- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 41
Thread: θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση
-
04-05-2007, 08:13 PM #11
Re: θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση
Κατ'αρχας μην απογοητευεσαι.μπορει να σου ακουστει καπως αυτο που θα πω αλλα μονο οτι αντεχουμε περναμε και μετα τα ασχημα εκτιμαμε πολυ περισσοτερο τα ωραια που μας επιφυλλασει η ζωη!και εγω ως Ταυρος δεν ειχα το καλυτερο 2006 για την ακριβεια ηταν τελειως χαλια αλλα οι χρονιες που ερχονται ελπιζω να ειναι καλυτερες!Οσο για κακοτυχια μην χαλας την ψυχη σου με τετοιες σκεψεις.Ολα μια χαρα θα πανε.
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
04-05-2007, 11:37 PM #12
θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση
Γειά σου Μαριλένα! 21 Απριλίου... άστα νομίζω ότι είμαι κλασικός ταύρος....
Εσύ πότε έχεις γενέθλια;;;; Σίγουρα δεν είσαι η μόνη που πέρασες τέτοια φάση...
Το πρόβλημα όμως γίνεται μεγάλο όταν συνεχίζεται αυτή η κακοτυχία.. Εκεί χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια.... Τι μπορείς να κάνεις για αυτό το πράγμα;
Emmalene! Τελικά η προηγούμενη χρονιά πρέπει να ήταν έτσι για πολλούς ταύρους...
.. Ξέρεις τι γίνεται; Νομίζω ότι αν η ψυχολογία είναι πεσμένη είναι γιατί μας κρατάνε πίσω οι αναμνήσεις και κυρίως οι πιο τραυματικές... Αυτές κυρίως δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου...
:bigsmile: Πάντως πρέπει να είσαι πολύ αισιόδοξο άτομο, σίγουρα εκπέμπεις ένα μέρος της αισιοδοξίας σου και σε εμένα :bigsmile: :bigsmile:
-
05-05-2007, 01:40 AM #13
θα με βοηθούσε πολύ μία απάντηση
Marilena
-
05-05-2007, 01:53 PM #14
Το πρόβλημα δεν είναι για τον αν αγαπάω τον εαυτό μου ή όχι. Φυσικά αγαπάω τον εαυτό μου. Το πρόβλημα είναι οι μνήμες... Αλλά νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου πάντα..
-
07-05-2007, 04:40 PM #15
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
07-05-2007, 05:00 PM #16
'Ηταν έτσι για όσους Ταύρους γνωρίζω και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς..Μιλάμε για μεγάλη πίκρα ώρες ώρες..Ευτυχώς κάπως φέτος έχει ηρεμήσει το πράγμα αλλά όχι τελείως...
Επειδή και εγώ είμαι 21 Απριλίου πότε ακριβώς έρχονται οι καλύτερες μέρες?!?:bigsmile: :bigsmile:mpiskoto sokolatas
-
10-08-2008, 04:33 AM #17
Εγώ μπορώ να πω ότι έχω σταθεί αρκετά τυχερή στη ζωή μου ως τώρα, ωστόσο αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα στα συναισθηματικά μου τα τελευταία χρόνια γι' αυτό θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως μία απάντηση στο ερώτημα τι λένε τα άστρα για τη σχέση μου...μας θέλουν μαζί;ταιριάζουμε;
Εγώ γεννήθηκα 15/11/83, 00:45 κι εκείνος 09/04/82, ώρα δεν γνωρίζω (ωστόσο με βάση τον χαρακτήρα του και μόνο και κάπως αυθαίρετα αφού οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι λίγες θεωρώ πιθανότερο ο ωροσκόπος του να 'ναι λέων)
Πάντως στον γενέθλιο χάρτη του με ώρα 00:00 βγαίνει ότι έχει σελήνη στον σκορπιό άρα 100% σεληνιακή συναστρία με μένα που έχω σελήνη στους Ιχθείς.
Θα περιμένω με αγωνία μία σας απάντηση!
-
10-08-2008, 06:14 PM #18
Αγαπητη creep
Χωρις ακριβη ωρα γεννησης δεν υπαρχει σωστος ωροσκοπος και τα πραγματα περιπλεκονται και μια διευκρινηση για την σεληνη. Η Σεληνη ειναι ο ταχυτερος πλανητης στον αστρολογικο χαρτη. Επομενως θα ηθελε λιγο προσοχη για την ακριβη της μοιρα ετσι ωστε να προκληθει το συναστριακο τριγωνο με εκεινη του συντροφου σας .
Μπορειτε να δοκιμασετε ομως να καταστρωσετε τον ηλιακο χαρτη του συντροφου σας λαμβανοντας σαν ωροσκοπο την μοιρα του Ηλιου του.
με εκτιμηση , Cancerian
-
11-08-2008, 12:27 AM #19
Σε ευχαριστώ πολύ cancerian!
Καταλαβαίνω ότι χωρίς ώρα γέννησης είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα, ωστόσο ό,τι έχει κανείς να προσθέσει είναι ευπρόσδεκτο πάντα γιατί είναι ένα θέμα αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα.
Κάνοντας βόλτες στο φόρουμ είδα πολλά ερωτήματα για καρμικές σχέσεις και μάλλον όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε έναν τέτοιο χαρακτηρισμό για τη σχέση μας. :bigsmile:
...Ανεξαρτήτως του αν ακόμα αναρωτιόμαστε αν όντως υπάρχουν καρμικές σχέσεις και κάρμα εν γένει... :unsure:
Ευχαριστώ και πάλι!
-
19-08-2008, 05:06 AM #20
Έλαβα 5 e-mails ότι έχει απάντηση η συγκεκριμένη θεματική ενότητα αλλά μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει στη συγκεκριμένη υπηρεσία... :nea:
Προς ενημέρωση των διαχειριστών :wink2:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.