s
Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6
Results 51 to 57 of 57
  1. #51
    Join Date
    Nov 2009
    Όνομα:
    Άννα
    Location
    Κοντά στο Ονε
    Posts
    581

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Quote Originally Posted by toniats View Post
    Ευχαριστούμε και για το άρθρο και για την μουσική.

    Είμαι πάνω σε ένα πλοίο, το οποίο πλοίο είναι, σε πορεία είναι...όσο να πεις κουνιέται.
    Αν γράψω τίποτα παράξενο κρατείστε την ψυχραιμία σας...οι δραμαμίνες φταίνε.

    Το θέμα της επίδρασης των άστρων στην εξωτερική εμφάνιση είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

    Κατά την γνώμη μου εξετάζουμε; α) ωροσκόπο, κυβερνήτη ωροσκόπου
    β) πρώτος οίκος - τι κυκλοφορεί μέσα σε αυτόν
    γ) ζώδιο - κυβερνήτη ζωδίου Με αυτή τη σειρά...

    Ας δώσω μερικές νομίζω συνηθισμένες παρατηρήσεις.

    - Κριός σε ωροσκόπο, ή ¶ρης σε 1ο Οίκο δίνει ανδροπρεπή εμφάνιση και στις γυναίκες
    - Οι Ταύροι εκτός από ωραία φωνή με μια λίγο προσεγμένη Αφροδίτη είναι όμορφοι. Έχουν δυνατο λαιμό επίσης, πως να το πω ....δεν έχουν μπούστο κύκνου.
    - Οι δίδυμοι 'οείναι λεπτοί και έχουν νεανική εμφάνιση. Ακατάσχετη πολυλολογία, ασχέτως πολυγνωσίας. Πολλές φορές έχουν λίγο βραχνή φωνή. Το βλέμμα τους σαρρώνει τον χώρο. Νομίζω πως εκεί ακριβώς το καταλαβαίνεις το δίδυμο....
    - Καρκίνοι με ωροσκόπο καρκίνο; αποκλείεται να μην είναι όμορφοι, σε βαθμό κακουργήματος, με λακάκι στο πηγούνι ή στις άκρες του στόματος.
    - Οι λέοντες έχουν χαίτη, επίσης χοντρο λαιμό και κάθονται σε κεντρικά τραπέζια ή πρώτο τραπέζι πίστα.
    - Ποτέ μου δεν κατάφερα να αναγνωρίσω έναν παρθένο -σε βασικά αστρολογικά- χαρακτηριστικά από την εμφανισή του.
    - Μερικοί Πλουτώνιοι ξεχωρίζουν ακόμα και σε πλοίο με 2500 νοματαίους. Φορούν συνήθως μαύρα και εκτός απο τα διάσημα βλέματα που φονεύουν σφίγγουν τα χείλη.
    - Δεν θα πω τίποτα για τους ζυγους. Συνήθως τους αντιλαμβάνομαι από τον τρόπο που στρίβουν σε έναν καυγά, σε μια δύσκολη ώρα. Είναι κομψοί
    - Οι Αιγόκεροι είναι οστεόδους κατασκευής, πολλές φορές όμορφοι αλλά απο μια ηλικία και έπειτα έχουν αθροιτικά.
    - Οι τοξότες έχουν δυνατά πόδια και συχνά φαρδιές πλάτες και λεκάνη.
    - τα μάτια των υδροχόων είναι σαν ένα κομμάτι απο το σύμπαν. Βλέπεις άστρα. δεν λέω ότι έχουν γαλανά μάτια, αλλά ότι υπάρχει κάτι που δεν είναι γήινο στο βλέμα τους. Συχνά κοιτάζουν ψηλά, είναι λεπτοί και "μακρυοι", μακριά άκρα μακρόστενο κεφάλι...


    Η σύνοδος ωροσκόπου και Νότιου Δεσμού τονίζει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά στην υπερβολη
    Συμφωνώ για αυτά που ανέφερες για τους Παρθένους,και έχω την εντύπωση πως η εμφάνιση τους λαμβάνει τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου τους τελικά και όχι του ζωδίου τους. Επίσης συμφωνώ για όσα είπες για τους λέοντες και να συμπληρώσω πως είναι ιδιαίτερα πληθωρικοί στην συμπεριφορά τους, όπως επίσης και για τους Υδροχόους.(σε σχέση με τα μάτια τους)... Για τους ιχθύς έχω εντοπίσει πως ανεξάρτητα χρώματος έχουν "ιδιαιτερα μάτια":bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

  2. #52

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Γεια σας φίλοι και φίλες, είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ, αν και επισκέπτομαι συχνά το myhoroscope. Οι δικές μου διαπιστώσεις είναι οι εξής, κυρίως για γυναίκες:

    Κριός
    Πιο στενές στη λεκάνη με λεπτά πόδια, σχήμα προσώπου τριγωνικό (ανάποδο τρίγωνο) με έντονα ζυγωματικά (μήλα). Μύτη ελληνική. Μακριά δάχτυλα. Φρύδια τοξωτά που τα ανασηκώνουν. Περπατάνε με "αέρα" - καμαρωτά. (Γνωρίζω πολλές)

    Ταύρος
    Αρκετά παραπανίσια κιλά και ιδιαίτερα από τη μέση και πάνω. Μεγάλο στήθος. Μικρά χέρια και δάκτυλα. Μικρή μύτη.

    Δίδυμοι
    Έχω συναντήσει ακραίες περιπτώσεις. Υπερβολικά αδύνατες ή υπερβολικά παχουλές. Συνήθως με νεανικό στυλ.

    Καρκίνος
    Σοβαρή, μετρημένη εμφάνιση και κλασσικό στυλ. Δεν γελάνε εύκολα. Τους λείπει η "τσαχπινιά". Επίσης αρκετές έχουν ανοικτή λεκάνη-χοντρά πόδια.

    Λέων
    Εντυπωσιακές ακόμη κι αν δεν είναι όμορφες. Οι περισσότερες ξανθές (βαμμένες ή φυσικές) ή τα μαλλιά τους έχουν ιδιαίτερο στυλ που ξεχωρίζει.

    Παρθένος
    Λίγο άχρωμες με νεανική εμφάνιση. Κάπως συντηρητικό στυλ. (Δεν γνωρίζω πολλές).

    Ζυγός
    Γλυκά, αρμονικά χαρακτηριστικά. Διαθέτουν κομψότητα και χάρη. Κάποιες μου έχουν φανεί λίγο ψυχρές. Όχι πολύ ψηλές.

    Σκορπιός
    Έντονο βλέμμα, εκπέμπουν σεξουαλικότητα. Ακόμη κι όταν δεν είναι όμορφες, διαθέτουν μια παράξενη γοητεία.

    Τοξότης
    Συνήθως ψηλές, αθλητικό στυλ. (Δεν γνωρίζω πολλές)

    Αιγόκερος
    Έντονα χαρακτηριστικά, μεγάλα μάτια. Έχω προσέξει ότι έχουν λιπαρό δέρμα. .

    Υδροχόος
    Ανοιχτόχρωμα μάτια και δέρμα. Συνήθως ψηλές.

    Ιχθείς
    Ονειροπόλο απλανές ύφος, ανοικτά χαρακτηριστικά και με λίγα παραπανίσια κιλά, αν και συμμετρικές αναλογίες.

  3. #53

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    'Eνα από τα πιο αγαπημένα μου θέματα στην Αστρολογία, όπως γενικά η φυσιογνωμική, πώς μου είχε ξεφύγει ; Λοιπόν θα σας πω την άποψή μου, ότι έχω απογοητευθεί αρκετά προσπαθώντας να βγάλω μια άκρη με το θέμα εξωτερική εμφάνιση και αστρολογικοί δείκτες. Εκεί που ενθουσιάζομαι και λέω όπα εδώ είμαστε, μετά διαψεύδομαι, δηλαδή δεν μπορώ να καταλήξω πουθενά και να πω αυτό δείχνει την εμφάνιση στο χάρτη, το άλλο όχι. Σίγουρα πάντως όχι αποκλειστικά ο Ωροσκόπος, οι όψεις του και οι πλανήτες στον 1ο οίκο, αν και πολύ συχνά αυτά πράγματι "δουλεύουν".

    'Οσες φορές μάντεψα διαισθητικά ότι αυτός πρέπει να'χει αυτόν τον Ωροσκόπο λόγω των χαρακτηριστικών του, άλλες τόσες φορές έπεσα έξω και ήταν ο 'Ηλιος στο ζώδιο που υπέθετα. Βρίσκω κάποιους Ωροσκόπους ιδιαίτερα "ομιλητικούς" και άλλους ένα σωστό μυστήριο. Πιστεύω ένα πράγμα είναι βέβαιο, ότι ο χάρτης μπορεί να δείξει - κι αυτό σε ένα βαθμό μόνο - το γενικότερο στυλ και ύφος, τα γούστα στα χρώματα, τη στάση του σώματος ίσως ίσως, αλλά πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς για χαρακτηριστικά προσώπου ή το χρώμα των ματιών και των μαλλιών. Οκέυ πολύ σωστά όπως αναφέρθηκε κάποιοι έχουν μια γλυκύτητα, άλλοι κάτι πιο άγριο, άλλοι είναι πολύ σοβαροί, άλλοι βγάζουν προς τα έξω με το ύφος τους μια μεγάλη εσωτερική ένταση (όπως σφιγμένα χείλη), άλλοι είναι η προσωποποίηση του κεφιού (πολύ εύκολο γέλιο), αλλά αν η μύτη είναι γαμψή ή τα αυτιά λαγάνες σιγά μην μπορεί να το δείξει ο Ωροσκόπος.

    Οσον αφορά τις ενδυματολογικές προτιμήσεις που προαναφέρθηκαν ή το μήκος του μαλλιού, πιστεύω ότι η μόδα είναι πάντα μόδα και ότι η πλειοψηφία του κόσμου επηρρεάζεται από τη μόδα. Τα χρόνια που η νεολαία είχε μακρύ μαλλί ο πλανήτης δεν είχε περισσσότερους Λέοντες απ'οσους έχουμε σήμερα, απλά ήταν στη μόδα το μακρύ μαλλί. 'Εχω ακόμα την εντύπωση ότι η Σελήνη μπορεί να ευθύνεται για τα κιλά κάποιου ανεξάρτητα αν έχει κάποια σχέση με τον Ωροσκόπο ή όχι, όπως και ο 'Αρης για το κατά πόσο αθλητικό σώμα έχει κάποιος, και σίγουρα όλοι οι πλανήτες με τις όψεις τους παίζουν ένα σημαντικό ρόλο όσον αφορά το θέμα σωματότυπος.

    Περισσσότερο σημαντικό για το σωματότυπο όμως θεωρώ τον 'Ηλιο. Υπάρχει ακόμα η άποψη ότι κάθε οίκος - όχι μόνο τα ζώδια - συμβολικά αντιστοιχεί σε κάποιο τμήμα του σώματος, άρα και οι πλανήτες που είναι στις ακμές, όχι μόνο στην ακμή 1ου, κάποια ιδιαίτερη σημασία πρέπει να έχουν. Αυτή την άποψη την υποστήριξε πολύ μαχητικά η Edith Wangemann που ανέπτυξε τον κλάδο της Κοσμοβιοσοφίας και είχε ένα γενικότερο κόλημα με το θέμα "Αστρολογία και φυσιογνωμική". Από κει και πέρα το θέμα αρχίζει κάπου να χάνεται λόγω της πολυπλοκότητάς του.

  4. #54

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Ενδεικτικά μόνο μερικές αντιστοιχίες όψεων γιατί το πεδίο πειραματισμού είναι τεράστιο.

    Οι σύνοδοι 'Ηλιου/Ερμή κάνουν το άτομο να δείχνει συνήθως νεότερο απ'όσο είναι.
    Μια σύνοδος Ηλίου/Αφροδίτης συνήθως κάνει το άτομο να εκπέμπει μεγάλη τρυφερότητα και γλυκύτητα, με καλό γούστο και αρμονική εμφάνιση.
    Την γλυκύτητα του 'Ηλιου/Αφροδίτης μπορεί να μην την διαθέτουν αυτοί που έχουν όψεις 'Αρη/''Ηλιου, ωστόσο θα παρατηρήσουμε μεγάλη ζωντάνια, νεύρο και αρενωπότητα, ανεξάρτητα αν πρόκειται για συνόδους, αρμονικές ή σκληρές όψεις.
    Την πληθωρική εμφάνιση την χαρίζει ο 'Ηλιος σε όψεις με το Δία, και έχω διαπιστώσει ότι όταν συμμετέχει και ο Ποσειδώνας, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το άτομο να μην δίνει την παραμικρή σημασία στην εμφάνιση (πχ στα κιλά του).
    Ισχνός και οστεώδης, ο τύπος του ασκητή, όταν ο 'Ηλιος είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο.
    Μια εντύπωση αφηρημένου ή ονειροπόλου οι όψεις 'Ηλιου/Ποσειδώνα, μπορούν είτε να χαρίζουν εξαιρετική γοητεία στον άνθρωπο είτε να προκαλούν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα με χαλαρότητα και παραπάνω κιλά. Η απατηλή γοητεία. Η ικανότητα της αποπλάνησης, ειδικά όταν συμμετέχει και η Αφροδίτη.
    Μυστηριώδη και αποφασιστική εντύπωση μπορεί να δίνει μια σύνοδος 'Ηλιου/Πλούτωνα, άλλο τόσο όμως πιθανό είναι να προκαλεί αντιπάθεια και απέχθεια.
    Αφροδίτη/Πλούτωνας πολύ συχνά ο τύπος της μοιραίας γυναίκας, της βαμπ.
    Σελήνη/Δίας τάση για παραπανίσια κιλά όπως και η Σελήνη στον Ταύρο.
    Η παράδοση λέει ότι ο Κρόνος στον Ωροσκόπο συχνά δεν φημίζεται για το ύψος του, ενώ ο Ουρανός στον Ωροσκόπο δίνει μάλλον αρκετά ψηλούς ανθρώπους.

  5. #55
    Join Date
    Aug 2009
    Όνομα:
    Ελένη
    Location
    ¶θενς- Γκρις
    Posts
    95

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    [Η παράδοση λέει ότι ο Κρόνος στον Ωροσκόπο συχνά δεν φημίζεται για το ύψος του, ενώ ο Ουρανός στον Ωροσκόπο δίνει μάλλον αρκετά ψηλούς ανθρώπους.[/QUOTE]

    Να επιβεβαιωσω οτι ο κρονος στον ωροσκοπο μου που τον τετραγωνιζει μου εχει χαρισει το αξιοζηλεφτο υψος του ενος μετρου και 57 ποντων!!!:bigsmile:

  6. #56
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Σωκράτης
    Location
    Περιστέρι
    Posts
    4,097

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Μια συνάντηση με τον Προκρούστη και την Προκρούστειο κλίνη; :toung:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

    Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

  7. #57
    Join Date
    Aug 2009
    Όνομα:
    Ελένη
    Location
    ¶θενς- Γκρις
    Posts
    95

    Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού

    Οχι ευχαριστω!!! Αποδεχομαι τον εαυτο μου ως εχει!!!

 

 
Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads