s
Ερμηνεία διελεύσεων - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 91 to 100 of 118

Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Καλημέρα!! Επειδή δεν πήρα απάντηση στο παραπάνω θέμα μου ας πάω σε μία άλλη απορία όσον αφορά τις διελεύσεις!!:bigsmile: και ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος (Διελεύσεις):blink:προσπαθώ να μάθω τον τρόπο ακόμα.....
    Λοιπόν: διαβάζω πολλές φορές ότι όταν αγγίζουν ή βρίσκονται οι πλανήτες στις ακμές των οίκων είναι πολύ σημαντικό. (είτε από διέλευση, είτε επιστροφής κτλ) Παρατηρώ ότι: σύμφωνα με τις διελεύσεις και συγκρίνοντας τον γενέθλιο, ο Διελαύνων Δίας σε λίγο θα βρίσκεται ακριβώς στην ακμή του του 7ου γενέθλιου οίκου (στους Ιχθύς). Επίσης από πίσω ακολουθεί και ένας Διελαύνων Ποσειδώνας πολύ κοντά με το Δία. Όλα αυτά με βάση τον γενέθλιο στο 7ο οίκο (ιχθύς).
    Μπορεί να με διευκολύνει κάποιος και να μου εξηγήσει τι γίνετε;; Θα παραθέσω τη δική μου σκέψη (ως αρχάρια) αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας.
    Ο διελ. Διάς (υπερβολή) και διελ Ποσειδώνας (ουτοπία- εξαπάτηση) στον 7ο οίκο των σχέσεων και της συνεργασιών μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο θα πρέπει να προσέχει αρκετά καθώς μπορεί να ζει σε μια ουτοπιστική κατάσταση και όχι πραγματική;; θα πρέπει να προσέχει να μην εξιδανικεύσει ανθρώπους και άτομα;;; Που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες να μην και τόσο βάσιμε - αληθινές;;Επειδή υπάρχει ένας Ποσειδώνα και ένας Διας να μην μπορεί το άτομο να δει σωστά και η πραγματικότητα να είναι άλλη;:blink:
    Βέβαια ξέρω ότι παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο - πλανήτες - γωνίες που συμμετέχουν και μπορούν να αλλάξουν τις τάσεις
    ευχαριστώ
    "Να μην αφήσω στο χάρο τίποτα να μου πάρει, μονάχα λίγα κόκαλα" Ν. Καζαντζάκης

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by TheSun View Post
    Ο διελ. Διάς (υπερβολή) και διελ Ποσειδώνας (ουτοπία- εξαπάτηση) στον 7ο οίκο των σχέσεων και της συνεργασιών μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο θα πρέπει να προσέχει αρκετά καθώς μπορεί να ζει σε μια ουτοπιστική κατάσταση και όχι πραγματική;; θα πρέπει να προσέχει να μην εξιδανικεύσει ανθρώπους και άτομα;;; Που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες να μην και τόσο βάσιμε - αληθινές;;Επειδή υπάρχει ένας Ποσειδώνα και ένας Διας να μην μπορεί το άτομο να δει σωστά και η πραγματικότητα να είναι άλλη;:blink:
    Βέβαια ξέρω ότι παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο - πλανήτες - γωνίες που συμμετέχουν και μπορούν να αλλάξουν τις τάσεις
    ευχαριστώ
    Αγαπητή the sun,

Οι πλανήτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τα θέματα των οίκων με τις διελεύσεις τους αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να κοιτάξετε τις όψεις που σχηματίσουν.

Όταν ενας διελαύνων πλανήτης βρεθεί πάνω στην ακμή 7ου σημαίνει αυτομάτως ότι θα κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο σας. Ο Δίας εκτός απο υπερβολές και υπεραισιοδοξία σημαίνει και ευκαιρίες επέκτασης, τύχη. Ειναι λοιπόν πολύ πιθανόν εκτός της ίσως υπερβολής στον τρόπο που θα προβάλλεστε στις σχέσεις και συνεργασίες σας να σας παρουσιαστούν και πολλές ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Αν αυτά συνδυαστούν και με τον Ποσειδώνα, θα έλεγα πως θα παρουσιάζετε ίσως έναν ιδανικό εαυτό στους άλλους ή απο την άλλη μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εξαπατήσετε τους άλλους ή να μην βλέπετε τους άλλους όπως πραγματικά θα είναι αλλά να τους μυθοποιήσετε.

Σημαντικό ωστόσο θα είναι να δείτε αν αυτοί οι πλανήτες θα σχηματίζουν και όψεις με τους πλανήτες του γενέθλιου χάρτη σας. Εκεί θα φανεί καλύτερα, απο που θα προέλθουν αυτές οι γνωριμίες, αλλά και οι τυχόν αδυναμίες σας στα θέματα που θα κυβερνούν, ώστε να διαχειριστείτε το πέρασμα τους απο τον οίκο σας αυτό με τον καλύτερο τρόπο.

Αν μελετήσετε τα αρθρα που αναφέρονται στους πλανήτες θα διαπιστώσετε ότι όλοι εχουν τα θετικά τους σημεία όπως και όταν φτάνουν στην υπερβολή τα αρνητικά τους. Η διαχείριση του δυναμικού που ο κάθε πλανητης αντιπροσωπεύει εξαρτάται πρωτίστως απο τις όψεις που δημιουργεί ο καθένας τους στον γενέθλιο χάρτη μας. Έπειτα, ερχονται οι διελεύσεις, που φέρνουν προκλήσεις με τις όψεις τους, συχνά ενεργοποιώντας γενέθλιες όψεις, αναδεικνύοντας τα δυνατά ή αδύνατα σημεία μας ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε αλλά και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το δυναμικό που διαθέτουμε με εποικοδομητικούς τρόπους.

Στην προκειμένη περίπτωση και χωρίς να γνωρίζω τον χάρτη σας, θα πρότεινα να χαρείτε ολες τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αλλά και τον ιδεαλισμό που θα έχετε στις σχέσεις σας, κρατώντας όμως τα πόδια σας στην γη και βλέποντας τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας όπως πραγματικά είναι. :bigsmile:

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    πηνελοπη

[QUOTE=ScP;92704]Το άρθρο αναφέρει την διέλευση του Ουρανού στην γενέθλια θέση η οποία δεν έχει ίδια τροχιά με αυτή των προόδων. Είναι δυο διαφορετικά συστήματα. Αυτό ξεκαθαρίστε το στο μυαλό σας.

Η μεν διέλευση θα σας συμβεί περίπου στα 85 -γερή νάστε- και η μεν προοδευτική σύνοδος του Ουρανού με τον γενέθλιο θα σας ακολουθεί σε όλη σας τη ζωή. 4 με 4,5 μοίρες θα προχωρήσει ο Προοδευτικός Ουρανός σας από την γενέθλια θέση του μέχρι τα 100 έτη σας περίπου.

Στο προοδευτικό ωροσκόπιο υπό προϋποθέσεις (σε σχέση πάντα με τον γενέθλιο) ελέγχουμε και τον Δία αλλά συνήθως τους πλανήτες μέχρι τον ¶ρη.

Για τις αλλαγές που αισθάνεστε θα μπορούσαμε να έχουμε μια άποψη εάν είχαμε το χάρτη σας και μας περιγράφατε το είδος των αλλαγών.[/QUOTE

σας ευχαριστω για την απαντηση ,τωρα μαλλον το καταλαβα (επειγουν τα μαθηματα αστρολογιας...η πρωτη δουλεια μετα τις γιορτες) η ημ. γεν ειναι 24/4/1968 και ωρα 9,20-9,30 βραδυ.στην καλαμπακα ειμαι ακριβως στην αλλαγη του ωροσκοπου κι εκει ειναι το μπερδεμα. τις αλλαγες τις αισθανομαι (ή τις εύχομαι αραγετελειωνω το πρωτο μου βιβλιο οπου να ναι και εχω στειλει στιχους σε καποιον συνθετη που εκτιμω ιδιαιτερα και ειμαι στην αναμονη. σαν κυριο επαγγελμα ασχολουμαι με το εμποριο(καφες , τσαι κλπ).δεν περιμενω αστρολογικη αναλυση, σαφως και γνωριζω τους ορους, απλα θαθελα να ξερω αν τελικα υπαρχει κινητικοτητα σ αυτους τους τομεις κιαν σωστα διαισθανομαι τις αλλαγες. ευχαριστω πολυ
    έχεις τα πινέλα, έχεις και τα χρώματα. Ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα

"Καζαντζάκης"

Όταν ενας διελαύνων πλανήτης βρεθεί πάνω στην ακμή 7ου σημαίνει αυτομάτως ότι θα κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο σας. Ο Δίας εκτός απο υπερβολές και υπεραισιοδοξία σημαίνει και ευκαιρίες επέκτασης, τύχη. Ειναι λοιπόν πολύ πιθανόν εκτός της ίσως υπερβολής στον τρόπο που θα προβάλλεστε στις σχέσεις και συνεργασίες σας να σας παρουσιαστούν και πολλές ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις και συνεργασίες. Αν αυτά συνδυαστούν και με τον Ποσειδώνα, θα έλεγα πως θα παρουσιάζετε ίσως έναν ιδανικό εαυτό στους άλλους ή απο την άλλη μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εξαπατήσετε τους άλλους ή να μην βλέπετε τους άλλους όπως πραγματικά θα είναι αλλά να τους μυθοποιήσετε.
    Aγαπητή roadrunner στα παραπάνω που γράφεις πρέπει να ομολογήσω ότι τουλάχιστον αυτή τη χρονιά κάπως έτσι ήταν: συγκεκριμένα στο κομμάτι που αναφέρεσαι των ευκαιριών και της επέκτασης. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα τι να πω αν και πολύ μα πάρα πολύ δουλειά όντως κατά ένα περίεργο τρόπο είχα ευκαιρίες γνωριμίες και βρέθηκα με ανθρώπους που ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν το "έργο" αυτό! να υποθέσω με βάση τα παραπάνω έπαιξαν ρόλο Διας/Ποσειδώνας.:bigsmile:
    Και όσον αφορά για την πάρα πολύ πολύ δουλειά ίσως να έπαιξε ρόλο και ο διελαύνων Κρόνος ο οποίος βρέθηκε για 2,5 χρόνια στον 1ο Οίκο μου (Νέα αρχή ξεκινήματα);;;;; Είναι έτσι;;; Ρωτάω για να δω αν τα συνδυάζω καλά! Ένας Κρόνος που μου έφερε πολύ δουλειά ήθελε υπευθυνότητα σοβαρότητα κτλ΄ Δεν ξέρω αλλά αυτό μου συνέβησε αυτή τη χρονιά και βρέθηκα ευτυχώς με άτομα να με υποστηρίζουν!!:nuts:

Σημαντικό ωστόσο θα είναι να δείτε αν αυτοί οι πλανήτες θα σχηματίζουν και όψεις με τους πλανήτες του γενέθλιου χάρτη σας. Εκεί θα φανεί καλύτερα, απο που θα προέλθουν αυτές οι γνωριμίες, αλλά και οι τυχόν αδυναμίες σας στα θέματα που θα κυβερνούν, ώστε να διαχειριστείτε το πέρασμα τους απο τον οίκο σας αυτό με τον καλύτερο τρόπο.
    Εδώ θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σου που είναι άκρως βοηθητική και κατατοπιστικότατη - κατανοητή. Είμαι γεννημένη στις 11/08/1970 ώρα 06.46 Αμβούργο. Παραθέτω την ημερομηνία μου γιατί μπορεί να κάνω και λάθος αλλά με τον Κρόνο φέτος στον 1ο οίκο μου όντως ανακάλυψα δυνάτοτητες που πραγματικά δεν τις ήξερα ως προς τα επαγγελματικά.
    Γνωριμίες δηλαδή και αδυναμίες δηλαδή;;; Εδώ θα ηθελα λίγο τη βοήθεια σου:blink:

Έπειτα, ερχονται οι διελεύσεις, που φέρνουν προκλήσεις με τις όψεις τους, συχνά ενεργοποιώντας γενέθλιες όψεις, αναδεικνύοντας τα δυνατά ή αδύνατα σημεία μας ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε αλλά και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το δυναμικό που διαθέτουμε με εποικοδομητικούς τρόπους.
    Θα ήθελα μία κατεύθυνση:embarrest

Στην προκειμένη περίπτωση και χωρίς να γνωρίζω τον χάρτη σας, θα πρότεινα να χαρείτε ολες τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αλλά και τον ιδεαλισμό που θα έχετε στις σχέσεις σας, κρατώντας όμως τα πόδια σας στην γη και βλέποντας τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας όπως πραγματικά είναι. :bigsmile:

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.:bigsmile:
    [/QUOTE]

Με βοήθησες και πάρα πάρα πολύ μάλιστα!!! Αλλά ως αρχάρια και κάνοντας τα πρώτα βήματα πάντα θα γεννιούνται απορίες και μπορεί να χάνομαι μέσα σε μία "κουταλιά νερό"

Αγαπητή The Sun (λέοντας ε? χμμ τι άλλο...? :bigsmile: )
    Μια και πιάσατε με την φίλτατη Roadrunner τη κουβεντούλα για το Κρόνο...έτσι όπως είδα το χάρτη σου και εγώ πιστεύω ότι ο Κρόνος στην παρθένο σου έκανε καλό..μια και ο ωροσκόπος σου (παρθένος) είναι ένα ζώδιο εργατικό, της τάξης, του προγράμματος κτλ κτλ..ότι πρέπει δηλαδή για να "διαπρέψει" ο Κρόνος. Αυτό που θα σου έλεγα όμως είναι ότι το ενδιαφέρον (για μένα τουλάχιστον) θα είναι τωρα που ο Κρόνος είναι στο Ζυγό περιδιαβαίνοντας το 2ο οίκο σου...είδα λοιπόν ότι εκεί εχεις συνοδο Αφρο με Ουρανό...μάλλον πρέπει να μη πολυσκέφτεσαι το χρήμα και ίσως τα οικονομικά σου να έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα γενικότερα από το ότι ίσως ξοδεύεις τρελά...(να τολμήσω να πω...?) αλλά δεν έχεις και ανάγκη κιόλας...το ευχαριστιέσαι...ίσως λοιπόν αυτή να είναι για σένα η πρόκληση και το μάθημα του Κρόνου...μια συστολή...και ένας περιορισμός στο τομέα αυτό....
    ....
    Φιλικά...
    :bigsmile:

[QUOTE]
    Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Αγαπητή The Sun (λέοντας ε? χμμ τι άλλο...? :bigsmile: )
    θα είναι τωρα που ο Κρόνος είναι στο Ζυγό περιδιαβαίνοντας το 2ο οίκο σου...είδα λοιπόν ότι εκεί εχεις συνοδο Αφρο με Ουρανό......
    ίσως λοιπόν αυτή να είναι για σένα η πρόκληση και το μάθημα του Κρόνου...μια συστολή...και ένας περιορισμός στο τομέα αυτό....
    ....

Αχ!! Αυτό που ...υποψιαζόμουνα... και μου το επιβεβαίωσες πολύ καλά:unsure:

Διαβάζω λοιπόν για τον Πλούτωνα ... ένα "ηφαίστειο" στο γενέθλιο χάρτη μας που για πολλά χρόνια είναι κοιμισμένο που μπορεί να όμως και να εκραγεί" (κάπως έτσι δεν θυμάμαι καλά), ή διαβάζω από την άλλη σε μια δημοσίευση ότι
    ...Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης εκτός από τον Πλούτωνα που σε "σκοτώνει" για να σε ξαναγεννήσει από τις στάχτες σου.
    ....
    ...Σε γωνία με την Αφροδίτη θα μπορούσε να είναι ένας μοιραίος έρωτας, σε τετράγωνο ίσως να μην πρέπει να δωθεί τόσο ανεπιφύλακτα στον άλλον, όμως νοιώθει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί, γιατί ενώ μεν αντιστέκεται στους άλλους μέχρις εσχάτων, στα πάθη του και στις ενδόμυχες επιθυμίες του δύσκολα μπορεί να αντισταθεί. Το κλειδί λοιπόν σε τέτοιου είδους σχέσεις είναι η έγκαιρη συνειδητοποίηση των ορίων.
    Νομίζω ότι την έχω αυτή τη γωνία..... αλλά θα το διευκρινίσω καλύτερα....

Διαβάζοντας όλα αυτά περί Πλούτωνα και βλέποντας τη διεύλευσή του από το γενέθλιο μου χάρτη είδα ότι αρχίζει να πλησιάζει τον 5ο οίκο ακμή στον Αιγόκερω ήδη τον (πλησίασε νομίζω)
    Εδώ μπορούμε να πούμε ότι θα επηρεαστούν τομείς του οίκου όπως (έρωτας δημιουργικότητα παιδιά κτλ) δεν μπορώ να πω ότι με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η διεύλευση (αν κρίνω με όσα γράφονται και λέγονται για τον Πλούτωνα) αλλά το κυριότερο εδώ είναι ότι απ' ότι βλέπω η γωνία που θα κάνει με τον Διελ. Κρόνο με επηρεάζει άμεσα γιατί έχω Αφροδίτη στο ζυγό και Ουρανό στο ζυγό. Από τον διελ. Πλούτωνα δεν έχω και την καλύτερη θέση ως προς τους πλανήτες του γενέθλιους!!! Ισχύει αλλαγές μέσα από επίπονες διαδικασίες;;; Αλλαγές οι οποίες θα γίνουν σιγά, αργά και ....υπόγεια;;;;:blink:

φιλικά:bigsmile:

Επίσης ξέχασα να ρωτήσω ότι: αυτή η διέλευση θα ενεργοποίήσει τις γενέθλιες όψεις που έχω στον γεν. όψεις συνόδου με Αφροδίτη και Ουρανό;;; Από τη μία θα έχω τον Κρόνο και από την άλλη τον Πλούτωνα;;;; Δεν θα έλεγα ότι θα είναι ότι καλύτερο για φέτος και για τα υπόλοιπά μου χρόνια........

Όνομα:
    Σοφία

¶λλη μια φορά η Αφροδίτη απο τους Ιχθύς έκανε τον κύκλο της και για φέτος, έφυγε σινάμενη κουνάμενη σηκώνοντας μπαϊράκι, κρατώντας το φλάμπουρο στο χεράκι και πέρασε στον φλογερό Κριό..
    εμείς που είχαμε επιστροφή της καλής κυρίας για φέτος τι έχουμε να πούμε??
    εε λοιπόν για μένα απο την ημέρα που η κυρά πάτησε το πόδι της στις πρώτες μοίρες του ζωδίου μόνο ηρεμία και αγαλίαση δεν μου φερε..ίσως κάποια νωθρότητα παραπάνω, που δεν θα έπρεπε..
    άρα ας μην κοιτάμε παρακαλώ καθαρά και μεμονωμένα μια όψη και μόνο, και ας μην περιμένουμε τα αυγά και τα πασχάλια κρατώντας και μια καλαθάρα ναααααα με το συμπάθειο όταν βλέπουμε να έρχονται τέτοιες επιστροφές..κράτα μικρό καλάθι που λένε...κάτι ξέρουν οι παλιοί..!
    μωρέ τι να την κάνεις την επιστροφή αφρο και λοιπών στον δικό σου χάρτη, όταν στους χάρτες άλλων δικών σου έχει στηθεί τρελός χορός!..θέλοντας και μη δεν μένεις ανεπηρέαστος..

Το καλό είναι ότι ίσως ο Δίας αρχίζει να βάζει το χεράκι του σιγά σιγά..και όχι σε κάτι τρανό και μεγάλο για τώρα, αλλά στην δική μου στάση και μόνο..αισιόδοξη αντιμετώπιση και χαλαρή όσο γίνεται και παίρνει! και ναι και μόνο αυτό για αρχή για μένα είναι μεγάλο και τρανό...ωω ναι μα το Δία!:nuts:

απευθύνομαι σε νέα μέλη κυρίως που κάνουν πυκνά συχνά ερωτήσεις τέτοιου τύπου..όοολα είναι σχετικά λοιπόν..και.... ερευνούμε διεξοδικά κάποια πράγματα πριν καταλήξουμε σε κάτι συγκεκριμένο..

κατάθεση όβερ..
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

10. Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Εγώ θα κόψω το κρασί, για σένα αγάπη μου χρυσήηηη, για σένα μόνοοοο...

Κάθε αξιοπρεπής Κρόνος προσπαθεί να σε βάλει πίσω στο μαντρί μιας συμβατικής ζωής.
    Το πρώτο του μέλημα λοιπόν είναι να διαψεύσει τα όνειρα και τις ελπίδες, που ως καλό Ψαράκι διαθέτεις άφθονα... Η μέθοδος του είναι απλή και παραδοσιακή: Πάρε και τούτη, άρπα και την άλλη...
    Μετά καταπιάνεται με τα "μεγάλα έργα" και σου υπόσχεται ότι αν είσαι καλό παιδί θα προκόψεις και ύστερα από καμιά τριανταριά χρόνια θα μπορείς να ξεσαλώνεις ως συνταξιούχα.
    Φοβούμενος μήπως αποσπαστεί η προσοχή σου και χάσεις το στόχο, σπέρνει στο διάβα σου κάθε είδους προβληματικούς, για να έχεις να ασχολείσαι.
    Τελικά σε αναγκάζει να εξομοιωθείς με τη μιζέρια που υπάρχει παντού γύρω σου και να τη θεωρείς απολύτως φυσιολογική, ώστε μετά από καιρό να μπορεί να σου ξαναπεί: Δεν ήσουν αρκετά πρόβατο, γι αυτό λοιπόν σε τιμωρώ (τι χαρά!).
    Όμως αυτό για το οποίο οφείλεις πραγματικά να τον ευγνωμονείς είναι ότι αναδεικνύει το ρόλο του Ουρανού και του Ποσειδώνα.
    Ειδικά στον κόσμο του τελευταίου δεν χρειάζεται ούτε να χρωστάς, ούτε να πληρώνεις. Απλά αρκεί το να είσαι εκεί, να εύχεσαι και να αγαπάς, επηρεάζοντας νοερά τη θέση των ηλεκτρονίων κλπ-άρα αλλάζοντας και το "προδιαγεγραμμένο" μέλλον σου. Εσύ τουλάχιστον κάτι ξέρεις από αυτό...
    Μετά από όλα αυτά, ο Κρόνος σου πλέον δεν θα μπορεί να δει ούτε τη φάτσα του στον καθρέφτη κι έτσι την επόμενη φορά που θα κάνει το τετράγωνο με τον Ήλιο σου και τους λοιπούς συγγενείς, θα φύγει νύχτα από την πίσω πόρτα...
    Εστω και απαντωντας αργα, ποσο πολυ δικιο εχετε κ Ριζοπουλε... Προσωπικα, οταν ο Διελαυνων Κρονος στην Παρθενο, εκανε αντιθεση με τον γενεθλιο ηλιο μου, επεστρεψαν στην ζωη μου ανθρωποι που με ειχαν βλαψει στο παρελθον, παρα πολυ. Δυστυχως λυγισα μπροστα στις υποσχεσεις και τα δακρυα τους. Η ανταμοιβη μου ηταν μια προδοσια που δεν ειχε καμμια σχεση με τις προηγουμενες. Αν ο Κρονος, σε τετοιου ειδους διελευσεις, ελεγχει αν καποιος εχει παρει τα μαθηματα του απο το παρελθον, τοτε αυτο εκανε σε μενα. Δυο χρονια προσπαθω να ανακαμψω [και σε πρακτικο και σε συναισθηματικο επιπεδο], και βρισκομαι ακομα στο 1/10 της διαδρομης.
    Επι τη ευκαρια, πολυ ωραιο θεμα οι διευλευσεις, αλλα κυριως η διελευση του Κρονου.
    Σας ευχαριστω ολους.

Page 10 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)