s
Διελεύσεις άγχους-πανικού - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 36

Re: Διελεύσεις άγχους-πανικού

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Τότε το έχεις! Θα τον ξαναβρείς και μπορείς! Πού ειναι η δύναμη του Λέοντα, οεο; Δεν ξέρω τον υπόλοιπο χάρτη σου, αλλά δε μπορεί να μην είσαι έστω και λίγο "περήφανη" ή εγωίστρια!!! Εδώ τα έχω εγώ που δεν είμαι Λέων!!! Τίποτα να μη σε ρίχνει! Ένας Λέων ξέρει να μάχεται στη ζωή του! Βγάλε τη φωτιά σου έξω και πάλεψε! Μπορείς!!! :bigsmile:

Φιλικά
    libraD
    Να είσαι καλά.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις με τα λόγια σου μακάρι όλοι οι άνθρωποι να βρίσκουν αυτό που θέλουν περισσότερο στη ζωή.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Γεια σου Παρασκευη!!!
    Πολυ χαιρομαι που απαντησεs στο μηνυμα μου!
    Πιστευω οτι στουs χαρτεs μαs κατι θα φαινεται αλλα και εγω στον δικο μου δεν ξερω ακριβωs τι να κοιταξω.
    Η αληθεια ειναι οτι ειμαι ελαφρωs ασχετη αλλα περα απο μια αντιθεση ωροσκοπου-Πλουτωνα(Πλουτωναs στον 7ο)δεν βλεπω κατι αλλο.Εχω γεννηθει 5-12-76 14.00 στην Αθηνα -το γραφω για σενα Παρασκευη - και για οποιον μπορει να βοηθησει...
    Αυτα για τουs χαρτεs...
    Στα δικα μαs τωρα:δεν εχω χασει εντελωs το κουραγιο μου ακομα κατι θα γινει δεν μπορει να πηγαινουν ολα χαλια και οπωs εγραψα και στο αλλο μηνυμα πανε πολλα χρονια απο τοτε...Κατι θα γινει Παρασκευη μην χανειs
    το κουραγιο σου και κοιτα οσο μπορειs την παρτη σου γιατι αν τα περναμε ολα αυτα ειναι γιατι κοιταμε πρωτα τουs αλλουs σωστα;;;

Φιλικα
    XRYSA

Αυτά παθαίνουμε όλοι όσοι ξεχνάμε τον εαυτό μας και φορτωνόμαστε τα προβλήματα των άλλων,σωστά τα λες.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χάρτη θα τον έχω και αν βρω κάτι θα σου το πω.Να είσαι καλά και να μην σε νοιάζει τίποτα και να ξέρεις οτι αυτά που περνάς δεν τα περνάς μόνη σου υποφέρουν πολλοί στον κόσμο,να παίρνεις δύναμη,να συνεχίζεις και να ξέρεις οτι υπάρχουν άνθρωποι που σε νιώθουν όπως εγώ.Προχώρησε και μην φοβάσαι για τίποτα
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Πόπη

Οι κρίσεις πανικού είναι πολύ συνηθισμένες τα τα τελευταία χρόνια
    λόγω των ταχύτατων ρυθμών της ζωής. :nuts:
    Είχα παλιότερα κάποια περιστατικά όταν περνούσα μία πολύ στρεσογόνα κατάσταση
    αλλά και λίγο αργότερα όταν ηρέμησα και όλη η συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια
    μου βγήκε από εκεί που δεν το περίμενα.:nuts:
    Το αντιμετώπισα σχεδόν μόνη μου και με ψυχραιμία. Πολλοί παίρνουν φαρμακευτική αγωγή
    περίπου δύο χρόνων μέχρι να γίνει η ίαση και παίρνουν ψυχολογική στήριξη.
    Προσωπικά αυτοϊάθηκα. :nuts: Πήγα στο νοσοκομείο σε τρελλή κατάσταση, είχα μέρες να φάω,
    φοβόμουν να μην μου ξανασυμβεί και με περάσουν για φρικιό, ντρεπόμουν.:embarrest
    Μου κάνανε μία μαγική ενεσούλα που έβλεπα τροφαντά χερουβίμ ξαπλωμένα πάνω στα συννεφάκια τους να ψέλνουν ...:dizzy: και με στείλανε σπίτι μου λέγοντάς μου να μην κάνω έντονη ζωή.
    Βέβαια ήμουν μικρή και δεν ήξερα να το διαχειριστώ καλά. Πέισμωσα τότε και θύμωσα με τον εαυτό μου που μου επέτρεπα να με κακομεταχειρίζομαι έτσι. Έσφιξα τα δόντια και είπα, όχι ως εδώ, θέλω να τη ζήσω τη ζωή μου, να μην φοβάμαι τίποτα. Και όλο αυτό πέρασε σχεδόν μαγικά. Έδιωξα αυτά που με εκνεύριζαν και απέφευγα αρνητικούς ανθρώπους. Αυτό κάνω και σήμερα όταν είναι στο χέρι μου.
    Καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να νομίζει ότι πάει να το ξαναπάθει
    και αμέσως το διώχνω, σκέφτομαι άλλα πράγματα, αλλάζω τρόπο προσέγγισης,
    αποστασιοποιούμαι από την επερχόμενη κρίση... Μου το απαγορεύω!:nuts::nuts:
    Και ένα είναι σίγουρο, το να ξέρεις πως πρέπει να είσαι παρόν στη ζωή σου
    και υπάρχουν πράγματα που εξαρτώναι από σένα και είναι τόσο σημαντικά
    για να μην αφεθείς σε κάτι τόσο οδυνηρό και ψυχοφθόρο,
    είναι από μόνο του ίαση κι ελπίδα....:bigsmile:
    Επλίζω να το ξεπεράσετε όλοι σύντομα
    γιατί ξέρω καλά πόσο σου τρώει από τη ζωή σου...
    Tabula rasa

Kαλημερα σε ολουs!
    Παρασκευη δυστυχωs το ξερω οτι δεν ειμαι μονη μου στιs μερεs μαs πλεον οι περισσοτεροι ανθρωποι
    εχουν η θα αντιμετωπισουν στο μελλον ψυχολογικο προβλημα αποδειξη οτι και αλλο μελοs εγραψε κατι
    αντιστοιχο...Ειμαστε πολλοι και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι
    καποιοs ανθρωποs γεννιεται με ψυχολογικο προβλημα εκτοs απο πολυ ακραιεs καταστασειs αλλα ακομα και
    αυτεs πιστευω οτι κατι τιs ενεργοποιει.Δυστυχωs καποιων ανθρωπων η ζωη δεν ειναι στρωμενη με ροδοπεταλλα.
    Δεν εννοω βεβαια οτι ειναι κανενοs καταλαβαινετε ομωs...Θα επρεπε να υπαρχει και ενα οριο γιατι οταν κατι
    κραταει πολυ θα σε παρει και απο κατω δεν γινεται...Δεν ξερω τι αλλο να προσθεσω Παρασκευη να προσεχειs
    τον εαυτο σου και πραγματικα σε παρακαλω μην το βαλειs κατω...αν μη τι αλλο για καποιο λογο εχουμε ερθει
    σε αυτη τη ζωη και σιγουρα ηρθαμε για καλο!!!
    Αυτο εννοειται οτι ισχει για ολουs και μακαρι να μην προστεθει και καινουργιο μελοs σε αυτου του τυπου τιs
    εμπειρειεs!!!Θα ηθελα να πω και ενα ευχαριστω και στην popininja μακαρι να το ξεπερασουμε!!!
    Αρκει να μην παρει πολυ!!!

Φιλικα
    XRYSA:bigsmile:

Quote Originally Posted by XRYSA13 View Post
    Kαλημερα σε ολουs!
    Παρασκευη δυστυχωs το ξερω οτι δεν ειμαι μονη μου στιs μερεs μαs πλεον οι περισσοτεροι ανθρωποι
    εχουν η θα αντιμετωπισουν στο μελλον ψυχολογικο προβλημα αποδειξη οτι και αλλο μελοs εγραψε κατι
    αντιστοιχο...Ειμαστε πολλοι και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι
    καποιοs ανθρωποs γεννιεται με ψυχολογικο προβλημα εκτοs απο πολυ ακραιεs καταστασειs αλλα ακομα και
    αυτεs πιστευω οτι κατι τιs ενεργοποιει.Δυστυχωs καποιων ανθρωπων η ζωη δεν ειναι στρωμενη με ροδοπεταλλα.
    Δεν εννοω βεβαια οτι ειναι κανενοs καταλαβαινετε ομωs...Θα επρεπε να υπαρχει και ενα οριο γιατι οταν κατι
    κραταει πολυ θα σε παρει και απο κατω δεν γινεται...Δεν ξερω τι αλλο να προσθεσω Παρασκευη να προσεχειs
    τον εαυτο σου και πραγματικα σε παρακαλω μην το βαλειs κατω...αν μη τι αλλο για καποιο λογο εχουμε ερθει
    σε αυτη τη ζωη και σιγουρα ηρθαμε για καλο!!!
    Αυτο εννοειται οτι ισχει για ολουs και μακαρι να μην προστεθει και καινουργιο μελοs σε αυτου του τυπου τιs
    εμπειρειεs!!!Θα ηθελα να πω και ενα ευχαριστω και στην popininja μακαρι να το ξεπερασουμε!!!
    Αρκει να μην παρει πολυ!!!

Φιλικα
    XRYSA:bigsmile:
    Popininja όντως έτσι είναι!Χρύσα αν και είμαι αρχαρια στην αστρολογία και μελετώ με αργα βήματα τους γενεθλιους χάρτες θα σε ρωτήσω κάτι και θα μου απαντήσεις και θα με διορθώσεις όπου έχω κάνει λάθος.Κοιτώντας το χάρτη σου μου δίνει την εντύπωση οτι έχεις χάσει κάποιον δικό σου άνθρωπο από κάποια ίσως χρόνια ασθένεια ή οτι αντιμετώπισες δυσκολιες με γέννα-εγκυμοσύνη.Και μου φαίνεται οτι είχες κάποιο δεσμό ίσως μεγαλύτερο ηλικιακά καλό αλλά κάτι έχει συμβει, μια δυσκολία κάτι άσχημο και έχεις να ασχοληθείς με κάποια οικονομικά ζητήματα και γενικά με 3 πλανήτες στον 8ο οίκο μου φαίνεται οτι είσαι ένα άτομο που το ενδιαφέρουν τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου και γενικά είσαι άτομο ψαγμένο πάνω σε αυτά τα ζητήματα.Βέβαια και η παρουσία του Ουρανού στον 7ο οίκο είναι ένδειξη κάποιον ιδιόρυθμων σχέσεων-συνεταιρισμών-φιλων ή ακόμα και γάμο με διαφορετικό ηλικιακά-ιδιοσυγκρασιακά άνθρωπο.Τέλος πάντων μπορεί να έχω πέσει εντελώς έξω.Περιμένω απαντήσεις και διορθώσεις παιδιά από κάποιον που γνωρίζει καλύτερα.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Οι κρίσεις πανικού είναι πολύ συνηθισμένες τα τα τελευταία χρόνια
    λόγω των ταχύτατων ρυθμών της ζωής. :nuts:
    Είχα παλιότερα κάποια περιστατικά όταν περνούσα μία πολύ στρεσογόνα κατάσταση
    αλλά και λίγο αργότερα όταν ηρέμησα και όλη η συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια
    μου βγήκε από εκεί που δεν το περίμενα.:nuts:
    Το αντιμετώπισα σχεδόν μόνη μου και με ψυχραιμία. Πολλοί παίρνουν φαρμακευτική αγωγή
    περίπου δύο χρόνων μέχρι να γίνει η ίαση και παίρνουν ψυχολογική στήριξη.
    Προσωπικά αυτοϊάθηκα. :nuts: Πήγα στο νοσοκομείο σε τρελλή κατάσταση, είχα μέρες να φάω,
    φοβόμουν να μην μου ξανασυμβεί και με περάσουν για φρικιό, ντρεπόμουν.:embarrest
    Μου κάνανε μία μαγική ενεσούλα που έβλεπα τροφαντά χερουβίμ ξαπλωμένα πάνω στα συννεφάκια τους να ψέλνουν ...:dizzy: και με στείλανε σπίτι μου λέγοντάς μου να μην κάνω έντονη ζωή.
    Βέβαια ήμουν μικρή και δεν ήξερα να το διαχειριστώ καλά. Πέισμωσα τότε και θύμωσα με τον εαυτό μου που μου επέτρεπα να με κακομεταχειρίζομαι έτσι. Έσφιξα τα δόντια και είπα, όχι ως εδώ, θέλω να τη ζήσω τη ζωή μου, να μην φοβάμαι τίποτα. Και όλο αυτό πέρασε σχεδόν μαγικά. Έδιωξα αυτά που με εκνεύριζαν και απέφευγα αρνητικούς ανθρώπους. Αυτό κάνω και σήμερα όταν είναι στο χέρι μου.
    Καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να νομίζει ότι πάει να το ξαναπάθει
    και αμέσως το διώχνω, σκέφτομαι άλλα πράγματα, αλλάζω τρόπο προσέγγισης,
    αποστασιοποιούμαι από την επερχόμενη κρίση... Μου το απαγορεύω!:nuts::nuts:
    Και ένα είναι σίγουρο, το να ξέρεις πως πρέπει να είσαι παρόν στη ζωή σου
    και υπάρχουν πράγματα που εξαρτώναι από σένα και είναι τόσο σημαντικά
    για να μην αφεθείς σε κάτι τόσο οδυνηρό και ψυχοφθόρο,
    είναι από μόνο του ίαση κι ελπίδα....:bigsmile:
    Επλίζω να το ξεπεράσετε όλοι σύντομα
    γιατί ξέρω καλά πόσο σου τρώει από τη ζωή σου...
    Μπράβο ρε συ popininja, !
    Δεν ξέρω πως το καταφερεςαλλά μπράβο.
    Εγώ ακόμη παλέυω ανάμεσα στισ εσωτερικές μου ανακατατάξεις. Και κάτι για το τέλος...
    όποιος δεν έχει βιώσει καταστάσεισ κρίσεων πανικο΄θ με παρελκόμενα φοβίεσ καταθλίψεις και κατα συνέπεια μηδενική και άρδην αλλάγμένη κοινωνική ζωή απλά ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει...
    Αλλάζει μετά απο αυτό ολη η θέαση σου για τον κόσμο, νιώθεις οτι αυτό ήτν...είμαι ενα βήμα πρίν απο το θάνατο. Αν αυτό και μόνο του δεν είναι το πιο συνταρακτικό αίσθημα που έζησες ποτέ στην ζωή σου τότε τι είναι...
    ένα καλό βγαίνει όμως απο αυτήν την υπόθεση κορίτσια, γίναμε καλύτεροι άνθρωποι, τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω για μένα...
    Και ναι... δεν ξέρω πως μπορεί η αστρολογία να σχετιστεί με όλο αυτό το προσωπικό μας πάθημα κ αν ανιχνεύται, αλλά μην μας κατηγορείτε, απλά θέλουμε να πιαστούμε απο κάπου θέλουμε μια ελπίδα μια εξήγηση στο λυσασμένο μας ερώτημα : γιατι σε εμένα?
    Αν μπορεί κάποιος ...ορίστε :
    20-04 -1980 7.15 πρωι Σέρρες

merci

Aγαπητές soutsi, paraskeyh, xrysa 13,

Kατανοώ απόλυτα τη θέση σας παρόλο που η ίδια δεν βρέθηκα στην ίδια κατάσταση με σας, το βίωσα όμως αυτό μέσα από ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο.

Μία διέλευση του Πλούτωνα από τον γενέθλιο ή προοδευτικό Ερμή ή μία δύσκολη όψη στο προοδευτικό Ωροσκόπιο ανάμεσα στους ίδιους πλανήτες μπορεί να μας δείξει τέτοια γεγονότα. Μην ανησυχείτε όμως! Τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται, αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι τι κάνουμε όταν λειτουργεί κάποια όψη στο χάρτη μας.

Η γνώμη μου : Βρίσκουμε άτομα που μπορούμε να κάνουμε παρέα μαζί τους και να κατανοήσουν την ψυχολογική κατάσταση που περνάμε, να μην μας ζαλίζουν με ερωτήσεις και να επανερχόμαστε στο "θέμα" μας, εκτός κι αν αυτό μας ανακουφίζει, να βγαίνουμε έξω και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής όπως ένα απλό περίπατο, ένα καφέ, μία γλυκειά κουβέντα , μία καλημέρα, τον Ήλιο.

Όταν περάσει η μπόρα θα δείτε ότι θα έχετε αποκτήσει τέτοια δύναμη που δεν θα το πιστεύετε!

Όνομα:
    Πόπη

Και μία τελευταία σημείωση που μπορεί να βοηθήσει.
    Στο νοσοκομείο που είχα πάει πριν φύγω με στείλανε να μιλήσω με έναν ψυχολόγο.
    Μέσα από την κουβέντα μαζί του (αυτός βέβαια έμοιαζε να με βαριέται και να μη με θεωρεί
    ενδιαφέρουσα υπόθεση ) μου είπε:
    ''Nα κάνεις πράγματα που σε εκτονώνουν''
    Αυτό πραγματικά το συγκράτησα και το έκανα πράξη.
    Η καλύτερη διέξοδος ήταν η επιλογή σπουδών που μου άρεσαν πολύ
    και μου επέτρεψαν να εκφραστώ μέσα από την τέχνη.
    Λίγο καιρό αργότερα συνάντησα το σύζυγό μου
    και έζησα μαζί του ένα θυελλώδη έρωτα... Οι κρίσεις πανικού τρέμουν τον έρωτα!!!
    Εκτόνωση λοιπόν...:bigsmile:
    Tabula rasa

Όνομα:
    Λινα.

Kαλησπερα :bigsmile:

Απο τον Φεβρουαριο αντιμετωπιζω και'γω μια αναλογη κατασταση...
    Καθομουν πολλες ωρες στον υπολογιστη,με αποτελεσμα να εχω καποιες ζαλαδες και καποιες ενοχλησεις στον αυχενα.Οπως καταλαβαινετε πλεον χρησιμοποιω λιγοτερο τον υπολογιστη...
    Οταν ομως εβγαινα εξω εξακολουθουσα να ζαλιζομαι και να αισθανομαι πως θα λιποθυμησω μπροστα σε κοσμο, (ειμαι και περηφανη παναθεμα με,δεν ηθελα να χασω τον ''ελεγχο'' του εαυτο μου) με αποτελεσμα οταν πηγαινα σε καποιο μαγαζι για να διασκεδασω ,με επιανε πανικος ,με αποτελεσμα να φευγω.
    Πηγα εκανα εξετασεις αιματος (αισθανομουν και αδυναμια) ολα φυσιολογικα.
    Πηγα σε οφθαλμιατρο ολα φυσιολογικα.
    Πηγα και σε νευροχειρουργο (για τον αυχενα) και παλι ολα ηταν φυσιολογικα...Ο συγκεκριμενος γιατρος (εξαιρετικος και πολυ καλος ανθρωπος) βρηκε πως ολα αυτα μου συμβαινουν (πλεον σε μικροτερο βαθμο) απο υπερβολικο αγχος και το καλυτερο που θα μπορουσα να κανω ηταν απλα...να ζησω...να πολεμισω το αγχος μου.
    Η αληθεια ειναι πως πριν τον Φεβρουαριο ειχα περασει μια δυσκολη περιοδο για μενα και πιστευω πως ''βγαινει'' τωρα στην επιφανεια...Οχι πως τωρα ειμαι σε καλυτερη ψυχολογικη κατασταση,αλλα τουλαχιστον προσπαθω....Το ξερω πως δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να αντιμετωπιζεις τον ιδιο σου τον εαυτο...Εισαι εσυ εναντια σε σενα για το ποιος θα υπερισχυσει...

Αν το θεσουμε απο αστρολογικης πλευρας (με τα λιγα που ξερω)...στον χαρτη της ηλιακης επιστροφης ( Φεβρουαριος) η Σεληνη βρισκεται στον 8 οικο στην τελευτεα μοιρα του Τοξοτη σε ασυμβατη συνοδο με τον Πλουτωνα ( 9 οικος) στην 4 μοιρα στον Αιγοκερω,σε τετραγωνο με τον Κρονο στον 6 οικο,και σε τετραγωνο με τον Ουρανο στον 12 οικο!!!
    Η Σεληνη της ηλιακης επιστροφης στον γενεθλιο χαρτη πεφτει στον 6 οικο (μαζι με τον Πλουτωνα).
    Ετσι μονο μπορω να το συνδεσω:worried:....Οι γνωμες σας ειναι καλοδεχουμενες.

Τελος θα ηθελα να πω σε ολα τα μελη που το περνανε ολο αυτο,μια ''περιεργη'' κατασταση με τον εαυτο τους να μην το βαζουν κατω, και να φροντισουν να υπερισχυσει ο υπεροχος εαυτος τους απο τον στρεσαρισμενο αγχοδη...

Φιλικα:bigsmile:

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)