s
KΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 71
  1. Re: KΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ

apollo, αναφέρεις τον Κρόνο σαν στοιχείο Καρμικό και σημαντικό σε μια συναστρία. Σωστά?
    Αν λοιπόν σε μια συναστρία ο Κρόνος του ενός κάνει τρίγωνο με την αφροδίτη, σύνοδο με τον ¶ρη του άλλου, , και ο Κρόνος του 2ου ατόμου κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη του πρώτου ενώ επιπλέον υπάρχει τετράγωνο Κρόνου-Αφροδίτης στον composite υπάρχει έντονο το καρμικό στοιχείο στη σχέση ή αυτή είναι απλά αφόρητη? :toung:

Όνομα:
    μαγια

Re: KΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ

Quote Originally Posted by georgiaK View Post
    Ο κυβερνήτης του Κρόνου πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η θέση και οι όψεις. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει τον Κρόνο στον Κριό (πτώση) και τον ¶ρη στον Αιγόκερω (έξαρση), πολλά πράγματα αλλάζουν. Το ίδιο αν, π.χ. ο Κρόνος είναι στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη, π.χ., στον Σκορπιό ή τον Κριό. Σημαντικό είναι πού βρίσκεται ο Κρόνος (ας πούμε στον Πρώτο Οίκο είναι σε θέση πολύ αδύναμη). Ωστόσο έχω προσέξει ότι άτομα με Κρόνο στον πρώτο οίκο έχουν πολύ ισχυρή θέληση και τις περισσότερες φορές επιτυγχάνουν επαγγελματικά ή κοινωνικά, παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα υγείας ή τα ψυχολογικά.
    Προσωπικά θεωρώ ότι πιο δύσκολα είναι τα πράγματα όταν ο Κρόνος "αγκαλιάζει" τα φώτα ή τους ευεργέτες πλανήτες (Αφροδίτη, Δίας).
    Φιλικά
    1. οταν λες κυβερνητης του κρονου εννοεις σε ποιο ζωδιο βρισκεται και ποιος ειναι ο κυβερνητης του ζωδιου αυτου?

2.οταν λες αγκαλιαζει τι εννοεις?

εχω κρονο στον 1ο οικο, στον καρκινο σε τετραγωνο με το δια μου στον 10ο οικο(κριος):crazy:

Quote Originally Posted by georgiaK View Post
    Ο κυβερνήτης του Κρόνου πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η θέση και οι όψεις.
    Μάλλον έχει κάνει κάποιο λάθος η Γεωργία. Δεν υπάρχει κυβερνήτης του Κρόνου... Κυβερνήτης του Αιγόκερου λέμε, που είναι ο Κρόνος, όπως και συγκυβερνήτης του Υδροχόου, μιας και ο κυβερνήτης του (Υδροχόου) είναι ο Ουρανός.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

ο Κρονος μου ειναι στον Αιγοκαιρω και 6 οικο σε συνοδο με τον βορειο δεσμο...αυτο εινια καλο?ο Κρονος ειναι λογικα ισχυρος στη θεση αυτη αλλα για καλο η κακο?

Καλησπερα ! Οταν ο Κρονος ( και ο Ν. Δεσμος ) του ενος ειναι στον σκορπιο , στον 11 οικο .. και ο Κρονος του αλλου ( και ο Β. Δεσμος του ) ειναι στην παρθενο ... Συγκεκριμενα το Α προσωπο ειναι παρθενος ... και το Β προσωπο καρκινος με ωροσκοπο σκορπιο . Βασικα αυτη η σχεση εχει τελειωσει , αλλα ηθελα να ρωτησω ... Μπορει αυτο να λεει .... οτι στην σχεση αυτη .. εκει που ο ενας ( ο καρκινος με τον Β. Δ. και τον κρονο του στο ζωδιο του αλλου - παρθενου , προσπαθησε για κατι καλυτερο , να ξεπερασει κατι .. ? Ενω το προσωπο που ειναι παρθενος με τον κρονο και τον Ν.Δ. του στον ωροσκοπο του αλλου ... μπορει να σημαινε οτι αυτη η σχεση τον τραβουσε συνεχως πισω ?
    Στην συναστρια ... υπαρχει μια οψη Κρονος τριγωνο Ηλιος . Ελπιζω να το εξεφρασα σωστα ...

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    ο Κρονος μου ειναι στον Αιγοκαιρω και 6 οικο σε συνοδο με τον βορειο δεσμο...αυτο εινια καλο?ο Κρονος ειναι λογικα ισχυρος στη θεση αυτη αλλα για καλο η κακο?
    λογικα για πολυ καλο αφου ειναι στο σπιτι του και στην εργασια σου.ο κρονος ειναι υπευθυνος και δικαιος πλανητης. μπορει βεβαια να εισαι και εργασιομανης ή να επωμιζεσαι πολλες ευθυνες. παρατηρησεις ,διορθωσεις δεκτες

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    λογικα για πολυ καλο αφου ειναι στο σπιτι του και στην εργασια σου.ο κρονος ειναι υπευθυνος και δικαιος πλανητης. μπορει βεβαια να εισαι και εργασιομανης ή να επωμιζεσαι πολλες ευθυνες. παρατηρησεις ,διορθωσεις δεκτες
    Δυστυχως η ευτυχως με οτι αναλαμβανω ετσι ειμαι:weird:

Αγκαλιάζει σημαίνει βρίσκεται σε σύνοδο ή όψη ακριβείας. Ο Κρόνος στον πρώτο οίκο δίνει μια τάση ο άνθρωπος να μην πιστεύει στον εαυτό του ή να έχει δερματικά προβλήματα ή προβλήματα με τα οστά. Πάντως, δεν έχω δει άνθρωπο με τον Κρόνο στον πρώτο οίκο που να πηγαίνει χαμένος και αυτό γιατί γνωρίζει καλά το παιχνίδι της επιβίωσης.

Έχω ακούσει ότι ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό είναι πολύ καλός παράγοντας για την εξέλιξη του ατόμου
    Φιλικά

Εννοώ ο κυβερνήτης του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται ο Κρόνος. Για παράδειγμα, αν ο Κρόνος είναι στον Ταύρο, τότε πρέπει να αναζητήσουμε πού βρίσκεται η Αφροδίτη και τι όψεις κάνει
    Φιλικά

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)