s
θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 41

Re: θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση

Quote Originally Posted by creep View Post
    Εγώ μπορώ να πω ότι έχω σταθεί αρκετά τυχερή στη ζωή μου ως τώρα, ωστόσο αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα στα συναισθηματικά μου τα τελευταία χρόνια γι' αυτό θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως μία απάντηση στο ερώτημα τι λένε τα άστρα για τη σχέση μου...μας θέλουν μαζί;ταιριάζουμε;
    Εγώ γεννήθηκα 15/11/83, 00:45 κι εκείνος 09/04/82, ώρα δεν γνωρίζω (ωστόσο με βάση τον χαρακτήρα του και μόνο και κάπως αυθαίρετα αφού οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι λίγες θεωρώ πιθανότερο ο ωροσκόπος του να 'ναι λέων)

Πάντως στον γενέθλιο χάρτη του με ώρα 00:00 βγαίνει ότι έχει σελήνη στον σκορπιό άρα 100% σεληνιακή συναστρία με μένα που έχω σελήνη στους Ιχθείς.

Θα περιμένω με αγωνία μία σας απάντηση!
    η ώρα είναι για εκείνον 12 και μισή το μεσημέρι, άρα έχει ωροσκόπο καρκίνο(κοντά είχα πέσει)

Μπορείτε να με βοηθήσετε τώρα;

η ώρα είναι για εκείνον 12 και μισή το μεσημέρι, άρα έχει ωροσκόπο καρκίνο(κοντά είχα πέσει)

Μπορείτε να με βοηθήσετε τώρα;
    Πες και τους τόπους γέννησης, για να δέσει το γλυκό, μη στα βγάζουμε με το ...τσιγκέλι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Πες και τους τόπους γέννησης, για να δέσει το γλυκό, μη στα βγάζουμε με το ...τσιγκέλι :bigsmile:
    πραγματικα με το τσιγκελι
    αν δεις την προηγουμενη ερωτηση την εκανε το 2008
    και εχθες εκανε την παραπανω ερωτηση το 2009 :bigsmile:
    για το ιδιο θεμα -προσωπο
    τραβαι ζορι το αγαπημενο μελος φαινεται
    αντε να δουμε τωρα ποτε θα μπει μεσα ξανα
    οχι τιποτα αλλο αλλα να παρει απαντηση η φιλη μας

με αγαπηκουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Άννα

Καλησπέρα στους Παρθένους! Δυστυχώς δεν μπορώ να συμμετέχω στην συζητησή σας αστρολογικά οι γνώσεις μου δεν με βοηθούν καθόλου,όμως είναι καλύτερα να λες ενα γειά, απο το να μην λές τίποτα. Εύχομαι για τους Παρθενους του Τρίτου Δεκαημέρου καλύτερες μέρες δεν ξέρω για σας εγώ πάντως δεν αντέχω άλλο! Κάποιοι απο το περιβάλλον μου αυτή την δυσαρέσκεια την χαρακτηρίζουν γκρίνια, δεν είναι καθόλου έτσι τα πραγματα όμως! Που να αρχιζα να μιλάω κιολας, διοτι πλέον έχω αποφασίσει να τα κρατάω ΟΛΑ για μένα......
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Καλησπέρα στους Παρθένους! Δυστυχώς δεν μπορώ να συμμετέχω στην συζητησή σας αστρολογικά οι γνώσεις μου δεν με βοηθούν καθόλου,όμως είναι καλύτερα να λες ενα γειά, απο το να μην λές τίποτα. Εύχομαι για τους Παρθενους του Τρίτου Δεκαημέρου καλύτερες μέρες δεν ξέρω για σας εγώ πάντως δεν αντέχω άλλο! Κάποιοι απο το περιβάλλον μου αυτή την δυσαρέσκεια την χαρακτηρίζουν γκρίνια, δεν είναι καθόλου έτσι τα πραγματα όμως! Που να αρχιζα να μιλάω κιολας, διοτι πλέον έχω αποφασίσει να τα κρατάω ΟΛΑ για μένα......
    το σαιτ καλη μου εχει ενα θρεντ που λεγετε
    ΄΄ Μεσανυχτα και κατι΄΄
    εκει μπορεις να γραψεις οτι νομιζεις
    να μιλησεις με αλλα μελη που ξενυχτανε
    να πεις ενα γεια βρε παιδι μου:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

εγώ Χαλκίδα και αυτός Αθήνα

Τραβάω ζόρι ναι...

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :embarrest

Όνομα:
    Άννα

Δέσποινα κάποια στιγμή θα μπορέσω να συμμετέχω αργά το βράδυ,πρός το παρόν όμως σηκωνομαι πολύ πρωί για την εργασία μου και έτσι είναι αρκετά δύσκολο. Θα προσπαθήσω πάντως....
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

εγώ Χαλκίδα και αυτός Αθήνα

Τραβάω ζόρι ναι...

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :embarrest
    Εσένα σου λείπει κάπως η δυναμικότητα, σε αντίθεση με αυτόν που δείχνει να είναι πολύ πιο δυναμικός και μάλλον πιο δραστήριος. Τουτέστιν, μάλλον τις πρωτοβουλίες στη σχέση σας τις αναλαμβάνει αυτός. Από την άλλη, εσύ δείχνεις να είσαι πιο ευέλικτη, σε αντίθεση με αυτόν που μάλλον είναι αρκετά πιο ξεροκέφαλος, πράγμα που σημαίνει ότι θα έπρεπε να παραδειγματίζεται από εσένα προκειμένου να κερδίζει. Με την σταθερότητά του όμως αμφιβάλλω.

Ο Αέρας σχεδόν λείπει και από τους δύο (εσύ μάλλον έχεις περισσότερο), με αποτέλεσμα η επικοινωνία σας με τους άλλους να είναι κάπως περιορισμένη, ή να μην αποτελεί την πρώτη σας προτεραιότητα. Από αντικειμενικότητα δεν τα πάτε και τόσο καλά και οι δύο, με τόσο Νερό στους χάρτες σας. Το συναίσθημα πολλές φορές υπερισχύει της λογικής, ίσως να αναζητάτε από κοινού ή και κατά μόνας την απομόνωση, να συμπάσχετε και σε όσους πρέπει και σε όσους δεν πρέπει. Ίσως να είσαι κάπως πιο ρεαλίστρια από αυτόν και να προσαρμόζεσαι πιο εύκολα από ό,τι εκείνος. Αυτός συγκινείται πιο εύκολα από εσένα, ενώ βάζει τη δουλειά του αρκετά ψηλά στις προτεραιότητές του.

Κοιτάζοντας τους Ήλιους σας, μάλλον ο δικός σου θα δυσκολεύεται να φτάσει στο επίπεδο που απαιτείται προκειμένου να σε γνωρίσει καλά, να διαπιστώσει το βάθος του χαρακτήρα σου. ΠαρΆόλα αυτά, ο Ήλιος σου πέφτει στον 5ο του, τουτέστιν τον βοηθάς να εκφραστεί και να εκδηλώσει τα θέματα του Οίκου (χαρά, σεξ, παιδιά, διασκέδαση). Από την άλλη όμως, ο δικός του Ήλιος πέφτει στον δικό σου 8ο, πράγμα που σημαίνει καλές προοπτικές για το σεξ και την αναπαραγωγή, αλλά από την άλλη ζήλιες, ανασφάλειες και γκρίνιες.

Επειδή μάλλον η οικογενειακές σας καταβολές έχουν παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα σας από ό,τι σε άλλους (άσχετα αν είστε δυο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις και τα βιώματά σας είναι διαφορετικά) είναι πολύ πιθανό αυτές οι καταβολές να επηρεάζουν πολύ τον τρόπο που ο καθένας σας βλέπει τη σχέση.
    Εσύ δείχνει να έχεις ανάγκη τις σχέσεις και να ζεις μέσα από αυτές, μάλλον εξαρτάσαι από αυτές, με κάποια αστάθεια βέβαια, η οικογένεια, η δημιουργία της και η ασφάλειά της παίζουν μεγάλο ρόλο για εσένα και θα ήθελες το αντίστοιχο να σημαίνουν και για αυτόν. Αυτουνού όμως η αυτοπεποίθηση δείχνει κάπως περιορισμένη, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τον πλησιάσεις όπως θα έπρεπε. Επιπλέον, δείχνει και κάποια αποστασιοποίηση από τις κοινωνικές επιταγές, που μοιραία πολλές φορές οδηγεί σε απομόνωση, αφού όμως έχουν προηγηθεί κάποιες μάχες με τους άλλους για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Ο πατέρας του μάλλον έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Εσένα σου φαίνεται ότι ο δεσμός σας έχει κάτι το ...καρμικό, και ότι μέσω αυτού θα μπορέσεις να κάνεις πολλά πράγματα. Κάποια αντίστοιχη αίσθηση πρέπει να έχει και αυτός. Το τριγωνάκι του Ήλιου σου με τον ωροσκόπο του μάλλον θα σας βοηθάει να κάνετε πράγματα μαζί και να έχετε κοινές εμπειρίες.

Η θέση της Σελήνης σε ...νερουλένια ζώδια δείχνει ότι μπορεί να υπάρξει ισορροπία στο συναισθηματικό κομμάτι, άσχετα αν η δική του είναι πιο κτητική και μάλλον δεσποτική σε αντίθεση με τη δική σου που είναι πιο συναισθηματική και κλαψιάρα.

Αυτός δείχνει να σε επηρεάζει περισσότερο, αλλά από την άλλη μαθαίνει πολλά από εσένα. Σε εσένα βέβαια, το τ-τετράγωνο που έχεις, με τη Σελήνη σου στην κορυφή του, μας υποδεικνύει ότι το κόλλημα που αναφέρω με την οικογένειά σου είναι μεγάλο και ότι πρέπει κάποια στιγμή να απογαλακτιστείς και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, χωρίς να τσιτώνεις τόσο εύκολα σε θέματα συναισθηματικά ή και περί δικαίου. Αυτός θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε αυτά τα θέματα, παρΆ όλο που εσύ έχεις την τάση να τον ελέγχεις, δημιουργώντας ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις.

Από σεξ νέτο σκέτο μάλλον καλά τα πάτε, με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον ¶ρη του και το εξάγωνό της με τον Ουρανό του και τον δικό σου, αλλά και το τετράγωνο που κάνει η δική του με αυτούς. Ακόμα, το εξάγωνο του ¶ρη του με τον Ουρανό του μας δείχνει κάτι τέτοιο. Βέβαια ο δικός σου τετραγωνίζει τον Ουρανό του, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ίσως κάποιες ...εκρήξεις ή και παρεξηγήσεις να σας βγάζουν από τα συνηθισμένα, ίσως να φέρνουν και διάθεση αποδέσμευσης από την πλευρά του, αλλά μάλλον εσύ θα μπορείς να χειρίζεσαι τέτοιου είδους κρίσεις πιο εύκολα από αυτόν.

Ο Πλούτωνάς του θα συνεισφέρει σίγουρα στα ερωτικά πάθη και στον παραμερισμό των διάφορων ταμπού. Φυσικά, με τις νεκρές που θα τρως εσύ με το τετράγωνο του ¶ρη σου με τον Ποσειδώνα και την αδυναμία σου να διακρίνεις κάποια πράγματα, δεν θα του είναι δύσκολο να σου βγάλει και kinky διαθέσεις, καθώς είναι πιθανό να θεωρείς καλό να κάνεις ό,τι σου λέει ο άλλος. Και το ζήτημα εδώ είναι ότι μπορεί ο άλλος να μην είναι ...αυτός, αλλά μπορεί να είναι και κάποιος ...άλλος άλλος :toung:.

Εν πάση περιπτώσει, για να μην σε κουράζω και γράφω και εγώ με τις ώρες, συνοπτικά να σου πω ότι πρέπει να είσαι προσγειωμένη και να μην ζητάς από τον σύντροφό σου υποκατάστατα και να μην προβάλλεις σε αυτόν δικές σου επιθυμίες ή φαντασιώσεις που αντικειμενικά δεν θα μπορεί να υλοποιήσει.
    Οι προσδοκίες σου από αυτόν θα πρέπει να είναι προσγειωμένες και θα πρέπει να μην διστάζετε να μιλήσετε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν. Σε γενικές γραμμές οι εντάσεις στη σχέση θα είναι περισσότερες από τις ήρεμες στιγμές, πράγμα που σημαίνει ότι και οι προσπάθειες που θα πρέπει να καταβάλλετε αμφότεροι θα πρέπει να είναι συνεχείς, πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει ότι ενδεχομένως κάποιος από τους δύο (αργά ή γρήγορα) θα κουραστεί.
    Πρώτα ξεκαθάρισε τι θες εσύ και μετά κοίτα πώς μπορείς να το παντρέψεις με τα θέλω του άλλου και μην προσπαθείς να δημιουργείς μια «καινούργια οικογένεια» μόνο και μόνο για να αποφύγεις ουσιαστικά τη δική σου και τα βάρη που κουβαλάς από αυτήν. Η υπευθυνότητα απέναντι στο εαυτό σου είναι το ζητούμενο όπως και η ανάπτυξη των προσωπικών σου δυνατοτήτων σε συνδυασμό με την κατάκτηση της συναισθηματικής ωριμότητας.:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Αντζελα

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Ο άντρας μου έχει σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στην 29ο50' της Παρθένου και από τον Σεπτέμβριο του 2007 πέρασε των παθών τον τάραχο. Θυμάμαι που μου έλεγε κάθε μέρα οτι θα κάνει μπαμ, και φυσικά κάθε τι που πήγαινε να κάνει συναντούσε εμπόδια. ΟΜΩΣ!!! Δεν είναι οτι θέλω να περι-αυτολογήσω αλλά, επειδή εγώ είχα ξεκάθαρο μυαλό τον έσωσα από την καταστροφή. Το λέω και το εννοώ. Το λέει και ο ίδιος. Όταν συνειδητοποίησε οτι ο Πλούτωνας ήθελε να του σπάσει τον τσαμπουκά και να του αλλάξει το σκεπτικό τύπου "δεν με αγγίζει τίποτα...όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω", σταμάτησαν και τα χαστούκια. Υπ' όψιν οτι κατά την διάρκεια σκληρών όψεων του διελαύνοντα Πλούτωνα δεν πρέπει να πιέζεις και να επιμένεις. Όσο πιο γρήγορα αποδεκτείς τις αλλαγές που σου επιφυλλάσει, τόσο πιο "απαλά" θα βιώσεις τα γεγονότα. Ότι δεν σου βγαίνει, το αφήνεις να περάσει μόνο του.
    Τώρα είμαστε σε αναμονή του τετράγωνου με την Αφροδίτη του στο Ζυγό. Να δούμε πότε θα ηρεμήσω η γυναίκα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχω και προοδευμένο τετράγωνο ¶ρη-Πλούτωνα (στο γενέθλιο έχω τρίγωνο ¶ρη-Πλούτωνα).

Μητσάκο το διαβάζω καλά καλά, δλδ καμιά εκατοσταριά φορές και σου στέλνω πμ.

Ευχαριστώωωωωώ κι από δω!

edit(κάπου στη μέση των αναγνώσεων): επισκέψεις δέχεσαι για τα περαιτέρω; :-))
    Έχεις πέσει πολύ μέσα!

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)