s
Διχασμός προσωπικότητας - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 48

Re: Διχασμός προσωπικότητας

Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    οταν εχει καποιος ζωδιο ταυρο που ειναι της γης και ωροσκοπο υδροχοο του αερα μπορει να θεωρειθει πως εχει διχασμο?
    Όχι βέβαια, ετσι ο μισός κόσμος θα επασχε από διχασμό...

είναι πολύ γενικό αυτό :bigsmile:

Όνομα:
    irene

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Όχι βέβαια, ετσι ο μισός κόσμος θα επασχε από διχασμό...

είναι πολύ γενικό αυτό :bigsmile:

:embarrest
    :bigsmile::bigsmile: οκ ευχαριστω για την απαντηση
    ! ευτυχως να λεω που δεν κινδηνευω να παω σε κανα ψυχιατριο
    αλλα τα δυο ζωδια αυτα δεν ειναι εντελως αντιθετα?
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Αντίθετα? Με ποια εννοια? Επειδη το ένα είναι γης και το άλλο αέρα? Χμ ακόμα και τα ζώδια που είναι αντικρυστά (δίπολα) αλληλοσυμπληρώνονται, δεν συγκρούονται οι ιδιοτητες τους. Ο ταύρος με τον υδροχόο, δεν ειναι πολικά μεν αλλά δεν ειναι και αντίθετα

Όνομα:
    irene

[QUOTE=kiaRRa;94555]Αντίθετα? Με ποια εννοια? Επειδη το ένα είναι γης και το άλλο αέρα? Χμ ακόμα και τα ζώδια που είναι αντικρυστά (δίπολα) αλληλοσυμπληρώνονται, δεν συγκρούονται οι ιδιοτητες τους. Ο ταύρος με τον υδροχόο, δεν ειναι πολικά μεν αλλά δεν ειναι και αντίθετα[/QUOT

οχι πυ το ενα ειναι γης και το αλλο αερας! απλωσ ρωτω γενικα για τα χαρακτιριστικα τοθ καθε ζωδιου ! πχ ο ταυρος ειναι ζωδιο που καμια φορα δεν μπορει τις αποτομες αλλαγεσ ενω ο υδροχοος στις αλλαγες αμεσως κλιματιζετε ! αλλα περα απο αυτα λεω για τα γενικα χαρακτιριστικα! :embarrest:embarrest:unsure:
    αλλα και απο το παραπανω κατι καταλαβα :embarrest
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

οχι πυ το ενα ειναι γης και το αλλο αερας! απλωσ ρωτω γενικα για τα χαρακτιριστικα τοθ καθε ζωδιου ! πχ ο ταυρος ειναι ζωδιο που καμια φορα δεν μπορει τις αποτομες αλλαγεσ ενω ο υδροχοος στις αλλαγες αμεσως κλιματιζετε ! αλλα περα απο αυτα λεω για τα γενικα χαρακτιριστικα! :embarrest:embarrest:unsure:
    αλλα και απο το παραπανω κατι καταλαβα :embarrest
    Ναι αλλα άλλο δείχνει το ηλιακό ζώδιο και αλλο ο ωροσκόπος... γι'αυτο ακριβως και συνυπάρχουν. :bigsmile:

Όνομα:
    irene

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ναι αλλα άλλο δείχνει το ηλιακό ζώδιο και αλλο ο ωροσκόπος... γι'αυτο ακριβως και συνυπάρχουν. :bigsmile:

χμμ καταλαβα! ομως νιωθω και ειμαι σιγουρη πως ο χαρακτηρας ο δικος μου ειναι του ωροσκοπου! τα χαρακτιριστικα δλδ του υδροχοου>! τουλαχ το 80% των χαρακτιριστικων! :unsure:

Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις αυτό: Τι είναι ο ωροσκόπος

Και θα ξεδιαλύνει το γιατί νιώθεις ετσι!

:embarrest
    :bigsmile::bigsmile: οκ ευχαριστω για την απαντηση
    ! ευτυχως να λεω που δεν κινδηνευω να παω σε κανα ψυχιατριο
    αλλα τα δυο ζωδια αυτα δεν ειναι εντελως αντιθετα?
    ΤΑΥΡΟΣ - Γ □
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ + Α □
    Κοίτα τώρα είναι και τα δύο σταθερά ζωδια, άρα υπάρχουν κοινά στοιχεία κι άς είναι γη με αέρα που δεν ταιριάζει. Κι έπειτα μη ξεχνάς ο ωροσκόπος είναι μία μάσκα, ένας ρόλος κι έχω την αίσθηση ότι η διαφορετικότητα από το ζώδιο του ήλιου δεν θέτει πρόβλημα διχασμού προσωπικότητας. Ας μου επιτραπεί να πω, κι ένας έμπειρος να διορθώσει, ότι κρούσματα διχασμού ίσως υπάρξουν όταν είναι αντίθετα, αταίριαστα και με δυσαρμονικές όψεις τα ζώδια του ηλιου και της σελήνης με παράλληλη έλλειψη παιδείας και αυτοσυγκράτησης του ατόμου. Νομίζω στην εποχή μας πάσχουμε από άσκηση εγκράτειας και αυτοσυγράτησης και αυτοελέγχου. Μας παιρνει εύκολα από κάτω και νομίζουμε ότι είμαστε διχασμένες προσωπικότητες, ενώ απλά δεν έχουμε διδαχτεί να χειριζόμαστε προτεραιότητες. Αυτά και κατά την αρχάρια γνώμη μου μην ανησυχείς!!! Αν χρειαστεί ειδικός σύμβουλος, αυτός θα σε μυήσει σε τεχνικές αυτοελέγχου και τήρηση προτεραιοτήτων..... Έτσι απλά!!!!
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Γωγώ

Quote Originally Posted by parkat View Post
    ΤΑΥΡΟΣ - Γ □
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ + Α □
    Κοίτα τώρα είναι και τα δύο σταθερά ζωδια, άρα υπάρχουν κοινά στοιχεία κι άς είναι γη με αέρα που δεν ταιριάζει. Κι έπειτα μη ξεχνάς ο ωροσκόπος είναι μία μάσκα, ένας ρόλος κι έχω την αίσθηση ότι η διαφορετικότητα από το ζώδιο του ήλιου δεν θέτει πρόβλημα διχασμού προσωπικότητας. Ας μου επιτραπεί να πω, κι ένας έμπειρος να διορθώσει, ότι κρούσματα διχασμού ίσως υπάρξουν όταν είναι αντίθετα, αταίριαστα και με δυσαρμονικές όψεις τα ζώδια του ηλιου και της σελήνης με παράλληλη έλλειψη παιδείας και αυτοσυγκράτησης του ατόμου. Νομίζω στην εποχή μας πάσχουμε από άσκηση εγκράτειας και αυτοσυγράτησης και αυτοελέγχου. Μας παιρνει εύκολα από κάτω και νομίζουμε ότι είμαστε διχασμένες προσωπικότητες, ενώ απλά δεν έχουμε διδαχτεί να χειριζόμαστε προτεραιότητες. Αυτά και κατά την αρχάρια γνώμη μου μην ανησυχείς!!! Αν χρειαστεί ειδικός σύμβουλος, αυτός θα σε μυήσει σε τεχνικές αυτοελέγχου και τήρηση προτεραιοτήτων..... Έτσι απλά!!!!
    Θα αυμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και θα προσθέσω λακωνικά πως η αυτογνωσία κατ'αχας και η αποδοχή του εαυτού μας κατα δεύτερον είναι το παν!!
    Common sense is the collection of prejudices acquired by the age of 18.

Όνομα:
    irene

ναι δεν εχω καποιο προβλημα για να πας σε καποιο ειδικο αν ακαταλαβα καλα! απλωσ εκανα αμια ερωτηση και ηρθε το θεμα σαν συζητηση με την κιαρρα! ετσι πιστευω! ευχαριστω ολουσ που δωσατε τις απαντησεισ σασ

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)