- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 27
-
25-12-2007, 08:36 PM #11
Re: Ποσειδώνας – Αφροδίτη Ιδανική Αγάπη, Θαύμα & Απελπισμένοι έρωτες
Η εξηγηση τωρα ειναι ολοκληρωμενη και εγινε καλυτερα κατανοητο το κομματι περι μη οψεων.
Ενδιαφερον το αρθρο!
....αν και δεν ανηκει ο ποσειδωνας και η αφροδιτουλα μου σε καμμια απ αυτες τις περιπτωσεις.
Αυτη η κατασταση με τους φοιτητες της ιατρικης αλλα και της ψυχολογιας λεγεται συνδρομο του πρωτοετους φοιτητη... και εχει πλακα πολλοι το παθαινουνοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
25-12-2007, 08:39 PM #12
Πίστεψέ με,το παθαίνουν και μη φοιτητές της Ιατρικής...Αλήθεια,αυτή η υποχονδρίαση έχει να κάνει καθόλου με τον ποσειδώνα;Νομίζω πως σε κάποιο βιβλίο είχα διαβάσει κάτι παρεμφερές(για νευρώσεις,μικρόβια κτλ)
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
25-12-2007, 11:17 PM #13
Αν και να συμπληρώσω ότι στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολο να συμβεί μιας και η εκπαίδευση στην ψυχολογία (τουλάχιστον η βασική) είναι αδιάφορη στη μελέτη των ψυχολογικών προβλημάτων. Θα μπορούσαν ίσως τα Πανεπιστήμια στα οποία σπουδάσαμε να δώσουν περισσότερη προσοχή στον τομέα που ασχολούνται. Απο ανθρώπους που έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό έχω δεί πραγματικά τεράστιες διαφορές.
Αγαπητή Λευκή η υποχονδρίαση είναι ζήτημα εν μέρη Ποσειδώνα αλλά είναι σίγουρα και θέμα του Ερμή, της Παρθένου και του αστεροειδή Δήμητρα.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
26-12-2007, 07:14 PM #14
Δεν νομιζω οτι ειναι αδιαφορη θα διαφωνησω, κι αν κανεις θελει να εντρυφησει ακομα περισσοτερο στο πλαισιο βεβαια που επιτρεπει η βασικη εκπαιδευση υπαρχουν πολυ ωραια μαθηματα επιλογης που μπορει κανεις να επιλεξει,γιατι ας μη ξεχναμε οτι ψυχολογια δεν ειναι μονο η κλινικη ψυχολογια οποτε στα 4 χρονια, που κατ εμε ειναι λιγα, θεωρω οτι ειναι αυτα που μαθαινεις μονο αδιαφορα δε μπορουν να χαρακτηριστουν . Τουλαχιστον αυτο ισχυει στα τμηματα που ειναι αμιγως τμηματα ψυχολογιας κι οχι ψυχολογιας και κατι αλλο.
Και το συνδρομο του πρωτοετους φοιτητη συμβαινει και στην Ελλαδα ή τουλαχιστον για το τμημα ψχλ Παντειου που σπουδαζω εγω εχω πολλα παραδειγματα!οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
27-12-2007, 03:17 AM #15
Τι να σας πώ και εγώ αυτό σπούδασα αλλά είδα στη συνέχεια ένα πλήθος πληροφοριών που δεν δίνεται μέσα απο τη σχολή όπως συμβαίνει δυστυχώς και σε άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα σε αυτή τη χώρα για αυτό και σε σχέση με τα πανεπιστήμια του εξωτερικού τα Ελληνικά είναι σε πάρα πολύ άσχημες θέσεις. Οτι συμβαίνει παντού το φαινόμενο του 1ετή συμβαίνει, ήταν ένα σχόλιο το οποίο χρησιμοποιήθηκε περισσότερο για να τονίσει μία έλλειψη παρά για να κυριολεκτήσω απλά θεωρώ ότι στο 4ετες της ψυχολογίας καλό θα ήταν να δίνονται περισσότερες πληροφορίες απο αυτές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Αλλά μην αλλάζουμε το θέμα του άρθρου και του site. Σίγουρα θα πρέπει όταν διαβάζουμε, καθώς αυτό είναι που θα ήθελα να τονίσω, θα πρέπει να μην πέρνουμε το κείμενο και να το ακολουθούμε κατα γράμμα. Πρέπει περισσότερο να μας προβληματίσει και να προσπαθήσουμε να το προσαρμόσουμε στη δική μας προσωπικότητα και κατάσταση.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
27-12-2007, 09:58 AM #16
κε ¶ρχο καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά!!
Για άλλη μια φορά τα άρθρα σας μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα, εξαιρετικό το άρθρο και αρκετά αναλυτικό θα μπορούσα να πώ. Είναι η αλήθεια πάντως ότι οι όψεις μεταξύ του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης είναι λίγο αταίριαστες για την εποχή μας, σε μιά άλλη εποχή ίσως θα ήταν πολύ καλύτερες. Το καλό με τα άρθρα τα οποία γράφετε είναι ότι είναι επίκαιρα και μέσα στην καθημερινότητα τά μας, τα βιώνουμε σε καθημερινή βάση!
Και πάλι συγχαρητήρια και εύχομαι τα καλύτερα για το νέο έτος!
-
31-12-2007, 07:52 PM #17
Κάρμα και κληρονομικότητα
Σε αυτό το άρθρο δεν θα αναλύσουμε αν ουσιαστικά υπάρχει κάρμα ή κληρονομικότητα, απλώς θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Αφροδίτη σε ταυτόχρονη αναδρομή με τον Ποσειδώνα και σε όψη με τον χάρτη ενός άλλου ατόμου σίγουρα δείχνει θέματα καρμικής ή κληρονομικής φύσεως στα οποία έρχεται ένα άλλο άτομο για να μας δοθεί η ευκαιρία να λύσουμε το πρόβλημά μας. Από την άλλη, μπορεί να είναι μία οικογενειακή «ύβρις» που κυνηγά την οικογένεια, οπότε και εδώ θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην ανάλυσή μας. Όταν η Αφροδίτη ιδιαίτερα σχετίζεται με τον 8ο ή 12ο οίκο και τον Πλούτωνα μόνο πολύ εξειδικευμένοι αστρολόγοι θα έπρεπε να αναλαμβάνουν την ανάλυση αυτών των περιπτώσεων.
Κυριε Αρχο,
Μηπωσ θα μπορουσατε να εξηγησετε λιγο την ιδιαιτεροτητα της Αφροδιτης στον 8 η στον 12 οικο? γιατι ειναι ιδιαιτερη η θεση τησ εκει? Και γιατι πρεπει να ρωτησουμε εξειδικευμενο αστρολογο για αυτη τη θεση? Βασικα ο 8ος με ενδιαφερει. Ξερω οτι δεν μπορειτε να γραψετε λεπτομερειες εδω, αλλα ισως μερικες γενικες πληροφοριες να βοηθησουν.
Καλη Πρωτοχρονια!
-
03-01-2008, 12:44 PM #18
Καλή χρονιά σε όλους!
Πολύ ωραίο το άρθρο σας κ. ¶ρχο, έχω όψη τετραγώνου μεταξύ Ποσειδώνα και Αφροδίτης, πραγματικά εξιδανικεύω ανθρώπους και καταστάσεις, ωστόσο δεν έπεσα ακόμα στα ναρκωτικά και το ποτό, παρά τις απογοητεύσεις που μου έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς. Ελπίζω να διατηρήσω την αυτοσυγκράτησή μου και στο υπόλοιπο της ζωής μου!!:bigsmile:Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
19-11-2009, 04:32 PM #19
Έχω τρίγωνο Αφροδίτη Ποσειδώνα. Έχω περάσει μια σχέση που με πλήγωσε (who didnt?) επιδιώκω το παραμύθι σε μία σχέση, ή μάλλον σχέση με παραμύθι, και εν τέλει αν δεν υπάρχουν έντονα συναισθήματα, τι λόγο ύπαρξης έχει μία σχέση? Οικονομική, κοινωνική ή όποιου άλλου είδους αποκατάσταση? Όμως αναγνωρίζω πια τη διαφορετικότητα του άλλου στον τρόπο που εκδηλώνει αυτά τα συναισθήματα...
-
14-10-2010, 10:40 PM #20
Ενδιαφερον το αρθρο και απολυτα ακριβες...
Η Αφροδιτη μου εξαγωνο με τον Ποσειδωνα... :unsure:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.