s
Διελεύσεις άγχους-πανικού - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 36

Re: Διελεύσεις άγχους-πανικού

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Καλησπέρα...ή μαλλον καλημέρα :toung:

Όντως, είναι γεγονός ότι η αστρολογία βοηθάει να αντιληφθείς το γιατί σε μερικά πράγματα, αλλά θα σου συνιστούσα να οπλιστείς με υπομονή και να ξεκινήσεις την εξερεύνηση στα άδυτα της προσωπικότητας και της ψυχής σου...Ίσως τελικά και μια απλή θέση οίκου ή πλανήτη να σου δώσει την απάντηση που τόσο ζητάς. Δηλαδή, να βρίσκεται στην πραγματικότητα κάτω από τη μύτη σου! Λίγη υπομονή και σιγά-σιγά θα βγάλεις άκρη με την πολυσυνθετικότητά σου...

Φιλικά,
    libraD

Υ.Γ.: Πω πω πολύ τάση για φιλοσοφία με έχει πιάσει απόψε...Τί σου κάνουν τελικά αυτές οι άτιμες οι διελεύσεις ώρες-ώρες :toung:
    Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!Γιατί πιστεύω οτι εκεί βρίσκονται τα περισσότερα στοιχεία της ψυχής μας γι΄αυτό άλλωστε και ξεκίνησα αυτήν την συζήτηση γιατί όλο και κάποιος θα γνωρίζει καλύτερα για το θέμα αυτό.Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι τέτοια ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μια κάποια σοβαρότητα και όχι τόσο <<ελαφρά>> γιατί δεν είναι όλα τόσο Αστεία...fftopic:.Ίσως να μην έπρεπε να γράψω για αυτό το θέμα απ'ότι φαίνεται.
    Σε ευχαριστώ Μητσάκο για τα άρθρα με διευκόλυναν αρκετά.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!Γιατί πιστεύω οτι εκεί βρίσκονται τα περισσότερα στοιχεία της ψυχής μας γι΄αυτό άλλωστε και ξεκίνησα αυτήν την συζήτηση γιατί όλο και κάποιος θα γνωρίζει καλύτερα για το θέμα αυτό.Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι τέτοια ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μια κάποια σοβαρότητα και όχι τόσο <<ελαφρά>> γιατί δεν είναι όλα τόσο Αστεία...fftopic:.Ίσως να μην έπρεπε να γράψω για αυτό το θέμα απ'ότι φαίνεται.
    Σε ευχαριστώ Μητσάκο για τα άρθρα με διευκόλυναν αρκετά.
    Καλή μου, σαφώς και δεν αντιμετωπίζω "ελαφρά" το θέμα του άγχους και του πανικού. Ίσα-ίσα που μ'αρέσει να εντρυφώ σε κάθε θέμα του αστρολογικού επιστητού, αλλά με μια πιο αισιόδοξη allure! :toung: Δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να μην αντιμετωπίζει τα πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία, αλλιώς θα πέσω σε κατάθλιψη...
    Το γνωρίζω το πρόβλημά σου αρκετά καλά γιατί το έχουν περάσει δύο πολύ κοντινοί μου άνθρωποι και θα σου πω αυτό που είπα και σε εκείνους (αν και στη μια "της έτριξα και λίγο τα δόντια", γιατί είχα το θάρρος... :toung - η ζωή είναι πολύ μικρή για να αφήσω να με πάρουν από κάτω οι κακουχίες της. Κατά την ταπεινή μου άποψη, η ζωή χρειάζεται θάρρος και χαμόγελο! Έτσι κι αλλιώς τί σκας; Δηλαδή αν πάθεις κρίση πανικού, θα διορθωθούν όλα ως δια μαγείας; Πιστεύω πως μάλλον όχι... :embarrest

Φιλικά,
    libraD

Υ.Γ. Ελπίζω να μη θεωρήθηκα πολύ off topic...
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

To <<ελαφρά>> δεν το είπα για σένα ίσα ίσα που συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.Η ζωή είναι πολύ μικρή..
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Σωκράτης

Η συμβουλευτική αστρολογία χάνει την αξία της όταν γίνεται σε δημόσιο φόρουμ και "ευτελίζεται".
    Ο αστρολόγος εμφανίζεται απρόσιτος γιατί η ηθική του τον αποτρέπει από το να απαντήσει ελαφριά τη καρδία, εάν δεν κάνει την μελέτη του. Μελέτη σε δεκάδες θέματα είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει και τα μέλη με τη σειρά τους απογοητεύονται διότι πιθανόν ούτε χρήματα έχουν να ξοδέψουν για να επισκεφτούν έναν επαγγελματία, αλλά και την γνώση για να επιλέξουν τον σωστό επαγγελματία.
    Εξάλλου και ο αστρολόγος δεν είναι Θεός.

Να λοιπόν γιατί οι "κακοί" διαχειριστές θεσπίζουν όρους και κανόνες. Να γιατί ο "πανηλίθιος" δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα ειδικής θεματολογίας φόρουμ δεν μπορούν να "επιτρέψουν" θέματα σχέσεων, υγείας, επαγγελματικά και άλλα να απαντιούνται με λίγες φράσεις.

Νομίζω το μήνυμα είναι σαφές. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει το δεν μπορώ και όχι τον δεν θέλω. Οι ισορροπίες της ζωής είναι λεπτές. Ας τις χαλάσουν άλλοι. Εμείς δεν θέλουμε να το κάνουμε...

De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Η συμβουλευτική αστρολογία χάνει την αξία της όταν γίνεται σε δημόσιο φόρουμ και "ευτελίζεται".
    Ο αστρολόγος εμφανίζεται απρόσιτος γιατί η ηθική του τον αποτρέπει από το να απαντήσει ελαφριά τη καρδία, εάν δεν κάνει την μελέτη του. Μελέτη σε δεκάδες θέματα είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει και τα μέλη με τη σειρά τους απογοητεύονται διότι πιθανόν ούτε χρήματα έχουν να ξοδέψουν για να επισκεφτούν έναν επαγγελματία, αλλά και την γνώση για να επιλέξουν τον σωστό επαγγελματία.
    Εξάλλου και ο αστρολόγος δεν είναι Θεός.

Να λοιπόν γιατί οι "κακοί" διαχειριστές θεσπίζουν όρους και κανόνες. Να γιατί ο "πανηλίθιος" δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα ειδικής θεματολογίας φόρουμ δεν μπορούν να "επιτρέψουν" θέματα σχέσεων, υγείας, επαγγελματικά και άλλα να απαντιούνται με λίγες φράσεις.

Νομίζω το μήνυμα είναι σαφές. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει το δεν μπορώ και όχι τον δεν θέλω. Οι ισορροπίες της ζωής είναι λεπτές. Ας τις χαλάσουν άλλοι. Εμείς δεν θέλουμε να το κάνουμε...

Eίναι σίγουρο οτι επειδή οι αστρολόγοι είναι άνθρωποι και αυτοί και κατακλύζονται με χιλιάδες απορίες δικές μας να μην προλαβαίνουν να απαντήσουν σε διάφορα θέματα και συμφωνώ απολύτως στο οτι θέλουν αρκετό χρόνο για να αναλύσουν χάρτες ώστε να βγάλουν συμπεράσματα και να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο.Και 1000% θα με βρεις σύμφωνη στο οτι με πρόχειρες απαντήσεις μόνο κακό δημιουργήται στον κλάδο της αστρολογίας που πασχίζει να βρει την θέση που της ανήκει και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να ακούστηκα <<κακιά>> πιο πριν.Στο κάτω κάτω αν δεν σεβόμασταν την αστρολογία θα την μελετούσαμε και θα ζητούσαμε τα φώτα της;Πιστεύω οτι είναι καλό να ανταλλάσουμε απόψεις γιατι έτσι θα πάμε μπροστά αρκεί κατά την ταπεινή μου γνώμη να μην ξεφεύγουμε.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Καλημερα!!!
    Προσπαθω και εγω να βγαλω ακρη με τον δικο μου χαρτη μπαs και καταλαβω τι δεν πηγε καλα στην δικη μου τη
    ζωη γιατι εδω και πολλα χρονια αντιμετωπιζω προβληματα...Να μου επιτρεψετε να πω οτι φρασειs του τυπου "Η ζωη ειναι μικρη" δεν βοηθαει ιδιαιτερα καποιον που αντιμετωπιζει ψυχολογικο προβλημα και αυτο γιατι αυτοs που εχει το προβλημα την συγκεκριμενη φραση την εχει νιωσει στο πετσι του πρωτα απ'ολα ο ιδιοs!!!!!!!!
    Προσωπικα εγω περισσοτερο τσαντιζομαι παρα βρισκω παρηγορια...
    Πραγματικα υπαρχουν στη ζωη φορεs που θελουμε αλλα απλα δεν μπορουμε...
    Θα ηθελα να δωσω και εγω το δικο μου μηνυμα στην κοπελια:
    Να βγαινειs oσο μπορειs εξω πιστεψε με ειναι το καλυτερο φαρμακο...Δεν θελω να το "παιξω" εξυπνη απλα εχω
    περασει και περναω παρομοια-φανταζομαι-κατασταση!
    Οι γιατροι την κριση πανικου την χαρακτηριζουν σαν ενα μικρο εφραγμα μονο οποιοs εχει περασει απο εκει ξερει!!!Δεν ηθελα να σαs ζαλισω απλα με αγγιξε το θεμα...

Φιλικα
    ΧRYSA

Όνομα:
    Ντίνα

To <<ελαφρά>> δεν το είπα για σένα ίσα ίσα που συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.Η ζωή είναι πολύ μικρή..

Οκ συγγνώμη :embarrest εγώ το παρεξήγησα...Απλά τον τελευταίο καιρό ό,τι λέω παρεξηγείται... και νόμιζα ότι συνέβει πάλι το ίδιο Δεν ήθελα να φανώ αναίσθητη ή κακομαθημένη, απλά ήθελα να σου πώ ότι τα πάντα στη ζωή σου εξαρτώνται από 'σένα την ίδια και μόνο. Όλα διορθώνονται, μόνο ο θάνατος δε διορθώνεται κι από τη στιγμή που είσαι ζωντανή μπορείς να κάνεις τα πάντα!!! Ακόμα και να φτάσεις στο φεγγάρι :nuts: που λέει ο λόγος...

Φιλικά,
    libraD

Quote Originally Posted by XRYSA13 View Post
    Καλημερα!!!
    Προσπαθω και εγω να βγαλω ακρη με τον δικο μου χαρτη μπαs και καταλαβω τι δεν πηγε καλα στην δικη μου τη
    ζωη γιατι εδω και πολλα χρονια αντιμετωπιζω προβληματα...Να μου επιτρεψετε να πω οτι φρασειs του τυπου "Η ζωη ειναι μικρη" δεν βοηθαει ιδιαιτερα καποιον που αντιμετωπιζει ψυχολογικο προβλημα και αυτο γιατι αυτοs που εχει το προβλημα την συγκεκριμενη φραση την εχει νιωσει στο πετσι του πρωτα απ'ολα ο ιδιοs!!!!!!!!
    Προσωπικα εγω περισσοτερο τσαντιζομαι παρα βρισκω παρηγορια...
    Πραγματικα υπαρχουν στη ζωη φορεs που θελουμε αλλα απλα δεν μπορουμε...
    Θα ηθελα να δωσω και εγω το δικο μου μηνυμα στην κοπελια:
    Να βγαινειs oσο μπορειs εξω πιστεψε με ειναι το καλυτερο φαρμακο...Δεν θελω να το "παιξω" εξυπνη απλα εχω
    περασει και περναω παρομοια-φανταζομαι-κατασταση!
    Οι γιατροι την κριση πανικου την χαρακτηριζουν σαν ενα μικρο εφραγμα μονο οποιοs εχει περασει απο εκει ξερει!!!Δεν ηθελα να σαs ζαλισω απλα με αγγιξε το θεμα...

Φιλικα
    ΧRYSA
    Σε ευχαριστώ για τα λογια σου γιατί μου δίνουν θάρρος και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν οι άλλοι ανοιγονται και λένε τα προβλήματά τους.Και μας εύχομαι ολόψυχα να βρούμε την άκρη στην ζωή μας και σε νιώθω όταν λες για τα προβλήματα της ζωής,μάλιστα μια έμπειρη αστρολογική ματιά στον χάρτη μου θα το τεκμηριώσει.Και όντως εάν κάποιος δεν το περάσει αυτό δεν το διαννοήται πως είναι.Αν θες δώσε μου τα στοιχεία σου να έχω τον χάρτη σου όχι γιατί ξέρω να τον αναλύσω αλλά θα μου άρεσε για μελέτη μπορεί να έχουμε κάτι κοινό,βέβαια σε τελική ανάλυση οι αστρολόγοι θα μας το πούνε αυτό και θας δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις.Ελπίζω κάποιος να μας βοηθήσει.Φιλικά
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Οκ συγγνώμη :embarrest εγώ το παρεξήγησα...Απλά τον τελευταίο καιρό ό,τι λέω παρεξηγείται... και νόμιζα ότι συνέβει πάλι το ίδιο Δεν ήθελα να φανώ αναίσθητη ή κακομαθημένη, απλά ήθελα να σου πώ ότι τα πάντα στη ζωή σου εξαρτώνται από 'σένα την ίδια και μόνο. Όλα διορθώνονται, μόνο ο θάνατος δε διορθώνεται κι από τη στιγμή που είσαι ζωντανή μπορείς να κάνεις τα πάντα!!! Ακόμα και να φτάσεις στο φεγγάρι :nuts: που λέει ο λόγος...

Φιλικά,
    libraD
    Αγαπητή LibraD δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη και μάλιστα το φοβήθηκα οτι θα γινόταν αυτό γιατί είχα βάλλει σε παράθεση το δικό σου μήνυμα.Μάλιστα θα ήθελα να ξέρεις οτι μου αρέσει η αισιόδοξη στάση σου απέναντι στην ζωή γιατί μου θυμίζει έντονα τον παλιό μου εαυτό που θέλω να ξαναβρώ πάση θυσία.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Ντίνα

Αγαπητή LibraD δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη και μάλιστα το φοβήθηκα οτι θα γινόταν αυτό γιατί είχα βάλλει σε παράθεση το δικό σου μήνυμα.Μάλιστα θα ήθελα να ξέρεις οτι μου αρέσει η αισιόδοξη στάση σου απέναντι στην ζωή γιατί μου θυμίζει έντονα τον παλιό μου εαυτό που θέλω να ξαναβρώ πάση θυσία.
    Τότε το έχεις! Θα τον ξαναβρείς και μπορείς! Πού ειναι η δύναμη του Λέοντα, οεο; Δεν ξέρω τον υπόλοιπο χάρτη σου, αλλά δε μπορεί να μην είσαι έστω και λίγο "περήφανη" ή εγωίστρια!!! Εδώ τα έχω εγώ που δεν είμαι Λέων!!! Τίποτα να μη σε ρίχνει! Ένας Λέων ξέρει να μάχεται στη ζωή του! Βγάλε τη φωτιά σου έξω και πάλεψε! Μπορείς!!! :bigsmile:

Φιλικά
    libraD

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)