s
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 41

Re: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ Ερση για την ολοκληρωμένη εικόνα που μου έδωσες πάνω στο ερώτημά μου.
    Μια που μπήκατε στον κόπο και συζητήσατε για τις όψεις που κάνει γενικώς η Αφροδίτη, έχει κάπου να διαβάσουμε γενικά για τις όψεις της Αφροδίτης κ την σημασία τους;
    Αν όχι, μήπως είναι εύκολο να μου πείτε για τα παρακάτω;
    Αφροδίτη τρίγωνο κρόνο - τετράγωνο ουρανό - τρίγωνο βορ.δεσμό - τετράγωνο κλήρο τύχης - χιαστί ωροσκόπο - εξάγωνο μεσουράνημα.
    Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι όλες οι παραπάνω όψεις σημαντικές.
    Αν μπορείτε μου λέτε για τις πιο σημαντικές.
    Ευχαριστώ πολύ

...όταν η ανάδρομη αφορδίτη βρίσκετε στο 8ο οίκο και σε σύνοδο με τον γεννέθλιο Δία .. τι να περιμένει κανείς ?
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by nora View Post
    Διαβάζοντας εδώ μου γεννήθηκε η εξής απορία: Η Αφροδίτη κατά την τελευταία εβδομάδα της ανάδρομης πορείας της θα βρεθεί στο ζώδιο τον ιχθυών. Στο ζώδιο αυτό η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση. Το γεγονός ότι ακολουθεί ανάδρομη πορεία μεταβάλλει τις ιδιότητές της στς συγκεκριμένο ζώδιο; Τα "προτερήματά" της ως πλανήτης σε έξαρση εκεί, ισχύουν το ίδιο;
    Αγαπητη nora η Αφροδιτη στο ζωδιο των Ιχθυων βρισκεται σε ενα πολυ καλο χωρο, γιατι μπορει να αγαπα κ να προσφερει χωρις να ζητα ανταλλαγματα,ειναι ιδεαλιστρια κ ευκολα μπορει να θυσιαστει για τους αλλους με αποτελεσμα να κινδυνευει να πληγωθει γιατι παραειναι δοτικη.
    Αναδρομη οταν βρισκεται τα "προτερηματα" της,ενδεχεται να μην μπορει να τα εκφρασει, γιατι γινεται πιο εσωστρεφης κ ανασφαλης με αποτελεσμα να μην εκδηλωνεται κ να συνεργαζεται ευκολα με τους αλλους.
    Μ ε αυτην την εννοια λοιπον δημιουργουνται προβληματα,φυσικα οπως καταλαβαινεις λιγοτερα απ οτι στον Κριο, που απο θεση ειναι περισσοτερο δυσκολο να εκφραστει εκει γιατι γινεται αρκετα εγωιστρια, παρορμητικη.κτλ.
    Να τονισω παλι οτι οι οψεις που κανει η Αφροδιτη κρατουν λιγο γι αυτο καλυτερα να δινουμε βαρυτητα στους οικους που μενει περισσοτερο απο δυο η τρεις ημερες.

Πιστεύω ότι στην καλύτερη περίπτωση αφορά τά οικονομικά του, της συζύγου,κληρονομιά και στη χειρότερη προσοχή στις καταχρήσεις. Βέβαια εξαρτάται και σε ποιό ζώδιο είναι ο 8ος οίκος.

Αν υπάρχει ανάδρομη Αφροδίτη, όπως τώρα στον Κριό, φαντάζομαι ότι δεν είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα... Έτσι, δεν είναι...? :blink:

Είναι όμως και κάτι που δεν μπορείς να το αναβάλλεις, ούτως ή άλλως.... αφού τώρα σου προκύπτει.... :unsure:

Τελικά να ανησυχώ που θα χρειαστεί να υπογράψω ένα καινούριο συμβόλαιο στα επαγγελματικά μου....??? (Καρκίνος με Αφροδίτη στον Καρκίνο..... τι συνδιασμός κι αυτός Θεέ μου.......) :toung:

Όποιος θα μπορούσε να αφιερώσει λίγο από τις πολύτιμες γνώσεις και το χρόνο του, για να μου πει τη γνώμη του, θα με βοηθούσε πολύ!

:respect:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by blondiebebe View Post
    Αν υπάρχει ανάδρομη Αφροδίτη, όπως τώρα στον Κριό, φαντάζομαι ότι δεν είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα... Έτσι, δεν είναι...? :blink:

Είναι όμως και κάτι που δεν μπορείς να το αναβάλλεις, ούτως ή άλλως.... αφού τώρα σου προκύπτει.... :unsure:

Τελικά να ανησυχώ που θα χρειαστεί να υπογράψω ένα καινούριο συμβόλαιο στα επαγγελματικά μου....??? (Καρκίνος με Αφροδίτη στον Καρκίνο..... τι συνδιασμός κι αυτός Θεέ μου.......) :toung:

Όποιος θα μπορούσε να αφιερώσει λίγο από τις πολύτιμες γνώσεις και το χρόνο του, για να μου πει τη γνώμη του, θα με βοηθούσε πολύ!

με Ερμη αναδρομο αποφευγουμε τα παραπανω που λες.....
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by blondiebebe View Post

Αυτό το διάβασες; http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3...%EF%F5%F2.html :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα, για το χρόνο και το ενδιαφέρον σου.. :bigsmile:
    Εύχομαι τελικά να πάνε όλα καλά και το άγχος μου, να μη βγει αληθινό..:toung:
    Να 'σαι πάντα καλά..

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αυτό το διάβασες; http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3...%EF%F5%F2.html :bigsmile:
    Ναι Μητσάκο, το είχα ήδη διαβάσει,
    Σ'ευχαριστώ παρ' όλα αυτά, για τη σημείωση

Απλά ανησυχώ -επειδή η Ανάδρομη Αφροδίτη σχετίζεται και με τα οικονομικά- μήπως τελικά κάνοντας ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, δεν θα είμαι και πολύ ευνοημένη... :unsure:

Όπως και να 'χει, εγώ θα σκέφτομαι θετικά..... :bigsmile:

Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου,
    σου εύχομαι τα καλύτερα!

Δεδομενου οτι αρχες οκτωβρη εχουμε παλι αναδρομη αφροδιτη μηπως θα μπορουσαμε να συγκεντρωσουμε σε ενα αρθρο τι θα μπορουσε να σημαινει η αναδρομη αφροδιτη στους διαφορους οικους.Εψαξα στο σα"ιτ και βρηκα σκορπιες συζητησεις.Ωστοσο ομολογω οτι μπερδευτηκα το χαζοπουλι:embarrest γιατι πολλα πραγματα συνδυαζονταν και με προσωπικες οικοθεσιες και οψεις γενεθλιων χαρτων η προοδευτικων και χανεται λιγουλακι η ουσια ,δηλαδη μια γενικη πληροφορηση γυρω απο το θεμα.Κατι σαν τυφλοσουρτης που θα΄λεει ξερω εγω "οταν εχουμε αναδρομη αφροδιτη στον πρωτο οικο αναθεωρουμε την εικονα την οποια μεχρι τωρα μας εβλεπαν οι αλλοι ".Δεδομενου τωρα οτι η αφροδιτη κυβερνα αισθηματικα και οικονομικα θεματα αν μπορουσε αυτο να συνδυαστει και με την οικοθεσια .Παραδειγμα ,καποιος εχει την αφροδιτη του αναδρομη στον πρωτο οικο περα απο την "εικονα " που προβαλλει στους αλλους πως συνδυαζεται με τα θεματα που κυβερνα ο πλανητης.Ευχαριστω :bigsmile:

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)