- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 57
-
14-04-2009, 12:40 PM #11
Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού
Έρση έχεις απόλυτο δίκιο για το ροδοκόκκινο χρώμα Κριών και Λιονταριών. Τι πράγμα είναι αυτό? Τι χρώμα και τι ζωτικότητα είναι αυτή...ζωή να έχουν οι άτιμοι?? άσε που οι περισσότεροι Λέοντες που ξέρω κοιμούνται μόνο 3-4 ώρες τη μέρα, τους είναι υπεραρκετές...σε αντίθεση με τους Ιχθείς που ξέρω που του δίνουν και καταλαβαίνει στον ύπνο...[/QUOTE]
Συμφωνώ απόλυτα για το ότι οι ιχθείς είναι λάτρεις του ύπνου!!! ¶μα κοιμηθούν δεν τους σηκώνεις με τίποτα...Πέτραν κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη
-
14-04-2009, 01:12 PM #12
-
14-04-2009, 01:28 PM #13
Δεν έχω δει γυναίκα με Αρη στον πρώτο οίκο που να μην έχει ανδροπρεπή χαρακτηριστικά, αλλα κυρίως ανδροπρεπή (απότομη και αυστηρή) συμπεριφορά. Η σύνοδος του ωροσκόπου με τον ¶ρη μπορεί να μετατρέψει σε ανδρόγυνη μορφή ακόμα και μια συλφίδα Ζυγό, μια αισθησιακή Ταυρίνα, μια μητρική Καρκίνο...μιλάμε για γνώμη που έχει σχηματιστεί απο καμια εικοσαριά ωροσκόπιά όχι για επιστημονική μελέτηΗ ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
14-04-2009, 01:44 PM #14
Όντως εμείς οι ταύροι είμαστε υπέρβαροι.
Ξέρω ταύρους που δεν τραγουδούν καλά....και ξέρω κάποιους που δεν έχουν επιχειρήσει να τραγουδήσουν. Κάποια στιγμή γίνεται η αρχή και τραγουδούν ως αριστούχοι του ωδείου.
Εγώ είμαι ταύρος και φάλτσα.
Μια φορά, θέλοντας να εντυπωσιάσω, ανέβηκα σε κάποια πίστα και άρχισα να τραγουδάω συνοδεία ορχήστρας ....όλοι υπόθεσαν ότι είχαν να κάνουν με μια καινουργια Βλαχοπούλου (ορθοφωνία και μπρίο).
Απο τότε ξέρω ότι όταν θέλω να τραγουδήσω....μπορώ!!!όχι όμως τραγούδια με υψηλές ερμηνευτικές απαιτήσεις (δε μπορώ να τραγουδήσω "ματωμένο γάμο", χορικά της Αντιγόνης, μανιάτικα μοιρολόγια, βαριά ηπειρώτικα)...την Αλεξίου όμως την τσακίζω (κυριολεκτικά φοβούμαι)
Νομίζω πως η εξωτερική εμφάνιση έχει να κάνει περισσότερο με τον ωροσκόπο.Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
14-04-2009, 02:59 PM #15
Xωρίς να έχω εντρυφήσει στην αστρολογία, νομίζω ότι υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά. Προσωπικά είμαι σε θέση να ξεχωρίσω Καρκίνους και Αιγόκερους, χωρίς προσπάθεια σε έναν χώρο. Δεν μπορώ να απομονώσω συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Απλά τους ..διαισθάνομαι.
Ωστε στο πλουτώνιο στοιχείο οφείλεται η εμφάνισή μου ε?Ναι μου αρέσει το total black ντυσιμο, παντα όμως με μία εντυπωσιακή πινελιά (εδώ πρέπει να είναι ο Τοξότης
. Όσον αφορά το βλέμμα του Σκορπιού, οφείλω να ομολογήσω ότι μου είναι πολύ χρήσιμο, γιατί συνήθως την καρκινίσια ευγένεια και γλυκύτητα την παραγνωρίζουν για υποχωρητικότητα..
-
14-04-2009, 05:09 PM #16
: Εγω εχω συνοδο ΑSC στους Ιχθεις 8 44" και Αρη στον Κριο 7 33"(στον 1ο)!Δε θα ελεγα οτι εχει να κανει με εξωτερικα χαρακτηριστικα οσο με χαρακτηριστικα συμπεριφορας!Ενω γενικα ειμαι ησυχο παιδακι λογο των ιχθυων!:embarrestΟταν τσαντιστω γινομαι αλλος ανθρωπος
Πολυ αποφασιστικη,αυστηρη και αποτομη!Απλως αυτα ειναι χαρακτηριστικα που παραπεμπουν πιο πολυ σε ανδρικα προτυπα συμπεριφορας!Δεν εχει να κανει με την εξωτερικη μορφη το αντιθετω θα ελεγα!Στη συγκεκριμενη περιπτωση θεωρω οτι το ενα βοηθαει το αλλο!Ο Κριος ξυπναει τον παθητικο Ιχθυ και ο Ιχθεις συγκρατει το φλογερο Κριο!!Ετσι υπαρχει μια ισορροπια!
-
14-04-2009, 06:19 PM #17
-
14-04-2009, 11:56 PM #18
Υγ. -οι ΚΡΙΟΙ επίσης είναι τελειομανείς (δεν ξέρω από πού απορρέει αυτό) και, πολλές φορές, φοβούνται να ξεκινήσουν πράγματα γιατί νομίζουν πως δεν θα αποδώσουν τα μέγιστα!!!...
Οι Κριοι δεν ειναι τελειομανεις κ σπανια θα φοβηθουν ωστε να μπλοκαριστουν κ να μην κανουν ξεκινηματα,αντιθετως ενα απ τα μεγαλυτερα ελαττωματα τους ειναι οτι παντα ξεκινουν πραγματα κ στην πορεια αφηνουν τους αλλους να τα ολοκληρωσουν γιατι αυτοι εναι καπου αλλου κ ξεκινουν κατι αλλο, οσο για την τελειομανια, πραγματι στα ματια καποιων φαινονται τελειομανεις αλλα αυτο εχει να κανει περισσοτερο με την πρωτια κ τον εγωισμο τους.[/QUOTE]
Συμφωνώ στο ότι οι κριοί μπλέκονται σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και πολλές φορές δεν τελειώνουν αυτά που αρχίζουν... Ωστόσο η τελειομανία που εντοπίζω εγώ δεν έγκειται στο αν θα φέρουν εις πέρας ή όχι μια εργασία, αλλά στο πώς θα την χειριστούν, αν θα είναι τέλειο το αποτέλεσμα και τέτοια... Και ναι μεν σίγουρα επιζητούν την πρωτιά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι... δλδ σε επίπεδο ανταγωνισμού, αλλά πολλές φορές, παίρνοντας σαν παράδειγμα τον εαυτό μου και κάποιους γνωστούς κριούς -άνδρες και γυναίκες-, βλέπω ότι μπλέκονται σε λεπτομέρειες, ψάχνουν τον καλύτερο τρόπο για να φτιάξουν κάτι, είναι επιμελέστατοι στην καθαριότητα, την περιποίηση... Θέλουν όλα γύρω τους να είναι σε τάξη και τέλεια! πώς να το πω αλλιώς! πολλές φορές δεν μπορώ να κοιμηθώ αν ξέρω ότι κάτι δεν είναι στη θέση που θέλω ή ότι τα βιβλία μου είναι πάνω στο γραφείο και δεν είναι ισιασμένα κ.α.
(αλλά αυτό το βλέπω και σε καρκίνους και.....)Πέτραν κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη
-
15-04-2009, 12:09 AM #19
Θα διαφωνίσω ότι οι Κριοί είναι συγυρισμένη και επιμελείς. Ζω με Κριό και αυτό στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει. Είναι ακατάστατος μέχρι αηδίας
σαν και μένα και καθόλου επιμελείς. τι να σου αναφέρω ότι τα αφήνει απληρωτα από το ηλεκτρικό του σπιτιού, από τα σκύβαλλα, από την ασφάλεια του αυτοκινήτου κτλ όχι λόγω λεφτών απλώς από αμέλεια. Οσο αφορά από εγωισμό σχίζει, είναι πρώτος
.. μπορεί να καίγεται να βράζει αλλά είναι ανέκφραστος!Φαίνεται υπεράνων όλων. Αλλά όσον αφορά την δουλειά δεν μπορώ να πω, πρωτος και καλύτερος! Αρχηγός , εργασιομανής μέχρι αηδίας από το πρωί μέχρι τα μεσάνυκτα! Ανήσυχο πνευμα λέμε!
-
15-04-2009, 02:46 AM #20
αγαπητα μελη το θεμα που γραφουμε λεει
για τα εξωτερικα χαρακτηριστικα των ζωδιων...
και οχι για τους χαρακτηρες και σημπεριφορες τους ε;:nuts:
φιλικα:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.