s
Το Τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα: Εγκόσμιες και ατομικές επιρροές - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 11 to 20 of 51
    Όνομα:
    Χρήστος

Re: Το Τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα: Εγκόσμιες και ατομικές επιρροές

Καλησπέρα Ελένη όπως σωστά απάντησε η Maria76 θα δεις ποιος οίκος ξεκινά από τον Καρκίνο (αν δεν περνάει γραμμή από τον Καρκίνο τον κυβερνά αυτόν που εμπεριέχει το ζώδιο).
    Stavri μεγάλη ανάλυση και δεν έχουμε και χρόνο δυστυχώς. Το σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί οι πλανήτες που έχεις θα οδηγήσουν σε σημαντικότατες αλλαγές στη ζωή σου και θα μπορέσεις να αλλάξεις πολλά κακώς κείμενα στη ζωή σου ξεκινώντας από τα δικά σου λάθη. Αν προσπαθήσεις να αντισταθείς στις αλλαγές θα έχεις σημαντικά προβλήματα ενώ όσο είσαι ανοιχτή σε αυτές τόσο θα μπορείς να κάνεις καινούρια πράγματα. Σαφώς και θα πονέσεις και στους τομείς των οίκων που μου αναφέρεις οπότε οικονομικά και εργασιακά χρειάζεται να δώσεις προσοχή αλλά νομίζω ότι όλα είναι για το καλύτερο τελικά.

Σοτλ. Από αυτά το μεσουράνημα σου και η Σελήνη σου επηρεάζεται από το τετράγωνο. Πρέπει να προσέξεις επαγγελματικές επιλογές πάρα πολύ και συνεργασίες καθώς μπορεί να πρέπει να αλλάξεις συμμάχου η εργασιακή κατεύθυνση τα επόμενα χρόνια.

Eipa, lindaf, maria 76 kai Aurelia σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Υπόσχομαι για ακόμη καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Να είσθε όλοι καλά.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Κε Άρχο συγχαρητήρια για το άρθρο σας.Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει έως τώρα και πολύ εύκολο στην κατανόηση.Ήθελα να ρωτήσω αν κοιτάμε μόνο το ζώδιό μας ή πρέπει να δούμε και τον ωροσκόπο μας στις προβλέψεις;Επίσης ήθελα να ρωτήσω μια όψη ακριβείας 150ο Πλούτωνα -Αφροδίτης(Αιγόκερως 1ος οίκος και Λέων 8ος οίκος στην 9η μοίρα) θα μπορούσε να φέρει και γεγονότα ή περιορίζεται σε ψυχικό επίπεδο, το οποίο ήδη βιώνω;

Ευχαριστώ πολύ!!

Όνομα:
    Χρήστος

Καλησπέρα Lilapause, θα πρέπει να κοιτάμε περισσότερο τον ωροσκόπο μας. Η 150 μοιρών μπορεί να φέρει γεγονότα όπως για παράδειγμα την συνειδητοποίηση ότι μία σχέση πρέπει να τελειώσει. Δείτε ποιους οίκους κυβερνά η Αφροδίτη ο Πλούτωνας και ο Ουρανός.

Ναι, λοιπον μας κανετε και σκεφτομασται πολυ σοβαρα το θεμα του τετραγωνου, ειδικα στη σταδιοδρομια του γιου μου που εχει ΑΡΗ στο μεσουρανημα του. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ!!!

Όνομα:
    Sylvia

Eξαιρετικο αρθρο, εξαιρετικη δουλεα! Μπραβο!

Nα πω κι εγώ με τη σειρά μου, πολλά πολλά συγχαρητήρια Κε Άρχο και πολλές πολλές ευχαριστίες για την εξαιρετική σας δουλειά, στην οποία, είμαι σίγουρη, πως θα επανερχόμαστε τα επόμενα χρόνια!

Να επισημάνω επίσης, για τους φίλους που δεν είναι ίσως τόσο εξοικειωμένοι, ότι θα πρέπει να κοιτάζουν κάθε φορά σε ποιους οίκους στο χάρτη τους λαμβάνει χώρο το τετράγωνο, γιατί μπορεί να είναι απ'τους "τυχερούς"-όπως εγώ- και όλες οι μοίρες να μην αφορούν μόνο σε 2 οίκους...

Καλές ουρανοκατέβατες αλλαγές σε όλους!

Καλησπέρα σε όλους ! Τι συμβαίνει τώρα που ο Πλούτωνας πατάει την ακμή του 2ου οίκου μου και κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον 4ο ; Επίσης ο Πλούτωνας τριγωνίζει τον Ερμή , κυβερνήτη του 7ου και 10ου οίκου μου. Ευχαριστώ πολύ

Όνομα:
    Χρήστος

Καλησπέρα Θωμαή. Πιθανών να έχεις κάποιες αναταραχές στα οικονομικά ζητήματα και να αναγκαστείς να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές στις συνεργασίες σου ιδιαίτερα αν είναι μέσα σε αυτές αδέλφια και γενικότερα συγγενείς. Επίσης μπορεί να υπάρχει αλλαγή επαγγελματικού χώρου και μετακόμιση ύστερα από συμφωνία με συγγενείς.

Κ. Άρχο , σας ευχαριστώ για την απάντηση .

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ Κυριε Άρχο για το εξαιρετικό σας άρθρο!
    Είναι πραγματικά μια πυξίδα στον ωκεανό των γεγονότων!

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)