- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 62
Thread: Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα
-
13-07-2009, 06:12 PM #21
Re: Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα
Εχω αυτή την ακριβή αντίθεση Ηλιου-Ποσειδώνα στους Διδύμους και Τοξότη αντίστοιχα και με σύνοδο του Κρόνου στον Ηλιο και Δία στον Ποσειδώνα. Ναι, θα μπορούσαν να με τρομάξουν οι πραγματικά πολύ ακριβείς αναλύσεις του παραπάνω άρθρου αλλά αρκέστηκα απλώς σ' ένα μειδίαμα...! Είμαι ήδη μούσκεμα μέχρι το κόκαλο για να φοβάμαι την βροχή!! Ωστε ανήκω στο 1,8% του πληθυσμού...;
Ο διαλογισμός με την "κατάδυση" σε έναν μαύρο ωκεανό έχει πολύ ενδιαφέρον!! Οπως και στα όνειρά μου! Ευχαριστώ για το άρθρο! Θα το ξαναδιαβάσω πολλές φορές ακόμα...!
-
20-12-2010, 01:59 AM #22
Πραγματικά καταπληκτική δουλειά κ.¶ρχο.Ανήκω δυστυχώς σε αυτό το παράξενο γκρουπ ανθρώπων κι εγώ, και το άρθρο σας φώτισε τα "γιατί" που με κατέτρεχαν πάντα.Νομίζω όμως πως πρέπει να ψάξω πολύ για να μπορέσω να βρω τους μηχανισμούς εκείνους που μπορούν να με βοηθήσουν..Αν και για αρχή κρατάω το εξής: αποφυγή κάθε κακού και μικρόψυχου συναισθήματος για την "κακή μου μοίρα"...Είναι ένα καλό, πολύ αποτελεσματικό αντίδοτο...
-
20-12-2010, 01:38 PM #23
θα ηθελα να ρωτησω αν ισχύουν σε ατομα που εχουν διελευση τετοια αντιθεση. Δηλαδη αν ο διελευνων ποσιδωνας κανει αντιθεση με τον γενεθλιο ηλιο. Ειδικά ηλιος στον 1ο οικο διελευνων ποσειδωνας στον 7ο οικο.
-
20-12-2010, 08:11 PM #24
Αγαπητέ Φίλε προφανώς το άτομο μπορεί να βιώσει κάποια στοιχεία κοινά με τα άτομα του γενέθλιου αλλά σαφώς αυτό θα υπάρξει περισσότερο σαν γεγονός (όταν ο Ποσειδώνας κάνει τη Διέλευση) παρά σαν ολόκληρο κατασκεύασμα στην προσωπικότητα του ατόμου. Εκτός αν το άτομο έχει και άλλα στοιχεία και χαρακτηριστικά απο διελεύσεις οπότε έχουμε αυτό που σίγουρα έχετε ακούσει : Εκείνη την περίοδος δεν ήμουν ο εαυτός μου.
Σαφώς με το πέρας της επιρροής η κατάσταση θα επανέλθει στα φυσιολογικά πλαίσια εκτός εάν η διέλευση είναι τόσο σημαντική και επιφέρει συμπεριφορική μάθηση όπως για παράδειγμα ένα κρίσιμο γεγονός στο άτομο που αλλάζει το τρόπο σκέψης του.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
20-12-2010, 08:31 PM #25
Κύριε ¶ρχο Καλησπέρα.
Διάβασα το άρθρο σας σχεδόν αχόρταγα (όπως όλα όσα γράφετε) και βρήκα πολλές πολλές αλήθειες.
Η Διδυμίνα με ωρ. Ιχθύ αδελφούλα μου (και αδυναμία μου), έχει αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα στον άξονα 4ο-10ο, σε σύνοδο με τις ακμές των οίκων. (07-06-1978 ωρα 01.25 Αθήνα)
Αυτό που παρατηρώ είναι πως μπορεί να μην έχει ναρκισσισμό "ηττοπάθειας και δυστυχίας", αλλά με εξοργίζει το γεγονός πως ο καθένας μπορεί να της πουλήσει ένα ψέμμα και να τρέξει να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί στην ...υποτιθέμενη δυστυχία του.
Κι έρχομαι λοιπόν ως Ταύρος/Τοξότης -επί ματαίω- να της υπενθυμίσω τα περί ρεαλισμού και την ύπαρξη ορίων μεταξύ ανθρωπισμού και εκμετάλλευσης!
Δυστυχώς όμως δεν πείθεται. Τα ρόζ γυαλιά του Ποσειδώνα "κόβουν" την αντηλιά του Ηλίου, ταυτόχρονα όμως "κόβουν" και το φώς που σε οδηγεί στην Αλήθεια.
Πολύ δύσκολη όψη. Καταστροφική θα έλεγα.
-
22-12-2010, 09:56 AM #26
-
24-12-2010, 07:56 PM #27
Καταπληκτικό άρθρο. Επίσης πολύ σημαντική είναι και η διέλευση του Ήλιου απέναντι από τον γενέθλιο Ποσειδώνα μας. Εγώ σε μια τέτοια διέλευση που ταυτόχρονα ο διερχόμενος Ποσειδώνας ήταν σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο μου, παραπλανήθηκα τόσο, που δεν το περίμενα ποτέ. Να είστε λοιπόν πολύ προσεκτικοί όταν ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας κάνουν σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με οποιονδήποτε τρόπο!!!
-
09-01-2011, 12:49 AM #28
Αγαπητέ κύριε ¶ρχο,συγχαρητήρια!Εγώ έχω τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στο χάρτη μου και ειλικρινά ένοιωσα σαν να με γνωρίζατε και με περιγράφατε!Ευτυχώς κάποια χρονική στιγμή όταν ο Ποσειδώνας ήρθε σε συζυγία με τον Ήλιο μου και ο Κρόνος βρέθηκε απέναντί μου,προσγειώθηκα τόσο απότομα που αναγκάστηκα να μείνω μόνη και να κάνω την αυτοκριτική μου.Είναι βέβαια πολύ βασανιστικό να ανακαλύπτεις πως δεν είσαι το τελειότερο πλάσμα επί γης,όμως αν μιλήσεις ειλικρινά με τον εαυτό σου έρχεται η λύτρωση και προσπαθείς πλέον συνειδητά να γίνεις καλύτερος.
-
07-02-2011, 10:26 PM #29
Πηγή πληροφοριών!! Νά'στε καλά!!
-
07-03-2011, 01:09 PM #30
Εγω εχω αντιθεση ηλιου ποσειδωνα με μηδενικη ανοχη αλλα θα ηθελα να επισημανω απο προσωπικη εμπειρια ,οτι το αρθρο απεχει σε παρα πολλα απο την πραγματικη αληθεια!!!!
Δεν εχω τίποτε αλλο να πω.Καλη σαρακοστη σε όλους!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.