- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 34 of 34
Thread: Ερωτικο "κόλλημα" και όψεις
-
13-01-2010, 05:23 PM #31
Re: Ερωτικο "κόλλημα" και όψεις
Εγώ πάλι με Σελήνη στον 12ο οικο μου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αισθάνομαι πολλές φορές οτι το κόλλημα, ερωτικό ή άλλο, ειναι λες και βρισκεται στο DNA μου...το παλεύω να το αφήσω και εκει αυτο !!!
-
10-02-2010, 07:36 AM #32
H Λίλιθ ενός ατόμου σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μου και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνά μου τι σας λέει;;Επίσης,στο χάρτη της συναστρίας μας το συγκεκριμένο άτομο έχει τη Σελήνη του και τον Δία του στον 8ο μου οίκο,ενώ εγώ έχω τον Πλούτωνά μου στον 4ο οίκο του όπως και την Αφροδίτη μου και τον ¶ρη μου στον 12ο οίκο του..Επίσης,θα ήθελα να ρωτήσω τι εννοούμε με τον όρο "ενεργοποιημένος Πλούτωνας"...
Δηλαδή πότε μπορώ να πω,ότι είναι ο δικός μου Πλούτωνας ή του άλλου ενεργοποιημένος σε μία συναστρία;;;
Επίσης,ο Πλούτωνάς του σε τετράγωνο με την Αφροδίτη μου τι μπορεί να σημαίνει;;;;
-
10-02-2010, 09:31 AM #33
Σε κάθε πλανήτη αποδίδονται διάφορες ιδιότητες. Αυτές οι ιδιότητες εκφράζονται άλλοτε έντονα και άλλοτε ήπια. Η ποιότητα και ο βαθμός της έκφρασης εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες (όπως π.χ. από τη θέση σε ζώδιο και σε Οίκο, από τις όψεις που σχηματίζει με άλλους πλανήτες κ.λπ.). Όταν εκφράζει κάποιες από τις ιδιότητές του ένας πλανήτης λέμε ότι είναι ενεργοποιημένος.
Από εκεί και πέρα όμως, και τότε δεν είναι απόλυτο το πότε θα εκφράσει κάποιες από αυτές τις ιδιότητες, πότε θα ενεργοποιηθεί δηλαδή, καθώς και αυτό αποτελεί συνάρτηση άλλων παραγόντων (π.χ. αν από την κίνηση κάποιου πλανήτη σε ένα προγνωστικό σύστημα δημιουργείται όψη με τον συγκεκριμένο πλανήτη σε σχέση με τη γενέθλια θέση). Και εδώ όμως η ποιότητα και ο βαθμός της έκφρασης των ιδιοτήτων εξαρτώνται πάλι από διάφορους παράγοντες. Σε σχέση με τη συναστρία τώρα, η ενεργοποίηση ενός πλανήτη σε σχέση με έναν πλανήτη του άλλου προσώπου υπόκειται στην ίδια λογική που σου αναφέρω πιο πάνω, απλώς γίνεται συνδυασμός και των δύο χαρτών.
Αυτά όσον αφορά την ενεργοποίηση. Όσον αφορά τις συγκεκριμένες όψεις που αναφέρεις, αν κάνεις μια περιήγηση στα θέματα του site και χρησιμοποιώντας το εργαλείο της αναζήτησης θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα για αυτά που ρωτάς :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
10-02-2010, 04:54 PM #34
Σε υπερευχαριστώ γι'άλλη μία φορά για την απάντησή σου,Μητσάκο!:bigsmile: Κι έχεις δίκιο όσον αφορά την αναζήτηση..!!:embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.