s
θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 41
    Όνομα:
    Μαρια

Re: θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση

Quote Originally Posted by Unicorn_82 View Post
    Γειά σου Rilena! Η ερώτηση που εξέφρασες πριν μου έκανε τρομερή εντύπωση... Δεν είσαι η μόνη...
    Κι αυτό γιατί κι εγώ γενικά τα τελευταία χρόνια η προσωπική μου ζωή είναι πολύ χάλια... Μα πολύ χάλια.... τίποτα δεν μου πήγαινε καλά στην προσωπική μου ζωή κι εκεί που όλα έδειχναν ότι όλα πήγαιναν καλά πάντα κάτι στράβωνε... και ειδικά ολόκληρο το 2006. Αυτό το χρόνο προσπαθώ ακόμα να τον ξεχάσω... Τι γίνεται τελος πάντων;;;;;;;; Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα τελειώσει όλη αυτή η κακοτυχία που με κυνηγάει;;;;; Ειλικρινα... έχω απογοητευτεί!
    Κατ'αρχας μην απογοητευεσαι.μπορει να σου ακουστει καπως αυτο που θα πω αλλα μονο οτι αντεχουμε περναμε και μετα τα ασχημα εκτιμαμε πολυ περισσοτερο τα ωραια που μας επιφυλλασει η ζωη!και εγω ως Ταυρος δεν ειχα το καλυτερο 2006 για την ακριβεια ηταν τελειως χαλια αλλα οι χρονιες που ερχονται ελπιζω να ειναι καλυτερες!Οσο για κακοτυχια μην χαλας την ψυχη σου με τετοιες σκεψεις.Ολα μια χαρα θα πανε.
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση

Γειά σου Μαριλένα! 21 Απριλίου... άστα νομίζω ότι είμαι κλασικός ταύρος....
    Εσύ πότε έχεις γενέθλια;;;; Σίγουρα δεν είσαι η μόνη που πέρασες τέτοια φάση...
    Το πρόβλημα όμως γίνεται μεγάλο όταν συνεχίζεται αυτή η κακοτυχία.. Εκεί χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια.... Τι μπορείς να κάνεις για αυτό το πράγμα;

Emmalene! Τελικά η προηγούμενη χρονιά πρέπει να ήταν έτσι για πολλούς ταύρους...
    .. Ξέρεις τι γίνεται; Νομίζω ότι αν η ψυχολογία είναι πεσμένη είναι γιατί μας κρατάνε πίσω οι αναμνήσεις και κυρίως οι πιο τραυματικές... Αυτές κυρίως δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου...

:bigsmile: Πάντως πρέπει να είσαι πολύ αισιόδοξο άτομο, σίγουρα εκπέμπεις ένα μέρος της αισιοδοξίας σου και σε εμένα :bigsmile: :bigsmile:

3. θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση

10 Σεπτεμβρίου - Παρθένος.Τι κάνεις?? Αυτό που κάνεις είναι σταματάς να το σκέφτεσαι σαν αρνητική κατάσταση. Δεν είναι αρνητική. Είναι αυτό που είσαι με αυτά που έχεις περάσει. Απλά. Και πρέπει να σε αγαπάς έτσι ακριβώς.

Γειά σου Μαριλένα! 21 Απριλίου... άστα νομίζω ότι είμαι κλασικός ταύρος....
    Εσύ πότε έχεις γενέθλια;;;; Σίγουρα δεν είσαι η μόνη που πέρασες τέτοια φάση...
    Το πρόβλημα όμως γίνεται μεγάλο όταν συνεχίζεται αυτή η κακοτυχία.. Εκεί χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια.... Τι μπορείς να κάνεις για αυτό το πράγμα;

Και φυσικά σταματάς ότι είναι κακό για εσένα.
    Marilena

Το πρόβλημα δεν είναι για τον αν αγαπάω τον εαυτό μου ή όχι. Φυσικά αγαπάω τον εαυτό μου. Το πρόβλημα είναι οι μνήμες... Αλλά νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου πάντα..

Όνομα:
    Μαρια

Το πρόβλημα δεν είναι για τον αν αγαπάω τον εαυτό μου ή όχι. Φυσικά αγαπάω τον εαυτό μου. Το πρόβλημα είναι οι μνήμες... Αλλά νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου πάντα..
    Και εγω 21 απριλιου εχω...καλοοο εεε???
    :bigsmile: Ερχονται καλυτερες μερες!
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Τελικά η προηγούμενη χρονιά πρέπει να ήταν έτσι για πολλούς ταύρους...
    'Ηταν έτσι για όσους Ταύρους γνωρίζω και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς..Μιλάμε για μεγάλη πίκρα ώρες ώρες..Ευτυχώς κάπως φέτος έχει ηρεμήσει το πράγμα αλλά όχι τελείως...

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Και εγω 21 απριλιου εχω...καλοοο εεε???
    :bigsmile: Ερχονται καλυτερες μερες!
    Επειδή και εγώ είμαι 21 Απριλίου πότε ακριβώς έρχονται οι καλύτερες μέρες?!?:bigsmile: :bigsmile:
    mpiskoto sokolatas

Εγώ μπορώ να πω ότι έχω σταθεί αρκετά τυχερή στη ζωή μου ως τώρα, ωστόσο αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα στα συναισθηματικά μου τα τελευταία χρόνια γι' αυτό θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως μία απάντηση στο ερώτημα τι λένε τα άστρα για τη σχέση μου...μας θέλουν μαζί;ταιριάζουμε;
    Εγώ γεννήθηκα 15/11/83, 00:45 κι εκείνος 09/04/82, ώρα δεν γνωρίζω (ωστόσο με βάση τον χαρακτήρα του και μόνο και κάπως αυθαίρετα αφού οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι λίγες θεωρώ πιθανότερο ο ωροσκόπος του να 'ναι λέων)

Πάντως στον γενέθλιο χάρτη του με ώρα 00:00 βγαίνει ότι έχει σελήνη στον σκορπιό άρα 100% σεληνιακή συναστρία με μένα που έχω σελήνη στους Ιχθείς.

Θα περιμένω με αγωνία μία σας απάντηση!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by creep View Post
    Εγώ μπορώ να πω ότι έχω σταθεί αρκετά τυχερή στη ζωή μου ως τώρα, ωστόσο αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα στα συναισθηματικά μου τα τελευταία χρόνια γι' αυτό θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως μία απάντηση στο ερώτημα τι λένε τα άστρα για τη σχέση μου...μας θέλουν μαζί;ταιριάζουμε;
    Εγώ γεννήθηκα 15/11/83, 00:45 κι εκείνος 09/04/82, ώρα δεν γνωρίζω (ωστόσο με βάση τον χαρακτήρα του και μόνο και κάπως αυθαίρετα αφού οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι λίγες θεωρώ πιθανότερο ο ωροσκόπος του να 'ναι λέων)

Πάντως στον γενέθλιο χάρτη του με ώρα 00:00 βγαίνει ότι έχει σελήνη στον σκορπιό άρα 100% σεληνιακή συναστρία με μένα που έχω σελήνη στους Ιχθείς.

Θα περιμένω με αγωνία μία σας απάντηση!
    Αγαπητη creep

Χωρις ακριβη ωρα γεννησης δεν υπαρχει σωστος ωροσκοπος και τα πραγματα περιπλεκονται και μια διευκρινηση για την σεληνη. Η Σεληνη ειναι ο ταχυτερος πλανητης στον αστρολογικο χαρτη. Επομενως θα ηθελε λιγο προσοχη για την ακριβη της μοιρα ετσι ωστε να προκληθει το συναστριακο τριγωνο με εκεινη του συντροφου σας .
    Μπορειτε να δοκιμασετε ομως να καταστρωσετε τον ηλιακο χαρτη του συντροφου σας λαμβανοντας σαν ωροσκοπο την μοιρα του Ηλιου του.

με εκτιμηση , Cancerian

Σε ευχαριστώ πολύ cancerian!
    Καταλαβαίνω ότι χωρίς ώρα γέννησης είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα, ωστόσο ό,τι έχει κανείς να προσθέσει είναι ευπρόσδεκτο πάντα γιατί είναι ένα θέμα αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα.

Κάνοντας βόλτες στο φόρουμ είδα πολλά ερωτήματα για καρμικές σχέσεις και μάλλον όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε έναν τέτοιο χαρακτηρισμό για τη σχέση μας. :bigsmile:
    ...Ανεξαρτήτως του αν ακόμα αναρωτιόμαστε αν όντως υπάρχουν καρμικές σχέσεις και κάρμα εν γένει... :unsure:

Ευχαριστώ και πάλι!

Έλαβα 5 e-mails ότι έχει απάντηση η συγκεκριμένη θεματική ενότητα αλλά μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει στη συγκεκριμένη υπηρεσία... :nea:

Προς ενημέρωση των διαχειριστών :wink2:

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)