- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 48
Thread: Διχασμός προσωπικότητας
-
09-01-2010, 04:01 PM #31
-
09-01-2010, 04:05 PM #32
Re: Διχασμός προσωπικότητας
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
09-01-2010, 04:12 PM #33
Αντίθετα? Με ποια εννοια? Επειδη το ένα είναι γης και το άλλο αέρα? Χμ ακόμα και τα ζώδια που είναι αντικρυστά (δίπολα) αλληλοσυμπληρώνονται, δεν συγκρούονται οι ιδιοτητες τους. Ο ταύρος με τον υδροχόο, δεν ειναι πολικά μεν αλλά δεν ειναι και αντίθετα
-
09-01-2010, 04:20 PM #34
[QUOTE=kiaRRa;94555]Αντίθετα? Με ποια εννοια? Επειδη το ένα είναι γης και το άλλο αέρα? Χμ ακόμα και τα ζώδια που είναι αντικρυστά (δίπολα) αλληλοσυμπληρώνονται, δεν συγκρούονται οι ιδιοτητες τους. Ο ταύρος με τον υδροχόο, δεν ειναι πολικά μεν αλλά δεν ειναι και αντίθετα[/QUOT
οχι πυ το ενα ειναι γης και το αλλο αερας! απλωσ ρωτω γενικα για τα χαρακτιριστικα τοθ καθε ζωδιου ! πχ ο ταυρος ειναι ζωδιο που καμια φορα δεν μπορει τις αποτομες αλλαγεσ ενω ο υδροχοος στις αλλαγες αμεσως κλιματιζετε ! αλλα περα απο αυτα λεω για τα γενικα χαρακτιριστικα! :embarrest:embarrest:unsure:
αλλα και απο το παραπανω κατι καταλαβα :embarrestΗ ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
09-01-2010, 04:22 PM #35
-
09-01-2010, 04:31 PM #36
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
09-01-2010, 04:34 PM #37
Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις αυτό: Τι είναι ο ωροσκόπος
Και θα ξεδιαλύνει το γιατί νιώθεις ετσι!
-
09-01-2010, 04:35 PM #38
ΤΑΥΡΟΣ - Γ □
ΥΔΡΟΧΟΟΣ + Α □
Κοίτα τώρα είναι και τα δύο σταθερά ζωδια, άρα υπάρχουν κοινά στοιχεία κι άς είναι γη με αέρα που δεν ταιριάζει. Κι έπειτα μη ξεχνάς ο ωροσκόπος είναι μία μάσκα, ένας ρόλος κι έχω την αίσθηση ότι η διαφορετικότητα από το ζώδιο του ήλιου δεν θέτει πρόβλημα διχασμού προσωπικότητας. Ας μου επιτραπεί να πω, κι ένας έμπειρος να διορθώσει, ότι κρούσματα διχασμού ίσως υπάρξουν όταν είναι αντίθετα, αταίριαστα και με δυσαρμονικές όψεις τα ζώδια του ηλιου και της σελήνης με παράλληλη έλλειψη παιδείας και αυτοσυγκράτησης του ατόμου. Νομίζω στην εποχή μας πάσχουμε από άσκηση εγκράτειας και αυτοσυγράτησης και αυτοελέγχου. Μας παιρνει εύκολα από κάτω και νομίζουμε ότι είμαστε διχασμένες προσωπικότητες, ενώ απλά δεν έχουμε διδαχτεί να χειριζόμαστε προτεραιότητες. Αυτά και κατά την αρχάρια γνώμη μου μην ανησυχείς!!! Αν χρειαστεί ειδικός σύμβουλος, αυτός θα σε μυήσει σε τεχνικές αυτοελέγχου και τήρηση προτεραιοτήτων..... Έτσι απλά!!!!Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
09-01-2010, 05:01 PM #39
-
09-01-2010, 05:42 PM #40
ναι δεν εχω καποιο προβλημα για να πας σε καποιο ειδικο αν ακαταλαβα καλα! απλωσ εκανα αμια ερωτηση και ηρθε το θεμα σαν συζητηση με την κιαρρα! ετσι πιστευω! ευχαριστω ολουσ που δωσατε τις απαντησεισ σασ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.