s
[Συζήτηση] Ποσειδώνας – Αφροδίτη Ιδανική Αγάπη, Θαύμα & Απελπισμένοι έρωτες - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 27 of 27

Re: Ποσειδώνας – Αφροδίτη Ιδανική Αγάπη, Θαύμα & Απελπισμένοι έρωτες

Πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον άρθρο!

Εγώ πάλι έχω Αφρο/Ποσειδώνα σε χιαστί ακριβείας (0,5 ή κάτι τέτοιο) και κοντρα-παραλληλους..
    [Οfftopic: Εν τω μεταξύ η καημένη η Αφρόδω μου κάνει και χιαστί και με Πλούτωνα,
    και μαζί με Ποσειδώνα έχω ένα ωραιότατο yod - με την Αφρόδω κορυφή.Είναι κάτι που δεν μπορώ να ερμηνεύσω εγώ πάντως.. δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο επίπεδο ακριβώς λειτουργεί με 2 βαρείς πλανήτες]

Από μόνη της η όψη χιαστί Αφρο/Ποσειδώνα πάλι, είναι ένα μυστήριο για μένα.
    Έχοντας διαβάσει το άρθρο καθώς και βιβλιογραφία, μπορώ να πω πως λειτουργεί
    για μένα σαν τρίγωνο σε κάποια θέματα - δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την κλίση στην ζωγραφική και την μουσική - και το επάγγελμα μου είνα σχετικό. Από την άλλη στις σχέσεις σίγουρα έχω καμιά φορά παρωπίδες και βλέπω τους άλλους - ιδίως φίλους - όπως θα ήθελα εγώ, τέλειους! :embarrest (Aφρο στο 11)

Κατά τα άλλα... με 90% πιθανότητα καταστροφικών σχέσεων

Ευχαριστώ
    Give evil nothing to oppose and it will disappear by itself

Όνομα:
    Πόπη

Eίναι απίστευτο πόσο δίκιο είχε ο κολλητός μου όταν μου έλεγε ότι έχω τον ''μ . . . . .μαγνήτη''!
    και δεν είχε ιδέα από αντίθεση Ποσειδώνα - Αφροδίτης που έχω στο χάρτη μου...
    Πολύ ωραίο αρθρο.:bigsmile:
    Tabula rasa

καλησπέρα σε όλους, εχοντας και γω αφροδιτη και ποσειδώνα σε εξάγωνο και ποσειδώνα στο 7 οικο, μπορώ να πω οτι έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που έχω εγκαταλείψει εντελώς το ενδεχόμενο μιας κανονικής σχέσης και άποφεύγω τον οποιονδήποτε θα ήθελε να κάνει σχέση μαζι μου κωμικοτραγικο μαλλον...

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by desperateneptune View Post
    καλησπέρα σε όλους, εχοντας και γω αφροδιτη και ποσειδώνα σε εξάγωνο και ποσειδώνα στο 7 οικο, μπορώ να πω οτι έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που έχω εγκαταλείψει εντελώς το ενδεχόμενο μιας κανονικής σχέσης και άποφεύγω τον οποιονδήποτε θα ήθελε να κάνει σχέση μαζι μου κωμικοτραγικο μαλλον...

Αγαπητό μέλος, είναι λογικό να έχεις απογοητευτεί αλλά δεν πιστεύω πως η άρνηση για να ζήσουμε είναι η λύση. Στο άρθρο μου Η αντίθεση Ποσειδώνα - Ήλιου υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν αν και δεν έχεις την ίδια όψη εν μέρη να ξεπεράσεις κάποια πράγματα. Κυρίως να θυμάσαι 2 πράγματα 1ον: ο Ποσειδώνας για να στρώσει θέλει αυτοθυσία σε ένα άλλο τομέα για να μη σου βγει στα αισθηματικά 2) Ο Ποσειδώνας έχει μόνο Φάρμακο τον Κρόνο οπότε δες στο χάρτη σου Ο Κρόνος που ακριβώς βρίσκεται και πως θα μπορούσε να σε βοηθήσει είναι ουσιαστικά δύο διαφορετικές σχολές η πρώτη η ομοιοπαθητική πλευρά της αστρολογία και η άλλη η αντιβιωτική.
    Να είσαι πάντα καλά!
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Maria

Επειδη εχω κι εγω ενα θεματάκι με τον Ποσειδώνα....στον α΄ξονα 1ου/7ου και σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο...νομίζω πως ο Κρόνος μου σε εξαρση στο Ζυγο και σε σύνοδο με το Δία μου (συν την ικανότητα να φιλοσοφώ το καθετι) που επιπρόσθετα συμμαζευει καπως τις πληθωρικές και υπερβολικές τάσεις του (του Δια), με βοήθησε να θέτω όρια στις σχέσεις μου,αποφευγοντας ετσι να θυματοποιώ τον εαυτό μου.Bεβαια θεωρω πως δεν εχω ξεφύγει εντελώς απο τα πεπλα του καθως ακομα πιανω τον εαυτο μου να εχει πολλες προσδοκίες απο το συντροφο....δεν ξερω...καμια ιδέα κ.Αρχο?

καλημέρα σας κυριε ¶ρχο, σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας αυτό που μου συμβαίνει (το αναφέρω επειδή μιλήσαμε για κρόνο) είναι οτι πάντοτε ήμουν ένας υπεραισιόδοξος ανθρωπος και πολύ ανοιχτός ως προς τους αλλούς, πάντοτε βρισκόμουν σε σχεση και οταν τελείωνε ήμουν χαρούμενη που θα είχα την ευκαιρία να βρω μια καλύτερη. Απο την επιστροφή κρόνου και μετά (4 οικος λέοντας, με μόνη οψη τετράγωνο προς τον ωροσκόπο) εχω μεταμορφωθεί στο εντελώς αντίθετο σχεδόν σε ερημήτη. Αυτή τη στιγμή ο διελάυνων κρόνος βρίσκεται στον 5 οίκο μου και ετοιμάζεται να κάνει σύνοδο με πλούτωνα αφροδίτη και βόρειο δεσμό. αλοίμονο μου !
    Θέλω να πω οτι η ενέργεια του κρόνου με έχει κάνει να παραιτηθώ απο τα πάντα εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια και σίγουρα έχω χάσει κάθε ικανότητα να σχετίζομαι με αλλούς ανθρώπους. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να διαχειριστώ αυτη την ενεργεια για να παράγει κάτι θετικό. Σας ευχαριστώ.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by desperateneptune View Post
    καλημέρα σας κυριε ¶ρχο, σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας αυτό που μου συμβαίνει (το αναφέρω επειδή μιλήσαμε για κρόνο) είναι οτι πάντοτε ήμουν ένας υπεραισιόδοξος ανθρωπος και πολύ ανοιχτός ως προς τους αλλούς, πάντοτε βρισκόμουν σε σχεση και οταν τελείωνε ήμουν χαρούμενη που θα είχα την ευκαιρία να βρω μια καλύτερη. Απο την επιστροφή κρόνου και μετά (4 οικος λέοντας, με μόνη οψη τετράγωνο προς τον ωροσκόπο) εχω μεταμορφωθεί στο εντελώς αντίθετο σχεδόν σε ερημήτη. Αυτή τη στιγμή ο διελάυνων κρόνος βρίσκεται στον 5 οίκο μου και ετοιμάζεται να κάνει σύνοδο με πλούτωνα αφροδίτη και βόρειο δεσμό. αλοίμονο μου !
    Θέλω να πω οτι η ενέργεια του κρόνου με έχει κάνει να παραιτηθώ απο τα πάντα εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια και σίγουρα έχω χάσει κάθε ικανότητα να σχετίζομαι με αλλούς ανθρώπους. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να διαχειριστώ αυτη την ενεργεια για να παράγει κάτι θετικό. Σας ευχαριστώ.
    Καλησπέρα σας.
    Δυστυχώς πολύ κόσμος ουσιαστικά προβάλλει την μη δυνατότητα για επιτυχημένες σχέσεις με αυτούς τους δύο τρόπους. Ουσιαστικά αν κατάλαβα τι μου λέτε ο Κρόνος δεν έλυσε το πρόβλημα, απλα απο την ψευδαίσθηση που οδηγεί στη μοναξιά οδηγηθήκαμε τελικά στην επιβράβευση αυτής απο φόβο.
    Συνήθως χωρίς να σας ξέρω προσωπικά αυτά τα προβλήματα έχουν βαθιά θέματα αυτοπεποίθησης και εκεί ίσως θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε.
    Συνήθως το πρόβλημα ξέρετε αντί να εξαληφθεί αλλάζει πρόσωπα η καλύτερα μάσκες αλλά παραμένει το ίδιο.
    Για μένα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και σαφώς να αυξήσετε την αυτοεκτίμηση σας. Πιθανών και μία επίσκεψη σας σε κάποιο σύμβουλο θα σας βοηθούσε σε αυτό το σημαντικό σας ταξίδι. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτά που μοιραστήκατε μαζί μας.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)