s
Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 57

Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

Quote Originally Posted by ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΜΑΡΙΑ View Post
    Θα διαφωνίσω ότι οι Κριοί είναι συγυρισμένη και επιμελείς. Ζω με Κριό και αυτό στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει. Είναι ακατάστατος μέχρι αηδίας σαν και μένα και καθόλου επιμελείς. τι να σου αναφέρω ότι τα αφήνει απληρωτα από το ηλεκτρικό του σπιτιού, από τα σκύβαλλα, από την ασφάλεια του αυτοκινήτου κτλ όχι λόγω λεφτών απλώς από αμέλεια. Οσο αφορά από εγωισμό σχίζει, είναι πρώτος.. μπορεί να καίγεται να βράζει αλλά είναι ανέκφραστος!Φαίνεται υπεράνων όλων. Αλλά όσον αφορά την δουλειά δεν μπορώ να πω, πρωτος και καλύτερος! Αρχηγός , εργασιομανής μέχρι αηδίας από το πρωί μέχρι τα μεσάνυκτα! Ανήσυχο πνευμα λέμε!
    Με προβληματίζει το ότι, ενώ όπως λες "βράζει", είναι "ανέκφραστος"... μήπως έχει κανέναν ωροσκόπο υδροχόο...? ή μήπως φταίει κάτι άλλο...
    Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    αγαπητα μελη το θεμα που γραφουμε λεει
    για τα εξωτερικα χαρακτηριστικα των ζωδιων...
    και οχι για τους χαρακτηρες και σημπεριφορες τους ε;:nuts:

φιλικα:bigsmile:
    Οκ, έχεις δίκιο... Να προσθέσω τότε, ότι έχω παρατηρήσει, πως οι περισσότεροι υδροχόοι που γνωρίζω έχουν "τετράγωνο" πρόσωπο... Ενώ οι κριοί, έχουν μακρόστενο πρόσωπο το οποίο φαρδαίνει προς τα πάνω και τελειώνει σε ένα μεγάλο και πλατύ μέτωπο...
    Πέτραν κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by annakriari View Post
    Με προβληματίζει το ότι, ενώ όπως λες "βράζει", είναι "ανέκφραστος"... μήπως έχει κανέναν ωροσκόπο υδροχόο...? ή μήπως φταίει κάτι άλλο...

Οκ, έχεις δίκιο... Να προσθέσω τότε, ότι έχω παρατηρήσει, πως οι περισσότεροι υδροχόοι που γνωρίζω έχουν "τετράγωνο" πρόσωπο... Ενώ οι κριοί, έχουν μακρόστενο πρόσωπο το οποίο φαρδαίνει προς τα πάνω και τελειώνει σε ένα μεγάλο και πλατύ μέτωπο...

Εχω δικιο αλλα οπως βλεπω παρα πανω για βρασμενους τυπους λες ...
    Ειναι κριμα να χαλαει ενα τοσο ωραιο θεμα ε;
    Ο καθενας αν προσεξεις λεει'' αλλα ''για τον τυπο καθε ζωδιου που αφορα την εξωτερικη εμφανιση..
    Ο ενας τον λεει κοντο ο αλλος χοντρο ,και ο αλλος κομψο και ο παρα αλλος
    κατι αλλο ..
    Ειναι δυο τρεις στο περιβαλλον τους δυδυμοι ε...ολοι δυδυμοι ειναι ετσι...
    εγω εχω τεσσερις στο αμεσο περιβαλλον μου απο δαυτους //
    οι τρεις ειναι γυρω στα 100 κιλα και η μια συλφιδα ..
    αυτο σημαινει οτι παιζουν πολλα ρολο και οχι μονο το ζωδιο ε;
    φιλικα:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Το θέμα είναι Δέσποινα να μην κρίνουμε από ένα δείγμα 3-4 ατόμων αλλά από ένα σημαντικό πλήθος. Στους Λέοντες πχ. το pattern των ξανθών μαλλιών ισχύει (εννοώ τους Ήλιους Λέοντες). Φυσικά και μπορεί κάποιοι να τυχαίνει να γνωρίζουν μόνο μελαχρινούς Λέοντες. Όμως το ποσοστό των ξανθών Λεόντων είναι λίγο αυξημένο σε σχέση με άλλα ζώδια. Αυτό το "λίγο" στη στατιστική σημαίνει πολλά, ειδικά αν σκεφτούμε τις εμπλεκόμενες μεταβλητές (αστρολογικές και μη). Το ίδιο ισχύει και για τα ευρεία χαρακτηριστικά των Τοξοτών καθώς και για άλλα patterns.
    Η αστρολογία εννοείται ότι είναι πολύ σύνθετη και δεν είναι μόνο ο Ήλιος που παίζει ρόλο. Θεωρώ, όμως, ότι και εδώ ο Ήλιος είναι λίγο πιο σημαντικός από τα υπόλοιπα, με τον Ωροσκόπο να έρχεται αμέσως μετά.

[QUOTE=LUNA009;82510]:

Εγω εχω συνοδο ΑSC στους Ιχθεις 8 44" και Αρη στον Κριο 7 33"(στον 1ο)!Λαθος κατι μπερδεψα με τις μοιρες δεν κανει συνοδο!Απλα ειναι στον 1ο!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Κώστας View Post
    Το θέμα είναι Δέσποινα να μην κρίνουμε από ένα δείγμα 3-4 ατόμων αλλά από ένα σημαντικό πλήθος. Στους Λέοντες πχ. το pattern των ξανθών μαλλιών ισχύει (εννοώ τους Ήλιους Λέοντες). Φυσικά και μπορεί κάποιοι να τυχαίνει να γνωρίζουν μόνο μελαχρινούς Λέοντες. Όμως το ποσοστό των ξανθών Λεόντων είναι λίγο αυξημένο σε σχέση με άλλα ζώδια. Αυτό το "λίγο" στη στατιστική σημαίνει πολλά, ειδικά αν σκεφτούμε τις εμπλεκόμενες μεταβλητές (αστρολογικές και μη). Το ίδιο ισχύει και για τα ευρεία χαρακτηριστικά των Τοξοτών καθώς και για άλλα patterns.
    Η αστρολογία εννοείται ότι είναι πολύ σύνθετη και δεν είναι μόνο ο Ήλιος που παίζει ρόλο. Θεωρώ, όμως, ότι και εδώ ο Ήλιος είναι λίγο πιο σημαντικός από τα υπόλοιπα, με τον Ωροσκόπο να έρχεται αμέσως μετά.

Καλημερα, θα συμφωνησω στα περισσοτερα Κωστα,με μια μικρη ενσταση, για τα εξωτερικα χαρακτηριστικα θεωρειται πιο σημαντικος ο ωροσκοπος,οχι οτι ο Ηλιος δεν παιζει ρολο,επισης, το θεμα μπορει να ειναι τα εξωτερικα χαρακτηριστικα αλλα πολλες φορες οι συμπεριφορες κ οι αντιδρασεις μας, αλλοιωνουν τα χαρακτηριστικα του προσωπου μας αλλα κ της ολης εικονας μας.
    Για παραδειγμα το εντονο βλεμμα που προσδιδουμε στον Σκορπιο προερχεται απ την εμμονη του να ψυχολογησει τον ανθρωπο που εχει απεναντι του, το ροδοκοκκινο χρωμα των Κριων κ των Λιονταριων τις περισσοτερες φορες γινεται πιο εντονο εξαιτιας της εντασης κ της θερμης που εχουν, προκριμενου ν ανταπελθουν σε καποιες καταστασεις,οι Παρθενοι εχουν συνηθως αδυνατη σιλουετα λογω της αρρωστοφοφιας που τους διακρινει, ετσι λοιπον νομιζω πως η συσχετιση εξωτερικων χαρακτηριστικων με καποιες αντιδρασεις μας ειναι αλληλενδετες δινοντας επιπροσθετες πληροφοριες.

Έρση, δεν θα μπορούσες να με βρεις περισσότερο σύμφωνο και συνειρμικά μου θύμισες το μεγάλο Παράκελσο! Το εξωτερικό με το εσωτερικό συσχετίζονται άμεσα και με τρόπους που συνήθως δεν φανταζόμαστε καν...και η εξωτερική εμφάνιση των ζωδίων σχετίζεται άμεσα με την εσωτερική τους κατάσταση και διεργασία!

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος όντως οι περισσότεροι αστρολόγοι θεωρούν τον Ωροσκόπο πιο σημαντικό. Δεν υποτιμώ καθόλου τον πολύ μεγάλο ρόλο που παίζει ο Ωροσκόπος αλλά προσωπικά βάζω λίγο πιο ψηλά τον Ήλιο μιας και η λάμψη και φύση του συχνά φαίνεται καθαρά στην εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων.

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΜΑΡΙΑ View Post
    Θα διαφωνίσω ότι οι Κριοί είναι συγυρισμένη και επιμελείς. Ζω με Κριό και αυτό στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει. Είναι ακατάστατος μέχρι αηδίας σαν και μένα και καθόλου επιμελείς. τι να σου αναφέρω ότι τα αφήνει απληρωτα από το ηλεκτρικό του σπιτιού, από τα σκύβαλλα, από την ασφάλεια του αυτοκινήτου κτλ όχι λόγω λεφτών απλώς από αμέλεια. Οσο αφορά από εγωισμό σχίζει, είναι πρώτος.. μπορεί να καίγεται να βράζει αλλά είναι ανέκφραστος!Φαίνεται υπεράνων όλων. Αλλά όσον αφορά την δουλειά δεν μπορώ να πω, πρωτος και καλύτερος! Αρχηγός , εργασιομανής μέχρι αηδίας από το πρωί μέχρι τα μεσάνυκτα! Ανήσυχο πνευμα λέμε!

Kαι εγώ διαφωνώ ότι ο Κριός ειναι επιμελής. Αλλά ανέκφραστος...είναι μάλλον απίθανο! Τριγωνικό κεφάλι έχουμε (προς το τριγωνικό όχι να είναι ο ανθρωπος-καρτούν) ; Γρήγορη ομιλία;

Ωροσκόπο ξέρουμε Μαρία??
    Και ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου που είναι? ...και τι κάνει εκεί που είναι?:blink:
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Στο περιβαλον μου εχω πολλους ταυρους κι ουτε ενας τους δεν ειναι χοντρος ουτε καν παχουλος.Αντιθετα με μερικες εξαιρεσεις οι κριοι ειναι παχουλοι μελαχροινοι με σμιχτα φρυδια.Ειναι ομως τελειομανεις κι οτι κανουν το κανουν καλα.Οι περισσοτεροι τοξοτες παλι ειναι ψηλοι και με πολυ ενεργεια.Οι λεοντες μεγαλομανεις λιγο επιδειξιες αλλα πολλες φορες και με μεγαλη καρδια.Οι περισσοτεροι παρθενοι με εκνευριζουνμε την κριτικη τους και το αναλυτικο τους πνευμα ομως σχεδον ολοι εχουν χιουμορ που ειναι ενα προσον μεγαλο για ολες τις προσωπικοτητες.Οι διδυμοι και οι ιχθεις ειναι παντα με δυο εαυτους τον πολυ καλο και τον πολυ κακο.Οι αιγοκεροι εχουν μια εμφυτη κομψοτητα και συγκρατημενη φυση.Οι καρκινοι ειναι χαρουμενοι αλλα πολλες φορες τρωγονται με τα ρουχα τους.Οι σκορπιοι ειναι πανεξυπνοι κι οταν σε κοιτανε καταματα νομιζεις πως διαβαζουν το μυαλο σου.Ολα αυτα βεβαια τα λεω βαση των ατομων που γνωριζω.

Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Eγω δεν ξερω τι να απαντησω σχετικα με τα εξωτερικα χαρακτηριστικα βαση των ζωδιων,πρωτον,γιατι δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα κ δευτερον,αυτες τις μερες που ασχοληθηκα πιο σοβαρα,δεν βρηκα μεταξυ συγγενων κ φιλων πολλα κοινα απο οσα θα ''επρεπε'' να εχουν...
    Πχ εχω πολλους αιγοκερους κ κριους γυρω μου κ ενω βρισκω κοινα στο χαρακτηρα τους,δεν βρισκω κοινα στα εξωτερικα χαρακτηριστικα,εκτος ελαχιστων.
    Αρα λεω οτι παιζουν ρολο τελικα πολλοι παραμετροι για να καταληξουμε πιο σιγουρα.
    Βεβαια αφου ξεκινησα το ψαξιμο χαρη σ΄αυτη την ενοτητα,θα το συνεχισω πιο σοβαρα κ με την βοηθεια οσων διαβαζω απο τους φιλους του σαιτ.
    Use it before lose it ''May West''

Όνομα:
    Μαρία

Τόνια ο ωροσκόπος του Ζυγός και η αφροδίτη του ανάδρομη στο Κριό!

Τι λες?:bigsmile:

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)