- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 55
Thread: Οι ξελογιάστρες φίλες
-
28-09-2006, 04:11 PM #21
Re: Οι ξελογιάστρες φίλες
Χαχαχα είμαι δίδυμος πωπω τι λέει…
δεν νομίζω ότι ισχύουν και τόσο πολύ γιατί προσωπικά όποιος είναι με κάποια φίλη μου για μένα είναι κ κλειδωμένος
τώρα δεν νομίζω ότι είναι τόσο θέμα ζωδίου όσο ανασφαλειών του κάθε ανθρώπου......λένε πως βλέπεις την απάντηση γραμμένη στην σελήνη
-
07-11-2006, 01:56 PM #22
Κ ΑΝΤΩΝΙΟΥ μου αρεσε πολυ η αναλυση κ νομιζω οτι εισαι μεσα στα ορια της πραγματικοτητας απο τις εμπειριες μου με φιλες το εχω διασταυρωσει .οι γυναικες ειμαστε ....... οταν θελουμε να κανουμε κατι παντα βρισκουμε τροπο κ με μαεστρια το πετυχαινουμε.... φιλια
-
09-12-2006, 02:02 PM #23
Γέλασα και εγω πολυ με αυτο το αρθρο!! Χαρακτηριζει την γυναικεια πονηρια και "κατινια" που ολες λιγο-πολυ εχουμε:embarrest . Αναρωτιεμαι, για τους αντρες θα μπορουσε να γραφει ενα αναλογο αρθρο?? Θα ημουν πολυ περιεργη!!
-
15-12-2006, 01:16 AM #24
Την εχω παθει πολλες φορες απο φιλες,που ενω σου προσφερουν πολλα,καταβαθος εχουν πολλα κομπλεξ κ θελουν να επιβεβαιωνονται ακομα κ απο τον αντρα της φιλης τους!
-
28-01-2007, 08:50 PM #25
συνφωνω εγω εκοξα απο παρθενο κολητη γιατι με ειχε δουλεξει αγρια και παντα ήθελε να με κανει να αισθάνομαι κατώτερη ενα μονο καλό μου έκανε μου κόλησε το ενδιαφέρον για την αστρολογία
προτού αποχωρήσω απο την φιλία της έδιξα πολλές φορές οτι είχα καταλάβη ότι μου έλεγε πολλά ψέματα μήπως και αλλάξη
-
07-02-2007, 09:44 AM #26
Εμένα πάλι φίλη Ζυγός μου την έκανε...
Ξέρετε τι σημαίνει να σε θάβει η κολλητή σου στο αγόρι σου;;; :notrust: :notrust:
-
07-02-2007, 10:05 AM #27
Σιγά μην σου δείξουμε την φούστα που φοράμε κάτω απ το παντελόνι!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
ffice
ffice" /><o
></o
>
Πλάκα κάνω.:toung:
Εγώ πάντως δεν κινδυνεύω ποτέ από ξελογιάστρες –ξελογιάστρους, αφού έχω δυόμισι φίλους και μια φίλη στάνταρ εδώ και κάτι δεκαετίες.
Η φοβία της εισβολής του άγνωστου νέου φίλου, η χαζομάρα και το κόλλημα της σιγουριάς, είναι όλο το μεγαλείο του καλά ταμπουρωμένου, στο καβούκι του, Καρκίνου.<o
></o
>
-
07-02-2007, 10:10 AM #28
[QUOTE=e k;27641]
Εγώ πάντως δεν κινδυνεύω ποτέ από ξελογιάστρες –ξελογιάστρους, αφού έχω δυόμισι φίλους και μια φίλη στάνταρ εδώ και κάτι δεκαετίες.[/FONT][/COLOR]
Πες μου κάτι σε παρακαλώ...Αυτό το "δυόμισι φίλους" πώς το κατάφερες;;;;
-
07-02-2007, 10:36 AM #29
[quote=SKYLOROCK;27643] Χειρουργικές επεμβάσεις τρίτου τύπου γαρ:bigsmile:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comffice
ffice" /><o
></o
>
Κανονικά ήταν τρεις, αλλά ο τελευταίος που η εργασία του τον τράβηξε μόνιμα στη Δρέσδη (τα τελευταία επτά έτη), μας επιτρέπει να επικοινωνούμε μόνο ηλεκτρονικά (αδιάλειπτα πάντως και ουσιαστικά).<o></o
>
-
07-02-2007, 10:41 AM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.