s
ακμες οικων και απορια - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Re: ακμες οικων και απορια

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Μιά μικρή διορθωσούλα...:embarrest

αν υπάρχουν πλανήτες στον οίκο, κοιτάμε τις όψεις τους όχι μόνο με τον κυβερνήτη του οίκου...εαν δε, δεν υπάρχουν τότε βρίσκουμε τον Κυνερνήτη του οίκου και κοιτάμε τις όψεις του, για να πάρουμε ιδέα...
    Γιατι διορθωσουλα καλε ? Πες οτι ηταν η συμπληρωση αυτου που εγραψα ..Ακομη και δω με συμπληρωνει ενας εκπροσωπος του τοξοτη ! ( Ας οψεται ο ωροσκοπος μου ) Καλα τα λες BlackOrWhat !!!:bigsmile:
    Απλα βασικα μιλησα για την αφροδιτη γιατι ο cds δινει μεγαλη σημασια στην αφροδιτη - με βαση αυτο που εγραψε το λεω ... - καλα οσο για τον πλουτωνα δεν καταλαβα τι εννοουσε :embarrest .

Παιδια κατι ακομη ! Μηπως πρεπει να περιμενουμε καλυτερα να λυσει το μυστηριο ο cds ? Γιατι μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε , απο την στιγμη που δεν ξερουμε τι ακριβως εννοει ! Μονο αυτος μπορει να το λυσει ... Σωστα ?

μαλλον σας μπερδεψα ηθελα να μαθω απλως μια τακτικη του να δω τι χαρακτηριστικα δινει στον οικο ταδε το ζωδιο που βρισκεται σαν ακμη και πως να κανω αυτη την αναλυση μετα,δυστηχως ειμαι στο τρεξιμο και δν προλαβα να διαβασω οσα γραψατε, απο οτι καταλαβα σας συγχησα λιγο
    σορυ παιδια πολυπλοκη διατυπωση εκανα μαλλον και κατι αλλο οι πλανητες κα οι οικοι που χρησιμοποιησα ηταν τυχαιοι οποτε μη δινεται βαρυρητα εκει σαν παραδειγμα για να καταλαβετε τι εννοω

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by cds View Post
    και κατι αλλο οι πλανητες κα οι οικοι που χρησιμοποιησα ηταν τυχαιοι οποτε μη δινεται βαρυρητα εκει σαν παραδειγμα για να καταλαβετε τι εννοω
    :dizzy::w00t:

Όνομα:
    Γεωργία

μαλλον σας μπερδεψα ηθελα να μαθω απλως μια τακτικη του να δω τι χαρακτηριστικα δινει στον οικο ταδε το ζωδιο που βρισκεται σαν ακμη και πως να κανω αυτη την αναλυση μετα,δυστηχως ειμαι στο τρεξιμο και δν προλαβα να διαβασω οσα γραψατε, απο οτι καταλαβα σας συγχησα λιγο
    σορυ παιδια πολυπλοκη διατυπωση εκανα μαλλον και κατι αλλο οι πλανητες κα οι οικοι που χρησιμοποιησα ηταν τυχαιοι οποτε μη δινεται βαρυρητα εκει σαν παραδειγμα για να καταλαβετε τι εννοω
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! ! μας αδειασες όλους ............. μια χαρα ξηγήθηκες.. αρχοντας αρχοντας

Αρκετά διδακτικό. Η λαϊκή θυμοσοφία βρίθει ρήσεων που συνάδουν με την ορθό τρόπο προσέγγισης ενός θέματος, μερικές εκ των οποίων είναι το "όποιος βιάζεται σκοντάφτει", μία άλλη είναι το "άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου", άλλη μία είναι "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν", ή ακόμα και το "τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ".
    Φυσικά, αν έτσι προσεγγίζονται διάφορα θέματα, να υπολογίζουμε ότι την ίδια ορθότητα έχουν και τα όσα γράφονται;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)