s
Διχασμός προσωπικότητας - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 48 of 48
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Διχασμός προσωπικότητας

Σε ένα χάρτη εκτός από τις πολύ χαρακτηριστικές ιδιότητες που δίνουν τα φώτα και ο ωροσκόπος στον άνθρωπο, σημασία έχει και η κατανομή των πλανητών ανά στοιχείο (φωτιά, γη, νερό, αέρας). Δύσκολα βρίσκουμε κάποιον με απόλυτη αρμονία στα στοιχεία του - και αυτός, εάν δεν είναι χαμένος σε κόσμους δικούς του, το πιθανότερο να είναι ένας άνθρωπος μονοκόμματος και εύκολα βαρετός. Η ποικιλότητα φτιάχνει την ανώτερη αρμονία, όπως ακριβώς στη ζάχαρη βάζουμε μια πρέζα αλάτι για να αναδείξει τη γεύση της.

Έτσι, τελείως διαφορετικές ποιότητες Ήλιου-Σελήνης για παράδειγμα θα δώσουν στην προσωπικότητα έναν χαρακτήρα που θα ισορροπεί και θα μοιράζεται ιδιότητες. Τώρα, μέσα στο παιχνίδι μπορεί να είναι και η παλλινδρόμηση η αβεβαιότητα η ανασφάλεια - όμως και αυτά δεν παύει να είναι μοναδικά στοιχεία του ενός Εγώ. Όπως πολύ σωστά είπε η Γωγώ η γνώση και αποδοχή είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξή μας: «θερραπεία» δίχως διάγνωση δεν γίνεται

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Σοφία

Διχασμός..τι πάει να πει διχασμός..? και ποιος δεν το νιώθει κάποιες στιγμές στη ζωή του?
    Δεν θα ήθελα καν να φανταστώ πως θα ήμουν αν είχα όολους σχεδόν τους πλανήτες στα ψάρια.. ανατρίχιασαν και τα λέπια μου ακόμη μόνο που το σκέφτηκα...

Η ποικιλία είναι καλή σε έναν χάρτη, αν και κάποιες όψεις συνόδων προσωπικών πλανητών θεωρώ ότι έχουν επίσης την χάρη τους και την ομορφιά τους..
    Αν λοιπόν που λέτε η καλή μου σελήνη δεν ήταν στους διδύμους..τι θα μουνα?? ένα σιωπηλό, ήρεμο και αλάλητο ψαράκι! τώρα όμως! καμίαα μα καμία όμως σχέση..
    Να ναι καλά και ο ωροσκόπος μου που με γειώνει κάπως απο τα ψηλά σύννεφα..και καλά μου κάνει μερικές φορές..
    Μια αβεβαιότητα και μια αίσθηση με το ένα πόδι εδώ αλλά και με το άλλο εκεί υπάρχει..να είναι καλά τα κάποια τετραγωνάκια στον χάρτη μου..
    έχουν υπάρξει στιγμές που έχω μισήσει αυτά τα τετράγωνα για την αρχική αναποφασιστηκότητα που μου φέρνουν, και για την παγίδα του άλλου θέλω και άλλο κάνω..αλλά μαθαίνοντας να τα χειρίζομαι και να τα ισορροπώ όσο μπορώ, με κάναν να τα αγαπήσω στην πορεία για την ποικιλία, την ευελιξία και την κινητοποίηση που μου φέρνουν..

Οπότε δεν κολλάμε σε στερεότυπα..ανακαλύπτουμε ποιες είναι οι πλευρές του εαυτού μας που μας κάνουν να νιώθουμε διχασμό, τι είναι αυτό που ζητάνε για να ηρεμήσουν? τι της κάνει να πεινάνε? το ψάχνουμε οι ίδιοι και κοιτάμε να καλύψουμε τα κενά και να ισορροπήσουμε καταστάσεις..και ναι θέλει δουλειά! και όχι δεν είναι εύκολο..αλλά μπορεί και ναναι εφικτό! και ναι μπορεί να μην επιτευχθεί και ποτέ πλήρως..αλλά δεν παύουμε να είμαστε εμείς, να έχουμε μάθει τον εαυτό μας, να γινόμαστε καλύτεροι και να τον αγαπάμε όπως είναι!
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Δεν είναι ακριβώς διχασμός το θέμα εδώ. Είναι αντιφάσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε αντιφάσεις στον χαρακτήρα μας. Μας ταλαιπωρούν μερικές φορές και μας διχάζουν αλλά είναι και δημιουργικό γιατί μπορούμε να δούμε τα πράγματα από δυο ή περισσότερες οπτικές γωνίες και όχι μόνο από μια.

Εγώ που είμαι Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο και σελήνη στον Καρκίνο είναι ,τελικά, πολύ χάλια ?? Τα δύο αυτά ζώδια διαφέρουν αρκετά..Έχω όμως παράλληλα ;
    Από τη φωτιά : Ερμή, Αφροδίτη, Αρη και Λίλιθ στο Λέοντα
    Κρόνο και Ουρανό στον Τοξότη Δία στον Κριό
    Από το νερό: Πλούτωνα στο Σκορπιό
    Από τη γη : Ποσειδώνα στον Αιγόκερω

Ας μου πεί κάποιος ειδικός, τι (ποιο στοιχείο) υπερισχύει στο χαρακτήρα μου, και κατά πόσον οι θέσεις αυτές στον Καρκίνο με κάνουν δειλή και φοβισμένη-δηλαδή καταργούν εντελώς το Λέοντα ?? Και κατά πόσον Λέων και Καρκίνος μπορούν να ταιίάξουν αρμονικά σε μία προσωπικότητα ??

Ευχαριστώ.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by leaina View Post
    Εγώ που είμαι Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο και σελήνη στον Καρκίνο είναι ,τελικά, πολύ χάλια ?? Τα δύο αυτά ζώδια διαφέρουν αρκετά..Έχω όμως παράλληλα ;

Ας μου πεί κάποιος ειδικός, τι (ποιο στοιχείο) υπερισχύει στο χαρακτήρα μου, και κατά πόσον οι θέσεις αυτές στον Καρκίνο με κάνουν δειλή και φοβισμένη-δηλαδή καταργούν εντελώς το Λέοντα ?? Και κατά πόσον Λέων και Καρκίνος μπορούν να ταιίάξουν αρμονικά σε μία προσωπικότητα ??

Ευχαριστώ.
    Oι περισσότεροι πλανήτες σας βρίσκονται στην Φωτιά. Παίζει ιδιαίτερο ρόλο ότι οι προσωπικοί σας πλανήτες μάλιστα βρίσκονται σε αυτό το στοιχείο, καθώς η έκφραση σας έχει να κάνει κυρίως με αυτό το στοιχείο.
    Ο Ηλιος σας σε σταθερό, Σελήνη και Ωροσκόπος σε παρορμητικό. Που σημαίνει ίσως μια αδυναμία να προσαρμόζεστε σε καινούργιες καταστάσεις με ευκολία ή να ελίσσεστε ανάλογα με τις καταστάσεις. Έλλειψη Γης που σημαίνει ίσως έλλειψη πρακτικότητας ή μια δυσκολία ώστε να δώσετε μορφή και χειροπιαστή έκφραση στις ιδέες, αποφάσεις και δημιουργίες σας;Έλλειψη Αέρα, που σημαίνει ίσως μια δυσκολία στην έκφραση των σκέψεων σας;

Μια Σελήνη στον Καρκίνο δεν σημαίνει δειλία ούτε φόβο απαραίτητα. Εξετάστε την Σελήνη σας, απο οίκο και όψεις για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες για τον συναισθηματικό σας κόσμο, την συναισθηματική σας έκφραση κτλ θέματα της.

Προσωπικά έχω τα φώτα και Δία στον Καρκίνο και 3 πλανήτες- εκ των οποίων 2 προσωπικοί- στον Λέοντα. Μια χαρά συνυπάρχουν τα ζώδια, το καθένα με τα θετικά και αρνητικά του. Κάθε ζώδιο και κάθε πλανητική θέση ή όψη έχει να μας προσφέρει κάποιο δώρο κι επομένως αν μπούμε στην διαδικασία να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε και το δυναμικό μας.

Ειδικός δεν είμαι, αλλά ελπίζω να σας βοήθησα.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by leaina View Post

Ευχαριστώ.
    Είσαι τόσο χάλια όσο θέλεις να είσαι :bigsmile:
    Με όλους αυτούς τους προσωπικούς στη Φωτιά, μάλλον το στοιχείο της είναι αυτό που θα φαίνεται περισσότερο.
    Ο Ήλιος δεν καταργείται από τη Σελήνη ούτε από τον ωροσκόπο, ούτε βέβαια και τα καταργεί. Όλα τα στοιχεία του χάρτη σου συνυπάρχουν και συλλειτουργούν. Απλώς κατά καιρούς κάποιο θα είναι πιο έντονο. Πόσο παράξενο σου φαίνεται να έχει κάποιος με τον Ήλιο στον Λέοντα ευαισθησία;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ιουλία

κι εγώ που είμαι ζυγός με σελήνη στον κριό(βλέπε αντίθεση)τι να κάνω?:toung:
    αλλά απο τη άλλη ίσως είναι και κάπως καλό αυτό...δε ξέρω..

Quote Originally Posted by Julia_passion View Post
    κι εγώ που είμαι ζυγός με σελήνη στον κριό(βλέπε αντίθεση)τι να κάνω?:toung:
    αλλά απο τη άλλη ίσως είναι και κάπως καλό αυτό...δε ξέρω..
    Υπομονή και εγκαρτέρηση, ιδίως αν έχεις Ήλιο και Σελήνη στον 1ο δεκανό των ζωδίων αυτών :bigsmile: Από ό,τι είδα και σε ένα άλλο σου ποστ, θα σου χρειαστεί
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)