s
Η "συνάντηση" του Άρη με τον Κρόνο στον Ζυγό
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 38
    Όνομα:
    Τίνα

Η "συνάντηση" του Άρη με τον Κρόνο στον Ζυγό

Άρης σε αδυναμία στο ζώδιο του Ζυγού σε σύνοδο με Κρόνο σε έξαρση επίσης στο ζώδιο του Ζυγού. Οι κακεργέτες του ζωδιακού ενώνουν τις δυνάμεις τους κι άντε να δούμε ποιος θα υπερισχύσει. Το προβάδισμα δίνεται στον Κρόνο, αφού στο ζώδιο της ερωμένης του Άρη έχει την άνεση και τη δυνατότητα να εκφράσει ανενόχλητος τις ιδιότητες του και επιπλέον, με την υπεροψία και τον εγωκεντρισμό ενός φιλοξενούμενου που όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να κόβουν φλέβες, προκειμένου να περάσει εκείνος καλά. Άκαμπτος και δογματικός στη συμπεριφορά του θα επιβληθεί θέλοντας και μη, με τη σκληρή αλλά και δίκαιη στάση του.

Από τις λίγες φορές που ο Άρης θα πρέπει να μείνει όχι στην αφάνεια αλλά να καταπιέσει τις παρορμήσεις και επιθυμίες του, να καλλιεργήσει το «Εμείς» ώστε να μπορέσει να συνεργαστεί με τους άλλους, αν θέλει να τα πάει καλά στο ζώδιο που κυριαρχεί η Αφροδίτη. Γεγονός είναι πως στο ζώδιο της αρμονίας « του έχουν κοπεί τα γόνατα» και τώρα καλείται να δεθεί χειροπόδαρα από τη σύνοδο με τον Κρόνο την εβδομάδα που θα μας έρθει..

Μια συνάντηση που έχει περισσότερα αρνητικά απ’ ότι θετικά, που όμως βοηθά να αποφύγουμε πολλές κακοτοπιές. Γενικότερα η συγκεκριμένη σύνοδος φέρνει σκληρότητα, ελεγχόμενη βία και αντιδράσεις μιας και η δράση του Άρη δεν διοχετεύεται ανεξέλεγκτα αλλά μεθοδικά και συνετά.

Ωστόσο, από το ζώδιο του Ζυγού, προσωπικά τη θεωρώ άκρως επικίνδυνη γιατί ο Άρης καταπιέζεται διπλά κι ως εκ τούτου δεν είναι ο Άρης που όλοι γνωρίζουμε ο ειλικρινής, ο ντόμπρος, ο ενθουσιώδης, περιπετειώδης φωνακλάς αλλά κάποιος που τον υποχρεώνουν να ελέγξει την ενέργεια και δράση του, βάζοντας του όρια ή κανόνες που μόνο ως εμπόδια μπορεί να τα δει και όχι ως προσωπική ωρίμανση . Μοιάζει περισσότερο μ’ ένα παιδί που πρέπει να ξεχάσει την παιδικότητά και τον αυθορμητισμό του και να γίνει ένας ώριμος ενήλικας όχι γιατί «θέλει» αλλά γιατί «πρέπει».

Οι δυο τους μαζί παρέα συγκροτούν τον άξονα της μπλοκαρισμένης ενέργειας κι ως γνωστόν όταν καταπιέζονται οι παρορμήσεις μας, δεν υπάρχει ελεύθερη και δημιουργική έκφραση. Εκ των πραγμάτων, συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια με αποτέλεσμα να προκαλούνται διάφορες ασθένειες ανάλογα με την ευαισθησία που έχει ο καθένας από εμάς.

Στον ερωτικό τομέα καταπιέζεται η σεξουαλικότητά μας αφού δεν εκδηλώνουμε τις επιθυμίες μας εξαιτίας αναστολών και ταμπού που δύσκολα μπορούμε να προσπεράσουμε. Από την άλλη πλευρά ή σεξουαλικότητα μας γίνεται περισσότερο ελεγχόμενη κάτι που ευνοεί το «ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε» έτσι, για να μην μείνουν κάποιοι/ες παραπονεμένοι ενώ ανάμεσα στα θετικά αυτής της συνόδου το σημαντικότερο είναι ότι περιορίζονται τα ρίσκα που απερίσκεπτα παίρνει ο Άρης κάθε φορά που κάνει νέα ξεκινήματα…..

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι εκείνοι που έχουν γενέθλια όψη Άρη/Κρόνου γιατί αυτή ενεργοποιείται αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στις 22ο-26ο μοίρες των παρορμητικών ζωδίων. Η επιρροή της όψης θα ξεκινήσει από τις 11/8 έως τις 17/8. Ακριβείας θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο όπου ακόμη κι αν κάποιοι δεν δικαιούνται καλοκαιρινή άδεια, όλο και κάποια εκδρομή θα έχουν προγραμματίσει εκείνες τις ημέρες.
    Για τις πολύ extreme προσωπικότητες παρότι θα περιοριστούν αρκετά, καλό είναι να τις μαζέψει ο Κρόνος γιατί έτσι θα είναι πιο ασφαλείς, ενώ για εκείνους που από τη φύση τους είναι αρκετά μαζεμένοι και πειθαρχημένοι…. συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Η σύνοδος Άρη/Κρόνου είτε επηρεάζει τον αισθηματικό τομέα στο προσωπικό σας ωροσκόπιο είτε όχι, θέματα σχέσεων θα φέρει στο προσκήνιο εφόσον ο Άρης σχετίζεται με τη σεξουαλικότητά και ο Κρόνος στο Ζυγό με τις διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα ενώ, στις 15/8 που θα γίνει η όψη ακριβείας, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα δεχτεί τα πυρά του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σχηματίζοντας μαζί του αντίθεση περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τα αισθηματικά μας.
    Κανέναν δεν συμφέρει να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση, το πιθανότερο είναι να μην βρεθούν λύσεις αλλά να προσπαθήσει ο ένας να υπερισχύσει του άλλου με τρόπο που δεν θα ευνοήσει κανέναν παρά μόνο τους ανθρώπους που είναι εξουσιαστικοί, που επιβάλλουν τη θέλησή τους και μάλιστα χωρίς να δεχτούν ιδιαίτερες αντιστάσεις.

Όσοι κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες ετοιμαστείτε να αλλάξετε τον μέχρι πρότινος τρόπο ζωής σας γιατί ο Πλούτωνας, ομοίως και ο Κρόνος, απαιτούν υποταγή, «στρατιωτάκια, ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα μέρα ή νύχτα». Γενικότερα αποφύγετε όλη εκείνη την εβδομάδα να βρείτε λύσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, έχετε ανοιχτούς οφθαλμούς, βολιδοσκοπήστε πρόσωπα και καταστάσεις, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους κι αργότερα….έχει ο Θεός.

Τίνα Ζαχαριάδου
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	m_s.jpg 
Views:	12445 
Size:	20.5 KB 
ID:	4323  

Re: Η "συνάντηση" του Άρη με τον Κρόνο στον Ζυγό

Μμμμ, ευχαριστούμε κα Ζαχαριάδου...κοινώς άκου,βλέπε, σιώπα μέχρι νεότερας...Περιμένω να δω πως θα επηρεάσει εμένα μιας που έχω γενέθλια αντίθεση Αρη (23ο Κριού)- Ουρανού(18ο Ζυγού) και έχει ενεργοποιηθεί μια χαρά.
    Victory

Όνομα:
    Ανδρέας

Πολύ ωραίο το άρθρο!
    Για να δούμε τι θα φέρει σε κάποιον που πέφτει ακριβώς πάνω στον Ήλιο του η σύνοδος..

Αυτό που κατάλαβα, είναι πως μάλλον πρέπει γενικότερα όλοι να αποφεύγουμε αντιπαραθέσεις και ειρωνείες για ψύλλου πήδημα γιατί ίσως το μετανιώσουμε αργότερα.

Επίσης ο Ζυγός, λόγω της διπλωματικής φύσης του,ίσως μας κάνει λίγο σκόπιμους ή ιδιοτελείς στα θέματα των σχέσεών μας, εξαιτίας της συνόδου αυτής.

Η όψη της συνόδου αυτής μοιάζει κάπως "πολεμική".
    Ας ελπίσουμε στο εν λόγω διάστημα του 15αύγουστου, ενόψει της επετείου βύθισης του "Ελλη",
    να μην έχουμε "παρατράγουδα".

Καλύτερα να περιμένουμε τον Αρη να μπεί στο Σκορπιό.
    Αν μη τι άλλο, μας κάνει πιο προσεκτικούς και μεθοδικούς, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις αντοχές μας.

Καλές διακοπές στους τυχερούς που θα φύγουν φέτος!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Μόλις είδα ότι...η σύνοδος πέφτει πάνω στον γεν. Άρη του γιού μου , ενεργοποιώντας γεν. αντίθεση Αρη - Δία(27 Κριού) και στους άξονες 3ου-9ου . Αρης κυβερνήτης 6ου, Κρόνος 9ου και γίνεται στον 3ο........Ο δε προοδευμένος Αρης είναι σε αντίθεση με τον Δία....Κάποια υπόδειξη που θα με καθησύχαζε ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...(Αντανακλαστικά το πρώτο πραμα που σκέφτηκα ήταν να τον δέσω για 25 μέρες - όσες θα κάνει και Κρόνος να φύγει από την 25η-μέσα στο σπίτι...είναι και το ποδήλατο...πετάγεται απ'΄τα στενά και τρέμει η ψυχή μου)
    Victory

Όνομα:
    Τίνα

Νίκη, matsamoukas θα είναι εξαιρετικά εποικοδομητικό να μας πείτε πως θα λειτουργήσει η σύνοδος Άρη/Κρόνου αν και και ο καθένας από εμάς έχει μοναδικό ωροσκόπιο.

Ταυρίνα μου, μοιάζει πολεμική η συγκεκριμένη όψη και μάλιστα σε περιόδους πολέμου, απάραιτητη θα έλεγα διότι τα "χτυπήματα" είναι προσεγμένα, μεθοδικά, με εξαιρετική στρατηγική. Γενικότερα είναι μια όψη που ταιριάζει σε στρατιωτικούς

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, καλές διακοπές κι απο εμένα στους τυχερούς που θα φύγουν.

ΥΓ Νίκη προτιμώ να με λες Τίνα, είναι περισσότερο οικείο

Ευχαριστώ Τίνα μου.... για την οικειότητα
    Σίγουρα θα καταθέσω τις επικείμενες εμπειρίες μου...ελπίζω να είναι επιδερμικά ενοχλητικές και να λειτουργήσουν σαν...τσίμπηματάκι προς ενεργοποίηση και δράση...
    Victory

Όνομα:
    Δεσποινα

Τινα μου αγαπημενη σε ευχαριστουμε πολυ για τα αρθρο σου!
    Η συνοδος αυτη γινεται πανω στον ωροσκοπο μου [25η Ζυγου] εχω ενταση και δυναμικη!
    Τα λογια μου σπανε κοκκαλα
    χτυπαω στο μεδουλι και ποναω αυτους που με πειραξαν
    η΄΄ μου εθιξαν τις αξιες μου [και τα καταφερνω καλα ]!
    ειμαι πιστη ,περηφανη και ετοιμοπολεμη για το ηθος μου και φυσικα αυτοπεποιθηση φουλ οπως παντα και χαιρω ακρως υγειας μετα απο μια δυσκολη χρονια με τον Αρη στην Παρθενο!!!
    [εξαγωνο με γενεθλιο Αρη 25η Τοξοτη 3ος οικος και Ερμη 22η Τοξοτη 2ος οικο[αξιες μου] σχεδον σε συνοδο με 3ο οικο

σε ευχαριστουμε
    με αγαπη προς το προσωπο σου
    η Κουκι σου
    Last edited by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ; 08-08-2012 at 10:53 PM.
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Eγώ που έχω γενέθλια αντίθεση Αρη-Κρόνου με τον Κρόνο στον 8ο έχω μάθει καλά πώς αισθάνεται ο βράχος που τον χτυπάν τα κύμματα και λιγο λιγο αλοιωνεται.Θα σας πω τα αποτελέσματα της φουρτούνας αφού περάσει η διέλευση.Αναρωτιέμαι όμως για κάτι.Στην 23 του Ζυγου έχω το μεσουράνημα,Δεδομένου ότι θα έχω άδεια και -ελπίζω -να είμαι σε καμμιά παραλία να κοιτάζω το κύμα,πόσο καταστροφική μπορεί να είναι αυτή η συνάντηση των γιγάντων για την καριερα σταδριοδρομια κλπ?
    Αυτη η συνάντηση Αρη-Κρονου μπορει να ενεργοποιει και την γενεθλια μου αντιθεση Ηλιου-Κρονου?

Όνομα:
    Έρρικα

εγώ έγω γενέθλιο άρη στην 27η του ζυγού.. έτσι και αλλιώς όπου βρω κουτουλάω αλλά ειδικά με τα καψίματα από κουζίνα και εξάτμιση μάλλον έχω καρμική σχέση!

Ας ελπίσω η σύνοδος αυτή πάνω στον άρη μου να με αφήσει σώα
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)