θεματα τον 3ο η 9ο γιατι προσπαθουσα να δω αν θα εχω καποια ευνοια σχετικα με αυτο που φυσικα δεν ειχα καμμια κ κοιταγα τον 9ο που ειχε διελευση μαυρη λιλιθ στον ταυρο κ υπολογισα οτι δεν θα τα καταφερω μπορειτε να μου πειτε αν τον 9ο τον κοιταω σωστα ευχαριστω
-
12-07-2012, 06:09 PM #38
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
16-07-2012, 03:48 PM #39
κοιτα δε ειμαι πολυ καλη στην αστρολογια προσπαθω διαβαζοντας να μαθω ομως στον 8ο εχω ουρανο στον κριο κοιτωντας το χαρτη στις διελευσεις απο εκει υπολογιζω οτι επειδη ο ουρανος σημαινει αναπαντεχο ξαφνικο ετσι μουρθε κ το προστιμο ορανοκατβατο ομως γενικα επειδη ειμαι ανεργη ενα χρονο μουρχονται κ διαφορα χαρατσια εφοριασ προστιματα κλπ που μπορω να κοιταξω για τυχον ευνοιες
- - - Updated - - -
ευχαριστω που μου απαντησες
-
17-07-2012, 11:42 AM #40
Φυσικά και έρχονται απανωτά διάφορα "ωραία" με τον Ουρανό.
Αν όμως ο 8ος οίκος σου είναι στον Κριό, πρέπει να δεις ΚΑΙ τον κυβερνήτη του, δηλαδή τον 'Αρη, τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες (κυρίως με την Αφροδίτη των οικονομικών, αλλά και των διευκολύνσεων), σε ποιον οίκο βρίσκεται και αν ενεργοποιεί γενέθλια όψη.
Αν ο 2ος οίκος σου είναι στον Ζυγό, τότε υπάρχουν δύσκολες διελεύσεις αυτή τη στιγμή.
Ο Άρης και ο Κρόνος, πιέζουν αρκετά τα οικονομικά σου θέματα, και με τη σειρά τους,σχηματίζουν αρκετά δύσκολες όψεις με το γενέθλιο Άρη σου, αλλά και τον Ουρανό/Πλούτωνα από Κριό και Αιγόκερω αντίστοιχα.
Όπου να 'ναι η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα μπεί με τη σειρά της στο σχηματισμό αυτό, πιέζοντας την κατάσταση ακόμη περισσότερο.
Για την ώρα, στη θέση σου θα προσπαθούσα να πετύχω έναν καλό διακανονισμό ή μια συμφωνία, και να εξαντλήσω τα όρια της "διπλωματίας", με το 'Αρη και τον Κρόνο στο Ζυγό.
Κουράγιο.
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.