s
Ερωτικο "κόλλημα" και όψεις - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 34
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Ερωτικο "κόλλημα" και όψεις

Γιάννη τόχεις κι εσύ.

Βάλε χάντρα θαλασσιά τώρα :bigsmile:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Dion

Μια στιγμή γιατί μπερδεύτηκα:
    1ον τι γίνεται αν ο Ποσειδώνας μου βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο του?
    2ον τι γίνεται αν η Σελήνη μου στο Λιοντάρι τριγωνίζει τον Ήλιο του στον Τοξότη
    3ον τι γίνεται αν η δική του Σελήνη στους Ιχθύες τριγωνίζει το δικό μου Πλούτωνα στο Σκορπιό και τον Ήλιο μου στον Καρκίνο
    4ον αν οι Ποσειδώνες μας στον Τοξότη βρίσκονται σε σύνοδο
    κ.τ.λ. κ.τ.λ.
    Μετά από τόσα χρόνια δε μπορώ αυτήν την εμμονή........Γιατρέ, υπάρχει ελπίδα????????

Όνομα:
    Βίκη

Αυτό που ξέρω είναι ότι η συνύπαρξη πολλών πλανητών του ενός στον 8ο του άλλου οδηγεί σε ψυχαναγκαστικές καταστάσεις και εμμονές.
    [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
    Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
    με άγγελους και δαίμονες..

Κι η έκβασις αμφίρροπος..

Όνομα:
    Dion

Αγαπητέ σύναστρε Καρκίνε,

1ον η ανασφάλεια υπάρχει παντού και πάντα. Το πώς θα διαχειριστούμε τη δική μας ανασφάλεια όσο και των άλλων είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!
    2ον έστω ότι κάποιοι κολλούν ευκολότερα από κάποιους άλλους λόγω του προσωπικού τους ωροσκοπίου!Πώς εξηγείς δύο άτομα, εντελώς άσχετα αστρολογικά μεταξύ τους, π.χ. μια Καρκίνο και έναν Τοξότη, να έχουν εμμονές και από τις δύο πλέυρές και μάλιστα ο Τοξότης να έχει περισσότερες!!!!!!!!!!!!

Όνομα:
    Βίκη

Quote Originally Posted by Dion-DoubleDoor View Post

1ον η ανασφάλεια υπάρχει παντού και πάντα. Το πώς θα διαχειριστούμε τη δική μας ανασφάλεια όσο και των άλλων είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!
    2ον έστω ότι κάποιοι κολλούν ευκολότερα από κάποιους άλλους λόγω του προσωπικού τους ωροσκοπίου!Πώς εξηγείς δύο άτομα, εντελώς άσχετα αστρολογικά μεταξύ τους, π.χ. μια Καρκίνο και έναν Τοξότη, να έχουν εμμονές και από τις δύο πλέυρές και μάλιστα ο Τοξότης να έχει περισσότερες!!!!!!!!!!!!
    Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα, πάντως η ερμηνεία που θα έδινα, δικαιολογείται αποκλειστικά και μόνο από το τετραγωνάκι που κάνει η Αφροδίτη μου με τον Ποσειδώνα στο σκορπιό στο 12ο..:embarrest
    [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Purple"]
    Μια αόρατη επανάσταση εντός μου σιγοκαίει..
    με άγγελους και δαίμονες..

Κι η έκβασις αμφίρροπος..

Όνομα:
    cancerian

Δεν αντιλεγω σε κανενα απο τα παραπανω...

Mεσα απο δυο απλες Ηλιακες θεσεις δεν μπορω να πω τιποτα.

Όνομα:
    Σοφία

Τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για να δείξουν το παράδοξο της κατάστασης..έχουμε πει ότι δεν βασιζόμαστε ποτέ στο ηλιακό ζώδιο και μόνο, μιας και απο μόνο του δεν μας τα λέει όλα..

Ο ποσειδώνας σου σε σύνοδο με τον ήλιο του..
    μάλλον.. ο ποσειδώνας σου σε τετράγωνο με τη σελήνη του..
    είναι απλώς μια καλή αρχή για να δείξουν μια κάποια εμμονή απο τη δική του πλευρά..
    όλο και κάτι θα σου ρίχνει και αυτός..
    και φυσικά εξαρτάται και σε ποιους οίκους του ενός πέφτουν προσωπικοί πλανήτες του άλλου..θα συμφωνήσω για 8ο που αναφέρθηκε πιο πάνω..και ειδικά σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία.

τώρα απο κει και πέρα..''έρωτας είναι θαρρώ..'' ψύλλους στα άχυρα ψάχνουμε..
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Οκ.. ακουστε τώρα τι όψεις (για χορό του ζαλόγγου είναι) μπορούν να υπάρξουν σε 8ο οίκο σε συναστρια!!!
    Πλούτωνας και σελήνη γυναίκας στον 8ο οίκου του άλλου.
    Ο πλούτωνας της πάνω στη σύνοδο κρόνο-άρη του στον 8ο οίκο που κάνει και τετράγωνο με τον ήλιο του.

Σε άλλους οίκους...
    Ποσειδώνας της αντίθεση με αφροδίτη του.
    Ποσειδώνας του αντίθεση με ήλιο της.
    Λίλιθ του τετραγωνο με σελήνη της! καημένη! (..ή καμμένη?)
    Στο προοδευμένο δε.. αυτη τη στιγμή η κοπελια "απολαμβάνει" μια ωραιότατη αντίθεση του πλούτωνα του στον προοδευμένο ήλιο της και ο άρης της ένα τετραγωνο απο τη λιλιθ του!
    :nuts:

Όνομα:
    Dion

Γλυκείς μου συνομιλητές και συνοδοιπόροι στο αστρολογικό "ταξίδι",

αυτό που θέλω γενικά να πω είναι ότι δεν έχω καταλάβει ποιες είναι αυτές οι ρημάδες όψεις στη συναστρία δύο ατόμων που προκαλούν αυτές τις εμμονές!Και τελικά υπάρχουν κάποιες όψεις στον αστρολογικό χάρτη εκάστου ατόμου που να δείχνουν αν μπορούμε να τις αποβάλουμε?

Όνομα:
    Τίνα

Γλυκείς μου συνομιλητές και συνοδοιπόροι στο αστρολογικό "ταξίδι",

αυτό που θέλω γενικά να πω είναι ότι δεν έχω καταλάβει ποιες είναι αυτές οι ρημάδες όψεις στη συναστρία δύο ατόμων που προκαλούν αυτές τις εμμονές!Και τελικά υπάρχουν κάποιες όψεις στον αστρολογικό χάρτη εκάστου ατόμου που να δείχνουν αν μπορούμε να τις αποβάλουμε?

Αγαπητή Dion-DoubleDoor σε γενικές γραμμές τα ζώδια του νερού και οι αντίστοιχοι οίκοι (4ος 8ος 12ος ) δείχνουν έντονες προσκολλήσεις και εμμονές. Ο Καρκίνος μόνιμα παρελθοντολογεί, ο Σκορπιός όχι μόνο είναι βαθιά βουτηγμένος μέσα στην εμμονή αλλά δεν θέλει και να την ξεπεράσει ενώ ο Ιχθύς που είναι και το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού είναι εκείνος ο οποίος βρίσκεται σε μία πλήρη σύγχυση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Ύπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι γενικά δεν τρώνε "κολλήματα" και τους βλέπεις να είναι κολλημένοι επάνω στον σύντροφο σαν στρείδι, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι θέμα συναστρίας.
    Εκείνοι που έχουν τάσεις προσκόλλησης και φαίνεται από τον προσωπικό τους χάρτη τρώνε τα κολλήματα μόνιμα, πόσο μάλλον αν ειναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος ο Πλούτωνας στην συναστρία με το άτομο που τους ενδιαφέρει αλλά και οι προαναφερθέντες οίκοι.

Έτσι σε μια συναστρία αν δούμε πλανήτες τους ενός στους συγκεκριμένους οίκους του άλλου βλέπουμε τάσεις προσκόλλησης. Από όψεις οι κυριότερες είναι αυτές με τον Πλούτωνα και ειδικά με Ωροσκόπο, φώτα και Αφροδίτη (σχέσεις) Το να τις αποβάλλει κάποιος εντελώς εκτιμώ πως δεν είναι εφικτό, το να τις μετριάσει είναι εφικτό με συνειδητή θέληση και προσπάθεια. Αυτό μπορεί να συμβεί αν ο Πλούτωνας αποφασίσει να "σκοτώσει" αυτό που νιώθει, σε αυτη την περίπτωση να είσαι σίγουρη πως η νέα του εμμονή θα είναι αυτή και αν παίζει και ένας Κρόνος ένας λόγος παραπάνω να πειθαρχήσει το άτομο στον ίδιο του τον εαυτό.

Επίσης θεωρώ πως ο Κρόνος με τον τρόπο του φέρνει εμμονές κυρίως λόγω ανασφάλειας. Προτιμά να είναι παγιδευμένος σε μία σχέση που δεν τον καλύπτει παρά να υποχρεωθεί να μπεί σε νέες και αμφίβολες καταστάσεις για εκείνον.

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)