- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: Σύνοδος ¶ρη Κρόνου
-
27-10-2010, 09:06 PM #11
Re: Σύνοδος ¶ρη Κρόνου
Αυτη η συνοδος στο 6ο δειχνει δυσκολιες στο εργασιακο χωρο,σε θεματα υγειας ( αναλογα με το ζωδιο του οικου ) και σε θεματα καθημερινοτητας ,ρουτινας.Συγχωρεστε με αλλα δεν μπορω να καταλαβω που κολλανε τα ερωτικα της ..Με την συνοδος στο 6ο μπορει να μην βρει ενδεχομενως συντροφο απο το εργασιακο της χωρο η να αισθανεται "αδυναμη" στο να δρασει ,ουσιαστικα να λαβει καποιες εστω και καθημερινες αποφασεις γυρω απο την ζωη της ,γιατι ο κρονος απο φοβο δημιουργει και μια αναβλητικοτητα (χαρακτηριστικο που εκδηλωνεται κυριως στους Ζυγους οπου ο πλανητης βρισκεται σε εξαρση ,αντιθετα ενας κρονος στο ζωδιο του Αιγοκερου δινει περισσοτερη αποφασιστικοτητα και περισσοτερη επιμονη .).Περα δηλαδη απο τον οικο που πεφτει ο κρονος εχει σημασια για μενα και το ζωδιο και το στοιχειο που βρισκεται αυτο .
Παραδειγμα ,ο κρονος στο ζωδιο του λεοντα δινει περισσοτερες "πικρες" με την εννοια οτι ειναι ενα ζωδιο που επιθυμει την αναγνωριση ,τον θαυμασμο .Ενω λοιπον η αδερφη σου θελει να λαμψει (ηλιος κυβερνητης του λεοντα) στο εργασιακο της χωρο ,να εχει το γενικο προσταγμα η συνοδο της βαζει φρενο.Τωρα αν αυτο το φρενο μπαινει απο εξωτερικους παραγοντες η εσωτερικους ειναι ενα ζητημα.Τεινω να πιστευω οτι ο κρονος σε ενα οικο δημιουργει προβληματα και καθυστερησεις αλλα αυτο ειναι σε ενα ποσοστο 40% στην πραγματικοτητα το μεγαλυτερο προβλημα το δημιουργουμε οι ιδιοι λεγοντας "α, ποτε δεν μου εχει τυχει κατι καλο στο ταδε τομεα " οποτε σταματαμε καθε προσπαθεια για να βελτιωσουμε την κατασταση .
Αυτο βεβαια ειναι κατι που ο κρονος δεν το θελει .Γιατι ο κρονος σου βαζει εμποδια για να σε ωριμασει ,να σε παει παρακατω(τεινω να πιστευω οτι μαλλον μπορει και να σε προετοιμαζει για κατι που μπορει να σου συμβει στο μελλον και αν δεν εχεις "προπονηθει" προηγουμενως να σε "στειλει".Γι αυτο ισως πολλοι τον λενε πλανητη που εχει σχεση με το καρμα.)
-
27-10-2010, 09:22 PM #12
Είσαι αρκετά εύστοχη. Είναι δικηγόρος - νομικός σύμβουλος σε εταιρεία που προμηθεύει ιατρικό εξοπλισμό τα νοσηλευτικά ιδρύματα. Πλην όμως, δεν τολμά να "ιδιωτεύσει", να κάνει κάτι παραπάνω ως ελεύθερος επαγγελματίας,ν'ανοίξει τα φτερά της βρε παιδί μου! Εχει ένα λαμπρό μυαλό και απλά δεν τολμάει... Κι όσο για τον Κρόνο,πράγματι, φέρνει πίκρες, Και μάλιστα πολλές και δυστυχώς σε νεαρή ηλικία.
Φαντάσου πως έχουμε 13 μήνες διαφορά, και για αυτό έχουμε και οι δυο μας Κρόνο σε λέοντα (εγώ σε 8ο με τετράγωνο Ηλιο σε 4ο, η μικρή σε 6ο με σύνοδο Αρη).
Και επειδή σαν παιδιά, δεν χαρήκαμε τίποτε, δεν ζήσαμε "παιδικά", μας συνδέουν κοινά βιώματα και υποσχεθήκαμε η μία στην άλλη να κάνουμε "βήματα" στη ζωή μας, να προχωρήσουμε λιγάκι.
Αυτό που με στεναχωρεί πολύ είναι η αντίθεση Ηλιου Ποσειδώνα στον άξονα 4ου-10, γιατί δεν αξιολογει "καθαρά" κάποια από τα παρελθόντα γεγονότα, ωστε να μπορέσει να τα ξεπεράσει και προχωρήσει.
-
12-11-2010, 02:14 PM #13
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, η αλήθεια είναι ότι μου έβαλε ένα φρένο στις σπουδές, δεν σπούδασα, και επιπλέον μου δημιουργεί δυσκολίες και στα αισθηματικά εφόσον ο ¶ρης είναι κυβερνήτης του 5ου μου και ο Κρόνος του 3ου οίκου. Και βέβαια ο Λέων συνδέεται άμεσα με τα αισθηματικά. Προσπαθώ απλά να μετουσιώσω αυτή την όψη μέσω της αυτογνωσίας.
-
13-11-2010, 06:13 PM #14
Καλησπέρα σε όλους…
Υπάρχει και στον δικό μου γενέθλιο χάρτη η σύνοδος ¶ρη – Κρόνου στον 9ο οίκο στο ζώδιο του ζυγού.
Θα συμφωνήσω ότι τελικά είναι μια ζόρικη όψη και το έχω παρατηρήσει ουκ ολίγες φόρες στην καθημερινότητα μου.
Σε κάποια σχόλια που προαναφέρθηκαν για την συγκεκριμένη όψη στον 9ο οίκο πάνω σε θέματα σπουδών επίσης θα συμφωνήσω!!!!!!!!.
Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να συνεχίσω τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο αλλά δυστυχώς όλες οι προσπάθειες βαίνουν άκαρπες.
Τελευταία είχα διαβάσει ένα άρθρο ότι από τα μέσα Νοεμβρίου και για αρκετούς μήνες θα υπάρχει σύνοδος ¶ρη – Κρόνου. Αυτό τι μπορεί να σημαίνει για κάποιον που έχει ακριβώς την ίδια θέση και στον γενέθλιο χάρτη; :worried:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.