- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 41
Thread: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
-
19-08-2010, 11:59 PM #21
Re: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Eξαιρετικά επιγραμματικά για την ανάδρομη Αφροδίτη :
- Φειδωλή στην έκφραση ερωτικών αισθημάτων.
- Αμφιβολίες και σκεπτικισμός στην ερωτική έκφραση των άλλων προς εμάς.
- Εμμονές που αφορούν θέματα σχέσεων και έρωτα (καθώς και οικονομικών θεμάτων).
- Απογοήτευση σχετικά με το επίπεδο δέσμευσης που προσφέρει η εκάστοτε σχέση.
- Έλξη προς το παράδοξο ή το μη επιτρεπτό.
- Αναβολές ή καθυστερίσεις σε οικονομικά και ερωτικά θέματα.
- Προσκόλληση και ενασχόληση με σχέσεις του παρελθόντος.
- Επιστροφή κάποιου παλιού εραστή.
- Προσκόληση σε θέματα που αφορούν την εξωτερική ομορφιά.
- Αναθεώρηση σχέσεων και ιδεών σχετικές με την αισθητική, την απόλαυση και τον ρομαντισμό κ.ο.κ.
- Απόσυρση από τον κοινωνικό περίγυρο.
- Αναζήτηση επιφανειακών απολαύσεων.
- Αναδιαπραγμάτευση σχέσεων , πέρα από εκείνων των ερωτικών.
- Αναζωπύρωση κάποιου προβλήματος το οποίο δεν ήταν πραγματικά λυμένο μέσα στη σχέση...
....και γενικότερα η ανάδρομη Αφροδίτη είναι πια πολυ καλή περίοδος για αναλλογισμό και σκέψη.
-
20-08-2010, 12:38 AM #22
Ελεος δηλαδη αυτη η Αφροδιτη καθε φορα που γυρνα αναποδα μας παιρνει η μπαλα.Και δεν μας φτανει η οικονομικη κριση απο μονη της.:bigsmile:
-
20-08-2010, 12:41 AM #23
Ναι ενώ άμα δεν γυρνά πάνε όλα μια χαρά :toung::toung:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
20-08-2010, 12:50 AM #24
Κι όμως η ανάδρομη Αφροδίτη έχει τα κάλα της ειδικά για όσους την έχουν ανάδρομη στο ωροσκόπιο τους κι αυτό γιατί όταν αναδρομεί από διεύλεση για εκείνους είναι πολύ οικεία, με αποτέλεσμα να "γνωρίζουν" πως να την χειριστούν.
Επίσης είναι πολύ καλή για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν χρήματα που είχαν δανείσει κατά το παρελθόν αλλά και για εκείνους που επιθυμούν επανασύνδεση ενώ για εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την σχέση τους, τους δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσουν την ποιότητα της σχέσης τους με σκοπό την βελτιωση της.
Ωστόσο αποφύγετε την σύναψη νέου ερωτικού δεσμού αν θέλετε να έχει μακροβιότητα ο δεσμός σας.
-
20-08-2010, 01:03 AM #25
Χμ Τίνα μου μια ρητορική ερώτηση εδώ, η ανάδρομη ευνοεί τις επανασυνδέσεις αλλά δεν ευνοεί τη μακροβιότητα όσων σχέσεων ξεκινήσουν. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με την οπτική του «ραγισμένου γιαλιού» που δεν ξανακολλάει (κοινώς αφού μια σχέση έφτασε κάποτε στον χωρισμό είναι καταδικασμένη να μην κρατήσει και μόνο μπαλώματα να της βάζουμε) ή μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχουν ελπίδες πραγματικής γεφύρωσης//υπερκέρασης εσωτερικών κενών ή ανατροπής εξωτερικών καταστάσεων που οδήγησαν στην απομάκρυνση? (Εντελώς συνειδητά εδώ απέφυγα τη λέξη χωρισμό) ¶ρα και μακροβιότητας?
* Να σημειώσω την πάγια θέση μου ότι το για πάντα δεν υπάρχει και η μακροβιότητα μιας σχέσης εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε αμοιβαία στις αλλαγές του άλλου σε σχέση με τις δικές μας, ή την πλήρη τυφλία-εθελοτυφλία του ζεύγους σε αυτές.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
20-08-2010, 01:29 AM #26
Οχι ρε παιδι μου .Το αναφερα ως ενα λογο παραπανω .Ολοι οι Διδυμοι αμεσως να πουν την εξυπναδα .:toung:
μπορει να υπαρχει επιστροφη πρωην ακομα και οταν η αναδρομη αφροδιτη δεν βρισκεται σε οικο που εχει να κανει με σχεσεις.?Το λεω γιατι πρωτον ,φετος η αφροδιτη γινεται αναδρομη ακριβως στην 13 μοιρα δηλαδη εκει που εχω τον ηλιο μου (αρα 4ο οικο ) και θα ειναι αναδρομη και στην ηλιακη μου αρα για ενα (ολοκληρο χρονο) στον 1ο οικο .
Αρα περιμενω προσκοληση σε θεματα ομορφιας και αναθεωρηση της εικονας που βγαζω στους αλλους :toung: και παλια θεματα γυρω απο την ακινητη περιουσια ,παλια προβληματα με την οικογενεια ..Ενα μπαχαλο ... Δεν αντεξω και επιστροφες απο διδυμους ελεοοοος:bigsmile: (σορρυ αλλα ενας διδυμος επιστρεφει στην ζωη μου ανα τακτα χρονικα διαστηματα εδω και 4 χρονια με αναδρομη αφροδιτη η χωρις.Τελικα η συνοδος ηλιου-σεληνης εχει παρει κοσμο στο λαιμο της :toung,
-
20-08-2010, 02:13 AM #27
Καλησπέρα Γιάννη μου,
Ενίοτε οι σχέσεις φτάνουν στο χωρισμό όχι γιατί είναι καταδικασμένες αλλά γιατί έτσι το έφεραν οι συγκυρίες. Δεν είναι λίγες οι σχέσεις που ευδοκίμησαν μετά από έναν χωρισμό, ένας χωρισμός Γιάννη μου δεν χαρακτηρίζει ολόκληρη την ποιότητα μιας σχέσης ειδικά αν έρχεται το πρώτο διάστημα που όλα είναι ρευστά. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει την πραγματική γεφύρωση, όμως δίνει την ευκαιρία ακόμη και την ελπίδα πως το χάσμα μπορεί να γεφυρωθεί.
Αυτό για εμένα είναι αρκετό, (φαντάζομαι και για όποιον επιθυμεί να επανασυνδεθεί με τον σύντροφο του). Από την άλλη πλευρά μια σχέση ακόμη κι αν στηρίζεται στην αμοιβαία προσαρμογή ή στην πλήρη εθελοτυφλία όπως αναφέρεις σημαίνει ότι δεν έχει κάνει τον κύκλο της, εκεί ταιριάζει η οπτική του "ραγισμένου γυαλιού"
Υγ Για να γίνω περισσότερο κατανοητή, όταν λέω πως φέρνει ευκαιρίες επανασύνδεσης δεν εννοώ απαραίτητα πως γίνεται σχέση εκ νέου. Θα μπορούσε για παράδειγμα να επιστρέψει στην ζωή μας κάποιος από το παρελθόν ο οποίος μας αφήνει εντελώς αδιάφορους. Στην περίπτωση που δεν μας αφήνει αδιάφορους η Αφροδίτη είναι απλώς το εισιτήριο για να προχωρήσουμε παρακάτω.
-
20-08-2010, 01:39 PM #28
hattie, σωστή ερώτηση! Η ανάδρομη αφροδίτη σε Ηλιακή Επιστροφή έχει ιδιαίτερη σημασία?
-
21-08-2010, 04:16 AM #29
Τίνα μου γεια σου. Ειδικά το τελευταίο μέρος της απάντησής σου (το ΥΓ), μου φαίνεται ιδιαιτέρα σωστό! Με όσα γνωρίζουμε ήδη για τις αναδρομές των πλανητών, ίσως η ανάδρομη Αφροδίτη να είναι μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα απωθημένα αισθήματά μας ή εκείνα που χρειάζονται επανεξέταση ή και αναθεώρηση; Μήπως μας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που στο παρελθόν οι συνθήκες δεν βοήθησαν ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε χώρο στο συναίσθημα κατά την επαφή μας μαζί τους; Ίσως να αποτελούσε και μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε από ένα ζοφερό αισθηματικό τοπίο του οποίου τα ερωτηματικά μας κρατούσαν δέσμιους για καιρό; Πάντως είμαι σίγουρη ότι η ανάδρομη Αφροδίτη δεν συμβαίνει με σκοπό να αναστατώσει την αισθηματική μας ζωή ή να μας βάλει να κάνουμε μια ατυχή σχέση, απλά για να μας ταλαιπωρήσει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και γιʼ αυτό με εκφράζει η απάντησή σου.
Αν η Αφροδίτη ήταν κτήριο, νομίζω ότι την περίοδο της αναδρομής της θα αναρτούσε ταμπέλα: « Το κτήριο αναπαλαιώνεται!». Σε ένα αναπαλαιωμένο κτήριο ταιριάζουν οι αντίκες και γιʼ αυτό οι καινούργιες σχέσεις, σε περίοδο αναδρομής, μοιάζουν με φουτουριστικά έπιπλα που αν τα βάλεις στο κτήριο, σύντομα θα καταλάβεις ότι απλώς δεν ταιριάζουν(!) και ήταν εξ αρχής λάθος επιλογή.
Να κάνω και μια συμπλήρωση στα προηγούμενα γραφόμενά μου: Στις εποχές που διανύουμε ωστόσο, το θέμα δεν είναι ότι μπορεί να ελπίζουμε σε λεφτά που έχουμε δανείσει. Το θέμα είναι να ξέρουμε αν η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό θα μπορούσε να σημαίνει ιδιαίτερες πιέσεις για λεφτά που έχουμε δανειστεί! Αν σκεφτεί κανείς τα ανοίγματα που έχει ο κόσμος στις τράπεζες και την εμπλοκή του 8ο λόγω σκορπιού. Ακόμα και τα τρέχοντα θέματα του ασφαλιστικού και του φορολογικού ίσως. Λες να μας βρουν διάφορες εξελίξεις εκείνη την περίοδο; Μακριά από μας! Αυτό μας έλειπε για να κλείσουμε ως άνθρωποι και ως ταμεία! Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!
-
22-08-2010, 07:11 PM #30
Γεια σου Κάτια μου!
Δεν θα μπορούσες να κάνεις ποιο εύστοχο σχόλιο από αυτό της αναπαλαίωσης του κτιρίου.
Τώρα σε σχέση με τα οικονομικά, όντως διανύουμε μια δύσκολη εποχή όμως νομίζω πως μπορούμε να ελπίζουμε σε επιστροφή δανεικών. Αν οι δανειολήπτες είμαστε εμείς, όλη εκείνη την περίοδο ενδέχεται να αποπληρώσουμε κάποιο δάνειο ή έστω να ένα μέρος του.
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ούτως ή άλλως θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, δάνεια, υποθήκες, αποζημιώσεις, φορολογικά κτλ. έρχονται στο προσκήνιο.
Εκείνο το οποίο εικάζω για την επερχόμενη περίοδο είναι πως όντως θα υπάρξουν τέτοιου είδους προβλήματα όχι μόνο λόγω Σκορπιού αλλά και λόγω του ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 6ο οίκο της Ελλάδας, οίκος που σχετίζεται με τα δημόσια ταμεία, με τον στρατό και την αστυνομία, τα Υπουργεία εργασίας και υγείας και την κοινωνική ασφάλιση.
Εν τω μεταξύ αρκετές εξελίξεις θα έχουμε τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, λίγο πριν την αναδρομή της, που θα βρεθεί σε σύνοδο με τον ¶ρη από τον Σκορπιό, επίσης, στις 31 του μήνα αλλά και αρχές του Νοέμβρη που θα πιάσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.